Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
biztos jó lehetett, de ennyiért már inkább ejtõernyõzni mennék el, ami fele ennyi, és fel is veszik videóra😊. Vagy méginkább: vennék új videokártyát<#smile><#csodalk>

Mr.Grent
Nem azt akartad kérdezni hogy mennyiszer borult rá?<#mf2>

https://grentmedia.hu

eX
Húúú de megszaladt valakinek.... <#mf1>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Pano
<#wow1>

Mennyiért adod grammját gecc?<#mf1>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

[HUN]PAStheLoD
ááááááááá.. szõke nõs kész ;]]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

GAthersw
Annyiért már egyet lõhetsz is az anyósra 😊

01110000 01110010 00110000

ev1l FlOwEr
ötvenet, brádá
<#eljen>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

RaSTaBaNDiTa
lol megért neked 110k-t? <#wow1><#taps><#wave>

ev1l FlOwEr
Hát skacok, szombaton lenn voltam egy Baj nevû településen, ahol fizetõs szolgáltatás keretében lehet harckocsikat vezetni. Van GSzP, T55, és egy légvédelmi SHILKA.
Toltam 30 percet a kétéltû GSzP-vel,(még úszás is volt a menüben!), meg 15 percet a T55-tel....
Ha azt mondom qrva jó volt, semmit nem mondtam.

Díjszabás, illetve egyéb infók elérhetõk a www.tank.hu -n.

Ha valakit érdekel további infó, netán képek, jelezze.

Ezek után bf2-zni csak széles vigyorral fogok....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Taptarap
ilyen már volt nekem is amikor az egyik pk3 fájl sérült ..über grafika

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

RaSTaBaNDiTa
ezt ma találtam <#idiota>

Sáska
még annyi, hogy aki tudja, inkább kerülje el õket. Ja, Jaba volt a player neve.

Off: bsz flowa and all

Sáska
Tegnap kihivott minket a Dreamfall (vagy milyen) klán egy inf funwarra.
Hk2-n kezdtünk, 7-1, 7-1 re verök õket. Már a 2. oldalon elkezdõdött a csiterezés.😊 Mapváltásnál az egyikük disco-ba ment, de mondták, hogy mindjárt reconnectol, mert ts-en ott van, csak a sof fagyott ki neki. pár perc múlva connectelt is, de a pb egybõl kibaszta multihack-kel. LOL
Azért 4v4-ben lenyomtuk a 2. mapot is, ahol végig flameltek minket, hogy csitelünk, WH, aimbot. Még ezek után volt pofájuk ilyeneket beszólni.
Ami a legviccesebb az egészben, hogy még azt is letagadták, hogy cb-n játszanak, de Rasta megnézte, és igen, ott vannak cb-n, ráadásul a leader csitelt.<#levele><#lama><#banplz><#lama>

KulacsKa
Bé eSZ Flowar

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Mr.Grent
BSZ Virág

ev1l FlOwEr
köszike

RIZLA
bsz 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Taptarap
BSZ !!!!!!

eX
Bsz Party Je Je Jeeeeee
Béssssssssz...

ReTeK
Bsz Flowa ! <#kacsint>

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Taptarap
-200 😄

Taptarap
FAKE <#wilting><#idiota><#idiota>vagy ez már a negyedik rész? <#beka2><#vigyor3>

Sáska
Sáska
<#nyes><#nyes><#nyes><#smile>

Mr.Grent
Bár az idõ mindent megszépít, így a csúnya emlékek mint te pl elhomályosul 😄

Mr.Grent
Nem az az igazság hogy csak a sírás volt mindig lõni nemtudsz csak almázni?

GSXR
Kedves Grent barátom látom az idõ múlása új távlatokba helyezi romlandó & fusztrált memóriád halovány foltjait<#banplz> Ám legyen úgy ahogy mondod és emlékezzünk rád így: Grent aki adott az arcunknak<#beka3><#wave><#idiota>

Mr.Grent
Persze most már almáznál, régen meg mindig amiatt sirtatok, ha adtam az arcotoknak.<#mf2><#mf2>

Sáska
csak látnám már..
go and install sof2<#gun><#gun><#vigyor>

GSXR
Sis3 halál a camperekre! Ménem szóltál kialmáztam volna csórikámat<#violent>

RIZLA
<#zavart2>

Sáska
linkelni még mindig nem tudok<#miaz>
Demo

Sáska
KEDVES BUNDZSI!!

A minap megint bebizonyítottad számomra, hogy mekkora láma vagy... bemegyek, játszom, a "hi"-on kívül egy szót nem szólok, aztán miután kb 3.-4. alkalommal lelõlek szó nélkül bannolsz.
Én nem értem, hogy te élvezed ezt a játékot? Mert nehéz elhinni, hogy valaki kikapcsolódva tud játszani, miközben folyamatosan paranoid gondolatok veszik körül, hogy mindenki csítel...
Mert ha olyan nagy player lennél, és úgy lõnének le egyfolytában, akkor talán érteném aggoalmad, de 2/10 körüli stattal nem értem, miért mindig másban keresed a cheatert, ahelyett, hogy magadba néznél, és elfogadnád a tényt, hogy bizony vannak olyan emberek, akik igenis le tudnak lõni téged, anélkül, hogy bármi féle csalást használnának.
Linkelek neked egy demo-t, nézd meg, és rájössz, hogy full lehetett tudni, hogy ott vagy (arról nem is beszélve, hogy elõzõ köben is ott kempeltél...)
banned
hf...<#falbav><#lama>

csabawarchief
Második kegyetlenül üt 😄DDD (fõleg, hogy mostanába ilyen alakokkal lógok borozóba)

Pano
jah és up. Mi a tök van?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Egy szõke nõ egy iskolában, mint pszichológus kap állást. Rögtön az elsõ napon meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában. Odamegy hozzá és megkérdezi:
- Jól érzed magad?
- Jól.
- Akkor miért nem futkározol a többi fiúval?
- Mert én vagyok a kapus...

------------

Magyar valóság

Egy borostás alak bemegy a munkaközvetítõbe. Most szoktam le a piáról és csak érettségim van. Mit tudna ajánlani?
- Lenne itt egy könnyû munka sok szabadidõvel, de kevés
fizetéssel.
- Hú, az nem jó, mert ha sok szabadidõm marad, akkor megint elkezdek piálni. Nincs valami más?
- Hát kérem, van egy másik, ott éjjel-nappal gürcölni kell, de sokat is fizet.
- Az se jó, mert ha sok pénzem lesz, eliszom az egészet.Olyan nincs, hogy rengeteget kell melózni, és kevés a fizetés?
- Természetesen van olyan is, de ahhoz már diploma kell.

Pupcika
lááál

Erasmus
diumvisu

RIZLA
itt 1 ...195.56.55.99

ev1l FlOwEr
BSz, Bolt!

eX
Füled Érjen Bokádig Bolt!

Inferno
Sziasztok !!!
OFF : Ami volt ventri szerver az megszünt? vagy más címen van ? (OBI)

PS3/X360 user: Infernohun

Taptarap
BSZ!!!

GAthersw
Boldog Szülinapot Bolt!

01110000 01110010 00110000

RIZLA
béesz BoltBoy

Mo.Organ
BSZ BOLTBOY <#taps>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

LaL33
Bsz. BoltBoy <#bohoc>
ev1l FlOwEr
Nekem mingyá' lesz....
Muhahahahahahahahahaha!

Amúgy hogyé' vagyunk?

ReTeK
jó game, de hogy hogy nincs senkinek se BSZ ? 😊