Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
- Megyek haza...hukk...a szilveszteri mulatságból.
- Március harmadikán?
- Sietek is piszkosul, az asszony már biztosan aggódik!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Utana direkt egyeslovesre raktam a fegyvert ... sebaj Petyus ekkor is tudja mikor hova ugorjon be ... mar 94% a TK ... a koronat az tette fel mikor hatulrol fejen lottem Pilut ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Azt is tudjuk, hogy a mi hibánk is.Tudod mi is csak emberbõl vagyunk.Csak azt várjuk el a játékostársaktól amit mi is megteszünk õértük.Majdnem minden klán össze vissza cserélgette a war idõpontját ezért keveredtünk el.
Azé, hogy az OBI-nak se legyen jó az õ kezük is benne volt 0.1%-ban 😊 mert ha idõben elküldik a jelszót akkor rájövünk, hogy warunk lesz.Na mind1 szal az ALDI harc nélkül akart nyerni egy JÁTÉKBAN!!!Nem is értem, hogyan lehet játszani és warozni ellen nélkül LooL 😊.Ma megmutattuk az ALDI-nak, hogy így.Igazából ez játék szempontjából teljesen lényegtelen mert ALDI vagy AB vagy éppen mi nem sok eséjük van a bejutott vagy az A. csapatokkal szemben.
majd nyitunk neked egy kulon topikot ahova mindenki csak havonta egyszer irhat bele..yo lesz?

a meccs vege fele egyre szorosabb lett, mar-mar sajnaltam hogy vege lett..azer' gj

Vegig neztem a "war"-t. Remek volt, foleg az teccett mikor a teljes garda kibiztositott granattal a melybe ugrik, es mindezt vezenyszora!!!
Grat. Barcsak en is igy tudnek tekazni...
Ezekutan megneznem az ALDI kepet mikor meglatja az eredmenyt. Persze az is biztos hogy hangot adnak majd az OBISITE forumon a velemenyuknek. Jo szokasukhoz hiven.
Egyszoval : LOL CB LOL
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
1. PEty eltéved Kam3 on
2. Timber The King Of The Tk
3. Garrett féle állat shoti bemutató (zenével) 😊
4. CODE mix avagy a késdobálás veretlen mûvészi (mastahpiece)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
www.freeweb.hu/stoto2/cbvsab.dm_2004

CB vs AB

CB vs AB
\"building better worlds\"