Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ford Fairlane
SGP !!!!
Az elõzõ neked szól, csak elszexuáltam.

ronda a kocsid.
Ford Fairlane
Egyszer válaszolta valakinek játék közben, mert megkérdezték tõle. Lehet, hogy poén volt.
Az elsõ bomba Little Boy volt.(Hiroshima)
A második Fat Man. (Nagasaki)

SGP

Szerintem is egyben kéne kezelni, de klánon belül vannak más vélemények...
FLAME ON!!!
SGP
Ezt honnan veszed?
Úgy tudom, hogy a Hiroshimában ledobott bomba neve volt Fatboy. Õ maga nem is kövér, állítólag.

Ford Fairlane
OK.
Honnan lehet letölteni ??????
Muhahahahahahahahahahaha!

Ford Fairlane
Egyébként Fatboy 32 éves és 110 kiló.
Hogy a pöcse mekkora, azt nem tudom, de szerintem forduljatok hozzá bizalommal.
Biztos még képet is küld nektek.....

Pano
Erre had hozzam fel a követzkezõt:
Nekem vann egy scriptem, ami szinezi a célkeresztet ill a nagyságát változtatja, valamint mégegy amiben más fajta célkeresztek vannak (csillag stb stb), és az nekem mégis müxik (!) !

Meg ne feletkezzetek el arról, hogy létezik egy olyan cucc, hogy kill"bot". Ami állítólag nehezen felismerhetõ mert csak részben segít be az ölésbe!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
elsõ nemigaz
második: szemét vagy

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ford Fairlane
Még egy kis csííít, most komolyan.

Azt hiszem, ez inkább pszichózis, mint valóság....
A PB korrektül mûködik ezidáig, külföldi fórumokon sem olvasok mûködõ, NÉVEN NEVEZETT cheat-rõl. A wallhack, aimbot és társaik nem mennek a PB alatt. Ráadásul a spanyol idegbeteg kollegák 3 fejlövés után kezdtek "üvölteni" velem, hogy csalok 16/12-es mérlegnél.....
Ezután a 26 játékos közül kb. 8 lett meggyanusítva...

Tehát szerintem csak egyszerûen el kell hinni, hogy a másik fószer pusztán jobb mint te (én, õ, nem kívánt rész törlendõ), vagy csak éppen baszott mázlija van.

Peace, brothaz !

Kis Szabó
Na jó feladom. Tud vki mûködõ iso-t sof2 bõl?

SGP
Erre 2féle magyarázatot is tudok:

- Kivettél ram-ot a gépedbõl
- Már egy fokkal jobban játszol és nem olyan messzirõl szednek le

Pano
SGP, ez még idáig oké, de akkor miért csak mostanában kezdtem el ezt tapasztalni? (amúgy most jöttem játékból, semmi gyanús nem volt)

Qnosi [OBI]
Igen .. ezert mondom !!! Ha nagyon elpakoljuk oket, akkor valoszinusitheto, hogy csalnak .. Grave : kis szovegertelmezes :: SGP aztirta, hogy 42 erre en azt, hogy 32 .. ezutan valaszolta nekem, hogy akkor (a 12 eves lanya miatt) kene 20 evesen apanak lennie

Grave Digger
jahh most olvasom, hogy csak 32, akkor bocs😊))<----- Digger

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
SGP egy kis magán matek. 42-12=30 😛PP

Pano
-r 😛

Pano
Figy qnosi, majd hülyék lesznek ellenetek clan waron cheatert használni! Azért, szeretnének még a szerveren játszani 😛

Pano
fatboy nem csal, ez tuti!

Ford Fairlane
Hozzászólva a csít témához :

Aki engem lelõ, az mind mocskos csíííííííííííter !!!!!!!

SGP

Nekem azt mondta 42.
Úgy tudom van 1 12 éves lánya és egy 6 éves fia.
Nem hiszem, hogy 20 évesen már apa volt. Bár a fasz se tudja.
Kolin Mekré
Hehe akkor én tinédzser vagyok hozzá képest a 21 évemmel habár volt nekem is egy klántársam aki 38 évével nyomta 😉 (nevet nem mondok 😄)

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Qnosi [OBI]
Hogylenne mar 42 eves? 1970 januar 12.en szuletett, tehat 32 eves
.

SGP
Fatboy 42 éves!!! 😊)))
SGP
Nekem is volt ilyen "lag cheat" tapasztalatom, a régi gépemen. Abban csak 256Mb volt. Most 512 van és már csak nagyon ritkán jön ez elõ. Én ezzel magyaráznám.

Egyébként néha nekem is vannak olyan dolgaim amikor elgondolkodom, hogy ha ezt most valaki spect-ben látta, akkor tuti cheaternek tart.
Pl: volt, hogy a hullák elhelyezkedése és csonkulása alapján következtettem ki, majd fordulás/uggrásból lõttem egy sarokba, ahol kempelt az ellen. 😊
SGP
Minden egyes frag vagy esemény megvan logban, amióta csak fut a szerver. Más kérdés, hogy ebbõl mi fog bekerülni a statba. Lehet, hogy nullázunk mindent.
Qnosi [OBI]
a hejessirast majd enis gyakorllom, mert most latam csakk, hoggy nagyon katasztrofalish let

Bye ! Q

Qnosi [OBI]
Na hi ! Gondoltam csak hozzaszolok mar ehez a csalo temahoz Jo sok faszsagot irtam, de ugydontottem inkabb nem torlok belole .. ne kovezzetek meg, hogy ilyen hosszu lett es semmi ertelmesrol nem irok benne =] .. Lenyeg ami lenyeg : Sajnos csalasok mindig lesznek (mivel elobb megirjak a csalast, utana ERRE irjak meg az anti-cheatot .. ez az amit cshez meguntak a PB-s fiuk ..) Mi is tudtunk egy cheatrol PB elott, eleg durva volt .. hasznalatahoz nem kellett volna senkinek se perceket gepelessel toltenie .. En is allni szoktam palyak elejen neha .. en special kimegyek inni-ennivaloert, vagy csak telefonalok egyet .. A lagg-cheatrol meg hallottam, de meg sose tapasztaltam .. azaz .. neha lattam mar, hogy volt olyan aki ugy halt meg mikor kovettem, hogy belaggolt egy pillanatra .. de velem ez meg sose esett meg .. en is ertetlenul allok elotte (legdurvabb eset ma volt mikor Panot kovettem .. mar nem emlexem kivel szemben shotgunozott .. 2. loves utan lag .. 1-2 .. halott .. ehez tobbet nem tudok hozzatenni .. Majd ha tapasztalom, akkor igyexem minnel jobban kiszurni a hasznaloit ..
A szerveren (szerencsere) vannak nagyon jo playerek!! Ezeket ne tevesszuk ossze azzal, hogy csalnak .. Fatboy, 2sucres, Beurp, Carlos ok azok, akik szep lassan, az ido folyaman ugy felfejlodtek, hogy meg enis anyazok neha .. Vannak olyanok akikre mindenki mondogatja, hogy tuti csalnak, ilyenek az ALDI, TDC es SH klan becses tagjai .. De mar mi is probaltuk neha elkapni pl Supermenixet, vagy Marakit, hogy csal-e .. De mikor benn voltunk spectkent (mas neven, mas idvel) a szerveren es neztuk oket, olyan laman lottek, hogy rossz volt nezni .. fragaranyuk igy is stimmelt, mert talaltak neha-neha egy-egy jobb poziciot, de Duddal es Piluval a vegen mar sirtunk annyira rossz volt oket nezni .. Masik .. Fatboyban biztos vagyok hogy nem csal .. csak a mi szerverunkon jatszik, admin itt, nem hinnem, hogy ezt csak ugy elbaszna azzal, hogy +5 freget lojjon palyankent .. (azonkivul mar vagy 32 eves... nem feltetelezem rola, hogy csal) .. Massaka .. Hat igen .. ez az ex-ACK-s fiu meg minket is meglepett mikor ACKval waroztunk .. egyedul (!!!) hozott vagy 4-5 kort ellenunk.. Kicsit tobb volt mint meglepo ..(HK-1 -en kekkent elobb ert a taskahoz, es jol granatozott..) De ez pont az 1.02 kijovetele utan van, akkor meg nemvoltak csitek .. szerintem o se csal .. A legkerdesesebb Supermenix .. ra mar a fel vilag mondta, hogy csal .. meg sose tudtuk elkapni (Anno. meg 1.02 elott, volt nehany ember akit elkaptunk, ki is basztuk .. annyira nyilvanvaloan csaltak, hogy rossz volt nezni) .. Peramos .. 1.02 utan jott .. es egy kis geci pont olyan mint -=SH=- Carlos .. van turelme .. nemhinnem rola se, hogy csal .. ot is neztuk mar .. Ehez a temahoz annyit tudok hozzatenni, hogy amig nem kapunk el valakit, addig nem csal .. szerintem legalabbis a bunosseget kell bizonyita, nem az artatlansagot .. Ha valakire rabizonyitjuk, hogy csal, akkor azellen fellepunk, ne aggodjatok .. Masik .. Jatszunk majd nemsokara SHval, TDCvel, ALDIval .. majd akkor bebizonyitjak mennyire kemenyek .. meglatas

LSC
Arra nem gondolsz hogy megvárja míg a vakmerõbbek elõre mennek meghalni?Onnan gondolom mert szembeálltam 1-2 ilyennel baromkodni hogy itt van e vagy rá kell majd várni és mozgott,figyelt hogy mit csinálok.Persze ez nem zárja ki amit te mondasz,csak ez is egy lehetõség.

Pano
Tudod miért nem lehet látni ha csal pl first person nnézetben? Mert mindíg a saját beállításaid alapján jeleníti meg, ha neked pl zöld a célkereszted és 18 a célkeresztméreted akkor az ugyanúgy fog megjelenni.. lehet, hogy ezért nem látod...

Pano
de én még a listába tenném Peramost

Pano
érdekes...abban a pálya kezdési állásban van valami!!

De az is jó álcázás, hogy csak bizonyos mapponként használsz kódokat, ezáltal másoknál emegy a gtaynú, hogy hmm, mégis csak egy átlagos játékos, hiszen most nem megy neki vmi jól!

Kis Szabó
LSC kösz a filet egész jó lett de még mindig zöldek az emberek. Tudnál küldeni vagy iderakni egy screenshotot az elsõ pályáról? Lehetõleg manus is legyen benne.

Pano
Örülök, hogy még egy magyar SoF II Clan alakul! Örülök nektek .

Jah és kaszi, kösz a gratulációt

Kaszi46
thx

*Posse*T.W.D*

LSC
bemásolod a sof2 könyvtárba és kész.Ha mandown szerverre nyomsz automatice elindul.

Kaszi46
ehhh nem rakta be rendesen szal < PS > klán

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Szal a mandown moddal mit is kell tenni ha lekaptam az obi serverröl? ja gratula az uj honlaphoz meg Pano neked is

Más:
Alakulo félben van a ---->Posse sof2 klán.
Eddigi tagok Tocomanyus46, Pupcika, és KasziRossi46 ugyhogy még az összes klánnak van egy kis ideje hogy összekapja magát mert incoooomiiingggg és hedsátot alkalmazunk mindenkin

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
sziasztok softesók
láma kérdés lesz készüljetek

*Posse*T.W.D*

Grave Digger
Nagyon cool a man down mod. Kár, hogy egyelõre nagyon kevesen játszanak rajta, ösztönözni kéne a népeket valahogyan a játékra. Végre jók a fegyverek, a hasalás, a kúszás, és a pörgés nagyon vezér, csak kár, hogy nem minden fegyverrel lehet belõle lõni.

SGP

SOF2 VEGIGJÁTSZÁS

Dali, plz tedd már fel a linkek közé, hogy ne kelljen hetente idelinkelni. Thx

Dud [OBI]
Ehh.. csúnya...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pano
Gravel szétszadultuk az agyunkat 😄D

Pano
Így néz ki a MAN DOWN MOD-ban ha valaki a levegõben robban szét gránátal a kezében

Dud [OBI]
Csak keresd. Sok oldallal visszább!SGP hozzászólást keress.

Dud [OBI]
Ja és a legfontosabb! Szép lassan teljes mellszélességgel beindul az OBI oldal!!!

Megtekinthetõ itt: OBI site

Az oldal folyamatosan fog fejlõdni!

Dud [OBI]
Olvass picit vissza. SGP barátom már írt egyszer errõl, hogy hol van a végigjátszás.

Dud [OBI]
Ma estére meglesz! Dali mester ha minden igaz rajta van a témán! De ha nem mára, holnapra tutter!

Grave Digger
Csókolom bár értelmileg retardáltnak tûnök azért megkérdezem sokadszorra is, hogy mikor lesz kijavítva a mandown configja? Tom, hogy az adminon múlik de már úgy jáccanék vele

Dud [OBI]
Ok bazz ezt lejátszuk! Gyere csak este a mandown szerverre és cafatokra szedlek egy kiskanállal is...
És örülök hogy végre megvan középsõ! Gratula! A gyurmázás kemény volt mi?