Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
OBI people:Mikor lenne ez az egész LAN pari?Mert nekem kb 2 héttel elõtte kell szervezkednem a munkahelyemen.Másik az hogy a gépen kívül mit kell vinni még(pl.hub,hosszabbító,elosztó,ilyenek)?

Qnosi [OBI]
Na .. akkor egy keres
PLS mindenki KLAN neveben irja, hogy ki jon (termesztesen aki klan nelkuli, az is johet, csak szoljon kulon...), mert igy sokkal egyszerubb lesz osszeszamolni
Koszonjuk ... 😊))
tehat kezdem ..
OBI - 7

Pupcika
nem kapok választ? (a privi eftépémnél ideiglenesen bannolva vagyok még egy-két napig)
és addig le szeretném szedni a gámát 😄

LSC
ja,asszittem Demo.Nekem az kellett volna.

DayWalker
ok thx

zSo
DayWalker marmint neked probalom eljuttatni, bocsi, nem volt egyertelmu...
zSo
LSC koszonoma bizalmat !!!!
Szerintem jovo heten megprobalom legkesobb hozzad eljuttatni...OK ?

R@in !! Most komolyan kell ? Ha igen kuld a postazasi cimedet. A verzio amit kuldok FULL gyari, tehat nincs veszely, nem lopott softvare.... Hahhhahhahhhaaa
LSC
Mármint jáccanék😊.

LSC
pedig jávvanék.

Pilu OBI
Vietcong. ÕÕ izé. Asszem le van lõve ideiglenesen.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

LSC
öhöm Pano igazad van amivel én jáccottam csak a 401-es beta.Sorry.

Pano
az 1.6-os cs még nem jelent meg, csak a beta állapotban, azt meg felesleges még feltenni...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

DayWalker
És akkor kb. mikor várható?

DayWalker
Remélem.

DayWalker
De gondolom nem olyan, hogy várok aztán még mindig várhatok stb.

LSC
a vietcong megy még?

DayWalker
Nem úgy van, hogy elõbb õ küldi?

LSC
ok már megvan.

LSC
olvass mailt bakker.

LSC
Még BF42 beférne nem?A CS-bõl melyik 1.6 vagy 1.5?

R@in
Tesztejjél ne irogass!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

LSC
Biztos elküldöd a pénzt aztán vársz..............és vársz.

LSC
ötlet licensed by LSC

LSC
engem is érdekel,hány napos lenne?

R@in
Ha jó idõ lesz csinálhatnánk egy paintballos partit is. Vélemények?

Pilu OBI
Te inkább netet szeressél elõször. Qnosi mesélte, hogy úton van!!! A LAN-on megünnepelhetnénk...

R@in
Bolt én is szertnék egy eredetit. Megoldható?

DayWalker
mail ment, és ne lepõdj meg, mert nem arról a címrõl küldtem ami az adataimnál van, hanem egy másikról.

thx

zSo
Kuld el emailbe akkor az adataidat, cim , ilyesmi : [email protected]
Stotoo
hol is lesz ez a pifipufi?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

ha meghivjatok john mullins-t talan veletek tartok

Pano
Cs és SoF II váltakozva 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

A nagy lófaszt! Alvás nem lesz! Ha megunjuk az egyik gammát mindenki betölti a következõt és nyomjuk tovább! Csak a kiscserkészek fexenek le csicsikázni.
DayWalker
Akkor harczos-al együtt kérnénk szépen 1db-ot

Dud [OBI]
Ja azt nem is mondtam, hogy ez nem egy egynapos pifi pufi lesz! Lószart! Péntek estétõl, vasárnap 12h -ig tartó agyhalál, hard - core mészárszék! Alvás hálózsákban a földön, asztalon, retákon... ki ahol csak tud. Akinek már volt ilyenben része, az tudja mekkora buli!

Dud [OBI]
Jó akkor nekiállok helyet keresni. Kikalkulálom az egy fõre jutó költségeket is. Ha összeállt a kép, akkor ide beírom az összeget. Húúú már látom elõre gazdag ember leszek!

zSo
Szerintem DUD kezd el szervezni, mert ugy nezem lennenk egy paran. Es szerintem meg jonnek jelentkezok kesobb is, ugy hogy had menjen.......................................
zSo
Ezt ugy szoktam megoldani, hogy en feladom a Postan, majd te utanvettel kifizeted, es atveszed a regota vart SOF 2 -ot......... Hat ennyi az egesz.
Birk@
Meglepõdve konstatáltam, hogy belépve a SOF2-be brutálisan sötétebb lett a kép Pedigg hozzá sem nyúltam a cfg-hez. Van vkinek vmilyen ötlete? Gondolom az se normális, ha a brightness állító csúszkára nem csinál semmit...

Birkus Maximus

Birk@
Az SL klánból min 1 fõ biztos szeretne jelen lenni (jómagam), de szerintem innen is jó páran jönnénk (3-4?)

Birkus Maximus

Pano
a számomra szót kihagytam a megtakarítás után 😊

Pano
s amúgy ez kb mennyi anyagi megtakarítást jelenten pija stb ügyben? 😊

Pano
tudod, ez a dolog nekem azért gázos, mert én elég húzos suliba járok és nekem a hétvége szinte csak tanulásal telik.. Ha pl megbeszélünk egy hétvégt és én hétfõn pl 8 órában 7-bõl írok -ami elég gyakori- akkor már gázos a dolog...

Dud [OBI]
Na akkor eddig kb. 18-19 -en vagyunk. Na még pár jelentkezõ és nekiugrok!

DayWalker
ok

És a fizetés+átadás hogy történik?

zSo
Utoljara ha jol emlekszem 7100 FT korul tudtam szerezni, ugy hogy gondolom ez az ar nem ment feljebb az ota sem.

PANO !!
Mindenfele keppen sokkal elotte kellene mar tudnunk az idopontot, elvegre dolgoz emberek vagyunk, raadasul videkiek. De szemely szerint szeretnem ha ott lennel, mert rad is kivancsi lennek mar szemelyesen.
DayWalker
Végülis õ szólt, de nek(em)ünk kellene.

DayWalker
És ez mennyi is lenne árban, mert akkor szólnék harcz-nak.

Pano
mint mindíg, én csak fix idõpont kiszabásakor tudom azt mondani, hogy megyek-e, vagy sem..

zSo
Ossze kellene szedni, hogy mennyi kell, es intezkedem. Nyilvan neked Radical minden fele keppen szerzek...

Mas is szoljon ha erdekli en mar mondtam regen is.