Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ford Fairlane
mentés

Ford Fairlane
Huh, igen, a szókincsem kissé hiányos....
Nem baj, majd összeszedem magam.

Ford Fairlane
Látom, már tudod mi a rend !!!
Joinolok, már menekülsz is !
Nem baj, majd álnéven foglak hentelni !!!!

Dud [OBI]
Ja mer kb akkor nyomul mindenki fel hentelni!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pano
bye all, hutok aludni

(mentés)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
nah, még egy mentés

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Látom, az utóbbi pár napban a fórum 7-8 óra felé kihal

Az ilyen átnevezõs TKzós köcsögöket meg simán el lehet kapni mert benne van a konzolban hogy Mondjuk (f)megalamma(x) renamed to Cya utána meg pár sorral lejjebb látszik hogy sokember killed by CYA ANM12. Ez szerintem bizonyítéknak bõven elég ha van róla screenshot is.
A shopot már én is mondtam...
zSo
FIUKAK (OBI)!!!!!!

Nem lehetne uj palyakat rakni a szerverekre ??? De nem muszaj ujakat, de akkor legalabb a regi jol bevalt palyakat lehetne ujbol elinditani.

Azt nem tudom tudjatok e, hogy a Port2-on be van ragadva a SHOP palya, ugyanis egymas utan 2x is fut, es a 2. total bugos lesz. A pontos ossze vissza vannak, ujra kell connectolni.

De az uj palyak fontosabbak lennenek.... Legyszives ...PLZ ha fontos nektek hogy jol szorakozzunk akkor uj palyakat tegyetek be ( a regiek kozul is jo).....plz plz plz plz plz
Ford Fairlane
Szívesen !

Pano
Már csak azért is ki lehetne tenni as zûrét, mert ha ezt kipróbálta elöbb utóbb ráakad az anti-pbs kódokra is!

Dud [OBI]
Próbálkozott csak. De a PB lekapcsolta.

Pano
Most néztem meg a terminátor 3 bemutatóját, NAGYOOOOON JO LESZ!

NaNoKuTyA
Ja köszi ford a segítséget!

\':..:\'

NaNoKuTyA
Most akkor az egyik FX-es csalt a multkor vagy erre már sose derül fény!!

Ford Fairlane
Az FX nagy része (ha nem az egész) francia. Bár ez mit sem változtat a dolgon. Engem még hál' istennek nem szivattak soha, ráadásul Neutrogenik, FredoLeDingue, meg még páran kifejezetten jó arcok.
Kár, ha elkezdenek meghülyülni. Talán egy levél helyrepofozza õket.

Kim Basinger
Mellesleg tisztában vagyok vele hogy semmit sem lehet a TK val kezdeni, csak ki akartam beszélni magamból.... Köszi hogy meghallgattatok

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Kim Basinger
Dear --
Tegnap mindossze 3 szor lettem le timkillezve. Minden esetben az FX clan okolhato. Raadasul nem is titkolva csinaljak, hanem elore bejelenteve. Persze a spanyol tudasom nem teljes de a TK dolgot ki tudtam belole betuzni. Es meg is tortent. Ha mar arulkodok akkor hozzatennem, az -=ALDI=- Benzzz.be is ugyan ezt teszi... UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM UTALOM
ui.: mivel lehet ezt a jatekot überelni? IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM IMADOM

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Ford Fairlane
Az ár okésnak tûnik, bár van ezen kívül még néhány dolog.
Ha rádobsz 8 rugót, az MSI-n van video bemenet !!!! is(persze ez csak akkor éri meg, ha használnád), ráadásul jó kis szoftver bundle-t kapsz hozzá. ( Végre lenne néhány jogtiszta játékod...)
Másik irány : 35-38 környékén tudsz venni ugyanilyen kiszerelésû 4200-ast, amit 60%, hogy fel tudsz húzni a 4600-as szintjére. Pár százalékkal alá pedig 100%. Ennek a kompromisszumnak a megkötése 20 rugó megspórolásához vezet.

Mi ez, ha nem határeset ???

NaNoKuTyA
ez állítólag akciós ár!!!

NaNoKuTyA
ezt hogy érted

Ford Fairlane
Határeset.....

NaNoKuTyA
Szerintetek megér 57 ezret egy abit gef4 ti4600 128mb tv-out kártya?????

Ford Fairlane
Bocsesz, kissé idióta vagyok.....

Ford Fairlane
TKzd le hamarabb !!!!!
Muhahahahaahahahahahahahahaha!

zSo
Azt nem hinnem hogy nem lehet semmit csinalni. Ha nem is kitiltani oket, de legalabb egy levelet eresszetek meg nekik OBI-s fiuk !!!!!!
zSo
Valaki most mar ezt a kurva TK dolgot szuntesse meg, mert eleg abbol hogy ugy szalnak ki a jatekbol, hogy team-et valt, majd agyon granatozza magat, meg meg vele 2-3 embert. Foleg az FX Klan csinalja. Tegyetek valamit PLZ !!!!
zSo
OK! de az mar karacsonyra nem valoszinu hogy nalad lenne, de jobb kesobb mint siha
Dud [OBI]
Hogy ez tényleg ne így legyen, megoldás az, hogy van 2 WAR/GYAKORLÓ portunk, amit direkt ilyen célokra tartunk. Ha tehát akartok bárkivel egy wart, írjatok egy levelet Qnosinak az idõpontról, meg hogy kivel és már a Tiétek is az adott port. A jelszót megbeszélitek és akkor nem fog ott zavarni Titeket senki. Ez eddig is így mûködött, maradjunk ennél. Köszi

NaNoKuTyA
A tegnapi SL vs GBS meccsel kapcsolatban: köszi a gamét SL-esek, nagyon fasza volt végre belekostólni a warozásba. Az eredmény csak tájékoztató jelegû, mivel nem tudtuk igazán végignyomni!! Ja és olvastam ma a mircen hogy mi mindenkit kizavartunk a port 3-ról mert hogy mi warozunk!! Ez azért nem teljes így volt, mi mindenkit ( kb 3-4 ember) szépen megkértünk hogy nézzék spectbõl vagy menjenek át másik portra!! De többet nem fog elõfordulni!!!

Pano
Lehet meglepem magam egy eredeti SoF II-vel karácsonyra . Elkezdem kuporgatni a pénzt, heti 5 rugót úgyis kapok költõpénzként, szal majd lehet, hogy jelentkezem bolt

Ford Fairlane
Jöhettél volna sofolni, baze.

A fórumot meg pörgesse mindenki, mert kicsúsztunk a top 15-bõl!

Pupcika
Eddig jáccottam
most megyek alukálni.
holnap sok dolgom van, fõleg este (megölni mindenkit aki ellenem van 😊))))))))
MUHEHEHEHEHE

Én most fexem le.
Grave Digger
én most keltem fel😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pano
Tegnap éjjel a srácok találkoztak az =SL= Clanal és úgy döntöttek, hogy lejátszanak egy kis warocskát, de inkább összezörrenésnek nevezném . A késõi idõpont miatt csak 4 vs 4-ben játszódott le, két mapon.

*GBS* vs. =SL= ( 18-14 )

Hong Kong Streets : 10-4 (*GBS* red)
The Kamchatka thrust: 8-10 (*GBS* blue)

PaNo

Dud [OBI]
Na mi van? Alszik mindenki?!

Dud [OBI]
Nagyon jó helyen van az ott! Szép is, megy is, és tuti penge éles a képe mikor szitává szedlek AK -val...

[Walaki]D`Lair
Ti200-is majdnem a duplájára ugrott nekem prociváltás után...

(900Athlon >> P4 2400😎

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ford Fairlane
Akkor csavarhúzó, kiszerelés indul !!!!!

Dud [OBI]
Az már be van építve a megfelelõ helyre...

Ford Fairlane
Akkor egy Radeon 9700Pro-t kûgyé a feleslegbõl, légyszi.....

Dud [OBI]
Így van. Nálunk is annyi van raktáron mint a szemét.

Kolin Mekré
üdv!

imho cpu függõ is hogy mennyivel lesz gyorsabb a masina... nekem volt 800 durcival Ti200, majd upgrade után 800 durci de már 4200-el, az fps alig ugrott meg 20-al. A CPU kicserélõdött egy 1600+ re és kb a duplája lett. Szal gépfüggõ, de egyértelmü hogy TI4200!!!

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pupcika
most netscapéval írtam és müxik de az a rohadék explorerrel nem megy 😞(((
mindenem ott van. wááááááááááá
na mind1. go to the server 😊))

most gyüvök a bótból! aszongyák ottan nékem hogy az egész országban elfogyott a geForce!!!!! még egy-két booltbanm fel lehet lelni de maúgy nuku!
valszeg ausztriaban kell vennunk talan ottmeg van!

Dud [OBI]
Ez itt a reklám helye!

SGP
kb 2x
Ha engem kérdezel, nincs rá túl sok, de azt néztem, hogy az én GF3 Ti200-as kártyámat be tudnám cserélni GF4 Ti4200-re.Azt viszont nem tudom, hogy mennyivel jobb, mert kb egy árban vannak!