Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy azt Pano csinálja? 😊
Lesz-e például "tippek trükkök lámáknak" oldal ahol a kezdõknek lesz help, meg hogy hogyan kell beéllítani a cuccost ha neten akarsz nyomulni, ilyenek. Az nem zavar hogy a híreket angolul nyomjátok, de a help oldalakat nem csak középfokú angolosok olvasnák.
Dud [OBI]
Úgy gondolod, hogy minden menüpontnak Magyarul kéne lennie és csak Magyarokhoz szóljon az oldal? Nem lenne ezzel semmi baj, ha minden nap fullon lenne csak Magyarokkal az összes port. Sajna ma még ez nem így van. De hidd el ha ez változik az oldal is változni fog. De addig marad az, hogy mindenkire gondolnunk kell.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Nos! Szépen gyarapodik a SOF2 Magyar tábor, de "még mindig nem vagyunk elegen"! De szar duma.. hö hö de mind1!
Szal sok a külföldi aki nálunk játszik ezért rájuk is gondolni kellett. Szerintem tök normális arcok. Semmi bajom velük. De tulajdonképpen mi is a bajod ezzel?

Azért halkan megkérdezném lesz magyar oldal is? Vagy internacionálé only?
Tud valaki nekem segíteni?
( Megvannak a kódok, de mikor beírom õket pl: a GOD akkor a server.... felíratott adja ki! Találkoztam már ilyennel a Jedi Knight 2-ben is, de ott volt egy kód amit be kellett írni elõször(Devmapall) Itt is van ilyen, vagy mi lehet a probléma? )
Pupcika
köszi

Dud [OBI]
Na ide is beírom, de mostantól inkább a saját fórumunkban fogunk publikálni!

Na szóbal! Man Down modban megvan a hiba forrása!!! Mostantól mindent LEHET!!! Gyertek nyomatni!!!!!!!!!!!!!! Részletek itt a fórumban: OBIsite

Pilu OBI
A players menüben az objectives alatt el lehet tüntetni teljesen.

Pupcika
hi all. A kérdésem: mandownban az ikonokat (pl.:zászló) nem lehetne-e eltüntetni mert nagyon zavaróak ahogy közeledik az ember.

Dud [OBI]
Ennek több oka van. Csaka legfontosabbakat emelem ki.
1. 26 olykor velünk együtt 30 játékossal már nehéz játszani. Túl sokan vagyunk, nem férünk el jól a pályán. Ekkora tömegben esélytelen a taktika az "okos" játék. Csak fragvadászat, semmi több.
2. Lesz több port is. Jobban lehet szaparálni az egyes játékfajtákat. Ki - ki izlése szerint tud majd választani. Ennek magvalósítása még folyamatban. Részletek itt a fórumban: OBIsite
3. Mivel több port lesz mint eddig, csökkenteni kellett az adott porton engedélyezett játékosok számát. Ez a szerverünk azért nem egy atomerõmû... a másik igen!
4. Ha beindul a klánliga 2 war port mindenképpen kell majd
5. A man down mod az egyik legjobb mod amivel valaha nyomultam!!! Szeretnénk ha azon is játszanának, vagy legalább kipróbálnák.

Na hirtelen ennyi!

És miert csak 16 fõ a maxlimit?
Dud [OBI]
Én úgy látom megy már.

Miert nem megy a server?Jáccani akarok!!!
Ok köszönöm megoldottam 😊
Pano
egy tipp, szerintem a mp.cfg-ben állítsd ár a konfigot!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

SGP

Mintha Dali-nak is valami hasonló problémája lenne...
😞((
Valaki segítsen.
Hibajelenség a következõ.:
A jobra, balra, elõre, hátra gombra állandóan shift gombot használja.Pl:a shift nálam ugrás.
Igy a játékban ugrik egyet és utánna megy elõre.
Olyan mindt ha a klavim lenne hibás közben nem az.Ha át akarom konfigolni akkor már a nyil helyett a shiftet teszi be.
Megvannak a kódok, de mikor beírom õket pl: a GOD akkor a server.... felíratott adja ki! Találkoztam már ilyennel a Jedi Knight 2-ben is, de ott volt egy kód amit be kellett írni elõször(Devmapall) Itt is van ilyen, vagy mi lehet a probléma?
Ja hamár itt tartunk mi a helyzet a stattal???
Ha tényleg igaz a hír és lejjebb lett véve az m60 akkor visszajövök én is az obira sof2zni.
Eddig úgyis a top1 fegyverben volt bent, most talán lejjebb megy. A mesterlövészek meg végre visszatérnek az MSGhez.
Qnosi [OBI]
Igen, es ez igy van jol .. lehet meg egy picit jobban kene szornia, mert a nagy sebzes es a nagy tar eleg nagy elony ... ne legyen mar pontos is ..

SGP
Ti akartátok...
Qnosi [OBI]
M60at mar lebutitottuk, sztem lassankent senki sem hasznalja.. szor rendesen, igaz sokat sebez es nagy a tara, de sztem a top3 fegyverben mar nincs benne .. AK RULZ!!!

SGP
Nyugi, war elõtt úgyis állítok majd rajta, hogy biztos mellé menjen
Ford Fairlane
Kémeim úgyis mexerzik a titkos OBI receptet....
(bika m60-nal kicsit mellélövök, akkor is meghal)

Qnosi [OBI]
Attol meg, hogy kesobb nezed, ugyanugy latod a taktikankat =]

Kaszi46
Pilu a meccek nézése lehetséges! legalábbis a wolfinál az mégpedig ugy hogy késleltetik mondjuk 1 percel van is olyan hogy wolfTV. tehát ha ott lehetséges itt is az😊 csak ennyi csáá

*Posse*T.W.D*

Grave Digger
ejha, nem is tudtam, hogy...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Qnosi [OBI]
Col1 tovabbra is a kedvenc mapom .. eselyekrol ennyit

Q

SGP

Azért hozzá kell tenni, hogy õk a col1-et választották, ami nem kimondottan egy warra való pálya, mert nagyon egyenlõtlenek az erõviszonyok.
Mi 3-10-re, õk 10-0-ra szoptunk ki rajta.
Csak azért, hogy nehogy egy-két klán itt elbízza magát

Dud [OBI]
Müxik a fórum az OBI oldalon. Regisztráljátok magatokat ezerrel! Ha bármi kell csak nyissatok neki topikot és segítünk amiben tudunk!

Dud [OBI]
Újabb wart nyertünk!!! Mocskos nehéz volt, de meglett. Jó volt az ellenfél, azt kell hogy mondjuk!

Összesített eredmény:
OBI vs X3M
31 : 23

A részletes eredményt nézzétek itt: OBIsite

zotso
Itt is találsz segítséget
http://gamespot.com/gamespot/gameguides/pc/sof2/p3_07.html
Pano
megtörtént

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Én meg már arra sem emléxem melyik az a pálya... pedig végignyomtam...

Dud [OBI]
Itt találsz segítséget: OBIsite

Dud [OBI]
Ja és valami fontos!!! Beindult az OBI oldalon a fórum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBIsite

Dud [OBI]
Dalinak írj errõl egylevelet pls! Csakhogy az OBI oldalon is tudja módosítani a linket.

Köszi

zotso
Pano!!
Köszi
Pano
le kell töltened a patcheket. Elöször töltsd le az 1.01-et, tedd fel, majd erre tedd rá az 1.02-t!
www.sof2files.com

LSC
ma 16:17 | Válasz erre | #10573

1 kis off topic:
Megnéztem a doom 3 e3 alpha-t,hát komolyan mondom nagyon durva,lyen eddig nem volt.A grafika über állat persze a hardver igény is.Azt hiszem a konzolosok most a fejükhöz kapnak majd.Ha viszont ott is ilyen kinézete lessz veszek 1 konzolt,mert amilyen hardware kell hozzá olcsóbban kijön az ember.A negatívum így first look-ra hogy a berendezésbõl SEMMIT (még a tükröt sem!)nem sikerült szétlõni.Remélem ez még vátozik bár nem hiszem.Na ennyi,bocs attól akit ez nem érdekel.

zotso
szia Urak!!
A szerver cstlakozáskor ezt írja ki: server uses protocol 2004. Ez miért van, és van-e ellene valami lehetõség? Köszi elõre is a segítséget
Pano
kösz, majd 1x, most nem fogom megint feltölteni 😊

Itt megtalálod
Pano:
Miért nem az alvilágot használjátok a webre?
Nincs reklám, gyors mint állat és nincs fájlméretkorlát... stb.
Pano
Na szal 😊
Használjátok tovább a sof2help.inf.hu címet, át lett állítva, vagy a sof2help.freeweb.hu-t

Pano
na emberek, asszem költöztetem az oldalt, az x3 rendszere full behalt és sorra törli a cuccostr az összes felhasználónál (jobban mondva a pl main.html-ed hirtelen átvág 0 byte-ba és a felsõ frame bejön a main helyén pedig egy jó nagy fehérség). Ráadásul az x3 rendszergazdája se hajlandó a levelemre válaszolni, egy szó mint száz, le vannak szarva! Szal, majd mondom az új címet.

Dud [OBI]
Huhh köszi!