Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R@in
Ping felsõhatárt nem lehetne a szerverekre? Nagyon hányás amikor 200+os pinggel villog vki kerszbe.(Azért nem mondom a 150eseket mert akkor minden spanyol repülne.)

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pano
😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kim Basinger
multizik még vki ezzel a gaméval?

NEM!!! legalabbis tudtommal nem, de javiccsatok ki ha tevednek...

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Pano
a sof2 hq-n kint van a news-oknál! 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Qnosi [OBI]
Tegnap mar kerdeztem, hogy azt te hollatad, mert sof2filesen nemtalaltam .. persze lehet, csak en neztem rosszul, akkor segits ki egy URL-el pls

Pupcika
kellenek jelszavak egyáltalán?

Pupcika
sztem sincs szükség ctfre pass

Pupcika
sorsolás és megbeszélés?
mikor és hol? 😊)))))))

Pano
Inkább újitsatok az Aztec és az Alcatraz mapokal

zSo
Az uj arcok lehet hogy jok, csak eppen a magyarok sokszor nem jutnak be a magyar serverre csak 20 perc utan.
Pano
van benne valami...

Ez a sok jelszavas biztos jó ötlet? Attól tartok hogy megint az lesz hogy port3 tele, az összes többi meg félig. Jó az ha jönnek az új arcok, legalább tanulunk tõlük.
Pano
szerintem jelszavas CTF-re nincs szüksége, ez az én véleményem... de meg lehet nyugodtan cáfolni 😊

LSC
CTF rulz!

Dud [OBI]
Felvirradt a nap, amikor lesz egy kis újítás. Az alábbiakkal kapcsolatban várnám észrevételeiteket.
A következõk szerint lesznek a portok átfaragva:
Port1 --- Inf --- jelszavas lesz
Port2 --- Inf --- jelszavas lesz
Port3 --- Inf --- public
Port4 --- CTF --- Jeszavas lesz
Port5 --- CTF --- Public

Egyenlõre ennyi. Hamarosan lesz egy újabb server upgrade és akkor még több port fog futni, minden újabb nyalánksággal együtt.

Jelszót kap minden Magyar, valamit a Ligában induló összes klán! Valamint néhány általatok is isemrt, elismert nem klánban játszó arc.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Nem is keveset, mondjuk úgy reggel 8 -tól reggel 5 -ig tele van a szerver!
Egyébként itt nézelõdhetsz körül: OBIsite
vagy itt: Helpsite

Pupcika
obi.servegame.com

Pupcika
multizik még? 😄DDDDDDD
most kezd a magyar társadalom belelendülni 😊)))))

Pano
http://sof2help.fw.hu

amúgy itt mindenki multizik 😊)

Allatgoreny
LOL

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

LSC
Magyarán a lámák nem jöhetnek be?PL én?

SGP
Természetesen minden magyar is játszhat
LSC
Ezt most nem értem mindenki játszhat csak pl mi nem?

Pilu OBI
Ma FX - H!gh meccs lesz.

Pano
Valaki segítsen már egy jedi outcast II-t beszerezni!! 😊

Pano
ma játszunk az FX-el egy fun wart, tessék drukkolni 😊

Kim Basinger
Na jó. Bevallom én vagyok az igazi Kim Basinger, és ezt be is tudom bizonyitani. Tessék:

Pupcika
mega lol 😊)))))))
én emléxem rád a kill ladenes idõdrõl és amikor nõ lettél 😊)))))
meglehetõsen furcsán szaladtál tûsarkuban a dzsungelben

Kim Basinger
Köszönöm, már vártam a kérdést.

Az elején még Kill Laden neven futottam ez még a demo korszakbol maradt. Eccer mikor szarul ment a játék brahibol felvettem a Kim Basinger nevet. Ekkor történt az hogy egy kis zûr folytán (random kick)itt a forumon már KIM néven lettem emlegetve. Igy hát megtartottam... Hát ennyi.
Persze szerintem jól megfér a görények, gecik, kutyák és birkák világában. Ja igen, te hogy lettél Kolin Mekré? Gondolom még az oviban...😊

...többet nemtok emondani... kérem kaccsoj jaki.

SGP
Azért hozzáteszem, nehogy a csítereknek illúzióik legyenek, hogy ha dinamikus az IP, akkor egész tartoményokat is szemrebbenés nélkül bannlistre tehetünk.
SGP

Az az oka, hogy Goth elég régóta nyomult a szervereinken. Csítelni csak mostanában kezdett el, de rá is baszott egybõl

Dali egyébként törli a statból, így még akkor se lesz benne, ha kikönyörög a szolgáltatójánál egy másik IP-t és csít nélkül elkezd megint játszani
Pilu OBI
Vagy 10 perc. A porttól függ. CTF-en 10 perc pl.

Kolin Mekré
Ööö tényleg, mindig meg akartam kérdezni tõlled 😊

Miért egy nõi nevet vedtél fel? Csak nem
😊
(remélem elrontom a gif beszúrást 😄)

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

kösszi
Dali
TK ban 5 perc

Teccikérteni?

Bocsi szeretném meg kérdezni hogy egy OBI-s szerveren a bann medig tart?Mivel lelöttem egy csapat tagot, mert befutott elém miközben löttem.
Kim Basinger
Nem hiányoznak. Csak épp nem érnek rá. Én képviselem õket. Ha pedig autogramm kell ide írj:
[email protected]

Kim Basinger

Amiga
Hohhó, Kim Basinger is köztünk van! 😊 Már csak Cindy Crawford meg Sandra Cretu hiányzik!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kim Basinger
Kérdés: mit keres a vadonat új CTF staton Goth neve, ráadásul az elõkelõ 36. helyen?

Biztos van valami oka?!

Pupcika
Árpád jó munkás ember csak a Jenõ a szocpolitikai támogatásával gázos sztem 😊)))))))))

Kim Basinger
Magán ügy, de megosztom veletek. Régebben, kezdõ koromban még én is szívesen ücsörögtem dobozok mögött, várva a gyanutlan áldozatot, fõleg az volt a jó mikor már harmadszor szedtem le ugyanott, ugyanazt. Persze nem hiszem hogy csak véletlenül jön arra megint, Õ is a biztos áldozatra ment, jelen esetben a kemperre. Szóval egy-egy.
Most fél év rendszeres játék után már csak egy dolog vesz rá a kempelésre, a KIBASZOTT 500-as ping. 300 felett nem is látsz ellenséget, csak egy diavetítést...
Na megint kisírtam magam.....

...többet nemtok emondani... kérem kaccsojj aki.

Dali
Biztos, hogy be fog jönni az embereknek és a WAR portokra is akarunk majd rakni OSP-t. Waroknál nagy segítség. De elõször ismerkedünk vele.
A CTF port statja felkerült a weblapunkra.
Akit érdekel: http://obi.servegame.com

Teccikérteni?

Kolin Mekré
jajaja!! Kaszi!!
Én is Winampot tolok a CTF alatt, nehezíti is a wilco használatát néha :Ð

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Kaszi46
igen igen ctf rulez!!
mostanaban altalaban ott kezdek bemelegitésnek, berakok alá valami vadmetált a winampba vagy vmi porgos zenet aztán rohanok mint valami diszkodrogoktol felajzott állat magamba a rush rush szavakat kántálva!!
szal ctf rulez meg a wolfos feelinget is visszahozza bar kis mérték be

*Posse*T.W.D*

Kolin Mekré
Igazad van tényleg jobb a feelingje a CTF-nek...miért is? Mert újjászületsz 10-15mp múlva és nem szívoda fogad hogy "ahh ki kell várnoma kör végét" 😄
Amúgy a CTF-en nagyobb és kitartóbb campereket máshol nem igazán találsz :ÐÐÐÐ

Pld:
Az a dzsungeles map (nevét nem tom) megyek az átjáróban...1*csak kilõ valaki a tóból... Mondom OK, figyelmetlen voltam nem vettem észre...
Köv. spawnnál ugyanarra, mondván próba cseresznye, hát ott volt 😊)
Kajak minden spawn után oda ment, és abban kis tócsában kempelt szegény csóka :>

Pupcika
Hát igen. Ez a magyar port sajna nem jött össze olyan mértékben, bár lehet hogy tévedek és ha nem, akkor annak a helyére lehetne egy plusz CTFet berakni, esetleg mandownal az elején hátha bejönne és ha OBI srácok ráérnének <=ez csak 5let és a szerver tulajokon múlik mit kezdenek az 5letekkel 😊))))))

Pupcika
lolo 😊))))))))))

zSo
HAJRA CTF csak ezt tudom mondani.
Megirom itt nektek az oszintet. Az inf portokkal mar neha tele van a toko.... Egyszeruen szamomra egy csomo ismeretlen arc jatszik sokszor, es mindegyiknek az a taktikaja, hogy var a sarokba es campel egy USAS nevu fegyverrel vagy valami allat pusival. Ha nem a sarokba var akkor egy doboz moge gugolva var. Most a camp dologal semmi bajom de egy kicsit lerontja a jaek elmenyet, hogy mind a 2 oldal camp (RED es Blue). Valahogy regen jobb volt jatszani ezeken a portokon. Most mar csak akkor megyek inf-re hogy ha ismeros arcokat latok fent, mert veluk meg mindig jo jatszani (DCF, PS, SL, OBI, FDI, TDC, FX, OSAMA, ....stb bocsi hogy nem sorolom vegig. Ok is azt az oldalt kepviselik amit en, menni elore es olni , loni.
De ez a CTF dolog nagyon super, bar neha ott is kell a campelo embereket figyelmeztetni hogy mozduljon mar meg, mert kiesik a szeme annyira nezi azt az 1 pontot hatha megjelenik valaki.

Na nem is irok tobbet. Most is csak azert irtam mert mar regen nem irtam.
Spigi azt a Kurva aimbotot meg kapcsold ki mert mindig lelosz vele, ok ???????
Kaszi46
nano te kecseg😊)) kérnék egy moderátort a nanokutya által beillesztett kép törlése miatt!!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nekem mar külföldi szerveren volt szerencsem talalkozni az osp-vel es sztem is kurva jo ötlet!
pl a headshot kiirasa nem nagy cucc de megis valahogy jo volt nezni mikor szedek le valakit fejlövéssel szoval hajrá osp

*Posse*T.W.D*