Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Allatgoreny
Hat igen, hatottak a kocsog bindjeid te pocs, atom ideges lettem, de hozzakell tegyem, hogy az mar nem bind, hogy lelosz es beirod, hogy "..". Most en is verjem a nyalam mert lelottelek? Idiota😊)

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Nézzétek el nekünk mi csak egy wolfosokból összeavanzsálódott, amatõr team vagyunk. Nagy ambicíokkal. 😄

Amúgy megértem DCF-et ki várta volna, hogy veszítenek, rajtunk kívül ofkorz. Valahol ki kell adni a dühöt.

Állatnak meg továbbra is cask ennyi.
Kolin Mekré
JAJAJA!!! 😊)

Ezt már mi is megállapytottuk, hogy a spectatorok azaz a ghost modban lévõ teammate-k mindig kiszurják az nmy-k, de a pléjer akit spectel az meg nem... kb 99% hogy igy van. :>>>
Akik wilin vannak meg összezavarják 😉

Én nagyon hiányolom az iránytût, sokkal könnyebb lenne tájékozódni. Érted, az hogy jobbra az relatív..

hehe

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Ford Fairlane
Emléxem, vicces volt.
Azt hittem elmentél visszafele, mert felnéztem az erkélyre, de nem láttalak és visszaváltottam shotgunról mp5-re. Ekkor hallottam, hogy leestél mellém, és fordulatból belekaszáltam a világba, hát nem ott ficeregtél ?!?!?!!?!
Amúgy idegesítõen soxor lõttél le, amiért igen mérges vagyok. Grrrrrrrrrr!!!!

Jó kis meccs volt.

Guba mindenkit felhúzott. Ha ez volt a célja, elérte. Mindenesetre nem túl tiszteletreméltó illetve szimpatikus . 😞((

Mindenesetre le a kalappal elõttetek. Az általam elõször látott arcok is igen jól tolták.

Végül : Birka képe nagggggggyyyyyonnnn kirrrrrrrállyyyyyyyyyyyyyyy az SL honlapon. 😊)))

Taptarap
csal életne= csak életben

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Nekem is ez a kedvencem a warokon amikor egy valaki van már csal életne és mindenki ossztja neki az észt, szegény már a végén azt sem tudja merre kell mennie.

Ford Fairlane
Jaja.

R@in
Ha nincs idje a támadóknak bevinni a tatyót akkor az az almaság ha nem bújik el.(gondolom ilyenkor csinálták)

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Kolin Mekré
Üdv!

Uhh micsoda meccs volt, meg mik mentek a wilcoba...
Nagyon para volt, több tagnak remegett a keze, el lehet képzelni...
Amikor pls Birka élte túl a darálást támadáskor, és 5-en kiabáltuk a wilibe hogy elõtted ...nem nem jobbra (ekkor 180°-t fordul jobbra) nem nem balra balra... ez ment kb fél percig... :>>>
Persze lelõtték 😄

...az is para volt amikor Ford bekergetett az épületbe, megkerültem és felülrõl, a teherautórol nem tudtam eldönteni hogy lelõjjem, vagy a bajonettet használjam...ekkor már leestem... a rettegett testközeli f2fben Õ nyert :>>>
Ford: mély nyomokat hagytál bennem :Ð

Radical:
Guba poénnak szánta a bindeket, én ismerem szóval csakis viccnek szánta. Sorry

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Radical: lol 1. hozzád nem szóltam, 2. tudom állat nem veszi magára úgysem mert megbeszéltük hogy bindelés lesz, mint ahogy ezt Rain is kérdezte. A válaszom erre az hogy hatottak. 😄 A DCF nem rossz csapat de ma nem nyújtott elegendõ teljesítményt. Az air rush-jaink elleni taktikájukat kifogásoltam fellengzõsen ez az amit radical neheztel. De még most is azt állítom ez skillzero faszlama megoldás hogy az utolsó emeretek egyszerûen elbújik. 😄 azért gg.
Júúúúúúj nehogy azzal indítsd el mert engem megyszopatott mint állat. 😞
Ha holnap feljössz TS-re akkor szivesen segítek.
Reggel 10-töl fent vagyok ts-en.
ja és itt a cím:
212.92.18.49
jelszó: cbcs
ApWar
Gratulálok SL!!!!!
Ford Fairlane
Baze, izgis volt.....
Gyõzött a jobbik !
Ma egész végig árnyékra lõttem, a homlokomon pedig célkeresztet viseltem.
Gratula =SL= !!!!

Uraim lezajlott a DCF harmadik klánligás meccse az SL ellen. 1 óra 22perces meglepõen kemény war után az eredmény SL vs. DCF - 23:21
Részletezve:
Air1: 7:6 (DCF map,DCF blue)
Air1: 2:7
HK2: 7:4 (SL map, SL blue)
HK2: 7:4

A war alapjában véve jó hangulatban zajlott bár a hangulatot erõsen rontották EbenGuba gecizõs, sötét, tapló beszólásai. Azért kösz a játékot SL.
Pilu OBI
Minek lanon PB?? Ha azon a gepen ahol a szervert inditod benne van a realdamage by OBI.pk3 akkor csak realdamages szervert tudsz csinalni.
Ahogy ezt Szmajlotoszo Stotoo baratunk ecsetelte a #7697-ben.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

R@in
Végeredmény? (Meglepit érzek)

R@in
...hatottak az SL bindek?

zSo
Talaltam egy SOF runner nevu progit, amivel egesz sok mindent be lehet allitani, de a real d. mod az sehol, illetve azt se latom hogy a pb-t hol lehetne bekapcsolni. De leirast abszolult nem talaltam sehol.
ApWar
Upsz! Ha most bukjuk akkor azt fogják hinni, hogy erre akarjuk fogni! Mindentbele DCF!!!
ApWar
Ja meg OBI-s skacok páran mondták, hogy lagzik nekik a gáma és nekem is volt egy két paranormálois élményem
ApWar
"megy"
ApWar
Hi Skacok!
Most magy a DCF-SL WAR!
Aki a jelenlegi allásra kiváncsi annak beírom a nem végleges eredményt. 3 kör ment le!
DCF-SL
6-7 DCF kék Air1
7-2 DCF piros
4-7 DCF piros HK2
Hát kemény azt meg kell hagyni
Taptarap
Megyek és ne tosszad már szegény szmájlit, szerintem már fáj neki. Vagy te vagy elõl???

Stotoo
Tapi gyere ma tsre

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Taptarap
Eredményeket plz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá magyarok.

Dud [OBI]
De olvass tovább.... ott a válasz.

zSo
Legyszives kerdezd meg akkor hogy hol tudnek utana olvasni a dolgoknak. Elore is megkoszonom, es varom a linkeket. Ha nem akarjatok publikusan akkor kuld el a cimemre legyszives. [email protected]
Viszonylag gyorsan kellene mert jovo het vegen parti...koszi
Stotoo
Köszi😊 Szerinted hogyan gyakoroltunk realdamageval a sajat szerverunkkon?

Dud [OBI]
Megyek...

Dud [OBI]
Bazz! Az hittük sose jön rá senki! Pedig mindenki gépén ott van!!! Gratula a szép megfejtésért!

A 3as porton lévõ 2./52-t lécci nézzétek meg. 32/7ben tolja. Lehet hogy csak jó játékos.
Stotoo
Ja csak most olvaslag teged Dud sorry hogy elarultam a titkot

Stotoo
Hat ha realeset akarsz akkor csak siman krealj eggyet és realos lesz. Ez csak akkor muxik ha elotte voltal mar obi szerveren, mert akkor letoltodik egy user_RealDamage_mod_by_OBI.pk3 nevu file a base konyvtaradba es ez minden szerver krealaskor aktvivalodik asszem, dedicateden tutira.

Dud [OBI]
Nyugodtan küldheted õket. Nincs miért aggódnunk. Az OBI forumban le van írba minden, hogy miért nem...

LANon nyugodtan kreálhatsz játékot nem fog CD kulcsot ellenõrizni. Persze crackelt SOF2 -rõl indítsd. A fegyverek beállításai igen bonyolultak és tényleg rohadt sokat dolgoztunk rajta. Épp ezért tényleg nem szívesen adnánk ki a szerver konfigját. Egy kis utánaolvasgatás és gyerekjáték az egész. Ha kell azt szívesen megmondom hol vannak a dolgok leírva. (Pontosabban megkérdem Dalit, mert õ olvasgatott, mi csak állítgattunk...)
Hogy Realdamage szervert hogy kell indítani LANon az kérem ki van zárva, mer azt nem tudom...

ha az aldira gondolsz, akkor persze: nem publik nem szedik ki. 1xû

Pano
ez a filé nem volt publik

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

és így lesz belõled titkár és nõ 1xrre

Ford Fairlane
A rejtvény megfejtése: "zárójelben"

OK. Beiratkozok egy alapfokú titkárnõképzõi tanfolyamra.....

Ford Fairlane
Mindenki, aki ott volt a ligasorsoláson, illetve értesült az ott történtekrõl. Plusz azok, akik olvasták az obifórum goth-tal foglalkozó részét.

Záróleben még megjegyzem: a szerver jogtiszta....

GvD
Na ezen ki nevet?
Ford Fairlane
Mapo-t küldd !!!!

zSo
Egyenlore erdekelne, hogy ott vizsgal e CD key-t ?
Es hogy lehet Real Damage servert krealni ? illetve fegyvereket ilyesmiket hogy lehet beallitani, illetve valahogy hozza lehhet e jutni a ti konfigotokhoz. Tudom hogy ti sokat dolgoztatok rajta, de azert megkerdezem hatha. Vagy kuldjem a BSA-t hogy foglalja le a servert ?
...-nek

ja, és ezt hogy érted. mert egy ideig nem értettem. ha azt gondolod, hogy szerintem az obisok csalnak, és ezért akarom megnézni a konfigját, nagyon tévedsz. de ha idáig olvastál, akkor már tudod, mért mondtam. különben is: ha valaki csal és publikálja, és a konfigjában van erre utalás, akkor azt valszeg kiszedi
a csalós téma lezárásáról meg annyit, hogy ne mutogassunk mindenkire, hogy csaló, játék közben majd elválik. tudod, a PB (+ a sasszemû obisok) mindig figyel

na, pl. ezen aranyszabályok érdekelnének. azt vágom, hogy más konfigját nehéz, ha nem lehetetlen átvenni, de ha valamennyire hasonlít, akkkor átvehetõk bizonyos elemek. így pl. a te 'nyilas' konfigodból nem sokat tudnék átvenni, de lehetséges. ezért aztán még mindig kíváncsi vagyok a konfigodra

Pano
az szép

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
de nem azzal a célal elemezgettem az aldi cfg fájlját, hogy mindenki jól játszon 😊))

pano én múltkor a 136-os frag rekordomat készültem megdönteni..ban

Dud [OBI]
Mit szeretnél tudni? Lanon mocskos könnyû szervert kreálni.

Dud [OBI]
Ok félreérthetõ volt amit írtam. Persze hogy múlik a cfg -n a dolog. Csak NEM más cfg -jén. Úgy értettem, hogy az én cfg -met hiába küldöm el bárkinek, azzal nem fog jól jáccani. Komprende?
Mindenkinek a saját cfg -jét kell úgy belõni, ahogy neki jó és azon tényleg sok múlik, hogy azt jól találd el. Sokan nyomják wasd -vel de pl én képtelen lennék. Totál hozzászoktam a "nyilas" irányításhoz és a hozzá tartozó gombok is köré vannak beéõve. Valakinek atom kényelmetlen lenne, de én már nem tudok máshoz hozzászokni. Ezért mondtam, hogy nem a cfg -n múlik, hanem hogy az a cfg a lehetõ legjobban az ember igényeihez legyen igazítva. Persze vannak aranyszabályok amiket érdemes betartani.