Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hi Fairlane!

Felhívtam a Zaxelerót, de a kiscsaj aztmondta, hogy autómatikusan növelik minden elõfizetõnek a sebességet, és az árat meg csökkentik.
Kaszi46
hát ez érdekes Rain mert mindig azt mondod hogy kaszi kempeljünk már usassal!! ja és mindezt warokon! mondjuk amiota admin vagy már ezt nem mondod mert ha jol tudom azt tervezed hogy elveszed a fegyvert az ellentöl. bár lehet még igy is usascemperkedniakarsz. 😊
teszek pár szmájlit nehogy félreértse valakikiki

*Posse*T.W.D*

R@in
Nincs bajom az usassal egyébként, csak ha az emlitett módon almáskodnak(mindegy milyen fegyverrel, de usassal aztán a legnagyobb mûvészet hátba lõni vkit) az elveszi a kedvem a játéktól.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Ford Fairlane
LOL

Pilu OBI
Én körönként 4 percnél tovább sosem kempelek 1 helyen.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Ford Fairlane
Usas egyáltalán nem sux.
Rush and usas powwwwwaaaaaaaaaa!!!!!!!

Jah és USAS sux

Igazad van Dud. Én nem szoktam kempelni, bár nálam van úgy, hogy kalandozom a pályán (CTF) és sok lelõtt ellen után a stressz miatt kicsit leülök egy sarokba, felidézem az általam lemészároltak arcát, ha jön valaki fejbelövöm és ezután megyek tovább frissen, üdén. 😊

Dud [OBI]
Nekem semmi bajom az USAS -osokkal. Egész pontosan leszarom õket. Az is egy fegyver és lehet ellene harcolni. Ha meglátsz egy olyat hátrálj és úgy lõj. A távolság függvényében szór, egy távon túl hatástalan. Meg a kemperek. Az értelmes kempelés jó a játék része. Egy kempert könnyû megölni, hisz egyszer kinyír valahol, a köv. körben már tuti SG -vel a kezemben fogok ott befordulni. Persze a vér profi kemperek mint Baro, folyamatosan változtatják pozíciójukat... Az értelmetlen (nem a csapat érdekeit szolgáló!!!) kempelés engem is kiborít.

R@in
Azokra gondolok akik egy félreesõ sarokban (leginkább usassal a kézben) várják hogy vki elszaladjon elõttük és hátba lõhessék...nem kevesen csinálják-és nem a zászlók környékén.

DayWalker
Uk-muk
Vki tudja,miert kezdi el letölteni a bishop-t folyton,pedig ott van a base-ben.Gondoltam letöltöm újra,viszont OBI oldalon már nincs fent.Hol találom meg még?
Dud [OBI]
Mire gondolsz? Az eszetlen fragvadászatra? Mert az télleg gáz. Nem szokásom, de tegnap is pl miután láttam, hogy a kutya nem védi a zászlót beálltam kempelni (védeni a zászlónkat) Sig -el.

Ford Fairlane
Téged is mindig lelõnek ????

R@in
Nagyon gusztustalan játék megy a CTF-en esténként.

Ford Fairlane
Meg játékosa...
Itt magamra gondoltam. Bocs.

Dud [OBI]
Na ja. De a SOF -nak van egy atom király sebzési rendszere, netkódja, PB -je, fejlesztõ háttere ...stb.

Taptarap
Hát már nagyon várom mert azért fárasztó minden nap éjfélig fent maradni azért, hogy jót játszak.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Dud [OBI]
Erre lesz többek közt megoldás, hogy jelszavasak lesznek a szerverek. Rajtatok kívül csak skilles playerek nyomják majd.

Taptarap
Képek alapján nem lehet olyan szar.Meg nekem mind1 a grafika, a hangulata legyen jó. A SOF-nak sincs olyan eget rengetõ grafikája még is sokan szeretik.

Taptarap
Hár gyerekek ez a CTF egyre szarabb mindenki csak a frag-re megy.Egyedül sajna meg nem lehet elhozni a zászlót.Kéne egy team match szerver azon lehetne csak fragre gyüjteniennek a sok lámának.

Ez a grafika még 2001-ben is lowpolynak számított.
Pano
mi a bajod az ajtókal? Egyik legegyszerûbb "mozdulat"

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

[HUN]PAStheLoD
ki az aki csinálgatot már pályát sof 2 höz ?? nekem az ajtókkal vann egy kis bajom ! help !

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dud [OBI]
Hamarosan egy újabb Magyar map -el gazdagszik a kínálat. Részleteket láttam belõle, nagyon ígéretesnek tûnik. Ha minden igaz a hétvégén meg is tartjuk a béta tesztet, ahová majd mindenkit várnánk.
Special thx to Mr. Grent

Taptarap
Majd este elmondjuk milyen.

Dud [OBI]
Húúúúú bázzeg! Akkó felejtõ...

Dud [OBI]
Nagyon hasonlít a Vietcongra. Azért kíváncsian várom.

Dali
http://www.n-fusion.com/vietnamscreenshots.html
haat. nemtom.

Teccikérteni?

Dali
Azok csinaltak akik a dedli dozent is.

Teccikérteni?

Taptarap
Ma jön egy új jaték a neve:Vietnam: Line of Sight nagyon állatnak tûnik.

R@in
Na most valóra váltom az üzenetedet, remélem ctf-en vagy

Dud [OBI]
Ejnye - ejnye! Ebbõl jogmegvonás lesz...

LSC
Ja,csak annyit csinál hogy even teams or kick meg ha mégeccer lelõssz ban meg ilyesmi.

Taptarap
R@in nagyon aktivan dolgozok éjfél után a szervereken!!

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Valakinek ki kell, kedves admin kolléga, ha maga má' úgyse csinál semmit...

R@in
Na, Dud már megint kioktatja a kezdõket...

Petyus_
Cruel man hurts us!! Master tricksed us!!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Ja kaptátok rendesen.. mégegyszer bocs. 😊

Bomba/táska téma: hát én próbálkozok.. csak eltévedek a pályán mint az állat. 😄

Thank you my master.
Master looks after us now. (C) by Gollum
[HUN]PAStheLoD
amikor elõször voltam obi-n azt sem tudtam hogy az a szép piros X minek van ? meg a c4 et simán leraktam volna akárhova ha tudom hogy melyik gombot is configoltam be 😊

[HUN]PAStheLoD
hola ! azaz csá! 😄 most keltam de korán van 😊

Taptarap
Vájá mán embõr én még le sõ feküdten.

Dud [OBI]
Tegnap bele is húztál ördögi terved végrehajtásába. Nem számoltam, de volt vagy 3 TK.

Ja és egy kis segítség a CODE -nak. Tegnap néztelek Titeket és láttam, hogy néha kis tanácstalanság ült ki az arcotokra. Bombás (dem) pályákon, ha már le van rakva a bomba, célszarû annak hatástalanítására, nem pedig az ellen likvidálására törekedni, mert ha ki is írtasz mindenkit, attól még a bomba felrobban. Inf pályákon dettó. Ha már a védelem csõdöt mondott és elviszik a szajrét, akkor a táskás emberre kell menni, majd a táska új helyét kempelni. Publik szerveren is törekedni kell némi csapatmunkára. Warokon ez értelemszerû, ott mi is totál máshogy játszunk. Ha a csapatból a kutya nem akar védekezni, mert mindenki usasos fragvadász, akkor fel kell vállalni ezt a feladtot is a siker érdekében.
A fentiek nem kioktatás jellegûek, remélem nem veszitek annak.

Ford Fairlane
Van pofád 9-kor beírni, hogy ébresztõ ????
Tudod mióta fenn vagyok ???

Taptarap
ÉBBBBRRRREEEEEESSSSSSZZZZZZZZZZZZZZTTTTTTTTTTTÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ!!!!!!!!!!!!!!!!

G. Joe
Valoszinü, épp nem voltam bent a szerveren 😊

http://deathfellows.hu/

Petyus_
Én már téged meguntalak mostantól csak OBIsokat TKzok!

LSC
neked nincs köröm a pöcsödön?Fúúú de égõõõ.