Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
elélvez és spermákkal kiírja a nevem. <#nyes>#nyes><#papakacsint>#papakacsint>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Na jó engem is 😄D
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A Magyar servereken alig találkozok régi arcokkal, kivéve GBS tagok.
Ma este ha ráértek gyertek valamelyik |Hs| servere és kennyétek el a szánkat.
<#violent>#violent><#ijedt>#ijedt>
http://www.curse-gaming.com/movie.php?movid=45
Edit : all link dead😞
De a vincsimen ez a fájl neve: A Gamer's Day (DivX LowQual, 352x272).avi
208 mega
Keress rá a fájlnévre valamelyik keresõbe, biztos megtalálja. Remélem segítettem.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
szerinte a server nem tamo gatya a letoltest
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
https://grentmedia.hu
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Muszáj megvenni, mi? :\ Nem lehet valahol kipróbálni valahogy?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Sziasztok
Erre a serverre csak blood+weapon moddal lehet bemenni, letolteni nem engedi, mashol meg nem talalom...
Tudna valaki linket hozza??
Koszi
KIM
KuRVa BazMeG||62.112.194.67:20101
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Olvasgasd. megládot érdemes. Ajánlom a CB-s híreket legfõképp. Kicsi a sceen, viszont annál skillesebb. Sok a takony ez tény, de hát cs rõl beszélünk ott mindig vannak. De seduxen-t szerezz be, mert arra szükséged lesz. A fegyverek szórása és a hitbox messze más mint a sof2, cod, cod2-é.
Mi 5-7en szoktunk játszani esténként felpattanok irc-re beírom hogy keresek 5v5-re ellent és nemgyõzök válogatni az ellen közt. kb 2perc múlva már warzunk. Szóval van értelme.
https://grentmedia.hu
Ózdon lelocsoltak egy cigánylegényt benzinnel, majd meggyújtották.
Most gyûjtést szervezünk az árván maradt családnak.
Segíts Te is!!!
Már van 70 liter.
Érdemes amúgy megvenni? Remélem nem valami szánalmas magyar scene-je van, mert akkor elvetem az ötletet :\
Elõre is kösz.
vki adjon a norton antivirus2005-höz cd kulcsot lécci<#phone>#phone><#help>#help>
küzdök itt mint malac a jégen
thx zsir
Se egy hivatalos bejelentés, se kép, semmi égatta világon, csak egy név. ennyi.. sztem totális fake.
azért valljuk be magunknak, ha igaz lenne, melyik gamer újság nem hozta volna már le?
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
31.03.2006 az mingyár itt van, jól titkolták a kis sunyik <#hehe>#hehe>
#72211 volt a megoldás....csak a franc sem gondolt rá 😄 de má müxik <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Adjak címet ahonnan letölthetõ?
mostanában kicsit hazudós vagyok...
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
1.- Sokszor elõfordult az, hogy bõven a megjelenés elõtt (vagy még elkészülte elõtt) egy internetes árusító cég feltette honlapjára, eladás céljával a játékokat. Aztán szépen levették és pár hónap múlva, újra feltették. Ez volt pl a half life 2-vel is.
2.- Általában PC-re szokták elõbb kiadni a cuccokat, de elõfordul, h elõbb konzolokra.
3.- Legrosszabb eset: PC-re nem jelenik meg, csak konzolokra. Vagy akár egy évet is várhatunk a Pc-s átiratra 😞
nekem is ez volt aztán baszott funtni a game!
próbáltam pb-frissítéstõl kezde az uninstallon keresztül a format c:\\-n át minden-t!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?