Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
jah kolin, sorry dhogy "kiszavaztak" 😊)). Már késõ volt mikor szoltam, hogy hadjanak, meg is beszéltük h visszajössz akkor maradsz, de nem jöttél 😊 Mindegy, bocs a történtekért....

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Nah megvolt a war, de kurva jó volt 😊). Nagyon szoros volt a küzdelem az utolsó körben! Hulla vagyok... Morgan majd közli az eredményt ;-)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
ezeket hova menti?Az indító parancsot enter után kell írni ugye?

Kolin Mekré
demo készítés elõtt ird a konzolba:
/g_syschronousclient 1
Akár be is lehet configolni ezt, és az indító és megállytó parancsokat is azaz /record v. /stoprecord
Megnézni meg
/demo demonév
kb ennyi 😊

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

LSC
hogy kell demo-t készíteni?

Kolin Mekré
beszélni nem tudnak a srácok? csak kick járja? lol

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

LSC
Átálltál fdi-nek?

ugyse ferne be mert csak 16 hely van...
Dehogynem!
Kaszi46
köszönjuk szepen indulunk , fdi-sek gyertek, ha valaki akar demot venni az is jöjjö ha megbizhato

*Posse*T.W.D*

Dud [OBI]
Password : nocheat .. legecerubb itt .. ugyis csak magyarok tudjak, hogy mirol van szo, ok meg csak nem pofatlankodnak be .. vote engedelyezve van, barmit meg tudtok szavazni magatoknak ...
GL

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Kaszi46
mirc?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
he nem mardjon el semmi mi keszen allunk

*Posse*T.W.D*

Dud [OBI]
Fasza .. meg ez is .. na mindegy lenyeg az, hogy a port2 lesz a neve is meg minden, csak le lesz passwordozve .. Vote engedelyezve lesz, valahogy meg kene adnom nektek a passwordot ..

Dud [OBI]
Na re.. Qnosi vagyok Dudnal .. port2 lelove, mindjart lovom fel a helyere egy masik war szervert ...

Dud [OBI]
Na re.. Qnosi vagyok Dudnal .. port2 lelove, mindjart lovom fel a helyere egy masik war szervert ...

Kolin Mekré
pff látom itt is biztok az emberekben...tisztára mintha a wolf meccseken lennék. Spectatorokat egybõl kickelik 😛
ui.:sztem meg érdemes demot kesziteni, mert igy kib@szott kevesen érdeklõdnek a SoF2 iránt.. ez tény. Ha megnézne 1-2 demot 1 gamer lehet kedvet kapna hozzá... mondjuk!

Kik voltak a szervezõk?
zSo
Hat ez a ma esti WAR egy kicsit nem lett leszervezve, ugy hogy a vart FDI vs PS meccs elmaradt.
Koszonjuk a szervezoknek
Meg azért sem szabad spectatorkodni hogy mondjuk egy OBI vs. akárki meccsen nehogy kifigyeljük az OBIsok világverõ, ellenfél-alázó megataktikáját.
Kaszi46
mi a jelszo az obi war
serverre?

*Posse*T.W.D*

Pano
1.- A szerver csak 12 férõ helyes, ami kétszer 6 fõs csapatokat jelent, szar már nincs is helyewd
2.- a szerver jelszóval védett, amit nem szabad tovább adni!

Pupcika
megölné a játékot a spectator mod lehetõsége
roger ts2.. ilyenekre gondoltam.
Remélem nem lehetséges
nem azért hogy ne lehessen nézni de mégis
Érted?!

Kolin Mekré
Ténbyleg nem is rossz 5let! én akkor vennék demot a meccsrõl! Naa mehetek? 😄D

Pupcika
Warba ugye nem lehet spectatorba lépni?!

Pupcika

Pupcika
Elküldtem Emilben

Milyen képet linkeltél be korábban? Mert nem láttam.
Pupcika
vagy az internet biztonságot azt a görgös xart vedd lejjebb

Le vannak biztos tiltva a cookie-k.
Pupcika
elvileg müködnie kellene

Pupcika
Passz

Pano
emberek, miért nem tudok bejelntkezve maradni ha bepipálom a bejelntkezve marad boxot?

Pano
válaszoltam! 😛

Jólvan mingyár szólok a Rescue Rangers-nek.
Na és milyen a másnap?
SGP
Elsõ helyen a topic!!!
Mo.Organ
Pano ott az email olvastad már

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Gugger
Hi! Sajnos most nem tudom kipróbálni megy e a game, de este jövök! Készüljetek! :-)

Ford Fairlane
Skacok !
Aki win98-cal rendelkezik és megvan neki a 40.72-es detonator, dobjon meg egy nv4_disp.inf nevû fájllal, pls !!!! Kicsit hiányzik, ha meg csinálok neki egyet, akkor felmegy az új Detonator, csak fagy egy picit.
Segítséééééééééééééééééééééééég !!!!!!!

Ford Fairlane
A vesztest is......

zSo
PS fiukak !!! en ugy tudom ma este 8-kor talalkozunk a WAR serveren, es nem ugy hogy 8-9 korul !!!
Vagy rosszult tudom ?
Pano

MORGAN: emil? tegnap este? dereng vmi? 😊)

Kaszi46
javoll

*Posse*T.W.D*

A nyertest a DCF szeretettel várja egy kis erõpróbára! Az idõpontot majd megbeszéljük.
Kolin Mekré
dehogyis fél tõllem gondolom engem a szerveren fog lerendezni 😉

Kaszi46
Rain teso messengeren legyel ma mert par dolgot meg le kell fixalnunk a csata elött!
találtam egy jo radio progit azt is ki kell probálnunk, bár sztem rádio nélkül is menni fog a dolog muheheehehhehehehheheheheh

*Posse*T.W.D*

Mo.Organ
Kimondom A rohadt kurva életbe hogy nem sikerûl fejlécet csinálnom

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Grave Digger
Oks Kaszi ott leszünk, végetek mint a botnak, kérdezd meg Pano-t hogy jár az, aki velünk kötözködik ez is csak gykorlás lesz, ne vegyetek annyira komolyan. =FDI= -----> <---- PS :p

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LSC
a mekré ne nyalja ki?Vagy tõle félsz?