Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

(Lehet hogy már meg sem ismer)

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Ez biztos. Én is gondolkozok az "echte" Sof2-n.
Pano:
Nem innád le magad 1 nap csontrészegre akkor meg is lenne a $ rá 😊 (Én így vettem meg anno a Wolfit 😄)

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Nagyon dicséretes, hogy támogatod a fejlesztõket. Ha valakik, hát a Raven-es fiúk igazán megérdemlik.
Várd meg a SOF2 goldot inkább. Hamarosan kijön.
En nem iszom, nem cigizem, nem kavezom, nem jarok discoba, bulizni a haverokkal neha, amugy meg a csaladal toltom az idom tulnyomo reszet, kiveve mikor nem nyomom a melot a boltba.
De ezert szivesen kiadok most egy kis penzt, nyilvan azert nem kiskerbe veszem, mert hulye en sem vagyok, de netto nagyker arat azt kifizetem erte (kb 8-9 ezer). A 3. reszrol meg csak annyit, hogy lehet hogy jon a tronkovetelo es mar nem is fog erdekelni. Anno CS-vel jatszottam iszonyu sokat, most ezzel gyurom minden nap, de azert egyszer csak eleg lesz, foleg ugy, hogy nem sok uj palya van. A CS-hez volt vagy 5 millio palya, valtozatos volt, es az eredeti serialal fel tudtam minden hova csatlakozni. Jo volt. Most a SOF-al vagyok igy, de mindig jon egy jobb, es akkor a regit elfelejthetjuk. Jovore meg azert jelentettek mar be 1-2 uj JO gamet. Majd kiderul.
A masik ilyen jatek amit anni megvettema Counter-Strike (HALF-LIFE) volt, de most mar ez is kierdemelte.
LEGALIS LESZEK !!!!!!!!!! Yeahhhhhhhh
Az OBI-n azert tudok jatszani a legalis verziommal is ugye ?

Elõször picit lagzott, majd nagyon 😉, s utána 1 percig folyamatosan, majd csak ritkán. S a szerver megszólalt vala : Big restart sorry...
Nahh kérdem akkor: meddig tart a reset? 😄DD\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Majd ha nem jatszatok végigpörgetem a cyclét.
Hmm. Akkor bocs. Én csak a táskásat láttam.
Pilu! Viszont tedd már szét ezeket akkor egy kicsit plz!
Nekem is leesett 60-ra, a ping normál kb 30, de olyan mintha 300 lenne.
Amúgy a pálya egészen jól játszható szerintem.
Idáig az FPS sosem ment 60 alá 1024X768-ban,
itt meg a nagy nyílt téren van 25 is...
Nincs ennek valami javított, optimalizált verziója ??
A zene amúgy kúúúúúúúúl. A színpad környékén nem nagyon kell lopakodni !!! It rox !!!

Amugy hala istennek meg mukodik, es orulok neki, ugy hogy remelem te is orulsz 😊
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
(félreértés ne essék, nem vagyok fajgyûlölõ!!)

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

*Posse*T.W.D*
Arra gondoltam ha már ennyit játszunk együtt akkor jo lenne tudni hogy kihez milyen arc tartotik, ezért arra szeretnélek titeket kérni,hogy rakjatok be magatokrol képet!
akkor én meg is teszem az elsõ lépést
Ez lennék én-------------------->
*Posse*T.W.D*