Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zSo
Ezt en szemely szerint a leghatarozotabban visszautasitom !! Lattal te engem valaha is a konyhaba kempelni ???? Ha pedig nem, akkor nev szerint ird be legyszives hogy ki az . En is tudom hogy ki all ott, de nyilvanvaloan a kekeknek az a feladatuk hogy elvigyek a taskat a pirosaknak meg az, hogy ezt megakadalyozzak.
De egyebkent a konyhai dologhoz csak annyit, hogy meg 1x se lattam, hogy valaki is egy fust bombat es ugy esetleg lett volna esely bejutni. Na de ezt oldjak meg a kekek.

DUD !!
Sajna videot nem tudok venni mert belassul a jatekom, es ugy elszal az elvezet, de valahogy tul elem.

Allatgoreny !!
Szerintem engem mar eleg sokan ismerhetnek, sokan azt is tudjak hogy jatszom, merre jarok a palyakon, nem szoktam kempelni. A Neutrogenik-el meg Messengerben is csevegtem mar, es meg is le TK-zott. Mondjuk meg egyikkel sem fekudtem ossze (nem is fogok) hogy jobban megismerjuk egymast.
De a trefat felreteve, ertem mirol beszelsz, de szerintem mero szorakozasbol csinaljak csak, semmi koze ahoz hogy kit ismernek. Nyilvan OBI-t nem fog le TK-zni. Azt meg en se tennem, pedig lenne mit torlesztenem.......
R@in
Pihent-agyúúúúúúúúú!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Grave Digger
én sosem kempelek a konyhában a shopon. egyébként is a kempelés a játék része!! akinek nem teccik az kapja be a nagy túróst😊)))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Qnosi [OBI]
Ja es a *GBS*-t ki ne hagyjam

Grave Digger
A másik problémám, pedig a pb-vel van. Ma délelõtt kidobott, sõt egy ideig bannolt is a szerverrõl Aimbot miatt. Hogy a picsába, amikor soha életemben nem is láttam olyat?????? Ez mi miatt volt????????????? komolyan mondom sírva fakadtam (istenem, érzékeny vagyok), aztán visszaléptem kb. öt perc múlva és folytattam a játékot, azóta szerencsére nem rugott ki

Qnosi [OBI]
<<== Ezek az elozo kommentekbol maradtak itt

Qnosi [OBI]
ejj .. szmajli helyett mehet .. namindegy .. szal ez 14 .. AB es ARSE maradt meg ki kb

Qnosi [OBI]
Na beirom ide is, csak hogy TI is lassatok elsokezbol, Ligara jelentkeztek eddig (jelentkezes sorrendjeben) : ..::CB::.., PS, =FDI=, , FX, sH, , *TDC*, , , =X3M=, es az -=ALDI=-
alig maradt mar ki klan .. ez 14 (ugye --val

Grave Digger
Dud új pályákat én nem nagyon szoktam nézegetni, de a régieket is vissza lehetne rakni, azok is nagyon yok voltak (ez csak egy ötlet). De ígérem, hogy elkezdek letöltögetni pályákat és megnézem, melyik mire lehetne yo aztán, majd a honlapotokon jelzem, ha tetszik valamelyik

Qnosi [OBI]
Shopon van konyha ? Nahat .. sose jartam meg arra

SGP
Ford Fairlane
Lehet, hogy azért van, mert a shop-on az egész FDI végig kinn dekkol a konyhában. Namármost azt gondolja az ember, hogy fõznek valamit, mert amúgy nem túl élvezetes megakempelni. Ekkor megéhezik, átáll a másik csapatba, bemegy a konyhába és meglátja, hogy a srácok csak guggolnak a sütõ elõtt, be sem gyújtották.

Csoda, hogy felszalad a pumpa !?!?!?!?!?!?!?

Bakker DUD ne csodálkozz hogy egy OBIst nem TKznak le.
Lépjél be mondjuk Marok Marcsi néven aztán csodálkozz...
Dud [OBI]
Új pályákra 5letek??? Nos? Nem kaptunk egyetlen valamirevaló 5letet sem! ...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Én is játszom majd minden nap 2 órát. Én nem látom ennyire súlyosnak a helyzetet. Engem alig-alig TK -znak le. És ha le is szednek, akkor is teljesen véletlen. Az FX -esekkel SGP beszél és megoldja a helyzetet.
Az 5perces TK ban sajna az új PB miatt nem mûködik, de ha javítják azonnal visszaállítjuk.
Bolt! Készíts videot a meccseidrõl és ha történik ilyen lécci rakd fel valahová és megnézem, mert én még tényleg nem láttam ilyet. De ettõl még persze elhiszem...

Mo.Organ
Én szarok arra ki TK. le csak legyenek már végre új pályák mert egyre jobban kezdem unni a Gamet.
Lehet a régibõl is csak legyen már.
(Nálam is órdit a tömeg)

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Allatgoreny
Hat az en velemenyem az, hogy sztm ezt el kene fogadnod😊 Nem minden percben van TK, masik meg hogyha jobban megismernenek teged, akkor nem Tk-zna szandedkosan senki(Fx), kiveve a tenyleg kezdo lamma pocsok. Megoldas lehet ez, masik, hogy admin jogot kap valaki, aki tenyleg eleg sokat nyomja. De lehet ez nem helyenvalo. Szoval sztm ennyi

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

zSo
Az egyik aldozat en voltam !!!! Kurvara idegesit mar ez a TK !! Csak a tegnap estet nezem, legalabb 5x 6x voltam TK aldozat, ebbol 4x ugy hogy a kek kollega atjott aztan buntetett mert meghalt az elozo korbe.
El kellene donteni, hogy buntessuk az ilyet vagy ne. Es azt is kell merlegelni, hogy 1 ember kedveert (aki TK-zik) hadjuk az egeszet had csinalja, vagy a masik 15 ember jatekelmenyen javitunk azzal, hogy kitakaritjuk a szemeteket a serverekrol.
Vegul is ha letiltjuk oket mit csinalnak ? nem engednek le jatszani, vagy nem nezhetek TV-t ? Vagy attol feltek hogy a server nepszerusege csokkene a kitiltasok miatt ??
Viszont azt latom (minden nap jatszom) hogy egyre nepszerubb ez az atalok es TK-zok dolog.
MEGOLDAST KOVETELUNK OBI !!!!!!!!
MEGOLDAST, MEGOLDAST, MEGOLDAST, MEGOLDAST !!!!!!
(ezt a tomeg uvoltotte)
Qnosi [OBI]
Tuzgomb =]

Kim Basinger
Honapok ota nyomom ezt a kurva sofot. Mostmar mondjatok meg mivel kell loni???!!! 😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

hé spigi erre emléxem! szerintem vicces volt, igaz nem én voltam az áldozat
sztem egyszer-egyszer ki lehet birni a tk-t persze ha vki rendszert csinal belole az már engem is irrital

Grave Digger
ha már ez megy a fórumon akkor én is hozzászólnék. Mr Noob-ról van szó. éppen jácottunk lazába a hk1-en, mikor átállt kékbõl pirosba indulásnál elõvett egy fröcsit oszt belebaszta a bandába. Négy halott egybõl, a következõt már shotgunnal szedte le aztán röhögött egyet és távozott a játékból. Hirtelen nagyon szomorú lettem és megmondom õszintén nagyon sajnáltam azokat, akiket kinyírt

Dud [OBI]
Rájöttem kikrõl beszélsz (CHC). Én még nem tapasztaltam velük szemben semmi rosszat, de elhiszem amit mondasz. Ha lesz mégegy ilyen szólj és intézkedünk.

R@in
Nekem van 1 használt MSI mx440-es ha érdekel.

R@in
Azok nem magyarok.

Dud [OBI]
Magyar volt az illetõ?

Dud [OBI]
Ezt akartam én is kérdezni.

Mi az a CHC? Valami új magyar klán?
hol van a silver helyileg? esetleg telszám?

NaNoKuTyA
Silver computer!!!!!

\':..:\'

NaNoKuTyA
OBI!!!!K***a ideges vagyok!! Meg kéne regulázni valahogy ezeket a k****g chc-s idiótákat! Épp a shopon játszunk amikor az egyik játékosukat (falsepro) egy csata közben véletlenül meglöttem . Utánna persze elnézést is kértem, de õ rutinosan kivárta az 1 perc leteltét és lerobbantotta a buksimat shotgunnal és hanyagul odavágta hogy "tanulj még láma"!!! Ezeknek nem volt gerekszobája bae!!!

Sáska
Quake jó kis gamma Boltboy

Kaszi46
Zsíros Nano tegnap vett gef 4-et silverbe

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
mármint ezt😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
bakker ezt nem nanodog irta hanem ééén

*Posse*T.W.D*

NaNoKuTyA
Sisere kiszivomavéredet😊)) viva Valentinoooo

Max suck

Dud [OBI]
Mondom mégegyszer! Nálunk is van raktáron!!! Nevezz meg egy számtech boltot és küldök oda árut ha akarod...

ha vki tud esetleg még helyet ahonnan be lehetne szerezni gef4-et leehtõleg mx -et az kérem segítsen!

azállat nem volt vicc télleg nincs sehol geforce! felkerestem a város összes számtech boltját + neten is körülnéztem (pl. e-connect.hu) mindenhol aszondják h csak jövõre lesz már csak ausztria a remény ha ottse lesz akkor idén elmarad a karácsonyi ajándék

Sáska
MaX rulz😊

Sáska
hele

zSo
A Quake szerintemeleve egy szar jatek volt, de tenyleg ne jatszottam vele. Counter-Strike viszont volt rendesen ugy 5000 palyan.

Nem fenyegetozom egyebkent DUD csak eppen annyira imadom a SOF-ot hogy nem akarok rola leszokni, es foleg nem akarom megunni.

Nemsokara elkuldom az altalam javasolt palyakat.
Allatgoreny
Hey Bolt. Unod a palyakat? Gondolom akkor sosem Quakeztel meg😊)

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Dud [OBI]
Ez most valami fenyegetés, vagy mi?

Mondtam, hogy lesznek új mapok! Csak tudod a mapcycle átreszelése sem öt pert, pláne, hogy mint említettem tróger melósok vagyunk mind, az új pályák kipróbálásához meg idõ kell. Arról már nem is beszélek, hogy ahány új mapot beraktunk, annyiszor volt rinya, hogy vegyük ki mert szar. Kérünk konkrét 5leteket, hogy mely mapok legyenek és berakjuk. Most is van pár jelölt, amit be is rakunk, ahogy ígértük. De fenyegetõzéssel nem mész semmire...

zSo
Latomazert az igenyek megvannak !!!! Orulok hogy ezt a konfigot valasztottad, jo valasztas. Ha Szombaton 5-osom lesz a lotton, barmit kerhetsz igerem Bar kene vennem lottot hozza.
Kaszi46
Hali végigjátszás mgyarnyelven van vkinek? 1haveromnak kellene
köszi

*Posse*T.W.D*

Ford Fairlane
Igen, a hardvert nekem küldjed.
Radeon 9700pro-t, meg egy athlonxp 2800+ -t szeretnék.
Ha megérkezik, elintézem neked az új pályákat.

zSo
Most felhozom a forumot a TOP 5 be ........
zSo
zSo
Sajnos nem lehet masik palyakat rakni mert akkor fagy a server, lagos lesz, es kulonben meg hol van meg Husvet !!!

csak valaszoltam magamnak ,,,,, meg igy a forum is halad elore..................,, meg amugy is unatkozom (na ez nem igaz)

De ha nem raktok fel uj palyakat akkor komolyan mondjuk (FDI) hogy lassan keresunk uj jatszoteret, mert a napi 2-3 ora jatek alatt elegge ra lehet unni erre a par palyara ... Mi az akadalya az uj palyaknak ????????????? HA ????? Kuldjek hozza hardvert ???