Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenüt van anyázás a cukkolás is egyfajta harcmodor amivel felhergeled a másikat és nem tud annyira összpontositanu nem kell vele törödni.
NA TÛNÉS MINDENKI ALUDNI!!!!!!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Nagyon izgis. Úgy sem. Bocs.
Na most megyek aludni, mert szombaton, ismétlem SZOMBATON!!!!!! vizsgázom. Micsoda kibaszás !
Jóccakát mindenkinek!
Sajnos nem all modunkban postazni az On altal kert extra csuszos zsirt, amit arra hasznalt volna fel, hogy az arca ket szelere kenve be tudjon jonni az ajton. Ellenben nevet es adatait felvettuk az adatbazisunkba. Mihelyst clanunk megfelelo zsirt tud biztositani az On szamara, ertesitjuk Ont a megadott cimen. Be kell valljam, szorakoztatobb lett volna, ha szerenysege miatt a traumatologiarol uvoltve hoztak volna ki Ont a field medic tagjai, egyuttal egyutterzesunket fejezzuk ki viselkedeseert, a legutobbi ehhez foghato dolog egy szemeremajak-gyurube akadt szemhejpiercing volt, ezek utan alkottuk meg a retinara egett vagina kifejezest, amibol tovabbi rimparok szulettek, am ennek kibontasat kreativ elmedre bizzuk. Most, hogy gyakorlatilag bizonysagot nyert, milyen okos ember is On, ingyen helyeztetunk a himvesszojebe piercinget, illetve finanszirozzuk, hogy a nyelve genetikai mutacion essen at, ami utan buszken mondhatja kedves baratnojenek : "Nyelvem akar a reszelo"
Peace & megegyszer GG-et kivan :
A DCF belso satani kore
akkor már télleg csak lol, de közben szarul esik NNAAA (de jó lett volna 1 usas map, kicsit idegesíteni titeket -USAS LAMA,NooB meg hasonlók kivételesen jót tesznek a morálnak )
... mert engem (is) azé zavart rendesen

air a DCF mapja egyértelmûen, nem is készültünk fel rá. De nem volt egy ismeretlen map 😄 az 5perc alatt wilcon összedobott taktikánk nem üzemelt rosszul azzal együtt amit meccs közben rögtönöztünk. Elég szépen védtük. Nem játszottam még soha ezen a mapon, de a DCF elmondása szerint "na majd kaptok ha mi állunk be kempelni" védeni könyebb. Itt már érzõdött némi taktikai fölény, de jópár körben csak az óra mentette meg az ellent.
Aztán egy kis hk2. Az elején idõ kellett hogy áttörjük a taktikájukat, és megtaláljuk az összhangot. De utána minden zírozottan ment. (ahhoz képest ugye támadtunk) tehát szoros eredmény lett. Védésünknél már teljesen szétesettnek látszott a DCF állításuk szerint Skiper miatt, ez az õ dolguk, de ennek ellenére volt pár szép rush-uk. Mindez akkor mikor már 6-x volt a körarány a javunkra. Nah ekkor mindent megtettünk Phantommal, hogy megfogjuk a csapatunkat ami lassan haladt a szétesés felé. Ez sikerült is részben, az utolsó körre 2en maradtunk 1 ellenében, amikor is Kolin egy klasszismegoldással rukkolt elõ, beszólt a wilibe hogy fedezz G! (mindenki azt gondolta, meghibbant) És bevágta a késes trükköt. Nah hát lett akkora lolozás hogy az csak na.
Összeségében GG DCF, GG SL. 23-21
Szerintem ez nem sunyi bujkálás. Ráadásul akit egy klánvóron nem érdekel az eredmény, az nem is játszik ilyet. Engem kifejezetten érdekel. Az más kérdés, hogy nem leszek mérges, ha kikapok. Szokták mondani, veszteni tudni kell. Mélységesen egyetértek. Annyival kiegészítve, hogy nyerni is.

Gratula az =SL=-nek is.Na jóccakát és ne haragudjon itt senki a másikra ez csak játék.

Ugyhogy ezen felesleges is vitatkozni.No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
De aztán lehet hogy csak nekem volt ez a meglátásom, hogy elszálltatok magatoktól. Ha igen görény akkor is beveheti a végét. A többiektõl meg sorry, gg. 😊
Ha hallottad volna görényt a TS-en, szerintem meglepõdnél.Azon is amit rólad mondott, azon is amit a csapatról. Segítek: a csapatot dícsérte, téged, hát hogy is mondjam....... inkább a képzeletedre bízom.
Ezennel részemrõl téma lezárva.
Mégegyszer gratulálok az SL-nek, nagyon jól tolták.
Ügyik voltatok.

"Jobbak voltatok, gyõztetek."

)