Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
1. Néha unom a nevem😄
2. Érdekes azt látni, hogy ha saját névvel megyek fel, senki nem szól semmit, de ha álnévvel megyek, akkor mindig jön a : cheater, wh, aim, fuck you.. ezen mindig jót mosolygok😊))
3. Néha csak úgy
4. Olyan James Bond feeling 😄😄
Mindenki kemperként kezdte, legalább addig míg megtaunlja a pályát!
Ezen tényleg kár veszekedni, de ha álnevet miért kell használni? Én akkor kezdtem mikor még a RAPTOX server volt a best (demo server), és soha nem mentem fel a haverok közé kamu névvel. Nem vágom miért jó, segítsetek rájönni..! -vagy ez olyan titkosügynök feeling? 😄
Hajrá HS!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
https://grentmedia.hu
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Te anno "be is törtél" ezért az admin jogért...sztem az volt a szánalmas.És kérlek ne álltalánosíts.... (hogy fél évente 1 postal ki tudod hozni az emberbõl a "Jurassic Parkot"...született tehetség vagy!)
😊
Nézzétek meg a többi FPS játékot. SoF 2-ben anyira még nem is lehet kempelni. Cod-ban egy rakat olyan pálya, ami fullon van bokorral, fákkal és az emberek bemásznak a bokorba vagy fel a fára 😊. Ott még óvatosan se lehet menni, mert amíg végiglõsz 3-4 bokrot, addig a többi 10-bõl jönnek a golyók. A sok bug-ról nem is beszélve. Ott a bugger köcsögöket utálják a legjobban (pl befekszel egy olyan helyre ahonann nem lehet kilõni, vagy láthatatlanná válsz stb. Ezen való felindulásokat ég meg is értem).
Szal, vannak ennél sokkalta rosszababk is, sokkal.. Szal, kár ezen vitatkozni akár most, akár a jövõben.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Jah, szép kis dísz 😊. A codon pl ott van, h 16+ mégis 70-80 %-a a scene-nek 11-14 évesekbõl áll, sajnos. Múltkor egy 9 éves gyerek nyomta az egyik szerveren, még írni is alig tudott. Szal, errõl ennyit...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100
De ez nem jelenti azt, hogy camper vagyok. Az én értelmezésemben a camper az olyan ember, mint Mapo, vagy Baro. Asszem tõlük agyvérzést kaptál volna. Persze ezt nem tudhatod, akkor még nem játszottál. Amúgy meg a ti klánotokból is sokszor megesik, hogy public-on bebujnak valhova, és a semmibõl BOOOM-HEADSHOT. Soha nem írom be, hogy köcsög kemper, vagy hogy láma..., mert attól még, hogy megáll, vár egy kicsit, az még nem kempelés. Aki egész map alatt úgy lõ le, hogy sosem látod, mindig a semmibõl valahonnan pofánlõ, na, az kemper. Szerintem a két kezemen meg tudom számolni, hányszor flameltem emiatt a 3-4 év alatt..
Engem az idegesít, amikor valaki sír, hogy "noob", "camper" stbstb kompenzálva ezzel, hogy lelõtték. Aki sír, az ne játsszon erõszakos játékkal. különben is, ott a dobozon a 18+ <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#law>#law>
Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100
- Chemo baromallat volt, ezt megmondtam neki is.
- Dr szerver nem kempelesrol szol.
- Azzal, hogy 20 masodperceket hozol fel kempelesnek csak a sajat lammasagodat bizonyitod, kar erte.
- Ha sikeresen lekempelnek egy helyen, kovetkezo spawn utan megy oda a granat.
- Vilag legnagyobb phaszsagai koze tartozik a 'sztm te vagy a legjobb' mondat, ezert nemes egyszeruseggel Sise ownz😄
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Na mind1, majd a szerveren szétlõjük egymást<#violent>#violent><#violent>#violent><#vigyor2>#vigyor2>
kb 30 másodperces egyhelyben guggolás-sarokról nézegetés, kilövés után kapom is a flamet: Honk ne kempelj, mozdulj, blabla. Válaszom: Kuss. (Érthetõ legyen a válaszom: már eléggé fárasztó számomra, hogy Bundzsinak sokszor abból áll a játék, hogy kimegy spect-be, és nézegeti, hogy ki merészel kempelni. Sokszor vitáztunk már emiatt, mindkettõnket nyilván zavarja a másik hozzáállása.)
Engem speciel nem zavarnak a kemperek. Leszarom. Voltak, vannak, lesznek. A Kemper mindig meghal. A Kemper noob marad. Ezek olyan alapvetõ igazságok, mint hogy a víz 100 celsiuson forr, a Nap kering a Föld körül, vagy hogy Állat négereket tart a szekrényében😊).
Mind1, visszatérve a Kuss-hoz, hamarosan kaptam is a kicket, valamelyik nagytiszteletû balfasztól. No para, reconnect. Kapom a tk-t véletlen Kalóztól, sajnos a sorry-ra már nem tudok válaszolni, mert mute-olva vagyok. Np, átírom a nevem npkalózra😄, csak hogy ne érje szó a ház elejét.
Ezek után Bundzsival folytattuk a kis eszmecserénket, hogy miért kell ez, kinek jó, kinek nem. Mi, a GBS és a DR szmájlival puhapöcsûek vagyunk, mert eltûrjük a kempereket, de õ nem fogja. Ám legyen, de had éljek a régi nagy bölcsességünkkel: NINCS ÉRTELME...
Bundzsitól már vmilyen szinten megszoktam, hogy ezt kapom, ha kicsit úgy teszek, mintha kempelnék. Mert néha szoktam. Néha azért, mert kedvem van hozzá, néha azért, mert tudom, hogy ezzel másokat idegesítek😊) Geci vagyok, i know😄.
Viszont az, hogy Balfasz Bika beszól, hogy szánalmas kis kemper vagyok, és az is maradok, ez már tényleg mosolyt csal az arcomra. Persze, õ tudja: pro gamer, mindent tud a játékról, már a demo alfával is játszott multiban😊
Egy szónak is száz a vége: hiába szívjuk egymás vérét, nem fog változni semmi: kemperek vannak, voltak, lesznek, a játék része. Ugyanúgy, mint az m203, annyi mindössze a különbség, hogy azt ki tudod venni, míg a másikat nem. Szóval szerintem nincs értelme figyelgetni, hogy ki hogy, hol campel. inkább lõjétek õket pofán, mint Marvint😄
uff...
PS: omg teleírtam a forumot😄 jöhet a flame<#mf2>#mf2><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#nyes>#nyes>