Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ bomba Little Boy volt.(Hiroshima)
A második Fat Man. (Nagasaki)
Úgy tudom, hogy a Hiroshimában ledobott bomba neve volt Fatboy. Õ maga nem is kövér, állítólag.
Hogy a pöcse mekkora, azt nem tudom, de szerintem forduljatok hozzá bizalommal.
Biztos még képet is küld nektek.....
Nekem vann egy scriptem, ami szinezi a célkeresztet ill a nagyságát változtatja, valamint mégegy amiben más fajta célkeresztek vannak (csillag stb stb), és az nekem mégis müxik (!) !
Meg ne feletkezzetek el arról, hogy létezik egy olyan cucc, hogy kill"bot". Ami állítólag nehezen felismerhetõ mert csak részben segít be az ölésbe!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
második: szemét vagy

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Azt hiszem, ez inkább pszichózis, mint valóság....
A PB korrektül mûködik ezidáig, külföldi fórumokon sem olvasok mûködõ, NÉVEN NEVEZETT cheat-rõl. A wallhack, aimbot és társaik nem mennek a PB alatt. Ráadásul a spanyol idegbeteg kollegák 3 fejlövés után kezdtek "üvölteni" velem, hogy csalok 16/12-es mérlegnél.....
Ezután a 26 játékos közül kb. 8 lett meggyanusítva...
Tehát szerintem csak egyszerûen el kell hinni, hogy a másik fószer pusztán jobb mint te (én, õ, nem kívánt rész törlendõ), vagy csak éppen baszott mázlija van.
Peace, brothaz !
- Kivettél ram-ot a gépedbõl
- Már egy fokkal jobban játszol és nem olyan messzirõl szednek le

<----- DiggerKi a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Nekem azt mondta 42.
Úgy tudom van 1 12 éves lánya és egy 6 éves fia.
Nem hiszem, hogy 20 évesen már apa volt. Bár a fasz se tudja.
habár volt nekem is egy klántársam aki 38 évével nyomta 😉 (nevet nem mondok 😄)
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Egyébként néha nekem is vannak olyan dolgaim amikor elgondolkodom, hogy ha ezt most valaki spect-ben látta, akkor tuti cheaternek tart.
Pl: volt, hogy a hullák elhelyezkedése és csonkulása alapján következtettem ki, majd fordulás/uggrásból lõttem egy sarokba, ahol kempelt az ellen. 😊
Bye ! Q
.. A lagg-cheatrol meg hallottam, de meg sose tapasztaltam .. azaz .. neha lattam mar, hogy volt olyan aki ugy halt meg mikor kovettem, hogy belaggolt egy pillanatra .. de velem ez meg sose esett meg .. en is ertetlenul allok elotte (legdurvabb eset ma volt mikor Panot kovettem .. mar nem emlexem kivel szemben shotgunozott .. 2. loves utan lag .. 1-2 .. halott .. ehez tobbet nem tudok hozzatenni .. Majd ha tapasztalom, akkor igyexem minnel jobban kiszurni a hasznaloit ..
A szerveren (szerencsere) vannak nagyon jo playerek!! Ezeket ne tevesszuk ossze azzal, hogy csalnak .. Fatboy, 2sucres, Beurp, Carlos ok azok, akik szep lassan, az ido folyaman ugy felfejlodtek, hogy meg enis anyazok neha
.. Vannak olyanok akikre mindenki mondogatja, hogy tuti csalnak, ilyenek az ALDI, TDC es SH klan becses tagjai .. De mar mi is probaltuk neha elkapni pl Supermenixet, vagy Marakit, hogy csal-e .. De mikor benn voltunk spectkent (mas neven, mas idvel) a szerveren es neztuk oket, olyan laman lottek, hogy rossz volt nezni .. fragaranyuk igy is stimmelt, mert talaltak neha-neha egy-egy jobb poziciot, de Duddal es Piluval a vegen mar sirtunk annyira rossz volt oket nezni
.. Masik .. Fatboyban biztos vagyok hogy nem csal .. csak a mi szerverunkon jatszik, admin itt, nem hinnem, hogy ezt csak ugy elbaszna azzal, hogy +5 freget lojjon palyankent .. (azonkivul mar vagy 32 eves... nem feltetelezem rola, hogy csal) .. Massaka .. Hat igen .. ez az ex-ACK-s fiu meg minket is meglepett mikor ACKval waroztunk .. egyedul (!!!) hozott vagy 4-5 kort ellenunk.. Kicsit tobb volt mint meglepo ..(HK-1 -en kekkent elobb ert a taskahoz, es jol granatozott..) De ez pont az 1.02 kijovetele utan van, akkor meg nemvoltak csitek .. szerintem o se csal .. A legkerdesesebb Supermenix .. ra mar a fel vilag mondta, hogy csal .. meg sose tudtuk elkapni (Anno. meg 1.02 elott, volt nehany ember akit elkaptunk, ki is basztuk .. annyira nyilvanvaloan csaltak, hogy rossz volt nezni) .. Peramos .. 1.02 utan jott .. es egy kis geci
pont olyan mint -=SH=- Carlos .. van turelme .. nemhinnem rola se, hogy csal .. ot is neztuk mar .. Ehez a temahoz annyit tudok hozzatenni, hogy amig nem kapunk el valakit, addig nem csal .. szerintem legalabbis a bunosseget kell bizonyita, nem az artatlansagot .. Ha valakire rabizonyitjuk, hogy csal, akkor azellen fellepunk, ne aggodjatok .. Masik .. Jatszunk majd nemsokara SHval, TDCvel, ALDIval .. majd akkor bebizonyitjak mennyire kemenyek .. meglatas 
De az is jó álcázás, hogy csak bizonyos mapponként használsz kódokat, ezáltal másoknál emegy a gtaynú, hogy hmm, mégis csak egy átlagos játékos, hiszen most nem megy neki vmi jól!
.
Jah és kaszi, kösz a gratulációt

Más:
Alakulo félben van a
Eddigi tagok
*Posse*T.W.D*
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Megtekinthetõ itt: OBI site
Az oldal folyamatosan fog fejlõdni!
azért megkérdezem sokadszorra is, hogy mikor lesz kijavítva a mandown configja? Tom, hogy az adminon múlik de már úgy jáccanék vele

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...