Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kim Basinger
Meg Én is ha lehet. Kipróbálhatom a csitjeimet?
pl. dugó az ellenség shotgunjába (noshot.exe), láthatatlan táska (invisiblekoffer.exe) de a kedvencem az összekötözött cipõfûzõ (shoebugfix.exe)

Van egy eladó aimbotom. Alig használt, kék szinü. Sajnos csak elemmel müködik. Ha most megveszed kapsz hozzá egy wallhackot is, az teljesen új és megy hálózatról is. Ha érdekel hivj. 06.90.455.455 😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Q3?
Allatgoreny
NEM😄DD

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Dud [OBI]
Jó. Akkor legyen 21h.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Qnosi [OBI]
Hat biztos .. mondjuk 8 ora vicces lesz, mert en elmeletben 20:45-ig edzesen vagyok .. 😊)

zSo
En is szeretnek reszt venni a bemutaton. Szabad ?
Qnosi [OBI]
Ma minden warszerver szabad .. telleg .. felkell vinnem az eredmenyeket ... 😄

Dud [OBI]
Ez talán megmagyarát néhány érthetetlen dolgot.

Dud [OBI]
Ok. War szerveren, amelyik szabad, tartsunk egy bemutatót. Mondjuk ma este 20h -tól. Pilu! Adj egy pass-t és este találkozunk ott.

Qnosi [OBI]
Neeem .. ez annal sokkal izgibb 😊))

Taptarap
Az amikor beáll a sarokba és csak a fegyver látszik ki a falból??

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Pano
ez engem is érdekelne 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pilu OBI
Nemááá Dud bakker ez a kedvenc bugom. Este bemutatót tarthatunk az egyik war szerveren.

Taptarap
Mongyad.....

Dud [OBI]
A sarokbugról hallottatok már??? Ha nem akkor elmesélem.

Taptarap
BoltBoy pont forditva az elsõ pár játékot simán hoztuk és utána fordult 180 fokot a játék képe.
De mind1 zárjuk örökre le ezt a cheater témát. Készülünk a következõ WAR-ra.

zSo
CB-s fiuk !
En megertelek benneteket, de velemenyem szerint OBI-nak igaza van. En ellenuk (OBI) tapasztaltam azt , amit most ti. Le is csaloztuk oket rendesen, de csak hirtelen felindulasbol mondtuk amit mondtunk. De ott is olyan volt hogy gugol a Qnosi, en nagy nehezen hatulrol ralovok 2-ot soretesel, erre megfordul es lelovi a fejem. ....stb...stb...stb 1 loves 1 ember jatekot jatszottak, mi is idegesitonek talaltuk, es nem hittuk el. Aztan vegul is kiderult hogy nem csaltak 😞😞😞 csak egyszeruen jok. A hatulrol nem tudod leloni, az sajna sokszor elofordul, foleg ha gugol, en mar szivtam meg egy parszor, ezert mar gugolo embert hatulrol csak AK-val vagy MP5-el olok, mert a soretes sokszor cserben hagyott.
Az nem lehetseges hogy egyszeruen csak nektek nem ment a jatek ? Mondjuk mert az elejen elvesztettetek egy parat, a hangulat megvaltozott ..stb, es valojaban nem is voltak jobbak, csak igy alakult ?
De azert mondom, hogy en hiszek nektek, elvegre ti lattatok, de talan megse az volt amit gondoltok.............................
Uk-muk
nem tudom,játszott-e valaki ma a ctf-en,de Kaszi csinált egy 5x-1x körüli fragarányt,meg néhány fejlövést,erre az egész külföldi bagázs csiterezett vagy 10 percen kerezstül,legalább 3an nézték spectbõl,szerintem még videót is vettek róla.Mi meg csak röhögtünk szegényen,pedig egy idõ után szerintem már ideges volt rájuk.Meg is fenyegette egy csávó,hogy az egész Ps klánt kizáratja a ligából.És akkor még a Cb-sek paranoiásak?Ezek szerint akkor Nano is csíter,hisz egy géprõl nyomják.
NaNoKuTyA
Köszi SGP, ez jól esett!!! A témához annyit szólnék csupán, hogy én biztos vagyok benne hogy minden klán rendszeresen ellenõrizve van PB shotok által, csupán ezt nem reklámozza az OBI, nehogy lázadozás legyen a vége!!!

\':..:\'

zSo
En csodalom oket, hogy egyaltalan van kedvuk igy jatszani. Nekem ha felmegy a pingem 80-ra mar tiszta ideg vagyok.
Taptarap
Bocsánat az OBI-tól ha tegnap valakit megbántottam nem akartam de nem voltam beszámitható állapotban.
Tényleg sokat dolgozhattok ezen a bajnokságon és játékon.

SGP
Engem is ki szokott borítani az ilyen, de SOF2-höz nincs health cheat, tehát csak a ping/loss miatt lehetett. Egyáltalán már az is csoda, hogy Kanadából 150-200-as pingekkel tudnak játszani.
Taptarap
Nah fejezzük be ezt a témát mert ugy sem lehet tenni semmit ennyi van,volt és kész.Sza**ok a QK-ra Sza*ok a cheaterekre.Mert ha ezzel foglalkozunk csak elmegy a játéktól a kedvünk.

Ha ezen a waron 1ilyen eset vagy 2 elõfordul akkor nem szoltunk volna csak az a baj, hogy folyamatosan ez ment magyarul semilyen fegyver nem tudta õket megölni és nem gyõzõm mondani, hogy golyóálló mellény nélkül!!!
Tételezzük fel, hogy bénák vagyunk teljesen lámák a játékhoz ahogy mondjátok.Több esetben is elõfordult a 3-1 elleni küzdelem mind a 3emberke beleeresztett egy tárat.Hogy élte tul amikor max 2 golyó halált okoz mellény nélkül?
Nem értem.Paranoia?Pontosan ezt mondom, hogy egy párszor már lemostak és még fognak is de eddig soha senkire nem montuk, hogy csal.De ha a magas ping azt okozza, hogy közvetlen közelrõl a shotgunból 3lövést kibirok golyóálló mellény nélkül akkor ezentúl war közben letöltök, hogy magas legyen a pingem 😊
Pano
mielött félre értés esne emiatt, semmi bajom veletek és a munkátokal, fasza csávók vagytok mind

Fords, mindjárt írja, "azért nem kell egysmás faszát szopni"

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
dud, teljes mértékben igazad, van, de azért nem mindenki csiterezik, szal nem feltétlenül "mindenkire" kelett volna irányínyítani...

Halál pontosan ugyan errõl beszéltem.Erre írta az LSC 😊
Dud [OBI]
Húúúú az jó játék volt nagyon.
Hajnali 5 -kor még 10 -en nyomtuk.

SGP

Úgy látszik az OBI-soknak egyszerre jött meg a hozzászólás-kedvük. Ezt még Dud elõtt akartam írni:

Szerintem a CB-nek az a legnagyobb baja, hogy paranoiás egy kissé.
Asszem úgy kezdõdött, hogy LSC azon kesergett, hogy nem is reagáltunk a hozzászólásaira, szarba se vesszünk Titeket meg, hogy csalódtatok az OBI-ban.
Aztán a sok cheater beszámoló(ennyi cheatert az egész magyar SOF2 bagázs nem látott, mint amennyire ti itt felhívtátok a figyelmet.)
Most meg azzal jöttök, hogy kezdõ bénának nézünk benneteket.
Senki sem béna, csak legfeljebb nincs elég tapasztalata.
Nézzétek a GBS-t. Komolyan le a kalappal elõttük. Kikaptak az FX-tõl, majd a TDC-tõl. Erre mit csinálnak? Ahelyett, hogy keseregnének, magukba néznek, majd elkezdenek tudatosan összeszervezõdni és valódi klánná alakulni. Még az FX-el is játszottak egy + wart, hogy fejlõdjenek. Ennek meg is lett az eredménye. Elõször az SH-t verték el, majd a cXe-t. Mindkét klánban SOF2 veteránok nyomják!
A QK is hasonló kategória. Kb egy hónapja volt egy hajnal, amikor hat QK-s, Dud, Qnosi meg én összejöttünk egy 3 vs 6 warocskára. Keményen szoptak végig, de egy zokszó nélkül próbáltak helytállni és tanulni. Pedig 150-es pingel még az is bejátszik, hogy reagálni sem tudsz egy 30-as pinges fejeseire.
Amely klán(ok) ennyi energiát fektet a játékba ilyen hozzáállással, arról nehezen tudom elképzelni, hogy csalásra adja a fejét. Inkább tiszteletet érdemelnek, mint gyanúsítgatást.

Egyet értek.Lemosott a GBS,SL,FDI és fel sem merült bennünk, hogy csalnak.Miért is?Mert amikor sikerült õket lõni úgy hogy az halálos legyen akkor õk meghaltak.Ja és ha a ping magas akkor pont fordítva van.A kisebb pingü van elõnyben.Az érdekesség az, hogy a sima játékban ilyen lövésektõl amit ezek kaptak (közvetlen közelrõl hátulról 3 shotgun) meghaltak de nem csak õk hanem mások is.Ezek most war alatt golyóálló mellény nélkül sem haltak meg.Ha ti azt mondjátok, hogy megnéztétek a pb scrs.-t és azt mondjátok, hogy nem láttatok semmit akkor mi ezt elhisszük és a téma le van zárva.
LSC
Annyit azért elárultok hogy KB hetente hány csávót fogtok meg?Csak úgy általában.

LSC
Ti meg azt értsétek meg hogy nem mondjuk mindenkire hogy csal,és azt sem mondtuk hogy ban-oljátok õket.Csak annyit kértem nézzétek meg azokat a qrva képeket,és írjátok be hogy OK vagy nem OK.Senki nem kérte hogy ban-oljátok ok nélkül õket.Azt nem írtátok hogy lámák vagyunk,csak érzõdik hogy ezt gondoljátok bár mindenkinek a saját ügye mit gondol.Csak az az érzésem hogy az egészet letudjátok azzal hogy a CB-sek most veszetettek azt hitték milyen faszák,és most rinyálnak.Részemrõl a téma lezárva.

Dud [OBI]
Vannak napok, amikor már kénytelenek vagyunk álnévvel játszani, hogy úgy tudjunk játszani, hogy csak az azzal foglalkozunk és nem azzal, hogy még ott is rinyál mindenki, hogy ez van meg az van.
Ja és eszembe jutott még valami. Goth. Már nem tudom ki, de valaki benyomta, hogy valami új névvel játszik! Faszság! A srácot 2 héten át figyeltük és rendszeresen írtuk az IP -jét. És fix ip -s. Azt az IP -t banoltuk. Ha fel is jött akkor max valami haverja gépérõl. Szal kár ezen is rágódni...

Dud [OBI]
Na ezt itt hagyjuk abba, mert már én is rohadtul unom! Nem akartam beleszólni, de nem bírom már tovább.
Túl sokat foglalkoztok másokkal. Nektek az örömet okoz, hogy folyamatosan mások után vizslattok?! Miért tuti, hogy csal valaki ha jobban játszik?! Vagy 400 hozzászólással korábban leírtam, de most újra. ezzel a logikával a legbénább a legjobb. Mert ugye aki jobb másoknál az tuti csal, tehát akit mindenki lelõ, az a fasza csávó, mert õ legalább tutira nem csal... Pedig ha hiszitek ha nem a csítereket is lazán le lehet lõni. Attól hogy valaki csal, attól még nem lesz isten!!! A csalások CSAK akkor mûködnek jól, ha valaki játszani is tud!
Kibaszott sokat melózunk azon hogy ne legyenek csalók a szervereinken. És eddig is hatékonyan ki tudtuk szûrni õket. Vagy a PB kapta el õket vagy mi. Rengetegen vannak már bannolva csalás miatt már. De hogy kik az nem tartozik senkire. Hogy milyen PB képek készülnek az se tartozik senkire! Ha valaki gázos azt kibasszuk és kész. Naponta órákat töltünk el azzal, hogy a szerver ügyeivel foglalkozunk. Képek megnézése, fórumok elolvasása, szerver konfigja, újdonságok keresése és tesztelése, mapcycle, hardver és szoftver ügyek.... stb!!! Úgy bazzeg, hogy mindannyian dolgozunk mellette napi 10 órát! Nem sír a pofánk mert ez a dolgunk hisz a saját és mindannyiotok szórakoztatásáras tesszük, de mostmár mocskosul elszaladt a ló mindenkivel. Nincs elég dolgunk és Ti még megnehezítitek azt. Ezzel az állandó mindenki csaló, meg csináljátok ezt meg azt... fasz kivan már! És akkor még játszanunk is kéne, gyakorolni is kéne és örömünket kéne lelnünk ebben a játékban.
Szal megkérek mindenkit, egy picit pihenjetek le. Tesszük a dolgunkat, mint tettük eddig is. Ha csalót találunk kibasszuk, ha gond van megoldjuk. Csak néha hagyjatok élni minket is.

És most a konkrét ügyrõl. Kedves CB -sek. Nem akarlak titeket bántani, de nem vagytok egy kicsit elszállva? Senki nem írt rólatok becsmérlõt, senki nem fikázott titeket és senki nem mondta hogy lámák vagytok. Kikaptatok és akkor mi van. Ezért mi vagyunk a gecik, mert nem banoljuk az ellenfelet?! Ezt nem gondoljátok komolyan. Mostantól külön admint kértek, akik csak azokat figyelik akik ellenetek játszanak? Miért nem tudtok egy kicsit a játékkal foglalkozni és nem állandóan másokkal. Játszottam én is ellenük és semmi extra nem volt benne. A pingjük miatt sajna vannak parajelenségek, amikkel nem tudsz / tudunk mit tenni. Minket is le szoktak úgy szedni, hogy magamnál úgy látom, hogy fejbelõttem de mégis én rogyok holtan össze. NEM CSALNAK EZ 100%

Végszóként. Megkérek mindenkit utoljára. Legyetek kedvesek egy kicsit mértéktartóbbak lenni. Mi is emberek vagyunk...

Azért ez fájt egy kicsit, hogy beskatulyáztatok egy kezdõ béna klánnak.Azért nem vagyunk hülyék.Meg tudom különböztetni, hogy kik játszanak jól és kik csalnak.
Vegyük pl. valamelyik nap egy o.o nevü emberke állandóan olyan pontszámokat ért el ctf-en hoyg mindenki csak lesett.Szarrá kapta az embereket.Ügyes volt és nagyon jól játszott.Amikor el tudtuk-tam találni egyböl szörnyet halt 😊.Ezzel azt akartam mondani, hogy az ember nagyon jól játszott és fel sem merült senkiben, hogy csalt volna.Legalább is bennem nem.Látszott, hogy jól játszik de õ sem halhatatlan.És ez a lényeg.
Grave Digger
ehh kissé kacifántosra sikeredett, de a lényegét gondolom értitek: láma vagyok😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Én néha csak remélem, hogy rám panaszkodnak, hogy csítelek, mert ugye ez azt jelentené, hogy yol játszom, de mivel errõl szó sincs, egyelõre attól sem kell tartanom, hogy valaki csalónak tart😊))

-spigi-

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

NaNoKuTyA
azt elmondhatnád hogy kikre panaszkodnak!! legalább nekik!!

\':..:\'

Taptarap
Ehe.

Taptarap
Nah most kezdek lehiggadni. Le is fexek aludni.

R@in
Azér csak volt mit javitani

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Taptarap
Lol R@in szeintem te olvasd el ujra.
Rommel barátom Qnosi nevével tévedett csak ,mert nem õ mondta.

Col. Rommel
Akkor a 8512-es hozzászolásomat Pilunak cimezném!

Te kis kotoszkodos!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Taptarap
Rommel gyere ide és megünnepelejük ezt a jó kis WAR-t.Berugunk mint az állat.

R@in
LOL Sztem olvasd el ujra

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Col. Rommel
Hali Qnosi!
Ezek a meccsei az ALDI-nak!

01.15. - vs. -=ALDI=- INF3 21-23
01.26. -- vs. -=ALDI=- WAR1 28-4
01.30. -=ALDI=- vs. WAR2 22-20

Akkor kit vert el az ALDI 3-al???
Kerdem en nem irtal el vmit?
Egyebkent en varok barkit szereny hajlekomba ha hoz egy kis piat megmutatom hogy EN nemcsalok!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

LSC
akkor már nyertek,és azon a pályán szart nem ér a wallhackel a nagy tér miatt.

Taptarap
Ne haragudjatok, hogy ennyit pofázok de óriásit csalodtam ma ebben a játékban./Nem a vesztés miatt az belefér mivel csak játék és lesz még ilyen bajnokság/. Phantom annál az eredménynél már nyertek.

Taptarap
Magyarokal nincs is semmi gond.Büszkébb nép vagyunk mi ahhoz hogy csalva nyerjünk.