Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
emberek, ettõl lehet igazán szívrohamot kapni

hk2, CTF...
25\9-es arány, puff: blblabla, reason: teamkilling

Új rekordom volt szuletoben -marha jol ment - erre elkövetek egy ilyen hibát, hát sirva fakadok

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

zSo
Valaki server leirasba akkor tud segiteni fiuk ???
Vagy mindenki ugy szuletett hogy tudott mindent ?
Mert akkor szolok anyukamnak hogy szuljon ujra amig nem sikerul a magzatvizel magamba szivni a SOF2 server keszites minden csinyat-binjat...
Ford Fairlane
A config mellé székletmintát is küldök bárkinek, ha attól jobban érzi magát.....

zSo
Nekem kuld el legyszi a konfigodat, engem erdekelne 😊😊)😊😊 [email protected]
GvD
Nyomjatok ha lehet egy linket RealDamage-hez! (Boltboy ha van valami szóljál! Ha sokat foglal leszedem és odaadom neked vagy a Bocinak)! Jövõ pénteken halál! (Egyébként egy kis partraszállást is lehetne nyomni A MOHAA-val! Az aztán lehet kasza rész! JAAAaaajjj: meg ha az 1.6-tal kapcsolatban van valami akkor is szólj mert mi is lekapjuk!) Az oldalunk (azért írom ide mert ezt elõbb elolvasod, mint az emiledet: free.x3.hu/gvd)! Itt van fórum rész is, úgyhogy oda is írhatsz! Csátok! Majd taláxunk!
Qnosi [OBI]
Mert ugy sokkal jobb mint vojsz aktiveteden ... Esetleg valakivel beszelek IRL, vagy telefonon, vagy csak ugy magamban, es nem akarom, hogy mindenki hallja

R@in
A wilcohoz minek gomb?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

looool...
a konfig persze, hogy érdekel
cím lejjebb...
thx

belekukkantottam, de nem pontosan erre gondoltam. persze ebben is sokminden van, de engem az a cfg érdekelne, amit exec-elsz. mert a vstr-ek így nem mondanak semmit. jó, ok a crouch meg a jump az ott van a másik cfg-ben, de pl. a vstr mt_2 az mi?
és gondolom azok megvannak vhol...

Qnosi [OBI]
Szerintem meg pont a jo cfgn mulik, hogy ki mennyit tud kihozni magabol maximumon .. mert pl ha valaki nem tud bizonyos gombokat egyszerre megnyomni, akkor lehet, hogy vannak olyan mozgasok amiket nem tud megcsinalni 😊
PL en konfigomnak ket hibaja van, wilco a ctrl gomb, kihajolas a z es az x .. namost, ha megy a minimizer (gyik : ctrl+z vel minimizel) es kihajolok balra egy fal mogul es kozben beszelek vilkoval ... az eredmenyt kitalaljatok asszem .. A masik meg ugy wasd a mozgas, q a guggolas, tehat pl ugras kozben nehezen tudok egyszerre balra strafelni es guggolni (ne rohogjetek, van ahol ki tudnam hasznalni )
De ha barkit erdekel, enis szivesen elkuldom a konfigomat

ok, megyek megnézem
thx

olyanra gondoltam, mint az aldiéknál van, szal ilyen vstr dolgok... meg pl. mozgás: alapban wasd, de van aki pl. tfgh-t használ köré a fegyverek, és ez a másik, a fegyverek: hova érdemes bindelni. én most próbálok összeállítani egy 'normális' konfigot, azt ezért kérdeztem.
én megnézném azt a konfigot, dud. a címem: [email protected], köszi.

Pano
meg azért a másik egér meg billentyûzet is nagyon megnehezíti a játékot..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
bocsánat, hogy szolni mertem...

Pano
azaz tettem ki

Pano
ez megtörtént, most ettem ki az enyémet a sof2 HQ-ra... (sof2help.fw.hu)

Dud [OBI]
Fingom sincs mi van a cfg -mben, poénnak szántam, csak ez: , lemaradt.
Tulajdonképpen mi érdekelne belõle? Mellesleg nem titok, ha akarod elküldöm.

Azért kételkedem, hogy a cfg -n múlik, hogy valaki jobb vagy rosszabb. A cfg kialakítása teljes mértékben személyre szabott. Én pl ha máshol játszom sokkal szarabbul megy, mintahogy a saját gépemrõl menne. Egyszerûen azért mert a saját beállításaimhoz vagyok szokva. Másét átvenni, megtanulni nehéz.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Qnosi [OBI]
En cfg-m full gyari, csak egy-ket binddel tobb van benne (Hi all! , Even teams, Spectators join game or leave ... )
Meg persze az iranyitas oda van allitva ahol nekem jo .. a maradek valtoztatas meg a grafikaban van, ami szinten mindenkinek a sajat belatasa szerint tortenhet 😊

Kolin Mekré
"...és akkor télleg zárjuk le ezt a csalós témát..."
Ez meg milyen duma már? cfg nélül nem hinnéd el hogy nem csalnak? pff

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Kolin Mekré
Hi

Skiper: Én mindig nyomok egy "stop" gombot az exploreren hogy ne villogjanak a nevetek, mert néha zavar irás/olvasás közben a villogásotok

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

a te cfg-det is szívesen megnéznénk
de tényleg, nem lehetne hogy vhova fölrakná mindenki a cfg-jét, fõleg obi-sok, de mások is, abból is lehet tanulni(!). (milyen cfg-t is használnak a nagyok)
...és akkor télleg zárjuk le ezt a csalós témát...

Dud [OBI]
Fordnak igaza van. Kicsit, túllihegi már mindenki ezt a dolgot. Rémeket láttok! A PB mint láthattuk jól mûködik, screenshotok készülnek szép számmal, állandó ellenõrzések vannak... stb. Nem hiszem, hogy a törzsjátékosok közül bárki is megkockáztatná a csalást. A lebukás értelem szerûen az egész klánja kizárását (is) eredményezheti.
Mások cfg -je meg nem jelent semmit. Ha tudnád az enyémben mik vannak! A botskill pedig a játékba építhetõ, vagy már benne lévõ AI ellenségek ügyességére vonatkozik. Az aimbot csalások épp ezt az elõre megírt mesterséges célzórendszert használják ki. A PB ezt is ki tudja szûrni már nagyon rég.

zSo
Az a baj, hogy csak a logo villog..... csak viccelek
zSo
Fiuk !
Jovo heten szeretnenk egy LAN partit szervezni, es nagyon beizgattam mar az ismerosoket a SOF irant, de ugy nez ki nem talalunk semilyen anyagot arra vonatkozoan, hogy OBI fele servert hogyan tudnank krealni.
Segitsetek fiuk abban hogy merre keresgljunk server leirast (Real..., allitasok (fegyver eosseg...stb)).
Valaki segitsen plz, plz, plz, plz, plz.......
Pano
ez csak érdekeségként hoztam fel, mert ha úgy adódik van bizonyíték a kezünkben.. már qnosi nézi. azt megtudtam tõle, hogy a botskill az a botok elleni játékra van, de a seta cheat_wallhack parancs az már azé'...

[DCF]SkipeR
tök jó itt villognak a DCF logok😊

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

[DCF]SkipeR
Hehehehhh😄DD
Ford bécsi!
BWAHAHAHAHAHAHAAH😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Túl. Menj aludni még egy picit vagy tanulj meg írni.
Nem szükséges benneteket az egekbe emelni, elég beszédes az a 28-5-ös eredmény. Eddig holtversenyben a TDC-vel tiétek a legnagyobb pontkülönbséges gyõzelem.
Ford Fairlane
bácsit

Ford Fairlane
Tessék, kissé sok "már"-t raktam a mondatba.
Így felidegesíteni a bécsit kora reggel, ez nem szép tõletek.
Lehet, hogy túlreagálom ?!?!!?!?!?!?!!!?!?!?

Ford Fairlane
Rossz szmájlit raktam be. A helyes :

Ford Fairlane
Fejezzétek már be a csíterek, meg a boszorkányok üldözését!!!
Ha valaki megbukik, ban. Ennyi elég.
Már semmi másról nem szól már a fórum, mint hogy ki hogy csal. Mindenki magára figyeljen !!

Dud [OBI]
Ja igen, már ma van!
Mindent bele, kíváncsi vagyok az eredményre.

Mellesleg most fejeztem be egy Mega giga szopás AOM partyt... Bocs ez off volt...

Qnosi [OBI]
A mainap rangadoja : - =SL=
Meglassuk mi sul ki belole, GL&HF mindkettonek 😊

R@in
Újfent gratula a magyar klánoknak!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

LSC
köszke a team nevében.

rohadtgec
CTF RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rohadtgec
Gratula ..::CB::.. & =FDI=--> good work😉)

Taptarap
Stoto te csak az iskolával törödjél, tudod!
Tanulni,tanulni,tanulni.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

vagy nekem is 'véletlenül' került bele?

sõt, nézzétek meg a ti configotokat, innen látom, nektek is van g_botskill benne

Pano
emlékeztek még a ALDI Rikachu által gerjesztett : banned by PB, wallhack üzicskére? 😊 (vagy mi a szöveg? 😄 )

Kim Basinger
Úgyhogy egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Pano
ugye? 😊 az nekem is szemet szurt...
vajon minek a cheat_wallhack "0' parancs a cfg fájlba? nem tudok rájönni...

hmmm, ezt pl. nem néztem

megnéztem a configot, hát az eleje az a sof2files-on található 1xû kis configok 'gyûjteménye'. igazából itt a bindok lehetnek érdekesek (bár nem annyira azok, mivel szinte 'gyári' beállítás), mert mivel ez csak a sof2mp.cfg-jük, nem pedig egy külön készített config, a cvarok ömlesztve vannak, nehezen lehet áttekinteni.
...most egy rövid elemzést olvas6tatok, egy nem OBI-stól.
ja, a botskill az nem az aimbotra vonatkozik...

GSXR
Az ALDI-sok amugyis patkány emberek ha csalank ha nem.
Szinte mindig start TK-val bucsuznak a játéktól..
Fruitcake pedig állandóan
Persze ha van OBI-s akkor valahogynem. eheh

Kim Basinger
Eleve mijafasznak kell a configba ez: seta cheat_wallhack "0"
ejnye Aldi ejnye

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

ALDI? nos való igaz mûvelnek néha furcsaságokat.. kiváncsian várom a fejleményeket 😊

jah pano hamár úgyis benne vagy ebbe a nagy küldözgetési lázba akkor én egy rekesz Borsodit kérnék: 9400 Sopron pf 329. köszi!