Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stotoo
tegnap este

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

zSo
Csapatom neveb igerem, hogy nagyon szivosan fogunk harcolni, ha kell campelni 2 oran keresztul.
Annyit aruljatok mar el nekunk (emailben is jo) hogy melyik palyakat nezzuk meg ? Mire akartok keszulni ? Ne ugy alljunk mar oda hogy eleve csont hulyek vagyunk a palyan.
Grave Digger
Nekem vizont lenne egy extra kérésem az OBI felé.
ahogy elkezdjuk vegyetek elo kést, és kapcsoljatok ki a monitort😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Dud [OBI]
Köszi a hozzáállást, ez rendes Tõletek. Ha kérhetem, úgy játszatok majd, hogy mindenképpen akarjatok minket megverni, mert csak úgy derül ki, hogy mûködnek -e az új taktikai elemek, amiket kitaláltunk. Ha majd van valami extra kérésünk, úgyis szólunk.

Köszönjük

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Kaszi46
Viva Laonda

*Posse*T.W.D*

LSC
mi is ez?

Pano
meg, válaszoltam is

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
nah, majd most:

zSo
Pano !!! Levelemet megkaptad ?
csabawarchief
Cablenet letöltés izelítõ ínyenceknek:

Pano
ha jönne is :\

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kolin Mekré
ezt a filmet láttátok már? A csokker jó eséllyel pályázhat a "John Wayne bekaphatja" díjra

http://dlauth.filefront.com/5f9901d037/6ea9ab1baa0efb9e19094440c317e21b/9f7b204ff7afd697c052630d6c6717c5/own-age/vids/sof2/PistolCannon.zip

tõcsétek

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

zSo
Szerintem elraktam a cimedet, de este ugy is megnezem, es beirom hogy kinek van meg a cime.
zSo
Ugy ertettem a beirasom melyen tisztelt PUPCIKA, hogy mivel mi nekunk nem kell tovabbi meccseket vivnunk, igy ugy gondolom nem az a fontos hogy mi mit tudunk csinalni, hanem elsodleges, hogy 1 magyar Klan tudjon felkeszulni a ra varo meccsekre.
En egyebkent nem tartom az OBI-t istennek, en ugyan ugy lelovom majd oket ha tudom, de ha tudok akkor segitek a felkeszulesben.
Mas ugy gyakorolni, hogy a masik valoban gyakorlo partner, es mas ugy hogy a masik minden aron ki akar nyirni, es nem ugy jatszik ahogy egy edzomerkozesen kell.
csabawarchief
mikor szorakoztam utoljára ??

Stotoo
de akkor is:

Stotoo
Csaba ha még1x szórakozol a radióval én komolyan mondom hogy:

DayWalker
Meg van még a címem, vagy elküldjem még1x?

csabawarchief
Valaki megtudja nekem mondani, hogyan tudnám letölteni ezeket a plusz smileyeket ??

Dud [OBI]
LOOOOOOOL!!!

Pupcika

Pupcika
atért ennyire nem kell

zSo
Rajtunk gyakorolhattok, azt csinalunk amit akartok.
Majd mind 2 MAP-ot ti valasztjatok, igy tudtok gyakorolni 2 palyan is.
Végre megy az irodában az 72K-s letöltés. Már csak otthon kellene hogy átállítsák.
Dud [OBI]
A jelszót és a war portot emilben küldöm (vagy a Pilu).

Dud [OBI]
Lehet. Mi tényleg gyakorolni fogunk. De azért mindent megteszünk a totális megsemmisítésért.

zSo
DUD !

Vasarnap este 19 orakkor ott leszunk.
Kuld a pass-t majd.

Juhhheeeeeeeeee......... Vegetek lesz
Dud [OBI]
Sajna nem. 2 tagnak nem jó. És sajna úgy fest, hogy legkorábban csak vasárnap jó 19h -kor. Az még nektek ok???

zSo
DUD !!

Nektek a holnap este 19ora jo ?
Dud [OBI]
Fasza. Várom a híreket.

Dud [OBI]
Ha kell valaki aki kiugrik az ablakon, csak szóljatok és megyek...

Ford Fairlane
Srácok!!
A DCF szóvivõjeként szólítom meg a közt !!!
Edzõpartnert keresünk vasárnap este 8-ra, gyakorlás, meg fun-war céljából. Bár a hangsúly inkább a gyakorláson, a különbözõ taktikák csiszolgatásán lenne. Kérlek jelentkezzetek radinál, vagy nálam. Elõre is köszi !!!!

zSo
Holnap postazom a SOF2-t fiukak annak akinek megvan a cime.
zSo
OK, egyeztetek a tobbiekkel gyorsan hogy mikor jo.
Dud [OBI]
Kár! Pont akartam mondani, hogy mi vállalnánk, mert van egy kis gyakorolni valónk. És kipróbálnánk néhány új dolgot is rajtatok, meg gondolom Ti is rajtunk. Na mehet???

zSo
Ja es meg :

Amatorok kimeljenek : OBI, DCF, FX, GBS, PS, .....stb
zSo
FELHIVAS !!!!!!!!!!!

Kis amator csapatunk az FDI ellenfeleket keres egy jo kis baratsagos kuzdelmekre.
Amennyiben valamelyik profi Klan szeretne rajtunk kitolteni minden nemu oldoklesi vagyat , kerjuk jelentkezzen. Ide irjon akit erdekel : [email protected]

Most hogy kiestunk a ligabol , bar megjegyzem nem az en hibam volt, a tobbiek egyszeruen annyira benak hogy nem talalnak el senkit, sokszor egyedul voltam 6 ellen (ez hulyeseg) es meg igy is nyertem, nem nagyon tudunk jo kis WAR-okat jatszani, pedig igenyli a szervezetunk.
Jelentkezoknek elore is koszi.
zSo
Tegnap nem is lottel le
Mert 1 oldalon irtottuk az ellent.
Veguk volt mint a botnak.
zSo
Bocsanat !! Meg az elozohoz.

TISZTELET A KIVETELNEK .
Én azért gyakran megtalállak.
zSo
Ugy latom egy kicsit kitort itt az
EN VAGYOK AZ ASZ cimu musor.
Ne tegyetek mar be ilyen kepekt plz amin elsok vagytok (akarmilyen frag aranyal) mert szerintem nem sok embert erdekel. Raadasul ugy latom hogy csak CTF-en villog a banda.
Gyertek inf-re inkabb ti is, mert ott mar lassan olyan kevesen jatszunk hogy fel oraig keressuk egymast a palyan.
Ha az ilyen képnézegetõt aberráltnak nevezed akkor minek nevezed ha valaki nem képes leugrani a "g" gombrol.Akkor sem ha 19-en szolnak rá, hogy fejezze be.Lassan ott tart a dolog, hogy amint bemész egy csapatban az kiürül.Na ez az aberráltság.
csabawarchief
HI ALL!

Ezt mindenkinek ajánlom, szedje le, hallgassa meg!

http://csabathewarchief.freeweb.hu/mp3.mp3

csabawarchief
megjön az e-mail, hát ez... szóval no comment, aki ilyet gyûjt, az aberrált

csabawarchief
ja, ma még nem reggeliztem, de asszem nem is fogok

csabawarchief
mindegy, ocsmány, irjunk sokat, hogy eltûnjön 😄D

LSC
az még nincs 100 éves😊.

LSC
Csba küldtem neked mailt😊))))))))9.

csabawarchief
Nem, kikérem magamnak, nekem nem kellenek 100 évesek, maradok a 16-25 éveseknél, köszi.

LSC
De azért lementetted a képet mi?