Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
NEM!!! legalabbis tudtommal nem, de javiccsatok ki ha tevednek...
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

A következõk szerint lesznek a portok átfaragva:
Port1 --- Inf --- jelszavas lesz
Port2 --- Inf --- jelszavas lesz
Port3 --- Inf --- public
Port4 --- CTF --- Jeszavas lesz
Port5 --- CTF --- Public
Egyenlõre ennyi. Hamarosan lesz egy újabb server upgrade és akkor még több port fog futni, minden újabb nyalánksággal együtt.
Jelszót kap minden Magyar, valamit a Ligában induló összes klán! Valamint néhány általatok is isemrt, elismert nem klánban játszó arc.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
amúgy itt mindenki multizik 😊)

én emléxem rád a kill ladenes idõdrõl és amikor nõ lettél 😊)))))
meglehetõsen furcsán szaladtál tûsarkuban a dzsungelben

Az elején még Kill Laden neven futottam ez még a demo korszakbol maradt. Eccer mikor szarul ment a játék brahibol felvettem a Kim Basinger nevet. Ekkor történt az hogy egy kis zûr folytán (random kick)itt a forumon már KIM néven lettem emlegetve. Igy hát megtartottam... Hát ennyi.
Persze szerintem jól megfér a görények, gecik, kutyák és birkák világában. Ja igen, te hogy lettél Kolin Mekré? Gondolom még az oviban...😊
...többet nemtok emondani... kérem kaccsoj jaki.
Az az oka, hogy Goth elég régóta nyomult a szervereinken. Csítelni csak mostanában kezdett el, de rá is baszott egybõl
Dali egyébként törli a statból, így még akkor se lesz benne, ha kikönyörög a szolgáltatójánál egy másik IP-t és csít nélkül elkezd megint játszani

Miért egy nõi nevet vedtél fel? Csak nem
😊
(remélem elrontom a gif beszúrást 😄)
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
[email protected]
Kim Basinger

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Biztos van valami oka?!
Most fél év rendszeres játék után már csak egy dolog vesz rá a kempelésre, a KIBASZOTT 500-as ping
. 300 felett nem is látsz ellenséget, csak egy diavetítést...
Na megint kisírtam magam.....
...többet nemtok emondani... kérem kaccsojj aki.
A CTF port statja felkerült a weblapunkra.
Akit érdekel: http://obi.servegame.com
Teccikérteni?
Én is Winampot tolok a CTF alatt, nehezíti is a wilco használatát néha :Ð
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
mostanaban altalaban ott kezdek bemelegitésnek, berakok alá valami vadmetált a winampba vagy vmi porgos zenet aztán rohanok mint valami diszkodrogoktol felajzott állat magamba a rush rush szavakat kántálva!!
szal ctf rulez meg a wolfos feelinget is visszahozza bar kis mérték be
*Posse*T.W.D*
Amúgy a CTF-en nagyobb és kitartóbb campereket máshol nem igazán találsz :ÐÐÐÐ
Pld:
Az a dzsungeles map (nevét nem tom) megyek az átjáróban...1*csak kilõ valaki a tóból... Mondom OK, figyelmetlen voltam nem vettem észre...
Köv. spawnnál ugyanarra, mondván próba cseresznye, hát ott volt 😊)
Kajak minden spawn után oda ment, és abban kis tócsában kempelt szegény csóka :>
Megirom itt nektek az oszintet. Az inf portokkal mar neha tele van a toko.... Egyszeruen szamomra egy csomo ismeretlen arc jatszik sokszor, es mindegyiknek az a taktikaja, hogy var a sarokba es campel egy USAS nevu fegyverrel vagy valami allat pusival. Ha nem a sarokba var akkor egy doboz moge gugolva var. Most a camp dologal semmi bajom de egy kicsit lerontja a jaek elmenyet, hogy mind a 2 oldal camp (RED es Blue). Valahogy regen jobb volt jatszani ezeken a portokon. Most mar csak akkor megyek inf-re hogy ha ismeros arcokat latok fent, mert veluk meg mindig jo jatszani (DCF, PS, SL, OBI, FDI, TDC, FX, OSAMA, ....stb bocsi hogy nem sorolom vegig. Ok is azt az oldalt kepviselik amit en, menni elore es olni , loni.
De ez a CTF dolog nagyon super, bar neha ott is kell a campelo embereket figyelmeztetni hogy mozduljon mar meg, mert kiesik a szeme annyira nezi azt az 1 pontot hatha megjelenik valaki.
Na nem is irok tobbet. Most is csak azert irtam mert mar regen nem irtam.
Spigi azt a Kurva aimbotot meg kapcsold ki mert mindig lelosz vele, ok ???????

*Posse*T.W.D*