Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
Gyerekek relax mindenkinek miattatok nem birok aludni.

Mindenüt van anyázás a cukkolás is egyfajta harcmodor amivel felhergeled a másikat és nem tud annyira összpontositanu nem kell vele törödni.
NA TÛNÉS MINDENKI ALUDNI!!!!!!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Pano
na huzok lefeküdni, holnapi -azaz mai, de ne legyünk ennyire pontosak 😊 - napom teendõkel teli (lesz)... bye

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Allatgoreny
Itt legalabb latja mindenki mekkora egy phasz vagy😄

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Pano
kalappal

Kár hogy több szellemes vitzet nem hallunk tõled. IRC-rõl már hamarabb leléptél, nem bírod a kritikát, meg a poént. 😄
LSC: ha nagyon kíváncs vagy bevágom a bindjeimet. 3 van ebbõl 1x nyomtam le 1et. A többi szívbõl jött 😄
Ford Fairlane
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, titokban ????
Nagyon izgis. Úgy sem. Bocs.
Na most megyek aludni, mert szombaton, ismétlem SZOMBATON!!!!!! vizsgázom. Micsoda kibaszás !
Jóccakát mindenkinek!

Allatgoreny
Kreativ gyerek leven feltalalom magam, csak most almos vagyok😉 De te meg most is vered magad, csak azt nem ertem miert es mire. Reszemrol itt le is zarjuk a temat.

LSC
van mail-om😊

Taptarap

Mi a lol ezen újonc vagyok. Csak 3 hete játszom a sofot.
LSC
"De nem volt egy ismeretlen map"
"Nem játszottam még soha ezen a mapon"
Ez mega LOL.

állat ezt a szellemes kis írást meddig kerested még megtaláltad? 😄 a váltó fogalma ennél nehezebb pobléma volt. lol. Amúgy ha a hímvesszõmbe piercinget helyeztetsz egyúttal meg is nyálazhatod aztat lapatyom.
ReTeK
a késes trükkröl: bejött. (pedig ismertem )

jó kis csihi-puhi volt azért

Allatgoreny
Melyen Tisztelt HoriG!

Sajnos nem all modunkban postazni az On altal kert extra csuszos zsirt, amit arra hasznalt volna fel, hogy az arca ket szelere kenve be tudjon jonni az ajton. Ellenben nevet es adatait felvettuk az adatbazisunkba. Mihelyst clanunk megfelelo zsirt tud biztositani az On szamara, ertesitjuk Ont a megadott cimen. Be kell valljam, szorakoztatobb lett volna, ha szerenysege miatt a traumatologiarol uvoltve hoztak volna ki Ont a field medic tagjai, egyuttal egyutterzesunket fejezzuk ki viselkedeseert, a legutobbi ehhez foghato dolog egy szemeremajak-gyurube akadt szemhejpiercing volt, ezek utan alkottuk meg a retinara egett vagina kifejezest, amibol tovabbi rimparok szulettek, am ennek kibontasat kreativ elmedre bizzuk. Most, hogy gyakorlatilag bizonysagot nyert, milyen okos ember is On, ingyen helyeztetunk a himvesszojebe piercinget, illetve finanszirozzuk, hogy a nyelve genetikai mutacion essen at, ami utan buszken mondhatja kedves baratnojenek : "Nyelvem akar a reszelo"

Peace & megegyszer GG-et kivan :
A DCF belso satani kore

Ford Fairlane
Bocsesz, de ez igazából Ebengubára meg rám, illetve az SL-re, meg a DCF-re tartozik. Ilyen árulkodós figurába nem szívesen mennék bele, ezért nem is fogok. Bocsesz mégegyszer.

Azt nem is tettem szóvá mikor air-t kínotokban USAS-al támadtátok mondjuk sokat nem ért, szegény birka látta mindig kárát. 😄D de õ meg egy showman. Amit Kolin leírt amiatt. Õ nem haragszik senkire és nem lehet rá haragudni. 😄
Én sem éreztem miért, meg tény hogy hk2 kékben skiper ütött, de állat írta hogy miatta volt.
LSC
Miket írt be PL:?

ReTeK
ha lehetene, az "anyázós bindeket" a végére hagyjátok !

akkor már télleg csak lol, de közben szarul esik NNAAA (de jó lett volna 1 usas map, kicsit idegesíteni titeket -USAS LAMA,NooB meg hasonlók kivételesen jót tesznek a morálnak )
... mert engem (is) azé zavart rendesen

LSC nincs itt szó 3-4 emberrõl, 1on1-okról beszélek. 4 ember ellen tényleg faszság kirontani. Bár ellenetek 1-2x bejött TBnek. De õ meg más tészta. 😄
LSC
A csapattársaid meg megskalpolnának.

LSC
Azé megnézném ahogy szembeszállsz 3-4 emberrel.

Ford Fairlane
Így volt. Azt nem éreztem, hogy Skiper miatt estünk volna szét, mindenesetre volt egy kis tanácstalanság a végére. Görény nem fogott ki jó napot, és hát õ lenne az egyik húzóember. Ráadásul a szerencsével is hadilábon álltunk. Ezenkívül amúgy mindenki hozta amit tud nálunk, ez ennyire volt elég. Nem is muzsikáltunk rosszul, de ma jobbak voltatok.

Nagyon nincs jobb dolgom, mint zenét hallgatva itt relaxálni és írogatni, úgyhogy olvassatok csak.
Hát az én klánomtól ilyet még nem láttam de imho nem is fogok. Idióták vagyunk mind. 😄 De ezt a saját bõrötökön tapasztalhattátok is, mikor 3an maradtatok 1 szerencsétlen 50% hp-s phantomra aki nem visszament a spawnotokhoz hanem hátulról leszedett mindenkit míg ti minden lövésnél elölrõl keresgéltetek. 😄 Ha simán elszaladtok ott a pont. Ez is klasszismegoldás a maga módján, de szerintem nagyobb klasszis mint elbújni, lehet ez az én bajom, de eddig bejött, továbbra sem fogok bujkálni 😄 Aztán ha 5x beszopom egymás után ígérem megváltoztatom a véleményem. 😄
És hogy a meccsrõl is írjak valamit:
air a DCF mapja egyértelmûen, nem is készültünk fel rá. De nem volt egy ismeretlen map 😄 az 5perc alatt wilcon összedobott taktikánk nem üzemelt rosszul azzal együtt amit meccs közben rögtönöztünk. Elég szépen védtük. Nem játszottam még soha ezen a mapon, de a DCF elmondása szerint "na majd kaptok ha mi állunk be kempelni" védeni könyebb. Itt már érzõdött némi taktikai fölény, de jópár körben csak az óra mentette meg az ellent.

Aztán egy kis hk2. Az elején idõ kellett hogy áttörjük a taktikájukat, és megtaláljuk az összhangot. De utána minden zírozottan ment. (ahhoz képest ugye támadtunk) tehát szoros eredmény lett. Védésünknél már teljesen szétesettnek látszott a DCF állításuk szerint Skiper miatt, ez az õ dolguk, de ennek ellenére volt pár szép rush-uk. Mindez akkor mikor már 6-x volt a körarány a javunkra. Nah ekkor mindent megtettünk Phantommal, hogy megfogjuk a csapatunkat ami lassan haladt a szétesés felé. Ez sikerült is részben, az utolsó körre 2en maradtunk 1 ellenében, amikor is Kolin egy klasszismegoldással rukkolt elõ, beszólt a wilibe hogy fedezz G! (mindenki azt gondolta, meghibbant) És bevágta a késes trükköt. Nah hát lett akkora lolozás hogy az csak na.
Összeségében GG DCF, GG SL. 23-21
Ford Fairlane
Ha 5 mp van hátra, és egyedül marad a védõ, hááááááát, szerintem SGP, Qnosi, Rain, de még Kolin sem löveti agyon magát. Persze lehet, hogy nem így van. Szerintem ez csapatjáték, és az az 1 megmaradt srác lehet, hogy neked ment volna bármely más porton, de itt a csapatérdek azt diktálta, hogy szerezze meg a pontot ezáltal.
Szerintem ez nem sunyi bujkálás. Ráadásul akit egy klánvóron nem érdekel az eredmény, az nem is játszik ilyet. Engem kifejezetten érdekel. Az más kérdés, hogy nem leszek mérges, ha kikapok. Szokták mondani, veszteni tudni kell. Mélységesen egyetértek. Annyival kiegészítve, hogy nyerni is.

Allatgoreny
Joh, lehet ingerult voltam, kicsit eltuloztam a dolgot, atom faradt vagyok most is, de azert FUCK U

Allatgoreny
Lehet azert nem allt le veleed face-elni, mert annyira budos voltal, hogy egybol hanyatvagta volna magat😊 ABBAN a helyzetben ezt latta jobbnak, mivelhogy nem surun fordul elo, nevezhetjuk taktikanak is. De ha a Te klanod csinalna ilyet, nem allnek le mas klanokhoz hasonlitani a szinteteket, illetve nem kezdenem el szidni, hogy "nah ekkora lamma pocsoket bazzmeg" stb. Tudod vannak, akiknek ez nem esik jol, dehat tegeed ez nem erdekel... Magadon kivul semmi😄

Jah igen és a "..." azt a cinkes helyzetre volt értendõ. Azt javasolom, talán kövi meccs elõtt menj el dugni egyet, nem leszel ilyen ingerült és nem veszel mindent magadra. 😄
Most írtad, hogy vártad a bindeket. 1et nyomtam be már okádtál, lehet hogy ebben az is közrejátszik hogy te volt a legesleges aki elpatkolt. Egy elég mákler helyzetben, ahol lutri volt ki lõ le kit. De én poénnak fogtam fel a dolgot. Ezt is meg skiper okádását is, lehet, most gondolj bele mi van ha én felveszem azt ami skiper írt a csöpnyi kis hülye agyával? Csak ebbe gondolj bele...
Ezen nem akarok igazán leállni vitatkozni, ti vagytok a tapasztaltabb sof-osok. De elbújni akkor is gyenge. Bent voltatok 3an a táskánál Kolin mondta wilcoba hogy G támadjuk be õket. Mondom ok, erre bemegyünk lelövünk 2-t Kolint leszedi a 3. és elfut elõlem. Miért nem állt le velem facelni? 1 szaros pontért? akkor mégis csak az eredmény mentetek? Lehet én nem látom jól a dolgokat, de akármennyire is bukónak tartotok ez a véleményem. Sok fps-sel kûzdöttem már, de egyikben sem style a sunyi bujkálás...
Taptarap
Lehet, hogy álmos vagyok vagy csak nagyon lekötött itt az egymás fikázása
Gratula az =SL=-nek is.Na jóccakát és ne haragudjon itt senki a másikra ez csak játék.

Fos ez a fórum alig van normális smiley :/
Ford Fairlane
OK

Allatgoreny
Nem ugy mentem neki a meccsnek, hogy nyerni fogok/fogunk, hanem hogy jatszak. Sokkal fontosabb nekem, hogy elvezzem a jatekot, mintha csak a pontra mennek. Vartam a bindeket igen, de mikor mar mondtam hogy tarsd meg magadnak, meg meg utana is szoltam hogy hagyd abba, akkor is folytattad, nah es ez mar bunkosag volt akarhogy is. Meg mikor hisztiztel, hogy lamma fasz DCF, utolso emberkent elbujni. Nem bujt el amugy csak ugy kozlom te kis tudatlan, nekunk is ugyanannyi idonk van tamadni, meg mindenki masnak. Az hogy most magadat sztarolod, az csak teged minosit Ugyhogy ezen felesleges is vitatkozni.

Soha nem szoktam arcolni de úgyérzem ezt most megérdemeltétek. Kicsit visszaszálltok a földre és elgondolkoztok. Tudom hogy ti voltatok a meccs favoritjai, de ez kevés.

De aztán lehet hogy csak nekem volt ez a meglátásom, hogy elszálltatok magatoktól. Ha igen görény akkor is beveheti a végét. A többiektõl meg sorry, gg. 😊
Jó gyerek vagyok én csak az nem tetszett ha már itt mindenki kitálal, hogy biztos voltál a gyõzelmetekben. Nekem alapelvem hogy senkit nem lehet leírni, még az utolsó jött ment 500as pingû akárkiket sem. Én úgy álltam a meccshez akármi lesz ugatni fogsz utána. És ha már ugatni fogsz, akkor ne az eredmény miatt, hanem mert idegesítettelek. 😄
Ford Fairlane
Az utolsó mondatig látom nem jutottál.
Ha hallottad volna görényt a TS-en, szerintem meglepõdnél.Azon is amit rólad mondott, azon is amit a csapatról. Segítek: a csapatot dícsérte, téged, hát hogy is mondjam....... inkább a képzeletedre bízom.

Ezennel részemrõl téma lezárva.
Mégegyszer gratulálok az SL-nek, nagyon jól tolták.

Rámereszted Skipert aki betonba önt meg mittomén? lol én is okádhatnám õt, a hülye bindjei meg a beszólásai miatt, de nem teszem. Kemény game volt sokmindent kihoz az emberbõl.
Taptarap
Ja a lényeget majd elfelejtettem az eredménytõl függetlenül gratula a DCF-nek. Az ilyen szoros mecseknél már szerintem csak a szerencse számit, hogy éppen ki mellett áll.
Ügyik voltatok.

Allatgoreny
Kedves Horig! Nem ezen verem magam felre ne ertsel, jobbak voltatok, gratulaltam is gyozelmetekhez, gratulalok most is. Csak nem birom az akkora egoista faszokat mint te

Erre csak annyit hogy akinek nem inge ne vegye magára, és nem ruha teszi hanem az ember. És egy dologra kérnék minden DCF-est, ha már ennyire mindig egy állásponton vagytok, közös erõvel tanísátok meg ezt a mondatot állatnak:
"Jobbak voltatok, gyõztetek."
Allatgoreny
Hat pedig elegge kaptad😊 Air1-en foleg. Ugyhogy vegyel vissza az egodbol, mert nagyon nem tesz jot neked

De nehogy komolyan vedd, mert nem is tudom hova szaladnék, ha a sátánista hajlamaiddal emiatt felvágnád ma este az erediet. Inkább bocs! És tényleg jó vagy!!!
Ford Fairlane
Félreértesz. Én kicsit sem vagyok dühös. Jobbak voltatok, gyõztetek. Azé' arcból visszavehetnél. Királyul nyomjátok, ez tény. Attól én nem leszek ideges, ha elvernek, hisz bárki láthatja, hogy nem vagyok egy penge pléjer. Én a játék öröméért jövök. Ha ezt elbassza egy pöcs, az zavar.

Hát ahhoz nem kell sok nyálat termelned, amit elverhetsz. Mert nem nagyon lõttél le.
Erre mondtam a wilcon a szerencsekerekes példát. Mikor a TV elõtt ülsz, akkor mindig tudod mi a megoldás.