Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler
Trükk vagy Nem leszarom,..::CB::..rinya befejez.
Kiirtunk mindenkit.

\"building better worlds\"

Pano
így van, rengeteg gyakorlás kell! Én pl, ha úgy érzem valami nem stimmel, vagy még van olyan taktika, módszer vagy egyéb amit nem tudok, nekiállok elsajátítani, megalkotni vagy rájönni. Ilyenkor szoktam verziószámokat felvenni 😊)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Erre inkább nem mondok semmit...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

LSC
na így:

LSC
ez már megint mér nem mûködik?

LSC
Köszönöm mester.

Dud [OBI]
Egy trükköt ismerek hozzá: gyakorlás..... gyakorlás..... gyakorlás....

LSC
azzal nyugtassál még meg Qnosi hogy a célzáshoz nincs semmilyen javító trükk.

LSC
nekem 1/4 volt ellene az átlagom.

Dud [OBI]
Én már szólni sem merek.

LSC
Ne többes számban beszélj légyszíves ez a saját egyéni véleményem.

Hát nem csodálom hogy Pano inkább a GBS-t válaszotta. Ennyi síró-rívó kislányt már rég láttam egy rakáson.
Taptarap
A nap "dobása": Nyomulok kékként kezemben a kiélesitett gránát, hogy majd bekurom a legközelebbi ajton és lásd Murphytörvény befut elém egy csapattársam széles mindent eltakaró háta amin a gránátom meggondolta magát és inkább 180 fokos fordulatott véve visszarepült szeretet gazdájához /bumeráng effektus/ akit persze bõszen körbevesznek csapattásai és igy nem csak õ hal meg hanem rajta kivül még 3-an. Egybõl minusz 13 pont 14%tk-al izesitve. Hát ne mondjam megjött a kedvem utána a játékhoz.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Itt sokak szivét az bántja, hogy igy a játék teljesen elveszti realitását. Mert sokaknak köztük nekem is szerintem azért teccik a SOF2 mert reálisabban probálja ábrázolni egy elit egység munkáját és ez a 5 métert lebegek a levegõben nem éppen az életbõl való.
Na szerintem én itt zártam le ezta témát mert már én is unom nagyon.

Col. Rommel
Jovan fejezzetek mar be a vitatkozast ez egy szaros jatek ahol a szorakozas a fontos, ha meg a masik HC-tudomanya zavar akko tenyleg nem kell jaccani vele oszt kesz!!
A Jordan palyan Qnosi 100+ pontot csinalt es en is bar fingom sincs ilyen rafineriakhoz ugyhogy ki kell fogni a szeriat ennyi!!!
Mondjuk 10-bol keccer ha lelottem Qnosit de az volt az egeszben a szorakoztato v. elmeny!!!
Ugyhogy tenyleg fejezzuk be a vitat es kattogtassuk tovabb az egerunket!!!
Joccakat

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Taptarap
Szerintem teljesen mind1 hogy ezeket a dolgokat használja valaki WAR közben vagy nem. Nem ezen dõl el a mecs hanem a csapatmunkán.

Qnosi [OBI]
Nekem is tetszett, de ugylatom, nem mindenki ertekeli, hogy van aki probal uj dolgokat felfedezni ..
Tobbet nem tudok elmondani ...
Kerem kapcsolja ki ...

Taptarap
Eh Qnosi nehogy már komolyan gondold ezeket.Nekem pl. nagyon teccet az ahogy ma megmutatatok ilyen kis "trüköket".
Többször kéne ilyen összejövetel nagyon jó volt.Jó banda volt szétröhögtem az agyamat.

Qnosi [OBI]
Meg egyebkent is mit' beszelsz mindenki neveben ?
Azert zavar, mert Te nem tudod megcsinalni, vagy mi ?
lol

Taptarap
Pano bemutatom ez egy forum arra valo, hogy mindenki elmondhasa a véleményét,vitatkozzon,kérdezzen,válaszoljon elmondja azt ami a szivét nyomja és mindent leirjon ami csak ugy szimplán az eszébe jut.

Szóval csak ne idegeskedj.

Qnosi [OBI]
Hat akkor igy jartatok ..
Erre mast nem tudok mondani ..
Ne legyetek mar nevetsegesek ...

LSC
De akarjuk.

Qnosi [OBI]
Huuuuubazdmeg .. annyit irtam, hogy a modemesek mar-mar anyaznak .. szorri 😄DDDD

Qnosi [OBI]
Hat LSC akkor rossz hirem van, mert en nem jatszok enelkul a "bug" nelkul .. Ket okbol sem
1. Q3aztam elegsokat, kb a kezdetektol ott van bunny es nagyon megszoktam, ezert tudom talan jobban megcsinalni mint ti, mert van benne gyakorlatom.
2. a gyakorlat .. megis mitgondolsz, hogyan fedeztem fel ezeket a "bugokat"? Kurvasok jatek publicon, es mikor valami olyan helyzetbe kerultem, hogy "hubaz ez majdnem sikerult" (valami ugras), akkor mikor vegelett a hentnek, sajat szerver inditasa 1-2 oran at gyakorolni azt az ugrasfajtat .. PL : duston azokat az ugrasokat nem tudtam eleinte megcsinalni .. az also alagut folott atugrast eleinte csak lefele tudtam .. aztan tudtam ugy, hogy kicsit srehen, arra a reszre, ahol kicsit alacsonyabb a tulso oldal korlatja .. azutan ment (epphogy) guggolassal tok szembe .. majd megtudtam csinalni hattal is, most mar ott tartok, hogy guggolas hasznalata nelkul fel tudok oda ugrani, ha jo napom van ..
Ez mindmind csak gyakorlas kerdese ... Tudjatok jol, hogyha barkinek barmi kerdese van, arra szoktam valaszolni (Magyarokrol, Rolatok van szo), tehat ezt nem eltitkolom, meg megtartom magamnak, egeszegyszeruen szerintem csak en voltam az, aki igenis vette a faradtsagot, es leultem EGYEDUL egy palyara es elkezdtem elemezni szepen egyesevel oket ...
Mostmar odaig jutottam, hogy 1-2 tenyleg_nehez ugras kivetelevel barmikor (waron is) elo merek ilyen ugrasokat rantani a tarsolyombol, mert gyakoroltam eleget ahoz, hogy ez menjen ..
Meg szerintem ez mar nem bug .. Quake1 idejen meg bug volt, buta carmack bacsi elfelejtette megnezni, hogy van-e ilyen .. aztan a jatekosok a vilagon (a HC resze) elkezdtek hasznalni, egyre durvabb dolgokat nyomtak vele .. Q2 ben aztan ezeket az ugrasokat megjobban kihangsullyoztak (duplaugras, bunny, circlejump) ott olyan ugrasokat mutattak nekem, amitol a fulem ketteallt, meg nekemis, pedig Q3aztam elegsokat ..
De pl amig Q3 ban egy eleg gyenge "ugralonak" szamitok (elmezonyhoz kepest), addig szerintem SoF2 ben (foleg a gyakorlas miatt), elegsok uj dolgot fedeztem mar fel ..
Ne akarjatok mar, hogy ezeket hirtelen felejtsem el, mert ez lehetetlen ...
UFF!

LSC
kicsit rosszul fogalmaztam meg persze az elkerülhetetlen.

LSC
irtam is hogy nem arra gondolok.

Pano
Figyelj, én hiszem azt, hogy az OBI-ban van annyi tisztelet, hogy nem használják a bugokat! A Shotgunos bugot, meg ha helyzet hozza, nem lehet kikerülni! Mert mielött kihajolsz nem gondolod azt, hogy "jaj, most shotgunal jön, ezért kihajolok". Szal... Meg szerintem az OBI-nak eleve nincs szüksége ezekre!

Egyszó mint száz, fejezzed már be létszives. Mert már kezd idegesíteni. Elkeztétek, fejezzétek is be ha megkérhetnélek, mert semmi értelme nincsen az egésznek..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
*GBS* sem net reklamálni 😊

Tudom-tudom, akinek inge... de azér' tmégis 😊

LSC
én eddig a g_synchronousclients 1 parancsot használtam,mi a különbség?

LSC
Azt hogy kihasználjátok a bug-okat amit persze magamat is beleértve nem mindenki ismer és nem csak a shotgun trükkre gondolok hanem a többire.Gondolom amiket bemutattatok az csak egy része annak amik vannak és Ti tudtok amit persze nem irtok ki az oldalatokra had legyen nektek valami a tarsoj(ly)otokban plusszba.Egy jó játékos(mint amilyenek Ti is vagytok)ne a bug-ok kihasználásából éljen már.Olyat biztos láttál már hogy egy szerver köszönõ szövegében a rules-ba beleírják hogy ilyen meg olyan bug használása---->kick.Egy biztos,ha war-on is használjátok ezeket(bárki ellen)semmivel sem vagytok jobbak mint a csalók.Elnézést ha durván fogalmaztam,de én így gondolom mert nem mindenki koslat utánna hogy melyik map-on milyen bug-ot lehet kihasználni.

Birk@
>Persze megnezzuk .. csak arra nem gondoltal hogy eddig SZINTEMINDEN vesztes jott reklamalni, hogy jaj biztos csalnak uristen most milesz. .

>Nemtudom ismered-e azt a nagyon epuletes sztorit a pasztorrol meg a farkasrol ...

Mi még nem mentünk 😄DD

De asszem jövõhéten majd alkalmunk lesz rá , veletek áccunk 😄DD

Birkus Maximus

Qnosi [OBI]
Mar miert szaggatna ..
g_sync 1
record
g_sync 0

Qnosi [OBI]
Mit tartasz ugyanolyan szemetsegnek ???

R@in
Eccerüen arról van szó, hogy ha sarkon kihajolsz akkor szembõl shotgunnal nem lehet lelõni...mindenki "használja" aki kihajol és megtámadják shotgunnal.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pano
igen, így kell, de ahogy megnéztem, ha bmp-t nyomsz ide be, azt sokan nem fogják jónéven venni 😊

LSC
Csak az a baj hogy akkor szaggat 1 kicsit ha demot készítesz.

LSC
Én ellenetek nem játszom ha waron ilyeneket használtok.Ezt ugyanolyan szemétségnek tartom mint a csalásokat.

Uk-muk
mér nem jó?ftp-rõl is lehet nem?
(img src="cél") ()helyett <> ,igy kell,nem?
Uk-muk
Ebbõl maradtatok ki:
NaNoKuTyA
Fasza volt a mai szeminárium!!! Low gravity RULA!!!

\':..:\'

Pano
bamme, elfelejtettem az összejövetelt

Taptarap
Azé nekem még mindig a cheater mottoja teccik a legjobban:-Mikor tanultok már meg végre veszteni?

Stotoo
jó8 és kössz még1x a bemutatót.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
Igen szamomra is nagyon tanulsagos volt bar amig megtanulok bunnyzni biztos eltöröm parszor az ujjaimat es elfogyasztok par billentyûzetet, de lehet konnyebb lett volna lekvaros bill nelkul de hat lusta vagyok kitisztitani

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Taptarap
Kösz OBI a bemutatot.Nem minden cheat ami annak látszik<- a tanulság

Pano
Ja, beletenni a szabályzatba, hogy a kiszürés végett mindíg bemegy egy ember demot venni. Ezeket az embereket meg kijelölni és betüzni mellé a név listát. Amolyan "liga bírókat" kéne kinevezni...

Nos a CB meccsrõl egy tanulságot biztosan újra le kell vonnom : demó, demó hátán, aki tud csinál.
A demóban megmarad, hogy csaltak e vagy nem az fix.
Pano
*GBS* olvason emilt. Küldtem benne karanténban egy vírus variánst, amit az ellenségnek kell WAR alatt beadagolni

nem újszeged, tarján (tktv)

😊