Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mai nap csúcstalálkozója: GBS vs FX !
Go go GBS! Go go GBS! ...
Go go GBS! Go go GBS! ...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
OK !!!
Ezt akkor meghivasnak tekintem a hugom reszerol.
Neve =FDI= Hugom es be megy hozzatok Spect-be. De akkor engedjetek is be.
Ezt akkor meghivasnak tekintem a hugom reszerol.
Neve =FDI= Hugom es be megy hozzatok Spect-be. De akkor engedjetek is be.
Az elozo beirasomat nem vicnekk szantam.
Ha nem engeditek meg, akkor mindegyotok cheater, es kuldom a BSA-t meg akit csak tudok.......
Ha nem engeditek meg, akkor mindegyotok cheater, es kuldom a BSA-t meg akit csak tudok.......
OBI-s fiuk !!
Arra kernelek benneteket hogy az elodontoket mindenfele keppen vegyetek fel DEMO-ba legyszives, mert nagyon erdekelne, hogy azok a csapatok akik oda eljutnak hogy jatszanak. PLZ !!
De ha engeditek 1x, akkor en spectbolt megneznem egy meccseteket is , csak 1x plz

Arra kernelek benneteket hogy az elodontoket mindenfele keppen vegyetek fel DEMO-ba legyszives, mert nagyon erdekelne, hogy azok a csapatok akik oda eljutnak hogy jatszanak. PLZ !!
De ha engeditek 1x, akkor en spectbolt megneznem egy meccseteket is , csak 1x plz

túlerõ ide vagy oda
én bármikor felrobbantom magam
tegnap este a war alatt is volt kéccer ilyen szitu 😊)))))))))))))))
én bármikor felrobbantom magam
tegnap este a war alatt is volt kéccer ilyen szitu 😊)))))))))))))))
az egézséges önbizalom
ezt szeretem
csak az a bibi ebben hogy én leigazoltam az OBIba és én leszek egyedül és így semmi esélyed Muhahahaha

ezt szeretem
csak az a bibi ebben hogy én leigazoltam az OBIba és én leszek egyedül és így semmi esélyed Muhahahaha

Akkor a DCF-bõl csak én jövök a meccsre. 1vs5 vállaljátok ???
Tudom, tudom, hogy túlerõben vagyok, de hát ez egy kemény világ......

Tudom, tudom, hogy túlerõben vagyok, de hát ez egy kemény világ......

bár nem sokat számítana a végeredményben, mert azt hiszem azt tényleg mi nyertük 7-2-re😊))
(kérem kapcsolja ki)
-spigi-
(kérem kapcsolja ki)
-spigi-
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Amikor az FDI is csak 5en voltak akkor igen azt akartuk hogy 5 az 5 ellne legyen a küzdelem mert jácani szerettünk volna mi is minnél hamarabb de közbe KIMnek megjavult a nete és akkor kezdõdött az hogy mi bevállaljuk 5 a 6 ellen 😊)))) és eltelt 1 óra a tanácstalanságban 😊))))))))
ez csak információ jellegû no comment 😊)))))
ez csak információ jellegû no comment 😊)))))
Bolt, elküldenéd az 1. screenshotot nekem, vagy mind a 4-et az OBI-nak?
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Na sziasztok !
Bocsi hogy csak most irok, de most ertem ide....
En jol ereztem magam a tegnapi meccsen, jo volt.
Gratulalok a PS-nek jol jatszottak, ami rolunk nem mondhato el.
A meccs az szabalyos volt, ez vitan felul allt. A csapatunk elosszor nem akarta elkezdeni mar 1 ora kesessel, meg 5-6 ban, de aztan ugy dontottunk hogy legyen, menjen a jatek, hiszen jatszani jottunk.
De tanulsagkent mondomm mmindenkinek, hogy nekem nagyon szar volt plusz 1 orat varni, erosen ranyomta a belyeget a hangulatomra, igy a jatekomra is, bar amugy is bena vagyok de sokszor az allo embert se tudtam leloni.
Viszont ezt most mondom itt a csapat neveben, hogy legkozelebb az ellenfelnem max 10 perce van hogy osszealjon. Mi ennyit fogunk varni , tobbet nem, hiszen elore tudott mindenki a dologrol....stb. EZ NEM RATOK ERTEM PS !! BENNETEKET EZERT NEM BANTALAK, MERT TANACSTALANOK VOLTUNK MIND A KETTEN.
Megegyszer koszi a meccset, jo volt. Liga utan szervezunk 1 visszavagot azert

Kaszi es Rain : azt a par durva loveseteket meg leisszuk egyszer

Bocsi hogy csak most irok, de most ertem ide....
En jol ereztem magam a tegnapi meccsen, jo volt.
Gratulalok a PS-nek jol jatszottak, ami rolunk nem mondhato el.
A meccs az szabalyos volt, ez vitan felul allt. A csapatunk elosszor nem akarta elkezdeni mar 1 ora kesessel, meg 5-6 ban, de aztan ugy dontottunk hogy legyen, menjen a jatek, hiszen jatszani jottunk.
De tanulsagkent mondomm mmindenkinek, hogy nekem nagyon szar volt plusz 1 orat varni, erosen ranyomta a belyeget a hangulatomra, igy a jatekomra is, bar amugy is bena vagyok de sokszor az allo embert se tudtam leloni.
Viszont ezt most mondom itt a csapat neveben, hogy legkozelebb az ellenfelnem max 10 perce van hogy osszealjon. Mi ennyit fogunk varni , tobbet nem, hiszen elore tudott mindenki a dologrol....stb. EZ NEM RATOK ERTEM PS !! BENNETEKET EZERT NEM BANTALAK, MERT TANACSTALANOK VOLTUNK MIND A KETTEN.
Megegyszer koszi a meccset, jo volt. Liga utan szervezunk 1 visszavagot azert

Kaszi es Rain : azt a par durva loveseteket meg leisszuk egyszer

Tõletek is kérnék a screenshotokat. Így hivatalos az eredmény.
Én nem is szándékoztam senkivel sem összeveszni, játszottun egy yot, kikaptunk, ennyi😊))
Gratulálok minden klánnak! Egyébként lehet nem díjmentes a liga. Gondolkodunk 6 reserved slotban a gyõztesnek az egyik portra. Az jó lenne nem?
Uraim! A 6 fõs szabály a maximális egyszerre játszó létszámra vonatkozik. És ott a krimóban meg is állapodtunk arról, hogy ha egy csapat nincs meg 6 -an akkor sajnáljuk, vagy lejátsza a meccset ahányan csak vannak, vagy vesztette a meccset. Azt hogy egy klánra mennyit kell várni, az fair play kérdése. De értelem szerûen lehetõleg a meccseket 20h -kor kell kezdeni. Tehát a létszámnak csak a maximuma van betonba öntve a min nem. Ha egy klán bevállal 4v6 -ot az magánügye, tegye. Ezt rajtuk számonkérni szerintem nem lehet. Attól függetlenül, hogy ez nincs leírva, szerintem ez magától értõdik.
Sõt, ez annyira igaz, hogy jelen pillanatban kifingott a netem otthon.... Lehet hogy szombaton az OBI is csak 5 fõt tud prezentálni...
Sõt, ez annyira igaz, hogy jelen pillanatban kifingott a netem otthon.... Lehet hogy szombaton az OBI is csak 5 fõt tud prezentálni...
ehh látszik már hogy fáradt vagyok😊)) én azt hittem, hogy az állatgörény vagy😊)). Pedig még neki kell állnom megírni két cikket holnap reggelre. loooooooooool
lassan megint feljön a topic az õt megilletõ elsõ helyek valamelyikére😊))
Kaszi látom megint félreértettél, és egyébként a szabályzatban is van egy kis bug.
A csatákat - függetlenül a klán létszámától - 6 fõs csapatok játszák egymás ellen. erre szeretném felhívni a figyelmedet, az idõpont tényleg nincs benne, hogy van-e várakozási idõ vagy sem, erre én rosszul emlékeztem. A másik meg, hogy én nem szeretnék veled összeveszni, de te hülyének nézel engem(minket)? azt írod, hogy nehogy már az legyen a baj, hogy csak öten voltatok. Erre én csak azt tudom mondani, hogy ha ilyen eszedbe jut akkor veled lehet valami gond. természetesen nem ezért nyertetek, hanem azért mert jobban felkészültetek, mint mi és jobbak is voltatok. Azt hiszem csak ez számít, semmi más. a másik meg, hogy én nem okoskodom, hanem elmondtam, hogy a Moorg miért lépett ki tõlünk, amivel egyébként továbbra sem értek egyet.
A csatákat - függetlenül a klán létszámától - 6 fõs csapatok játszák egymás ellen. erre szeretném felhívni a figyelmedet, az idõpont tényleg nincs benne, hogy van-e várakozási idõ vagy sem, erre én rosszul emlékeztem. A másik meg, hogy én nem szeretnék veled összeveszni, de te hülyének nézel engem(minket)? azt írod, hogy nehogy már az legyen a baj, hogy csak öten voltatok. Erre én csak azt tudom mondani, hogy ha ilyen eszedbe jut akkor veled lehet valami gond. természetesen nem ezért nyertetek, hanem azért mert jobban felkészültetek, mint mi és jobbak is voltatok. Azt hiszem csak ez számít, semmi más. a másik meg, hogy én nem okoskodom, hanem elmondtam, hogy a Moorg miért lépett ki tõlünk, amivel egyébként továbbra sem értek egyet.
Liga Szabályzat
1.) Nevezni az OBI klánnak küldött e-mailben lehet a klántagok névsorával.
2.) A jelentkezõ klánokat két csoportba osztjuk, a két csoport körmékõzést játszik egymással. Mindkét csoportból az elsõ négy klán jut tovább, õk egyenes kieséses rendszerben játszanak egymással a döntõbe jutásért (az 'A' csoport 1. helyezettje a 'B' csoport 4. helyezettjével, az 'A' csoport 2. helyezettje a 'B' csoport 3. helyezettjével, stb.).
3.) A csaták idõpontját az OBI klán határozza meg, legalább két héttel a csata dátuma elõtt. Ettõl az idõponttól eltérni csak a csata elõtt egy héttel, a klánok közös megegyezésével lehet.
Abban az esetben, ha egy klán nem áll ki csatára, a mérkõzést a másik klán nyeri 14:0 arányban. Ha egy klán háromszor nem áll ki csatára, akkor kizárjuk a ligából, és az öszes addigi eredményét megsemmisítjük.
4.) Az OBI biztosítja a szervert a csatához. A játék-adminisztrációról a résztvevõ csapatok maguk gondoskodnak.
5.) A csatákat - függetlenül a klán létszámától - 6 fõs csapatok játszák egymás ellen. A csatákban csak a résztvevõ klánok elõzetes megálapodása szerint lehetnek jelen nézelõdõk (spectatcors). Alapértelmezés szerint a nézelõdõk jelenléte ki van zárva.
6.) Minden csatában két különbözõ pályán kell játszani. Az elsõ pályát a kiírásban elöl szereplõ csapat választja. A kiválasztott pályát ez a csapat kezdi támadó módban (1. meccs), majd folytatja védõ módban (2. meccs). Ezután a kiírásban hátul szereplõ csapat választ pályát, amelyet õk kezdenek támadó módban (3. meccs) majd folytatnak védõ módban (4. meccs).
Minden meccs 7 nyert játszmáig tart.
7.) A csaták eredményérõl képernyõ nyomtatást (screenshot) kell készíteni - enélkül nincs hivatalos végeredmény-, amit hitelesítésül el kell küldeni az OBI klánnak.
8.) Alapértelmezés szerint csak az 1.02 verzióban szereplõ mapok választhatók, 1.03-as verzióban szereplõ pályát csak a csapatok közös megegyezésével lehet választani.
9.) Minden csatában csak azok a játékosok szerepelhetnek, akiket a klán benevezett. Egy játékos csak egy klánban szerepelhet. Csata közben tetszõleges számú játékost lehet cserélni, de csak a pályák közötti szünetekben.
Close window
ok de itt ho, is van hogy ti nyertetek ha kevesebben vagyunk?
1.) Nevezni az OBI klánnak küldött e-mailben lehet a klántagok névsorával.
2.) A jelentkezõ klánokat két csoportba osztjuk, a két csoport körmékõzést játszik egymással. Mindkét csoportból az elsõ négy klán jut tovább, õk egyenes kieséses rendszerben játszanak egymással a döntõbe jutásért (az 'A' csoport 1. helyezettje a 'B' csoport 4. helyezettjével, az 'A' csoport 2. helyezettje a 'B' csoport 3. helyezettjével, stb.).
3.) A csaták idõpontját az OBI klán határozza meg, legalább két héttel a csata dátuma elõtt. Ettõl az idõponttól eltérni csak a csata elõtt egy héttel, a klánok közös megegyezésével lehet.
Abban az esetben, ha egy klán nem áll ki csatára, a mérkõzést a másik klán nyeri 14:0 arányban. Ha egy klán háromszor nem áll ki csatára, akkor kizárjuk a ligából, és az öszes addigi eredményét megsemmisítjük.
4.) Az OBI biztosítja a szervert a csatához. A játék-adminisztrációról a résztvevõ csapatok maguk gondoskodnak.
5.) A csatákat - függetlenül a klán létszámától - 6 fõs csapatok játszák egymás ellen. A csatákban csak a résztvevõ klánok elõzetes megálapodása szerint lehetnek jelen nézelõdõk (spectatcors). Alapértelmezés szerint a nézelõdõk jelenléte ki van zárva.
6.) Minden csatában két különbözõ pályán kell játszani. Az elsõ pályát a kiírásban elöl szereplõ csapat választja. A kiválasztott pályát ez a csapat kezdi támadó módban (1. meccs), majd folytatja védõ módban (2. meccs). Ezután a kiírásban hátul szereplõ csapat választ pályát, amelyet õk kezdenek támadó módban (3. meccs) majd folytatnak védõ módban (4. meccs).
Minden meccs 7 nyert játszmáig tart.
7.) A csaták eredményérõl képernyõ nyomtatást (screenshot) kell készíteni - enélkül nincs hivatalos végeredmény-, amit hitelesítésül el kell küldeni az OBI klánnak.
8.) Alapértelmezés szerint csak az 1.02 verzióban szereplõ mapok választhatók, 1.03-as verzióban szereplõ pályát csak a csapatok közös megegyezésével lehet választani.
9.) Minden csatában csak azok a játékosok szerepelhetnek, akiket a klán benevezett. Egy játékos csak egy klánban szerepelhet. Csata közben tetszõleges számú játékost lehet cserélni, de csak a pályák közötti szünetekben.
Close window
ok de itt ho, is van hogy ti nyertetek ha kevesebben vagyunk?
*Posse*T.W.D*
a lényeg a játékon volt spigi!
szerintem izgalmas volt a war és ez a lényeg!
további okoskodásnak helye nincs!
még1szer kösz!
szerintem izgalmas volt a war és ez a lényeg!
további okoskodásnak helye nincs!
még1szer kösz!
Kaszi te félreértettél engem, pedig ezt nem szeretném. Én nem sírok, hogy így szabály, vagy úgy szabály. Én csak azzal értek egyet, hogy öt a hat ellen teljesen mindegy a felállás, nem szerencsés játszani. Bolt még a Pilu-t is felhívta (asszem õt), és õ is azt mondta, hogy ezt így mi nyertük, mert nincs meg a csapatotok. Ennek ellenére lejátszottuk élesbe, ki is kaptunk, ahogy kell, de én egyáltalán nem emiatt sírok, hiszen engem (megmondom õszintén), nem elsõsorban a gyõzelem érdekel (persze gyõzni sem rossz), de tisztában vagyok a képességeimmel, tudom, hogy nálam sokan, sokkal jobban játszanak, de én elsõsorban azárt játszom, hogy játsszak. Jahh és itt egyébként sem rólam volt szó, hanme a Moorg-ról, akit nagyon sajnálok, hogy így döntött, beszéltem vele a mecc sután vagy fél órát, de nem tudtuk egymást meggyõzni a saját igazunkról😞((
nehogymár az legyen a baj hogy 1el kevesebben voltunk!!! amugy nálatok is volt géphiba mi is vartunk amig megoldodik Kim helyzete akkor most kezdjunk el sirni hogy ez nem fair mert nem voltatok ott minden idoben? amugy 8ra beértünk a szerverre 6-an megkértünk titeket hogy kicsit melegitsunk be mert 2 csak akkor tudtak netre lépni axelero miatt! azt mondtatok hogy ok!! a másik meg ha ps bol 1 tag jelenik meg és azt mondja hogy kiáll 6 ember ellen akkor kénytelenek vagytok lnyomni a war-t mert én sehol nem találtam olyat a szabályzatban hogy csak 6 an lehet leht jatszani( pl ha valaki kifagy war közbe akkor az ellnfel automatice megnyeri az egészet vagy mi?😊 na mind1 elhiszem hogy szar 5 ember ellen veszteni de ez ne legyen már!!!!
a lényeg gg-volt köszi a játékot fdi!!
viva laonda
a lényeg gg-volt köszi a játékot fdi!!
viva laonda
*Posse*T.W.D*
lol elõször mi is 5vs6ban kezdtük CB ellen. De senki sem lépett ki és nem volt semmiféle okádás. Nem akartuk hogy CB-bõl kiálljon bárki is, mert akkor nem csak a mi taktikánk lesz fostalicska hanem az övéké is. Kár lett volna ezzel elrontani 1 meccset. De szerencsénk volt mert CB nagyon elemében volt ebben a felállásban, már kezdtünk is parázni. De megjött Phantom és akkor már egálba kerültünk, nekünk nem volt megállás.
GG volt, minden tekintetben, köszi a meccset CB.
GG volt, minden tekintetben, köszi a meccset CB. #6790
Hmmm ebben mondjuk van valami...

Pupcika erre nem tudok neked válaszolni, mert én is csak kilencre estem be de akkor már megvoltunk. Itt a vita azon ment nálunk, hogy a Moorg szerint és mások szerint is megnyertük játék nélkül, max játszunk egyet brahiból hat a hatba úgy, hogy valaki átáll tõlünk. Õ azt nem tudta elfogadni, hat-öt ellen legyen játék, ezért mondott olyat, hogy akár ki is lép, hogy egyenlõ legyen a létszám, de itt nála most az volt a lényeg, hogy ne hat az ötben legyen a meccs. Jahh és az, hogy a szabályok mindenkire érvényesek, mi is az utolsó pillanatban vettünk még fel két embert, hogy mindig meglegyünk, azaz (és most ne érts félre te sem), az hogy egy embre hiányzott tõletek, az bizoyn (hiába nethiba, gép elromlik) az a ti hibátok is. Õ ezt nem tudta elfogadni és azt sem, hogy így is lejátszottuk a meccset, amin leégettük magunkat (de ha nyerünk sem lett volna jó a szájíz) és ezért lépett ki. Remélem újabb regényem is elnyerte tetszéseteket😊))
-spigi-
-spigi-
Hát arra, hogy ha nincs meg idõben és létszámban az ellenfél, akkor a vétlen csapaté a gyõzelem. Én így emléxem, most nem akarom bemásolni ide a szabályzatot, mert az kb. tíz másodpercbe is beletellne, de ha yol tudom így van. Legközelebb majd alkalmazkodunk is hozzá (remélem nem kell egyszer sem), mert az ilyen hat az öt elleni játékból senki sem jön ki yol. Ha most nyertünk volna, akkor mindenkiben benne lenne, hogy persze öt ellen nem volt nehéz, de így, hogy kikaptunk csak magunkat égettük le alaposan és én többet ilyenbe nem akarok részt venni, így errõl a témáról ha lehet ne beszéljünk többet😊)) (WOW kész regény😊))))
Felre a trefat!!!!!!
A meccs izgalmas volt, es mindenki kosse fel a gatyajat mikor osszekerul a PS-sel. Lehetnek akar oten is.
A taktikus, kovetkezetes jatek a nyero es nem a letszam!!!
-Meron meg huje a ha komoj-
Amugy a grafikusunk mar dolgozik a screenshotokon es a vegen ugyis kiderul hogy mi nyertuk mindet het nullra!!!

A meccs izgalmas volt, es mindenki kosse fel a gatyajat mikor osszekerul a PS-sel. Lehetnek akar oten is.
A taktikus, kovetkezetes jatek a nyero es nem a letszam!!!
-Meron meg huje a ha komoj-
Amugy a grafikusunk mar dolgozik a screenshotokon es a vegen ugyis kiderul hogy mi nyertuk mindet het nullra!!!

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
==> Pupcika