Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én dohányzom, de a legegyszerübb, ha kijárunk cigizni. És akkor nem lesz a nap végére pumaketrec feeling a teremben.
Meg akkor a testmozgás is megvolt
Meg akkor a testmozgás is megvolt

Voltam 2naposon veletek és az ilyen volt.
Egyébként meg a dohányos-nemdohányos ellentétre megoldás a 2 szoba, és egybõl nincs gond. Ha egy nagy teremben lennénk akkor nem lehetne taktikai megbeszélni sem mert hallaná az ellenfél.
Egyébként meg a dohányos-nemdohányos ellentétre megoldás a 2 szoba, és egybõl nincs gond. Ha egy nagy teremben lennénk akkor nem lehetne taktikai megbeszélni sem mert hallaná az ellenfél.
Elvileg igen. Nem tudom, kivel, mit beszéltél, de nekünk ma lesz meccsünk a H!gh ellen, s azt hallottam, hogy nem fognak eljönni. De ez még nem biztos!! Jó lenne, ha ma 8ra hadrendbe állitanátok 6 playert😊) és ha tényleg nem jönnek, akkor már ma meg is ejthetjük a dolgot

Elsírnád magad kicsi rigó, ha egyszer lettél volna már velünk egy 3 napos partyn. Fingod sincs milyen is az, ezáltal véleményed sem lehet...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Billentyûzet, egér, 10/100-as hálótárcsa
Õk sem bírják. Én már voltam velük partyn, játszanak pár órát, akkor kis kaki pisi, akkor megint játszanak pár órát akkor cigi meg kajázás, aztán belassulnak belaszanak, nekiállnak videózni meg autóversenyezni.
Aszongyátok meg mit vegyek a géphez, hogy tudjdak lanon játszani.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Na persze. Ha nem biztosítotok külön részt a nemdohányzóknak akkor a tisztiorvosi szolgálattal bezáratom a kócerájt. Vagy nem megyek. Nekem annyit nem ér meg a game hogy passzív dohányosként tüdõrákot kapjak.

Még egy fontos dolog!
Csak azok jelentkezzenek, akik bírni fogják 2,5 napig egyhuzamban a játékot! Aki csak egy kicsit játszogatna, az ne is jöjjön, mert annak nincs értelme, hogy mondjuk szombat este 5 ember feláll, hogy neki vasárnap nem jó-kifolyik a szeme-elege van a szívásból 😊-stb.
Ja és a nemdohányosoknak üzenem, hogy hozzanak magukkal egy tartalék tüdõt, mert a party szigorúan dohányfüstös és pálinkától bûzlõ lesz! 

LANon kipróbáljuk, hogy váltott partnerekkel, félig betákolva hány wart bírunk ki egymás után? 

Nem tudom mennyire megemlíteni-való, csak nem akarom hogy szívjon valaki: 100-as háló lesz?
Birkus Maximus
Ezt most hogy érted?Azé kell gyúrni hogy a gépedet bezúzzuk vagy azé hogy elõtte téged is mert megvéded a géped?

Most legalább kiderülnek a huncutságok😊.Ha valakinek feltûnõen nem megy a játék,akkor ott valami nem stimmel
.
.
Hali!
Már joelore kozlom, hogy az en gepemmel elofordulhatnak gondok!:😊))Ugyhogy go go gyurni sracok!:😊))

Már joelore kozlom, hogy az en gepemmel elofordulhatnak gondok!:😊))Ugyhogy go go gyurni sracok!:😊))

-FDI-Brutal-Hooligan
A party idejérõl, idõben fogunk tájékoztatni mindenkit. Jó elõre min hét.
Amit hozni kell:
- elosztó (amennyi kell mindenkinek a saját gépéhe)
- hálózsák, párna
- 1db hálókábel
- kaja, pia (némi alkoholról tudunk gondoskodni)
- lóvé, amennyive a bulira be kell szállni
- és természetesen minden ami a gámához kell (cd -k, füles, gép, monitor ...)
Switchet, hubot, némi kábelt, szervert mi hozunk. Külön megkérek majd mindenkit, hogy mûködõképes winfossal érkezzen, hogy ne ott kelljen majd szopni vele. És ha lehet a gép is legyen rendben, ne a fagyásról szóljon a buli. De ezeket még ráérünk megbeszélni. Elõször helyet kell találnom, meg megfelelõ idõpontot... stb. Szal van még idõnk bõven.
Amit hozni kell:
- elosztó (amennyi kell mindenkinek a saját gépéhe)
- hálózsák, párna
- 1db hálókábel
- kaja, pia (némi alkoholról tudunk gondoskodni)
- lóvé, amennyive a bulira be kell szállni
- és természetesen minden ami a gámához kell (cd -k, füles, gép, monitor ...)
Switchet, hubot, némi kábelt, szervert mi hozunk. Külön megkérek majd mindenkit, hogy mûködõképes winfossal érkezzen, hogy ne ott kelljen majd szopni vele. És ha lehet a gép is legyen rendben, ne a fagyásról szóljon a buli. De ezeket még ráérünk megbeszélni. Elõször helyet kell találnom, meg megfelelõ idõpontot... stb. Szal van még idõnk bõven.
Harcostársak!
Kedvelitek a hause és trance zenét? Akkor ajánlom szives figyelmetekbe ezt : http://www.digitallyimported.com
Éjjel nappal a legújabb, legütõsebb zenek 5 féle stilusban, 4 féle minõségben. Lemezbemutatók, élõ bulik, partyk. Nekem nagyon bejött. A windows media broadband tökéletes választás zenehallgatásra. Szánjatok rá egy kis idõt, megéri!
Kedvelitek a hause és trance zenét? Akkor ajánlom szives figyelmetekbe ezt : http://www.digitallyimported.com
Éjjel nappal a legújabb, legütõsebb zenek 5 féle stilusban, 4 féle minõségben. Lemezbemutatók, élõ bulik, partyk. Nekem nagyon bejött. A windows media broadband tökéletes választás zenehallgatásra. Szánjatok rá egy kis idõt, megéri!
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
LSC: Köszi, jó volt! Kár azárt a tékáéert...
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
na, az imént küldtem el Panonak az említett sof2 változó és parancslistát, már csak föl kell raknia a HQ-ra, nektek leszedni, aztán remélem nem nagyon lesz itt ilyen kérdés, hogy ez mi, ezt hogy kell 😄DD
hey OBI powa.Már passoztátok le a vietcongot?Üres mint micimackó mézescsupra.Hahaha mekkora duma.
és ennek a párja a cg_crosshairFriendRGBA, ami meg az a célkeresztszín, amikor a csapattársakra nézel
túl sokat akarsz 
idézet a munkámból:
Példa színkódok: 1,0,0,1: piros; 0,1,0,1: zöld; 0,0,1,1: kék; 0,0,0,1: fekete; 1,1,1,1: fehér; 1,1,0,1: sárga; de lehet pl. 0.75,0.25,0.5,1: rózsaszínû
ennyi elég???

idézet a munkámból:
Példa színkódok: 1,0,0,1: piros; 0,1,0,1: zöld; 0,0,1,1: kék; 0,0,0,1: fekete; 1,1,1,1: fehér; 1,1,0,1: sárga; de lehet pl. 0.75,0.25,0.5,1: rózsaszínû
ennyi elég???

akkor várjuk a gamét, köszy
cg_crosshairRGBA 1,0,0,1
egyébként 'pillanatok' kérdése, és már kész is a majdnem teljes sof2 változók és parancsok listája, pár dologgal fûszerezve. szal nemsoká megy Panonak, õ majd kirakja a HQ-ra (remélem
)
egyébként 'pillanatok' kérdése, és már kész is a majdnem teljes sof2 változók és parancsok listája, pár dologgal fûszerezve. szal nemsoká megy Panonak, õ majd kirakja a HQ-ra (remélem
)
Ilyenek.
But created by Radical.

Ott lesztek mind a 7-en?Végre leszámolhatok a sérelmeimért.Már megyek is a piacra valami import AK-ért.DIEDIEDIE!!!