Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Na szerintem én itt zártam le ezta témát mert már én is unom nagyon.
A Jordan palyan Qnosi 100+ pontot csinalt es en is bar fingom sincs ilyen rafineriakhoz ugyhogy ki kell fogni a szeriat ennyi!!!
Mondjuk 10-bol keccer ha lelottem Qnosit de az volt az egeszben a szorakoztato v. elmeny!!!
Ugyhogy tenyleg fejezzuk be a vitat es kattogtassuk tovabb az egerunket!!!
Joccakat

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
Tobbet nem tudok elmondani ...
Kerem kapcsolja ki ...

Többször kéne ilyen összejövetel nagyon jó volt.Jó banda volt szétröhögtem az agyamat.

Azert zavar, mert Te nem tudod megcsinalni, vagy mi ?
lol
Szóval csak ne idegeskedj.

1. Q3aztam elegsokat, kb a kezdetektol ott van bunny es nagyon megszoktam, ezert tudom talan jobban megcsinalni mint ti, mert van benne gyakorlatom.
2. a gyakorlat .. megis mitgondolsz, hogyan fedeztem fel ezeket a "bugokat"? Kurvasok jatek publicon, es mikor valami olyan helyzetbe kerultem, hogy "hubaz ez majdnem sikerult" (valami ugras), akkor mikor vegelett a hentnek, sajat szerver inditasa 1-2 oran at gyakorolni azt az ugrasfajtat .. PL : duston azokat az ugrasokat nem tudtam eleinte megcsinalni .. az also alagut folott atugrast eleinte csak lefele tudtam .. aztan tudtam ugy, hogy kicsit srehen, arra a reszre, ahol kicsit alacsonyabb a tulso oldal korlatja .. azutan ment (epphogy) guggolassal tok szembe .. majd megtudtam csinalni hattal is, most mar ott tartok, hogy guggolas hasznalata nelkul fel tudok oda ugrani, ha jo napom van ..
Ez mindmind csak gyakorlas kerdese ... Tudjatok jol, hogyha barkinek barmi kerdese van, arra szoktam valaszolni (Magyarokrol, Rolatok van szo), tehat ezt nem eltitkolom, meg megtartom magamnak, egeszegyszeruen szerintem csak en voltam az, aki igenis vette a faradtsagot, es leultem EGYEDUL egy palyara es elkezdtem elemezni szepen egyesevel oket ...
Mostmar odaig jutottam, hogy 1-2 tenyleg_nehez ugras kivetelevel barmikor (waron is) elo merek ilyen ugrasokat rantani a tarsolyombol, mert gyakoroltam eleget ahoz, hogy ez menjen ..
Meg szerintem ez mar nem bug .. Quake1 idejen meg bug volt, buta carmack bacsi elfelejtette megnezni, hogy van-e ilyen .. aztan a jatekosok a vilagon (a HC resze) elkezdtek hasznalni, egyre durvabb dolgokat nyomtak vele .. Q2 ben aztan ezeket az ugrasokat megjobban kihangsullyoztak (duplaugras, bunny, circlejump) ott olyan ugrasokat mutattak nekem, amitol a fulem ketteallt, meg nekemis, pedig Q3aztam elegsokat ..
De pl amig Q3 ban egy eleg gyenge "ugralonak" szamitok (elmezonyhoz kepest), addig szerintem SoF2 ben (foleg a gyakorlas miatt), elegsok uj dolgot fedeztem mar fel ..
Ne akarjatok mar, hogy ezeket hirtelen felejtsem el, mert ez lehetetlen ...
UFF!

Egyszó mint száz, fejezzed már be létszives. Mert már kezd idegesíteni. Elkeztétek, fejezzétek is be ha megkérhetnélek, mert semmi értelme nincsen az egésznek..
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Tudom-tudom, akinek inge... de azér' tmégis 😊
>Nemtudom ismered-e azt a nagyon epuletes sztorit a pasztorrol meg a farkasrol ...
Mi még nem mentünk 😄DD

De asszem jövõhéten majd alkalmunk lesz rá , veletek áccunk 😄DD

Birkus Maximus
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Always remember you\'re unique, just like everyone else.
A demóban megmarad, hogy csaltak e vagy nem az fix.

persze az elkerülhetetlen.