Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Viszont, ha mind a 3 port fullon van, akkor sem használja ki teljesen
Jó munkát végesztek a Ravenesek. A BF pl megeszik egy 2Ghz-s szervert

Innen szedjed.
Mondjuk ha egytol tizig lehetne ra pontot adni?
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
A következõ 5letet tüntetném fel és nagyon örülnék neki ha megvalósulna.
Fellönétek egy Teamspeak 2 szervert? Ligára nagyon jól jönne, mert sajnos mi is úgy állunk, hogy nincs szerver ahová bemehetnénk ha war van és ahogy hallodtam sok clan is küzd ezzel a problémával!
Arra gondoltam, hogy a szerveren mindegyik clanak létrehozni egy szobát és azt az általuk választott jelszóval levédeni és így mindenkinek lenne hová bemennie és senki nem zargatná õket. Pl benyujta ezt a kérvényt az a clan amelyiknek szüksége van erre 😊. szerintem ez egy praktikus megoldás és elõnyös is! Kérelk titeket, fontoljátok meg! Ki támogatja az 5letet?
PaNo
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
NEUTROGENIK csinalja a fesztivalt. Legalabb beszeljetek veluk fiuk. PLZ.............
Koszi
Q
Én ezt üzenem nekik:

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
-kibaszott gyönyörû grafika és kidolgozottság
-szinte lehetetlen az ellenfelet észrevenni
-aki szeret lopakodni és rejtõzködni, azaz a higadt gémeket szereti le se fog róla szakadni 😊.
-király hangok.
-a karakter a helyzetnek megfelelõ testpozíciókat veszi fel (sziklánál pl visszahúzza a fegyvert vagy ráhelyezi, legugolásnál tüzelési módot vált)
rossz:
-ugyan az a hiba mint a bf-ben, szinte lehetetlen eltalálni valakit ha mozog, hiába lövöd telibe (azaz végig rajta van a célkereszt)
-túlságosan nehéz fegyverekezelés.
-minimális egér sensel is nagyon gyors az egér
ennyi lenne 1 óra játék után... a lényeg, erre sem fogok túlzottan rászokni ;-)

ÉN vagyok a "GBS" clan 6. tagja? Nah, ez már valami! Ezek szerint befogad a csapat? Azért valaki dobjon majd egy mail-t, hogy mikor írhatom a nevem mellé a clan jelét?
mailto:[email protected]
Csumi...Gugger
Hál' istennek jelenleg nem tudunk cheatrõl amit az új PB meg ne fogna.

Ha még 1szer felmerül, csak a gyanúja is, hogy cheatelnek, akkor az egész klán bannolva lesz a szervereinkrõl.
Nem kell, hogy legközelebb kibodja a PB, elég ha látom, hogy nem stimmel valami, már repülnek is a faszba. PB nélkül is megmondom, ha cheatel, elvégre a Wolfenstein 3D óta nyomom az FPS-eket.