Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
jó van na -szögöd-

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

nah,letsgo move move move

NaNoKuTyA
az nem szögöd????

\':..:\'

Taptarap
Õsszel nekem is voltak problémáim.Január közepéig, de most már jó.Akkor te újszegedi vagy , nem??? Ott van kábelnet.

wow

Taptarap
Én is szeged ehe-ehe-ehe

Taptarap
Hmm KIM nálam még 10 perc van na jó van egyeztessükóráinkat.

én is megyek, ugye szabad???

Kim Basinger
Eccer rendezhetnénk egy igazi késpartit. Gyerekek, szavazzuk meg😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

nekem is tvnetwork van, csak kábelnet. hát én nem vagyok túlságosan megelégedve vele (fõleg õsz óta!!!, elõtte szinte semmi probléma nem volt), gyakran leszakadok a netrõl, vagy elérem sof2 közben a 999-es ping-"álomhatárt". ha minden jó, akkor a legjobb ping is 40es volt, de általában 60-80 körül mozog.
egyébként te hovavalósi vagy, mer én szegedrõl jáccom...

Kim Basinger
mar alig warom ....
9 min. left

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Taptarap
Azé vagyok lemutolva mert moziztam.

Taptarap
Hu gyerekek mekkora sor áll már . A jegyüzérek 3* áron adják már a jegyeket

Pilu OBI
Nyugalom nyugalom kapunyitás 8:55 -kor 😊

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

NaNoKuTyA
köszi!😊

Stotoo
Bammeg Tapi veled meg itt dumalok? fennt vagy tsen csak nemtom miért vagy lemuteolva így sokat nemérsz

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
Najo gyors pancsi addig nehogy megteljen a szerver mert harakirit követek el.ez a legjobb smile

Stotoo
Habakker nemjó a jelszo jelszó

Stotoo
Na én bemegyek war3ra nehogy neferjek be, valszeg beallok specbe mert gyorsan megfürdök aztan jövök vissza! Nem kirugni! Addig is elkezdem venni a demot hatha törtánik valami.

Taptarap
Nem lehet bemmeni még a WAR3-ra hogy fogom igy elsõ sorból nézni.

Stotoo
Hubakker én láttam a videót amit Tapi csinalt miközben töltött le átvazze(kurvahá) . Na mostmar tenyleg megtisztitom a billt mert most latom hogy a bmh billek össze vannak ragasztva lekvarral 😊

Taptarap
Optikai kábelen jön a jel végül is.

Taptarap
Ha elérem a 15GB akkor 15 kb/s-re korlátoznak le ami végül is csak a letöltésnél zavar mert játék közben igy is 8-15 pingem szokott lenni /SOF2-ön/.
Aki mindezt szolgáltatja aza TvNetwork. /Reklám helye/.Ezen belül a LAN-net.
Bövebben a http://www.tvnetwork.hu cimen olvashatsz.

NaNoKuTyA
ha eléred mennyire korlátoznak le! mesélj már errõl a konnektrõl egy kicsit, sose vágtam mi is ez pontosan! bocs az OFF topic miatt!

Taptarap
LAN-net de ennyivel az életben nem jött még.Igy gyorsan el lehet 15GB határt ami után sajna lekorlátoznak.

ApWar
Upsz! De önzõ vagyok az fel se merült bennem, hogy ezt nélkülem is meg lehet rendezni
ApWar
Sziasztok!

Na visszatérve az ÖSSZERÖFFENÉSRE!! Nekem azóta a Péntek már nem jó😄DD Bocs tudom én írtam de mind1. Szombat azért ok, vagy beszéljünk meg egy idõpontot ami jó mindenkinek!!! És GYÜJJJJÜNK ÖSSZE!!!!!!!

Ja mégvalami a csalással kapcsolatban!
Mindenkinek igaza van, de nem vagytok jó Politikusok OBIs fiúk!!!!!
Mert ha Qnosi az elején beírja kb 10mp alatt, hogy nem talált semmit akkor nyert volna egy szabad délutánt az OBI klán, és mindenki BOLDOG lenne!!!!!

Ui: Sértõdéseket tessék mellõzni!
rohadtgec
kabbe taptaraaaap😉))))))

NaNoKuTyA
hogy a rákba, és legfõképp mivel???

Taptarap
Mé láttál má???
Jah és ma új csúcsot döntöttem 1098 kb/s-ek töltöttem le.

Pano
már így is nagy helyet foglalsz otthon

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Taptarap
Estére én is foglaltatok helyet, nem lesz teltház??

Kolin Mekré
lol Pilu

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pilu OBI
Ilyenkor ezt kell begépelni és ha már sokan begépelték, akkor be szokott indulni. Ekkor kiirja mindenki nevét ahol ez elõfordult.

Pilu OBI
LLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qnosi [OBI]
En azt nem tudom, hogy mitol van neha az, hogy bekenodik ragasztoval az eg alja ... (felfele nezel, es akarmit csinalsz, teljesen elbuvol, nem tudok levenni rola a tekinteted )

Pano
ezzel már én is találkoztam, valamikor sûrün van, valamikor meg néha-néha valamikor meg nincs 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kolin Mekré
:ÐÐÐÐ
Jaj ne szivassá má :>
Most bebeszéltem magamnak, vagy tényleg volt lag?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pilu OBI
Reklamálni kell... Hamár ennyi pént kiadunk a szerverhelyér és a netkapcsolatért, legalább minõségi szolgáltatást nyújtsanak. Oda fogunk csapni nekik ..

Kolin Mekré
Üdv!

Hát, lehet paranoid vagyok de szerintem picit lagzik 1-2 port. Nem csak én voltam tanuja hanem 1-2 külföldi is, a jelenség az volt amikor megállt mindenki egyhelyben kérdezem ez mi? Mondják: lag.
Mondom 😮K
Nálam viszont a tûzharc közben is elõjönnek a cápauszonyok, meg is kérdeztem hogy most is lag van? Erre a külföldiek mondják: igen, de a magyarok meg: nem Szal csak kiváncsi vagyok, hogy reszeltek valamit 1-2 porton (pld CTF) vagy a hiba az én kapcsolatomban van? (chello)

Qnosi [OBI]
Haaaaaaaaaadjojjek en USASsal

Qnosi [OBI]
ESENESEN ? 😄

SGP
Dud, csak magadat kell játszanod!
Dud [OBI]
Szereposztás:

Sarkon SG -vel ülõ férfi: Pilu
Gyanútlanul rohanó lámer: Dud

Pano
me, too

rohadtgec
Ott leszek

Pilu OBI
NA AKKOR 21h WAR3 (War1-2 foglalt ma)
a jelszó pedig: jelszo

Mindenkit szerettettel várunk.

Mottó: Sarokbug kihasználása.

NaNoKuTyA

Stotoo
Bocsi srácok a a ha kurva h billentyû lekváros, szal HNa este valakit megbántottam, utólag átgondolva tényleg a magas pingjük okozhatta a parajelenségeket. Pl: amikor kinézel lõssz egy párat visszanézel és utána alsz meg Ez kb az lehet hogy nála még ki voltam bújva amikor rámlõtt csak mivel magas a pingje lassaban érkezik a szerverre az adat és késéssel alok meg. Tanulság? nha kibujsz addig lõj amig meg nem hal

Stotoo
Bocsi srácok a a ha kurva h billentyû lekváros, szal HNa este valakit megbántottam, utólag átgondolva tényleg a magas pingjük okozhatta a parajelenségeket. Pl: amikor kinézel lõssz egy párat visszanézel és utána alsz meg Ez kb az lehet hogy nála még ki voltam bújva amikor rámlõtt csak mivel magas a pingje lassaban érkezik a szerverre az adat és késéssel alok meg. Tanulság? nha kibujsz addig lõj amig meg nem hal