Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyiért adod grammját gecc?<#mf1>#mf1>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
<#eljen>#eljen>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Toltam 30 percet a kétéltû GSzP-vel,(még úszás is volt a menüben!), meg 15 percet a T55-tel....
Ha azt mondom qrva jó volt, semmit nem mondtam.
Díjszabás, illetve egyéb infók elérhetõk a www.tank.hu -n.
Ha valakit érdekel további infó, netán képek, jelezze.
Ezek után bf2-zni csak széles vigyorral fogok....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Off: bsz flowa and all
Hk2-n kezdtünk, 7-1, 7-1 re verök õket. Már a 2. oldalon elkezdõdött a csiterezés.😊 Mapváltásnál az egyikük disco-ba ment, de mondták, hogy mindjárt reconnectol, mert ts-en ott van, csak a sof fagyott ki neki. pár perc múlva connectelt is, de a pb egybõl kibaszta multihack-kel. LOL
Azért 4v4-ben lenyomtuk a 2. mapot is, ahol végig flameltek minket, hogy csitelünk, WH, aimbot. Még ezek után volt pofájuk ilyeneket beszólni.
Ami a legviccesebb az egészben, hogy még azt is letagadták, hogy cb-n játszanak, de Rasta megnézte, és igen, ott vannak cb-n, ráadásul a leader csitelt.<#levele>#levele><#lama>#lama><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
https://grentmedia.hu
Demo
A minap megint bebizonyítottad számomra, hogy mekkora láma vagy... bemegyek, játszom, a "hi"-on kívül egy szót nem szólok, aztán miután kb 3.-4. alkalommal lelõlek szó nélkül bannolsz.
Én nem értem, hogy te élvezed ezt a játékot? Mert nehéz elhinni, hogy valaki kikapcsolódva tud játszani, miközben folyamatosan paranoid gondolatok veszik körül, hogy mindenki csítel...
Mert ha olyan nagy player lennél, és úgy lõnének le egyfolytában, akkor talán érteném aggoalmad, de 2/10 körüli stattal nem értem, miért mindig másban keresed a cheatert, ahelyett, hogy magadba néznél, és elfogadnád a tényt, hogy bizony vannak olyan emberek, akik igenis le tudnak lõni téged, anélkül, hogy bármi féle csalást használnának.
Linkelek neked egy demo-t, nézd meg, és rájössz, hogy full lehetett tudni, hogy ott vagy (arról nem is beszélve, hogy elõzõ köben is ott kempeltél...)
banned
hf...<#falbav>#falbav><#lama>#lama>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
- Jól érzed magad?
- Jól.
- Akkor miért nem futkározol a többi fiúval?
- Mert én vagyok a kapus...
------------
Magyar valóság
Egy borostás alak bemegy a munkaközvetítõbe. Most szoktam le a piáról és csak érettségim van. Mit tudna ajánlani?
- Lenne itt egy könnyû munka sok szabadidõvel, de kevés
fizetéssel.
- Hú, az nem jó, mert ha sok szabadidõm marad, akkor megint elkezdek piálni. Nincs valami más?
- Hát kérem, van egy másik, ott éjjel-nappal gürcölni kell, de sokat is fizet.
- Az se jó, mert ha sok pénzem lesz, eliszom az egészet.Olyan nincs, hogy rengeteget kell melózni, és kevés a fizetés?
- Természetesen van olyan is, de ahhoz már diploma kell.
OFF : Ami volt ventri szerver az megszünt? vagy más címen van ? (OBI)
PS3/X360 user: Infernohun
Muhahahahahahahahahaha!
Amúgy hogyé' vagyunk?