Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Visszavonjuk amit leírtam alul így mi is játszunk az AB-vel!!!
De lent írtam.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

van egy hülye kérdésem...beszereztem a gold editiont, és lehet, hogy annak a gépigénye sokkal nagyobb, mint az eredetié?
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Rajtatok a világ szeme.
Azt kívánjuk, hogy úgy verjétek ki az ALDI-sokat mint minket de még jobban!!!!
A CB tanács Összeült és úgy döntött, hogy Küzdelem nélkül feladjuk az AB elleni mérkõzést.
Nem kiszállunk!!!! Hanem feladjuk!!!Tehát Kérlek benneteket, hogy az AB-vel közöljétek, hogy megnyerték az ellenünk mérkõzést ezzel hozzásegítjük õket a továbbjutáshoz az ALDI-nak pedig viszlát továbbjutás!!!Köcsögségre köcsögség a válasz!!!!Ezt teljes mértékben vegyétek komolyan amit most írtam.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Tegnap délelõtt volt ilyen.
Azt se tudtam hol vagyok, sehol semmi, erre kiírja hogy egyedül maradtam a csapatban. Mondom jólvan, gigametál kommandó skillemmel shotgunnal leszedek egyet, utána kettõt egyszerre.. megyek nem látok sehol semmit.. kérdem mi a rákot kell csinálni. Console bácsi (ez mindenhol ott van?? MOH:AA-ban is mindig ez írogatta hogy csíter vagyok pedig nem!) írja nekem hogy meg kell szerezni a táskát.. milyen táska??
Szerencsére ekkorra kinyírtak és a többieknek nem kellett végignézniük ahogy körbe körbe keringek a pályán és közöm nincs hol vagyok.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
monnyuk most frissitek DX meg Detonator meg VGA Bios meg ... es akkor johet az NVRefresh Tool
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
ugyanugy vannak csatornak, csak itt nincs annyi csicsa mint TS2ben
es raadasul itt van Text To Speech opcio is ^.^ amivel megfelelo szovegekkel halalra lehet idegesiteni a tobbieket ... kivalo moka palyatoltogetes kozben ^.^
Szoval ... a valosag az a kovetkezo: Jomagam igen aktivan segitettem a MOHAA scenen belul a kulonbozo anti-cheat fejlesztoket, sot jomagam is irtam egy a cheateles kiszuresere celt szolgalo szerver oldali szkriptet (aminek koszonhetoen beirtam a nevem a MOHAA tortnelemkonyvekbe ^.^).
Ezzel szemben Aakogh (a MOHAA scene 14- eves izomlegenye) kitalalta, hogy en vagyok Cccsoccer881 a P*******n es a R*********n nevu igen ismert Wallhackek szerzoje.
Garrett viccnek szanta a dolgot csak szegenynek nincsen agya es elfelejtette, hogy itt senki nem ismeri az elozmenyeket ^.^

hol tudom allitani, hogy ne allandoan 60Hzn menjen a monitor?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(nem a spawnnál.)
Nalunk a TeamSpeak2-vel voltak gondok .. viszont Ventriloval meg nem igazan (es ott lehet fasza kis TextToSpeech uzenetekkel idegesiteni a Petyust)