Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LES FORZA INTER
cigókért mindent!!! beszállok 10L-el<#felkialtas><#felkialtas><#eplus2><#hehe>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LaL33
Kaloz nekem is kéne 1 új logo, arra gondoltam hogy 1 nagy fasz jön be balról
elélvez és spermákkal kiírja a nevem. <#nyes><#papakacsint>
RIZLA
Tücsök is mán csak "hadonászik" 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

LaL33
Sis3-om megeszi a brigágot, ha nem vagyok fennt. <#vigyor>
Na jó engem is 😄D
RIZLA
Ne a játék menüben kapcsold ki, hanem a cfg(k)ben ird át 0-ra.... base/mp & osp mappákban

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
😄D csak a tiéteket.... 😊)

Taptarap
szasz nigaa!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

LaL33
Skacok 1 valamit nem értek, a fórum népszerübb mint a sof.
A Magyar servereken alig találkozok régi arcokkal, kivéve GBS tagok.
Ma este ha ráértek gyertek valamelyik |Hs| servere és kennyétek el a szánkat.
<#violent><#ijedt>
LSC
kösz megtaláltam kicsit jobb minõségben
http://www.curse-gaming.com/movie.php?movid=45

Edit : all link dead😞

Pano
pfúú, már nemtom...

De a vincsimen ez a fájl neve: A Gamer's Day (DivX LowQual, 352x272).avi
208 mega

Keress rá a fájlnévre valamelyik keresõbe, biztos megtalálja. Remélem segítettem.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Szevasztok keresem azt a CS paródia videót (home múvi) ahol a gyerek kicsit bekattan a végére azt kiugrik a húgával az ablakon mer azt hiszi túsz stb. ha valaki esetleg tudja honnan tudom elszedni nogyon megköszönném úgy emlékszem itt linkelte valaki nagyon nagyon régen.

Kim Basinger
kikapoltam oszt megsem megy

szerinte a server nem tamo gatya a letoltest

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Mr.Grent
Van steam down verzió. De ez nemmindig fut. ÉS igazából egy frissítésnél már nem is müxik, ami elég soxor van. Igen muszály megvenni. Ha van 1.6-s accod akkor is. De elég ha akad bankkártyád dombornyomott. Letöltöd a stem-et és ott megrendeled. Kártyakód beüt és már le is töltheted és játszhatsz vele.

https://grentmedia.hu

RIZLA
jaja..Rasta tudja, neki megy,ment faxtuggya

RIZLA
nem kell letöltened, kikapcsolod a letöltést, oszt gyia ...!!

eX
Nekem egy CS 1.6os ismerõs azt mondta ,hogy ha van az 1.6hoz accod akkor azzal is lehet valami progi segítségével tolni! De nemszázas a tipp.....

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Pano
thanks...

Muszáj megvenni, mi? :\ Nem lehet valahol kipróbálni valahogy?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kim Basinger

Sziasztok

Erre a serverre csak blood+weapon moddal lehet bemenni, letolteni nem engedi, mashol meg nem talalom...

Tudna valaki linket hozza??

Koszi

KIM

KuRVa BazMeG||62.112.194.67:20101

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Mr.Grent
www.Counter-strike2.hu

Olvasgasd. megládot érdemes. Ajánlom a CB-s híreket legfõképp. Kicsi a sceen, viszont annál skillesebb. Sok a takony ez tény, de hát cs rõl beszélünk ott mindig vannak. De seduxen-t szerezz be, mert arra szükséged lesz. A fegyverek szórása és a hitbox messze más mint a sof2, cod, cod2-é.

Mi 5-7en szoktunk játszani esténként felpattanok irc-re beírom hogy keresek 5v5-re ellent és nemgyõzök válogatni az ellen közt. kb 2perc múlva már warzunk. Szóval van értelme.

Erasmus
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

andriska
lol te rasszista 😄D

RIZLA
LÉÉÉÉÉÉÉL

Ózdon lelocsoltak egy cigánylegényt benzinnel, majd meggyújtották.
Most gyûjtést szervezünk az árván maradt családnak.

Segíts Te is!!!
Már van 70 liter.

NaNoKuTyA
mán megvan, de köszi😉

\':..:\'

Pano
szenk jú.

Érdemes amúgy megvenni? Remélem nem valami szánalmas magyar scene-je van, mert akkor elvetem az ötletet :\

Mr.Grent
7 ropi cdgalaxis.

Pano
grent vagy akik nyomják itt a Cs:s-t: Hol és mennyiért lehet megvenni a gémet?

Elõre is kösz.

fdi-brutal
Te sem vagy 100-as fialás😊
<#vigyor1>

-FDI-Brutal-Hooligan

Erasmus
eggy kettõ öt, megérett a tök

Sáska
for fuck's sake<#vigyor2>

eX
mi is ezt kérdezzük... 😛

Mo.Organ
Hol van az a SOF3 ?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

hi all
vki adjon a norton antivirus2005-höz cd kulcsot lécci<#phone><#help>
küzdök itt mint malac a jégen
thx zsir

RIZLA
Van benne vmi....én is rögtön vmi képet probáltam volna lõni, de semmi.... lehet(tuti) kamu.... <#rinya><#confused>

NaNoKuTyA
mit is jelent az ffs?<#wow3>

Pano
Ez a gyanús az egészbe.

Se egy hivatalos bejelentés, se kép, semmi égatta világon, csak egy név. ennyi.. sztem totális fake.

azért valljuk be magunknak, ha igaz lenne, melyik gamer újság nem hozta volna már le?

eX
nincs róla valami kis mov vagy ienek?

HRS Tboy
mindenhol árulják, de sehol semmi leírás<#nezze><#nemtudom>

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

HRS Tboy
ps2-re is van. csak pc-re nincs😞

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

ReTeK
na aggyá akkó címet <#idiota>

31.03.2006 az mingyár itt van, jól titkolták a kis sunyik <#hehe>

NaNoKuTyA
alap!😄 láttál e már fûben nyúlat?

RIZLA
+oldodott, de azért köszi az "együttérzést 😄" Felhasználoi fiokbol lett telepitve, és ez nem tetszett a nyomorultjának...
#72211 volt a megoldás....csak a franc sem gondolt rá 😄 de má müxik <#eljen><#vigyor2>

ev1l FlOwEr
Mi a vektor, Viktor?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

NaNoKuTyA
nem, de jártam már török börtönben!

ev1l FlOwEr
Nekem már megvan!
Adjak címet ahonnan letölthetõ?

mostanában kicsit hazudós vagyok...

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pano
Tisztázzuk, mert nem eszik olyan forrón a kását:

1.- Sokszor elõfordult az, hogy bõven a megjelenés elõtt (vagy még elkészülte elõtt) egy internetes árusító cég feltette honlapjára, eladás céljával a játékokat. Aztán szépen levették és pár hónap múlva, újra feltették. Ez volt pl a half life 2-vel is.

2.- Általában PC-re szokták elõbb kiadni a cuccokat, de elõfordul, h elõbb konzolokra.

3.- Legrosszabb eset: PC-re nem jelenik meg, csak konzolokra. Vagy akár egy évet is várhatunk a Pc-s átiratra 😞

Sáska
Ha x-boxon kijött, akkor elõbb-utóbb átírják pc-re is, nem?:<#phone><#violent><#wink>

Pigo
Holnap hozd az alapkönyvet!!!!!!!!!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Pigo
Hát öreg szívtál!
nekem is ez volt aztán baszott funtni a game!
próbáltam pb-frissítéstõl kezde az uninstallon keresztül a format c:\\-n át minden-t!

LES FORZA INTER
elvileg lehet vhogy neten multiba nyomni, de nem tom csak hallottam<#nemtudom>, nincs otthon 1 konzol sem(grrr pedig azok a lottószámok...<#falbav>)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pigo
XBoxon nem lehet multizni ugye?<#idiota>