Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
pár hete azt is megértem, hogy a go-soknak volt pofájuk megkérdezni csatlakoznék e az új klánjukba, lol😄
hálistennek mindkét mumus klán feloszlott, a fõköcsögök abbahagyták a sofot is, most minden happy😊
*Posse*T.W.D*
https://grentmedia.hu
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
délelõtt 10-tõl hajnali 3-ig biztos találtok játékosokat vmelyiken.
Hot*^7RealDamage*Fire||83.149.73.43:20101
|HaXoR| Real Damage||212.149.82.227:20100
:]2[:Clan RD INF||195.149.21.115:20200
*Black*InC.||83.149.90.141:22000
*Posse*T.W.D*
3 napja zizzentem rá de kb úgy érzem magam játék közben mint 2 éve.Egy szóval KURVA JÓ SZERVER!

😄DDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
(len=16) ot keresem
a Winows lefagyott fagyás közben...
a Winows lefagyott fagyás közben...

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
innen
szal lama vok hozzá, de elég átlátszó trükk<#vigyor2>#vigyor2>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni