Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mo.Organ
Érdekes, én bármilyen névvel is megyek fel játszani akkor is mindig király vagyok <#gun><#vigyor2>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Értem , akkor ne gyere americas armyzni, mert ott nem lehet átnevezni magad! 😄😄😄
Sáska
én ezért szeretek álnevezni:
1. Néha unom a nevem😄
2. Érdekes azt látni, hogy ha saját névvel megyek fel, senki nem szól semmit, de ha álnévvel megyek, akkor mindig jön a : cheater, wh, aim, fuck you.. ezen mindig jót mosolygok😊))
3. Néha csak úgy
4. Olyan James Bond feeling 😄😄

yo all!
Mindenki kemperként kezdte, legalább addig míg megtaunlja a pályát!
Ezen tényleg kár veszekedni, de ha álnevet miért kell használni? Én akkor kezdtem mikor még a RAPTOX server volt a best (demo server), és soha nem mentem fel a haverok közé kamu névvel. Nem vágom miért jó, segítsetek rájönni..! -vagy ez olyan titkosügynök feeling? 😄
Hajrá HS!
NaNoKuTyA
ha estleg erre járna: bsz sarki róka!!!!

\':..:\'

NaNoKuTyA
má megen kihúztad a gyufát a próknál?!

\':..:\'

LoL 😄

RIZLA
Jah...csak az a ge*ci rizla + ne tudja........😄DDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

de nagyszerû 😛

Sáska
😄😄DDD

Mr.Grent
igen pl musa elég egyszerü 😄

https://grentmedia.hu

Kalóz összedobnál nekem vmi kis eccerü logót? olyan kis sima szöveg nem kell semmi xtra? Na lécci lécci lécci

Betörés... Amilyen bonyolult password volt a szerverre én a 2 kezemet összetenném hogy nem más volt hanem egy ismerõs, 1 nem azért tettem mert krónikus hatalomvágyban szenvedek hanem próbálgattam mire vagyok képes. 2 egyszer már ezt megbszéltük hogy el van felejtve és marha undorító amikor egy lezárt dologgal hánytorgatod fel azt ami elmúlt. 3 általánosítok mert rengeteg szerveren megy ez, nálatok még amikor jáccotam nem tapasztaltam! 4 nem csinálok dzsurasszik parkot csak te reagálod túl megint, holott nem kimondottan a ti szerveretekre gondoltam! Az meg hogy mennyit postolok legyen már neked mindegy napi 2-3x olvasom a topikot ha úgyérzem hogy valamihez hozzá akarok szólni akkor írok és kész! Ennyi és jólenne ha te is túltennéd magad a "Betörésen"

Mr.Grent
Hát az én idõmben te még leginkább repkedtél meg felülrõl voltált látható, és nem a dobozok mögött 😄

Erasmus
EZAZ!!! BOX!!!!!

Taptarap
3-4

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Sáska
mikor leszel te kanker?

Sáska
nem az a lényeg, hogy engem, hanem hogy bárkit. Persze az extrém esetek azok mások.. de ilyen nincs nagyon szerintem.

Mr.Grent
Egyébként mennyire érdekes, szinte majd minden gémben, az inf vagy dem típusú gém vagy tdm a nyerõ és a ctf az kihal, sofban pedig pont ellenkezõleg, csak a CTF él.

Mr.Grent
No comment, sáskát kickelik mert campel. Röhelyes, egészen komolyan szánalmas ami megy 1-s szervereken.

Taptarap
YES SIR!

Sáska
délután inf/dem?<#violent><#violent>

RIZLA
ban,kick,mutte,akasztás,sortüz.....stb 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Taptarap
csak arra a 20mp-re campeltem<#idiota>

RIZLA
Azt most én akarom....sok rohatt kemper....! xDDDD

Taptarap
alakul a flém......estére 73k?<#vigyor1><#vigyor3>

RIZLA
" és veritek a nyálatokat hogy nektek van admin jogotok nekik meg nincs. szvsz Szánalmas."
Te anno "be is törtél" ezért az admin jogért...sztem az volt a szánalmas.És kérlek ne álltalánosíts.... (hogy fél évente 1 postal ki tudod hozni az emberbõl a "Jurassic Parkot"...született tehetség vagy!)
😊

Pano
Különben nem vágom, h miért megy itt állandóan a camper útálat. Anno, a "hõskorban" ennél sokkal durvábbak akadtak és érdekes, akkor nem mentek a riányálások, meg oltások. Miért?

Nézzétek meg a többi FPS játékot. SoF 2-ben anyira még nem is lehet kempelni. Cod-ban egy rakat olyan pálya, ami fullon van bokorral, fákkal és az emberek bemásznak a bokorba vagy fel a fára 😊. Ott még óvatosan se lehet menni, mert amíg végiglõsz 3-4 bokrot, addig a többi 10-bõl jönnek a golyók. A sok bug-ról nem is beszélve. Ott a bugger köcsögöket utálják a legjobban (pl befekszel egy olyan helyre ahonann nem lehet kilõni, vagy láthatatlanná válsz stb. Ezen való felindulásokat ég meg is értem).

Szal, vannak ennél sokkalta rosszababk is, sokkal.. Szal, kár ezen vitatkozni akár most, akár a jövõben.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
"különben is, ott a dobozon a 18+"

Jah, szép kis dísz 😊. A codon pl ott van, h 16+ mégis 70-80 %-a a scene-nek 11-14 évesekbõl áll, sajnos. Múltkor egy 9 éves gyerek nyomta az egyik szerveren, még írni is alig tudott. Szal, errõl ennyit...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Másik, csakhogy beleugassak én is, camp igen is jó hatékony tud lenni, akinek meg nem tetszik szamtalan módja van hogy lehet a kempert kiszedni. Ismeritek már valamennyire a pályákat csak tudod hogy hova lehet elbújni. Mész dobsz gránátot és ennyi, ahelyett hogy játszanátok ezzel oltjátok egész nap egymást és veritek a nyálatokat hogy nektek van admin jogotok nekik meg nincs. szvsz Szánalmas.

n3philim
szeély szerint én nem is tartalak camper-nek. a megállok és bevárlak, majd BOOM-mal semmi gondom, bár tényleg bosszantó<#nevetes1>. a camper-rõl való eszmefuttatásoddal pedig teljes mértékben egyet értek. peace és továbbra is szivesen látunk!

Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100

Sáska
ez mindig is ilyen volt... nem csak magyar szerveren, hanem máshol is. Fõleg ha sok ember játszik. Én pl. sokszor azért nem megyek a zászlóért, mert tudom, hogy pont akkor fog 28 ellenfél spawnolni, mikor felkapom a flaget. Ezért inkább megvárom míg spawnolnak, és küldök egy két gránátot.
De ez nem jelenti azt, hogy camper vagyok. Az én értelmezésemben a camper az olyan ember, mint Mapo, vagy Baro. Asszem tõlük agyvérzést kaptál volna. Persze ezt nem tudhatod, akkor még nem játszottál. Amúgy meg a ti klánotokból is sokszor megesik, hogy public-on bebujnak valhova, és a semmibõl BOOOM-HEADSHOT. Soha nem írom be, hogy köcsög kemper, vagy hogy láma..., mert attól még, hogy megáll, vár egy kicsit, az még nem kempelés. Aki egész map alatt úgy lõ le, hogy sosem látod, mindig a semmibõl valahonnan pofánlõ, na, az kemper. Szerintem a két kezemen meg tudom számolni, hányszor flameltem emiatt a 3-4 év alatt..
Engem az idegesít, amikor valaki sír, hogy "noob", "camper" stbstb kompenzálva ezzel, hogy lelõtték. Aki sír, az ne játsszon erõszakos játékkal. különben is, ott a dobozon a 18+ <#nezze><#hehe><#hehe><#law>

Pano
jajaja... ahhoz az elején télleg kötélidegzet kellet 😄. De milyen jó érzés volt kifüstölni õket granyóval, meg odaugrani hirtelen eléjük és még a levegõben fejest adni <#vigyor1>

Allatgoreny
HAHAHAHAHAHA😄 USAS rox😄

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Taptarap
hát asszem ti felakasztotátok volna magatokat a SOF fénykorában amikor Camp+USAS+sarok mögé bújok combo ment a kezdõktõl minden szerveren.

n3philim
csak hogy belszóljak egy kiicsit. az egészséges camp-el semmi bajunk nincs, viszont az utóbbi idõkben sajnálatos módon divat lett a nem egészséges camp, szinte minden magyar szerveren. mi ezt szeretnénk megelõzni ezért szoktunk szólni érte. az pedig, hogy néha keményebben reagál közülünk vki, az azért van mert nagyon sokan beszólnak érte nekünk. ez pedig egy idõ után elég idegesítõ! mi szeretnénk ha ctf-rõl van szó, akkor az ne "camp the flag"-rõl szóljon. természetesen, ha inf, dem-rõl van szó, akkor semmi gond az egészséges camp-el szintúgy, mint ctf-en.

Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100

Allatgoreny
Te meg ki vagy?😄

Allatgoreny
Eredetileg nem akartam reagalni egyik fel megallapitasara sem,de mivel a Dr szerverrol is esett szo, csak mondanek par szot, s mivel tul faradt vagyok ahhoz, hogy intelligensen valaszoljak, roviden, s tomoren fogom ezt megtenni. Meg amugy is goreny vagyok.

- Chemo baromallat volt, ezt megmondtam neki is.
- Dr szerver nem kempelesrol szol.
- Azzal, hogy 20 masodperceket hozol fel kempelesnek csak a sajat lammasagodat bizonyitod, kar erte.
- Ha sikeresen lekempelnek egy helyen, kovetkezo spawn utan megy oda a granat.
- Vilag legnagyobb phaszsagai koze tartozik a 'sztm te vagy a legjobb' mondat, ezert nemes egyszeruseggel Sise ownz😄

Allatgoreny
Ezzel a szoveggel mar megint megrontasz minden kiskorut itt a farkam kornyeken, te szenny.

Pano
Kár veszekedni.. ez olyan, mint ha a nõd csak azt engedné, h seggdbe bombázd, a többi lyuk tabu 😄

Sáska
visszanéztem a demot, igazad van, csak 20mp-ig voltam egy helyben<#awink>. Amúgy ezért is lettem ideges, mert ezért beszólni... mert ha ott vagyok már percek óta, és nem mozdulok, de emiatt...
Na mind1, majd a szerveren szétlõjük egymást<#violent><#violent><#vigyor2>

Sáska
Miért, nem geocentrikus világkép powaa van? WTF<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#conf><#conf><#mf1><#mf1><#mf1>

rohadtgec
jaja<#wave>

Pupcika
változik a világ és az emberek is ezekszerint

rohadtgec
Télleg a Nap kering a Föld körül??<#wow1><#szomoru2><#wow1><#mf2><#wow1>

Pupcika
Bazze... nem is tudtam ezt Állatról (én úgy tudtam hogy Thai - földi kisfiúkat tart ott...) Négereket? ez nekem nagyon új...

Bundzsi
Kedves Saska baratom!Mindenekelott azzal kezdenem , hogy te azon keves GBS tagok koze tartozol akiket a fene se tudja miert de talan meg csipek is egy kicsit,nem tom az okat,nem azert mert te vagy a legjobb ahogy azt sokan hangoztatjak,csak ugy.A kempelesedre visszaterve nem fel perc volt de hagyjuk tetelezzuk fel hogy kempeltel!Alneven ami szinten szokasod,es nekem sem kell azonnal tudnom ,hogy a nagytiszteletu saska az,de amiutan beszolsz az adminnak hogy KUSS , csak mert megemliti hogy Lecci ne kempelj hanem mozogj,ne csodalkozz ha igen lemutezlak.Csak ugy mellesleg a Chemo haverod a multkor valami hasonloert Bannolta Clintet,ha emlekszel.A kempre visszaterve,teny,hogy van regota de nem mindegy mennyi es hogy az adminok fellepnek e ellene vagy beleszarnak mondvan nem tudsz ellen tenni.De tudsz ha allandoan kurogatnad oket adminkent hogy no camp ahogy azt 1-2 admin meg is teszi a Dr-en,akkor nem arrol szolna a dr server is hogy feljon xy beul valahova csinal egy godliket meghal majd atul egy masik helyre es folytatja szetbaszva masok jatekat.A Hs-en admin vagyok,nem bannolok senkit nem csak mert ezt beszeltuk mega tobbiekkel hanem azert is mert csak kemp miatt bann durva lenne,de ezutan is ha kempel valaki es adminkent megkerem ra ne tegye bortonbezarom es utana ha megint akkor biza kickelni fogom ha tetszik ha nem.Amugy visszaterek a server kerdesre a Hs serverek nemet servere csak ctf,kiveve ha atvaltjuk mert ott tobben vagyunk es megszavazzuk,a magyar pedig attol fuggoen melyik konfig van fent inf vagy ctf.De azert mert az inf konfig fut rajta ha megszavazzuk akkor biza tobbseg dont es jon a ctf.Ez is megegyezes targyat kepezte mint a no bann.Tehat ezutan is sok szeretettel varunk barkit aki szeretne jatszani csak annyi keresem lenne hogy az egeszseges campen kivul ne kempeljen sokat mert megfogom emliteni ezutan is.Bocsi Saska de engem zavar.Allah ahbad

Sáska
Ma délután ráfrissítettem az ASE-ra, és nagy örömömre szolgált, hogy a HS inf porton játszottak 8an! Egybõl connect, ritkán van ilyen, hogy végre inf megy!! HK2 volt (fav. map😊 ), sajnos hamar vége lett. Jött pra2, aminek az elején az egyik admin csinált egy callvote CTF-et, ami 4/3 arányban meg lett szavazva, egybõl jött is a CTF😞((. Megyjegyeztem smiley-val(!!), hogy "még jó, hogy inf server..😊". Erre Bundzsi kicsit kioktató hangnemben tájékoztatott, hogy ez a HS szerver, és az megy, amit az emberek megszavaznak. Eddig ok, mert álnéven voltam, persze noob vagyok, honnan tudhatnám, hogy mi a szokás a HS szerveren. Kezdõdik a map. Bundzsi kimegy spect-be. Na, már ekkor gondoltam, hogy itt szó szót fog követni😄
kb 30 másodperces egyhelyben guggolás-sarokról nézegetés, kilövés után kapom is a flamet: Honk ne kempelj, mozdulj, blabla. Válaszom: Kuss. (Érthetõ legyen a válaszom: már eléggé fárasztó számomra, hogy Bundzsinak sokszor abból áll a játék, hogy kimegy spect-be, és nézegeti, hogy ki merészel kempelni. Sokszor vitáztunk már emiatt, mindkettõnket nyilván zavarja a másik hozzáállása.)
Engem speciel nem zavarnak a kemperek. Leszarom. Voltak, vannak, lesznek. A Kemper mindig meghal. A Kemper noob marad. Ezek olyan alapvetõ igazságok, mint hogy a víz 100 celsiuson forr, a Nap kering a Föld körül, vagy hogy Állat négereket tart a szekrényében😊).
Mind1, visszatérve a Kuss-hoz, hamarosan kaptam is a kicket, valamelyik nagytiszteletû balfasztól. No para, reconnect. Kapom a tk-t véletlen Kalóztól, sajnos a sorry-ra már nem tudok válaszolni, mert mute-olva vagyok. Np, átírom a nevem npkalózra😄, csak hogy ne érje szó a ház elejét.
Ezek után Bundzsival folytattuk a kis eszmecserénket, hogy miért kell ez, kinek jó, kinek nem. Mi, a GBS és a DR szmájlival puhapöcsûek vagyunk, mert eltûrjük a kempereket, de õ nem fogja. Ám legyen, de had éljek a régi nagy bölcsességünkkel: NINCS ÉRTELME...
Bundzsitól már vmilyen szinten megszoktam, hogy ezt kapom, ha kicsit úgy teszek, mintha kempelnék. Mert néha szoktam. Néha azért, mert kedvem van hozzá, néha azért, mert tudom, hogy ezzel másokat idegesítek😊) Geci vagyok, i know😄.
Viszont az, hogy Balfasz Bika beszól, hogy szánalmas kis kemper vagyok, és az is maradok, ez már tényleg mosolyt csal az arcomra. Persze, õ tudja: pro gamer, mindent tud a játékról, már a demo alfával is játszott multiban😊
Egy szónak is száz a vége: hiába szívjuk egymás vérét, nem fog változni semmi: kemperek vannak, voltak, lesznek, a játék része. Ugyanúgy, mint az m203, annyi mindössze a különbség, hogy azt ki tudod venni, míg a másikat nem. Szóval szerintem nincs értelme figyelgetni, hogy ki hogy, hol campel. inkább lõjétek õket pofán, mint Marvint😄

uff...

PS: omg teleírtam a forumot😄 jöhet a flame<#mf2><#boxer><#violent><#violent><#nyes>

Mr.Grent
own-age.com??????????? Ha ott nincs akkor sehol.

andriska
lol