Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qnosi [OBI]
Te Radi .. oszinten szolva, fingomsincs 😄

Qnosi [OBI]
MIlyen Jarta? Variara gondolsz? =]

OBI! Nézegetem a statot és az lenne kérdésem, hogy az M4 gránátjával (M203) történt killeket számolja-e a program és ha igen akkor hová? Mert ilyen sort nem látok sehol.
Grave Digger
Jarta nem gondolod, hogy amit kérsz az nem sportszerû? Mi mindannyian eredeti Sof2-t használunk. Legalább is egy ember biztosan😊)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

varia
ez gondolom most trefanak szantad.....
SGP
Viszonylag szar: PIII800Mhz
Viszont, ha mind a 3 port fullon van, akkor sem használja ki teljesen
Jó munkát végesztek a Ravenesek. A BF pl megeszik egy 2Ghz-s szervert
Persze: http://www.ravensoft.com/soldier2.html
Innen szedjed.
Kim Basinger
Szeretnem tudni (ha nem tul indiszkret), hogy milyen gepen fut a server.
Mondjuk ha egytol tizig lehetne ra pontot adni?

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

varia
Udv,

Egy link kene a full sof2-re, ti biztos tudtok valami jot helyet....

Koszi
R@in
Igen, de egyet rögtön lelöttek és a 12 már kevés...

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pano
Tisztelt OBI! 😊

A következõ 5letet tüntetném fel és nagyon örülnék neki ha megvalósulna.

Fellönétek egy Teamspeak 2 szervert? Ligára nagyon jól jönne, mert sajnos mi is úgy állunk, hogy nincs szerver ahová bemehetnénk ha war van és ahogy hallodtam sok clan is küzd ezzel a problémával!

Arra gondoltam, hogy a szerveren mindegyik clanak létrehozni egy szobát és azt az általuk választott jelszóval levédeni és így mindenkinek lenne hová bemennie és senki nem zargatná õket. Pl benyujta ezt a kérvényt az a clan amelyiknek szüksége van erre 😊. szerintem ez egy praktikus megoldás és elõnyös is! Kérelk titeket, fontoljátok meg! Ki támogatja az 5letet?

PaNo

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Qnosi [OBI]
6v13 ? az egesz elfogadhato esely .. legalabb van kis kihivas ...

R@in
Nincs demo(nem is gondoltam rá sajnos) és nem én voltam az áldozatuk, de az egész játékot elk..ták mikor egyszercsak 6-an maradtunk 13 ellen.

zSo
Ezt a TK-s dolgot velem is megcsinaltak, csatlakozva az elotemfelszolalohoz. Es foleg a
NEUTROGENIK csinalja a fesztivalt. Legalabb beszeljetek veluk fiuk. PLZ.............
Qnosi [OBI]
Rain : demod van? mert orulnek neki .. vegyetek az ilyenrol demot, megneznem nagyon szivesen, es akkor konkret tenyekkel megtehetnenk a megfelelo lepeseket (ezzel nem aztmondom, hogy nemhinnek neked, csak sokkal egyszerubb aztmondani neki, hogy bekaphatja, mert lattam demon.)
Koszi
Q

Ford Fairlane
A helyzet az, hogy mielõtt hatástalaníthatnád a bombát a ketrecen, be kell menned a nagy épületbe vezetõ kis ajtón, és meg kell találnod a Biohazard ládákat. Próbálj meg visszamenni mindkét általad kitakarított épületbe, mert lehet, hogy nem találtál meg valamit. Ha meglesz, beenged a nagy épületbe,ami balra van a ketrectõl. A következõ akció csak akkor mûködõképes, ha a parancsnok engedélyezi.

Ford Fairlane
A pálya nevét nézd meg légyszi a mentésben !!!

Ford Fairlane
Rajta vagyok.....
Kis türelmet!

A dzsungelos pálya, egy kis tábor likvidálva, ketrecben egy élõ és egy halott, az ajtón robbanoszer, nagy épületen kis ajtó, nagy ajtó bejutni nem tudok, kb öszz 15 órát szarakodtam vele, de sehogy sem sikerült! Mi lehet a nyitja?
Ford Fairlane
Írd le légyszi, pontosan mi a problémád, melyik pályán(pontos név!) és kisütünk valamit.

Hát senki sem segit egy szerencsétlen balféknek?
Olyat is gyakran csinálnak amikor ki akarnak lépni ajátékból, hogy átnevezik magukat Bye nickre és névváltás után letkznak valakit hogy bannolja õket a szerver.
Pano
LOL!

Én ezt üzenem nekik:

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

R@in
OBI! Az FX már megint csoportosan csapatot váltott játék közben hogy le TK-zze akit nem tud leloni...

NaNoKuTyA

\':..:\'

Pano
apropó, nagyon nagy hibát követtem el az IRC csatin, betettem a private-t és ne mlehet írni a közösbe, op meg nincs, hogy levegye 😄. Szal, újra kéne nyitni, de kaszi állandóan bent csücsül, válaszolni meg nem válaszol és nem is op 😞

NaNoKuTyA
Tudom!!!

Pano
poén volt, neám felveszed joci 😊

NaNoKuTyA
Ne szívd a vérem Pano!!!

Én is megnéztem a Vietkongot, nekem a grafika nem tûnt szépnek, a textúrák alacsony felbontásúak, a fák eléggé kevés poligonból állnak, de a pálya az tele van zsúfolva tereptárgyakkal az biztos. Rengeteg lehetõség a campelésre bújkálásra. A netkód elég kaka, 100-as ping felett ugrálnak az emberek a pályán. A sebzési rendszer valahol a bf42 és a sof2 között van félúton. Nem olyan pörgõs game mint a SOF2 de gyorsabb mint a Raven Shield. Szerintem grafikában kb a BF42 szintjén áll, de az tuti hogy nem olyan szép mint a RS. Uninstalláltam.
Gugger

Gugger
Hi!

PANO e-mail ment!

Csumi...Gugger

Pano
Elsõ tapasztalataim a vietcong-ról:

-kibaszott gyönyörû grafika és kidolgozottság
-szinte lehetetlen az ellenfelet észrevenni
-aki szeret lopakodni és rejtõzködni, azaz a higadt gémeket szereti le se fog róla szakadni 😊.
-király hangok.
-a karakter a helyzetnek megfelelõ testpozíciókat veszi fel (sziklánál pl visszahúzza a fegyvert vagy ráhelyezi, legugolásnál tüzelési módot vált)

rossz:
-ugyan az a hiba mint a bf-ben, szinte lehetetlen eltalálni valakit ha mozog, hiába lövöd telibe (azaz végig rajta van a célkereszt)
-túlságosan nehéz fegyverekezelés.
-minimális egér sensel is nagyon gyors az egér

ennyi lenne 1 óra játék után... a lényeg, erre sem fogok túlzottan rászokni ;-)

Gugger
nyugtáztam

Pano
Hejhó, kiadták a Vietcong MP Demo-t, már rántom is lefele kipróbálni!

Pano
ment e-mail gugger.

Pano
nah nano, mostmár meggondolom, hogy mit bízok rád

LSC
Ha meg az összes csal ne hiszem hogy "csak" így teljesítenének.

LSC
figyi má.Mé dobnád ki az egész klánt 1 hülye gyerek miatt?Lehet hogy a többinek fogalma sincs hogy az mitcsinál.

NaNoKuTyA
Gyere a sof2.hu mirc szobaba ha tudsz!!

NaNoKuTyA
hali Gugger!!

Gugger
Hi!

ÉN vagyok a "GBS" clan 6. tagja? Nah, ez már valami! Ezek szerint befogad a csapat? Azért valaki dobjon majd egy mail-t, hogy mikor írhatom a nevem mellé a clan jelét?
mailto:[email protected]

Csumi...Gugger

SGP
Ezt így nem lehet elmondani. Ha nézem spectben 3-4 körig 95%-ra meg tudom mondani. Leginkább a mozgásáról, a helyezkedésérõl(még akkor is, ha úgy csinál, mintha nem). Az aimbotot meg könnyû kiszúrni.
Hál' istennek jelenleg nem tudunk cheatrõl amit az új PB meg ne fogna.
SGP! Mik az árulkodó jelek!
SGP! Mik az árulkodó jelek!
SGP
Teszünk lépéseket az ügyben.
Ha még 1szer felmerül, csak a gyanúja is, hogy cheatelnek, akkor az egész klán bannolva lesz a szervereinkrõl.
Nem kell, hogy legközelebb kibodja a PB, elég ha látom, hogy nem stimmel valami, már repülnek is a faszba. PB nélkül is megmondom, ha cheatel, elvégre a Wolfenstein 3D óta nyomom az FPS-eket.

NaNoKuTyA
jah elnéztem!! ops!! sry Rain

NaNoKuTyA
Lehullott a lepel Rain barátukról! Ezt nem gondoltam volna

zSo
Nekik annyi bajuk volt csak velem, hogy lelottem a vegen a 3 embert aki maradt. De mi ebben a furcsa. Kulon jottek, nem figyeltek, hat lelodoztem oket. Csak azert foglalkozom a temaval, mert kicsit idegesit. En 1 emberrol tudom hogy biztosan nem csal ,az EN vagyok.
zSo
Mi az a wallhack ? Mi miatt dobott ki ?