Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit aruljatok mar el nekunk (emailben is jo) hogy melyik palyakat nezzuk meg ? Mire akartok keszulni ? Ne ugy alljunk mar oda hogy eleve csont hulyek vagyunk a palyan.
ahogy elkezdjuk vegyetek elo kést, és kapcsoljatok ki a monitort😊
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Köszönjük
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
http://dlauth.filefront.com/5f9901d037/6ea9ab1baa0efb9e19094440c317e21b/9f7b204ff7afd697c052630d6c6717c5/own-age/vids/sof2/PistolCannon.zip
tõcsétek
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
En egyebkent nem tartom az OBI-t istennek, en ugyan ugy lelovom majd oket ha tudom, de ha tudok akkor segitek a felkeszulesben.
Mas ugy gyakorolni, hogy a masik valoban gyakorlo partner, es mas ugy hogy a masik minden aron ki akar nyirni, es nem ugy jatszik ahogy egy edzomerkozesen kell.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Majd mind 2 MAP-ot ti valasztjatok, igy tudtok gyakorolni 2 palyan is.

Vasarnap este 19 orakkor ott leszunk.
Kuld a pass-t majd.
Juhhheeeeeeeeee......... Vegetek lesz

A DCF szóvivõjeként szólítom meg a közt !!!
Edzõpartnert keresünk vasárnap este 8-ra, gyakorlás, meg fun-war céljából. Bár a hangsúly inkább a gyakorláson, a különbözõ taktikák csiszolgatásán lenne. Kérlek jelentkezzetek radinál, vagy nálam. Elõre is köszi !!!!
Pont akartam mondani, hogy mi vállalnánk, mert van egy kis gyakorolni valónk. És kipróbálnánk néhány új dolgot is rajtatok, meg gondolom Ti is rajtunk. Na mehet???OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Kis amator csapatunk az FDI ellenfeleket keres egy jo kis baratsagos kuzdelmekre.
Amennyiben valamelyik profi Klan szeretne rajtunk kitolteni minden nemu oldoklesi vagyat , kerjuk jelentkezzen. Ide irjon akit erdekel : [email protected]
Most hogy kiestunk a ligabol , bar megjegyzem nem az en hibam volt, a tobbiek egyszeruen annyira benak hogy nem talalnak el senkit, sokszor egyedul voltam 6 ellen (ez hulyeseg)

es meg igy is nyertem, nem nagyon tudunk jo kis WAR-okat jatszani, pedig igenyli a szervezetunk.
Jelentkezoknek elore is koszi.

EN VAGYOK AZ ASZ cimu musor.
Ne tegyetek mar be ilyen kepekt plz amin elsok vagytok (akarmilyen frag aranyal) mert szerintem nem sok embert erdekel. Raadasul ugy latom hogy csak CTF-en villog a banda.
Gyertek inf-re inkabb ti is, mert ott mar lassan olyan kevesen jatszunk hogy fel oraig keressuk egymast a palyan.
Ezt mindenkinek ajánlom, szedje le, hallgassa meg!
http://csabathewarchief.freeweb.hu/mp3.mp3