Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mint már korábban említettük, jelszavasak lesznek a szervereink, hisz ezért is lett bõvítve a vas, valamint a portok száma. Lesz 2 public és 4 privát, jelszavas port.
Public ctf
Public inf/dem
és
3 privát inf/dem
1 privát ctf
és
3 war port, ami továbbra is rendelkezésetekre áll, amennyiben gyakorolni szeretnétek
Jelszót kap:
- minden Magyar
- minden az -
- minden olyan jó arc, aki szólóban játszi és a nap 24 órájában a szerveren lóg (õk vannak a legkevesebben, kb 10fõ).
Átállás 1-2 nap múlva. És a legfontosabb:
jelszó: sof2rullah
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Uff! Szólottam !
Emailben elkuldened nekem hogy hogy tudom azt megoldani hogy indulaskor kapasbol ne legyen pisztolyom ? Egyszer megvolt, de nem talalom.
email cimem : [email protected]
Már az apukámnak is volt számítógépe.
(a kép qrvajó, fordról van ilyen eredetiben is egy kutyával meg egy 80 éves nyanyával)
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Hamlet is back! 😊
akit érdekel:
http://www.mohaa.hu/forum/viewtopic.php?t=438
Itt az complete Mohaa celebs Collection 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

beteg: Csaba-TheWarchief
láz: 38-39 C
közérzet: szar
szövõdmény: néhány nap nincs SoF2
Betegség SUXX
Suliba nem kell menni
Mióta van számítógéped ???
Egyáltalán megszólíthatlak ???
Bár asszem', nem vagyok rá méltó.....
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
(kozepen fent Master Steiner, Slaves (balrol jobbra): Rusland, N0rb33, Marci, Petyus)

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Bár szerintem inkább rendesen le kéne játszani azt a meccset, hogy igazi öröm legyen a játékból, nem pedig valami elégtétel azért, mert ti jobban kibasztok valakivel, aki kibaszott veletek.
Értette ezt a mondatot rajtam kívül valaki??? Annak torgyáni körmondat díjat ítélek oda.
Visszatérve az elõzõ témára, én azt javaslom, CB-s srácok, játszátok le a meccset csak a játék öröméért, mert a 4. helyezettet élete egyik legnagyobb verése várja a rájátszásban. Ráadásul a TDC is útálja az ALDIt. Fossá alázzák majd õket.
(Reméljük mi is. Muhahahahaaha)