Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
daLI PLS OLvass emilt, thx

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
S akkor most mi lesz ? 😞

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dali
Erre nem szándékoztam feliratkozni. Elvégre tört szerverünk van, amivel az új PB gyanánt lehet, hogy megint meggyûlik a bajom. Állitólag új serial check lesz benne, ami rendesen mûködik is, nem lehet a jelenlegi módszerekkel kijátszani.

Teccikérteni?

Pano
PunkBuster (updates)
[ 4:03 PM | Reported By: weedman ] [ Comment (0) ]

The PunkBuster site has been updated with word on PB pre-release builds currently available for user testing in Q3, RtCW and SoF2. If you are a Win32 player who has been experiencing lag and/or lockup problems while running PunkBuster, then you may want to give the test builds a shot. Visit the PunkBuster News for more info, FAQ, and full documentation on the anti-cheat software.

[ Source: RavenGames ]

Dali
Ja meg ez is az EvenBalance.com-ról van:

Monday 9.23.2002 <7:30PM>
Soldier of Fortune II v1.02 with integrated PunkBuster support has been released today. It is or will soon be available from the various SoF2 related websites. In order to work out any issues with PB for SoF2, we have chosen to not detect most external cheats/hacks with this initial release. That will give admins and players a few days to get used to the general PB system. After a few days, we will begin updating PB for SoF2 with updates and new cheat detections. Our documentation page has been updated with links to the SoF2 versions of the PB manuals.

Én nem vettem észre semmi változást a kiadás óta. 😞

Teccikérteni?

Dali
Naszóval a csítekrõl egy kicsit:
PB forumbol idezet:
Also, PB does not stop wallhacks from working. PB detects them. Detection can take several minutes, so if a player joins a server it can take 1-15 minutes for PB to detect the cheat. It takes so long because we're making very sure it's really a cheat, and also as not to take too many CPU ressources from the game which would cause choppy game play.

A másik: A PB okozhat lagokat a játékban, de az Even Balance most készít egy új verziót, ami elvileg kevesebb vagy szinte 0 lagot fog okozni. Napok kérdése is használhatjuk is.

Jelenleg még nincs SoF2 update a PB-hez, de remélem az új verzió már ismerni fogja az új hack-eket. Ahogy olvastam tudnak a jelenleg PB-vel is mûködõ hack-ekrõl. + kicsit próbálok még konfigolni rajta, hátha jobbá lehet tenni.

Teccikérteni?

Qnosi [OBI]
Jaj .. nem 30-3 .. hanem 30-4
Bots

Qnosi [OBI]
Mondjuk meglepne =]
cXe-t majdnem nullaztuk az egyik oldal kivetelevel (30-3 .. az az egy 10-7) .. ok meg dontetlent jaccottak cXe-vel (azt a mapot nyertek, ahol kevesebben voltak, ahol egyenloen, azt nem ..)
De sztem is izgis lesz .. van 3 eleg jo jatekosuk ..

SGP

Hmmm, jó tudni...
Ford Fairlane
A megelõzõ eredmények ismeretében óriási izgalmakat várok 😞(((
Ezek a meccsek kerülnének a tippmixbe 1.00-ás odds-szal.
Persze az X3M javára !!!!
MUHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAAHAHAA

Qnosi [OBI]
Ja .. szoval eredetileg 8v8 nak indult .. szoval air-1et 6v8ban hozta az X3M ... Jovo het hetfon 9tol lesz az -- vs =X3M= !!

Qnosi [OBI]
Frag arany biztos nem fog donteni, mivel az AIR-1 en X3M csak 6 emberrel volt jelen a 3.kortol es ugy lett 10-6 8-10 nekik Air-1 .. kicsit durva ... Viszont HK-1 en meg 7v7et jaccottak es ott nyert a cXe 8-10 10-6 ra (eloszor mindig az adott csapat kek oldalat mondtam) ... mondjuk HK-1 en kekkent az X3M utolso korre (azaz 9-6nal mar csak 5en voltak, szal mindenkepp dontetlen lett volna

Igen full a sof2-öm.A sof2mp.exe hibát észlelt és ezért leáll. 😞
Addig amig nem tettem fel az 1.02peachet semmi baja nem volt.Játszottam annakidején vele multiban.Igaz ip alapon.
Dud [OBI]
Nem, nem. Minden csapat 1 mapot választ, amit mindkét oldalon lejátszik.
Most éppen az air1 és a hk1 volt a választott map. De minden csapat azt válasz amit akar.
1 map, 2 játék. Így jön ki a 4 kör.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Ford Fairlane
😊)))

Mindig finca és hk1 van mûsoron ??
Egy kék, egy piros kör, aztán csere ?????

Dud [OBI]
A winfos mondja, hogy hibát észlelt? Ezt nem értem.
Próbáld elõlrõl újratelepíteni az egész SOF2 -t. De ugye full iso -d van nem rip -ed? A rip -el gondok vannak.

Dud:Tegnap feltelepítettem az 1.02 peachet és a widowsom ettõl azt modja amikor elidítom, hogy hibát észlel és leáll.Ja persze bekonnektál a szerverre elindulna a játék és ekkor hal be. 😞
Dud [OBI]
Bazz fáradt vagyok... már egy képet se tudok idelinkelni...

Dud [OBI]
Bazzeg nagyon durva!!!!!!!!!!! Döntetlen!!! 34 - 34!!!
A gyilkolás/halál arány fog dönteni, vagy új meccs. Ez még eldöntendõ kérdés. Erre azért baromi kicsi volt az esély... 3 óra játék végeként. Hmmmm szép meccs volt.

Grave Digger
1-1

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
na akkor egy kicsit kifakadok en is, néven nevezem, mert meg soha a budos eletbe nem lattam a gyereket jaccani, es nem tudom, ogy másnak is van-e viszonítási alapja. A srác neve s@jkor és ecceruen nem lehet leloni. A mandown-on jacottunk es amig el nem kezdtunk szentségelni, hogy csal, hiába lottunk bele fel tar m60-at, hiába lottek fejbe shotgunnal, nem halt meg. De miután mindnenki cheatert kiáltott, szép lassan lesüllyedt a szintünkre, érdekes módon egybõl le lehetett loni, akár egy lovéssel is. Ha látjátok azért figyeljétek ti is. halál a cheaterekre<------ cheater geci.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Ford Fairlane
Mi lett a cXe - x3m eredménye ????

Szerintem az idézetet a másik irányba kéne forgatni,a célkereszt köré. Egyébként sirály!
Pano
thx

Dud [OBI]
Rövid leszek: Fasza

Pano
Akor nincs fent az 1.02-es patched! Töltsd le és telepítsd! (katt).

letöltes

Nem mind1?Mert amikor letöltöttem csak egy exe fájl volt a becsomagolva.Na mind1 honnan lehet letölteni?
Hol van ez a PunkBuster?Mert nekem a lenti kép van a szerverlistánál.
Ford Fairlane
Tedd fel az 1.01 és utána az 1.02 peccset.
Juhé, jól hangzik. Peccset.

Szóval ilyen nekem nincs 😞
itt a kép.
Pano
Elkészítettem a DCF Logoját (lógóját ? 😊) ). VÉleményeket kérek szépen:

Dud [OBI]
Ha mégsem, kérdezz tovább, segítek.

Dud [OBI]
Itt van minden: Helpsite

Pano
Indítsd el a SoF2MP.exe-t, majd mennyél a szerverlistához (egy számítógép, nyílal a tetején ikon) majd fent találsz egy olyat, hogy PunkBuster. Azt állítsd YES-re és akkor be tudsz menni!

Dud [OBI]
Dali épp az OBI oldalt birizgálja. Bocs, de annak is haladnia kell. Ja meg a WAR portot élesíti.

Köszi a türelmet.

Egy kérdés.Amikor kijött a gamma akkor nyomtam singlbe.Most, hogy sokkal jobb a gépem és az egyik legjobb játéknak tartom szeretnék vele multizni.De nem tudok belépni egy magyar szerverre sem.Valami olyat ír ki, hogy a szerver el van látva cheatszûrõvel....... .Nos és olyan játékos vagyok, hogy még a játék leírást is gyûlölöm nemhogy még a cheatot.Hisz így játék a játék.A következõ van fent.:SOF2+blood p. valami italy map +mandown, 1.02 sof és multi.exe.Mire ír ki ilyet?Vagy miért nem enged be?
ReTeK
Ez a Neutrogecó jó nagy mákos

Csal vagy csak skilles ?

http://members.chello.hu/retek/kepek/piszok.jpg

Mi van a serverrel? 2 percenként belaggol egy percre!
ReTeK
Repa

SGP
Grrrrr
Legalább ezen az oldalon visszaolvashatnál egy kicsit...
Ford Fairlane
Hú, baze, én is beiratkozom a helyesírás-tanfolyamra, ha indul..

Ford Fairlane
Meg aszzony is ezt szereti bennem....

SGP
Nem, de nem is kell. Lesz másik stat soon.
Még mindig nem kaptam serverlog darabokat. Vagy ti elküldtétek már aeonnak?
Ford Fairlane
Pont mint a fejedre, shotgunnal.

ráadásul duplázgatsz.
Ford Fairlane
Már ha beleugathatok, újra kéne indítani.
Az eddigiekkel meg múzeumba.

SGP
Hmm. Tényleg! Nem hiába vagyok ilyen tuskó.
Ford Fairlane
Ez van.
Majd megcsinálják.

Ford Fairlane
SGP !!!!
Az elõzõ neked szól, csak elszexuáltam.