Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Amúgy megértem DCF-et ki várta volna, hogy veszítenek, rajtunk kívül ofkorz. Valahol ki kell adni a dühöt.
Állatnak meg továbbra is cask ennyi.

Ezt már mi is megállapytottuk, hogy a spectatorok azaz a ghost modban lévõ teammate-k mindig kiszurják az nmy-k, de a pléjer akit spectel az meg nem... kb 99% hogy igy van. :>>>
Akik wilin vannak meg összezavarják 😉
Én nagyon hiányolom az iránytût, sokkal könnyebb lenne tájékozódni. Érted, az hogy jobbra az relatív..
hehe
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Azt hittem elmentél visszafele, mert felnéztem az erkélyre, de nem láttalak és visszaváltottam shotgunról mp5-re. Ekkor hallottam, hogy leestél mellém, és fordulatból belekaszáltam a világba, hát nem ott ficeregtél ?!?!?!!?!
Amúgy idegesítõen soxor lõttél le, amiért igen mérges vagyok. Grrrrrrrrrr!!!!
Jó kis meccs volt.
Guba mindenkit felhúzott. Ha ez volt a célja, elérte. Mindenesetre nem túl tiszteletreméltó illetve szimpatikus . 😞((
Mindenesetre le a kalappal elõttetek. Az általam elõször látott arcok is igen jól tolták.
Végül : Birka képe nagggggggyyyyyonnnn kirrrrrrrállyyyyyyyyyyyyyyy az SL honlapon. 😊)))
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Uhh micsoda meccs volt, meg mik mentek a wilcoba...
Nagyon para volt, több tagnak remegett a keze, el lehet képzelni...
Amikor pls Birka élte túl a darálást támadáskor, és 5-en kiabáltuk a wilibe hogy elõtted ...nem nem jobbra (ekkor 180°-t fordul jobbra) nem nem balra balra... ez ment kb fél percig... :>>>
Persze lelõtték 😄
...az is para volt amikor Ford bekergetett az épületbe, megkerültem és felülrõl, a teherautórol nem tudtam eldönteni hogy lelõjjem, vagy a bajonettet használjam...ekkor már leestem... a rettegett testközeli f2fben Õ nyert :>>>
Ford: mély nyomokat hagytál bennem :Ð
Radical:
Guba poénnak szánta a bindeket, én ismerem szóval csakis viccnek szánta. Sorry
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Ha holnap feljössz TS-re akkor szivesen segítek.
Reggel 10-töl fent vagyok ts-en.
ja és itt a cím:
212.92.18.49
jelszó: cbcs
Gyõzött a jobbik !
Ma egész végig árnyékra lõttem, a homlokomon pedig célkeresztet viseltem.
Gratula =SL= !!!!
Részletezve:
Air1: 7:6 (DCF map,DCF blue)
Air1: 2:7
HK2: 7:4 (SL map, SL blue)
HK2: 7:4
A war alapjában véve jó hangulatban zajlott bár a hangulatot erõsen rontották EbenGuba gecizõs, sötét, tapló beszólásai. Azért kösz a játékot SL.
Ahogy ezt Szmajlotoszo Stotoo baratunk ecsetelte a #7697-ben.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Most magy a DCF-SL WAR!
Aki a jelenlegi allásra kiváncsi annak beírom a nem végleges eredményt. 3 kör ment le!
DCF-SL
6-7 DCF kék Air1
7-2 DCF piros
4-7 DCF piros HK2
Hát kemény azt meg kell hagyni

Hajrá magyarok.

Viszonylag gyorsan kellene mert jovo het vegen parti...koszi

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Az hittük sose jön rá senki! Pedig mindenki gépén ott van!!! Gratula a szép megfejtésért! 

LANon nyugodtan kreálhatsz játékot nem fog CD kulcsot ellenõrizni. Persze crackelt SOF2 -rõl indítsd. A fegyverek beállításai igen bonyolultak és tényleg rohadt sokat dolgoztunk rajta. Épp ezért tényleg nem szívesen adnánk ki a szerver konfigját. Egy kis utánaolvasgatás és gyerekjáték az egész. Ha kell azt szívesen megmondom hol vannak a dolgok leírva. (Pontosabban megkérdem Dalit, mert õ olvasgatott, mi csak állítgattunk...)
Hogy Realdamage szervert hogy kell indítani LANon az kérem ki van zárva, mer azt nem tudom...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

OK. Beiratkozok egy alapfokú titkárnõképzõi tanfolyamra.....
Záróleben még megjegyzem: a szerver jogtiszta....
Es hogy lehet Real Damage servert krealni ? illetve fegyvereket ilyesmiket hogy lehet beallitani, illetve valahogy hozza lehhet e jutni a ti konfigotokhoz. Tudom hogy ti sokat dolgoztatok rajta, de azert megkerdezem hatha. Vagy kuldjem a BSA-t hogy foglalja le a servert ?

a csalós téma lezárásáról meg annyit, hogy ne mutogassunk mindenkire, hogy csaló, játék közben majd elválik. tudod, a PB (+ a sasszemû obisok) mindig figyel

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mindenkinek a saját cfg -jét kell úgy belõni, ahogy neki jó és azon tényleg sok múlik, hogy azt jól találd el. Sokan nyomják wasd -vel de pl én képtelen lennék. Totál hozzászoktam a "nyilas" irányításhoz és a hozzá tartozó gombok is köré vannak beéõve. Valakinek atom kényelmetlen lenne, de én már nem tudok máshoz hozzászokni. Ezért mondtam, hogy nem a cfg -n múlik, hanem hogy az a cfg a lehetõ legjobban az ember igényeihez legyen igazítva. Persze vannak aranyszabályok amiket érdemes betartani.