Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hk2, CTF...
25\9-es arány, puff: blblabla, reason: teamkilling
Új rekordom volt szuletoben -marha jol ment - erre elkövetek egy ilyen hibát, hát sirva fakadok

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Vagy mindenki ugy szuletett hogy tudott mindent ?
Mert akkor szolok anyukamnak hogy szuljon ujra amig nem sikerul a magzatvizel magamba szivni a SOF2 server keszites minden csinyat-binjat...

a konfig persze, hogy érdekel
cím lejjebb...
thx
és gondolom azok megvannak vhol...

PL en konfigomnak ket hibaja van, wilco a ctrl gomb, kihajolas a z es az x .. namost, ha megy a minimizer (gyik : ctrl+z vel minimizel) es kihajolok balra egy fal mogul es kozben beszelek vilkoval ... az eredmenyt kitalaljatok asszem
.. A masik meg ugy wasd a mozgas, q a guggolas, tehat pl ugras kozben nehezen tudok egyszerre balra strafelni es guggolni (ne rohogjetek, van ahol ki tudnam hasznalni
)
De ha barkit erdekel, enis szivesen elkuldom a konfigomat

thx
én megnézném azt a konfigot, dud. a címem: [email protected], köszi.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

, lemaradt.
Tulajdonképpen mi érdekelne belõle? Mellesleg nem titok, ha akarod elküldöm.
Azért kételkedem, hogy a cfg -n múlik, hogy valaki jobb vagy rosszabb. A cfg kialakítása teljes mértékben személyre szabott. Én pl ha máshol játszom sokkal szarabbul megy, mintahogy a saját gépemrõl menne. Egyszerûen azért mert a saját beállításaimhoz vagyok szokva. Másét átvenni, megtanulni nehéz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
)
Meg persze az iranyitas oda van allitva ahol nekem jo .. a maradek valtoztatas meg a grafikaban van, ami szinten mindenkinek a sajat belatasa szerint tortenhet 😊
Ez meg milyen duma már? cfg nélül nem hinnéd el hogy nem csalnak? pff
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Skiper: Én mindig nyomok egy "stop" gombot az exploreren hogy ne villogjanak a nevetek, mert néha zavar irás/olvasás közben a villogásotok

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
de tényleg, nem lehetne hogy vhova fölrakná mindenki a cfg-jét, fõleg obi-sok, de mások is, abból is lehet tanulni(!). (milyen cfg-t is használnak a nagyok
)
...és akkor télleg zárjuk le ezt a csalós témát...

Mások cfg -je meg nem jelent semmit. Ha tudnád az enyémben mik vannak! A botskill pedig a játékba építhetõ, vagy már benne lévõ AI ellenségek ügyességére vonatkozik. Az aimbot csalások épp ezt az elõre megírt mesterséges célzórendszert használják ki. A PB ezt is ki tudja szûrni már nagyon rég.
Jovo heten szeretnenk egy LAN partit szervezni, es nagyon beizgattam mar az ismerosoket a SOF irant, de ugy nez ki nem talalunk semilyen anyagot arra vonatkozoan, hogy OBI fele servert hogyan tudnank krealni.
Segitsetek fiuk abban hogy merre keresgljunk server leirast (Real..., allitasok (fegyver eosseg...stb)).
Valaki segitsen plz, plz, plz, plz, plz.......
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Ford bécsi!

BWAHAHAHAHAHAHAAH😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Így felidegesíteni a bécsit kora reggel, ez nem szép tõletek.
Lehet, hogy túlreagálom ?!?!!?!?!?!?!!!?!?!?

Ha valaki megbukik, ban. Ennyi elég.
Már semmi másról nem szól már a fórum, mint hogy ki hogy csal. Mindenki magára figyeljen !!

Mindent bele, kíváncsi vagyok az eredményre.
Mellesleg most fejeztem be egy Mega giga szopás AOM partyt... Bocs ez off volt...

Tanulni,tanulni,tanulni.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
vajon minek a cheat_wallhack "0' parancs a cfg fájlba? nem tudok rájönni...

...most egy rövid elemzést olvas6tatok, egy nem OBI-stól.
ja, a botskill az nem az aimbotra vonatkozik...

Szinte mindig start TK-val bucsuznak a játéktól..
Fruitcake pedig állandóan

Persze ha van OBI-s akkor valahogynem. eheh
ejnye Aldi ejnye

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
jah pano hamár úgyis benne vagy ebbe a nagy küldözgetési lázba akkor én egy rekesz Borsodit kérnék: 9400 Sopron pf 329. köszi!