Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a CTFekrõl ki kellene szedni a KAM2õt!!!
esetleg limitálni 1 flagra a limitet...
lécci csináljatok vmit, mert egy szar az a pálya.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

vannak kételyeim za én sof2-es "pályafutásom" jövõjével kapcsolatban..lehet hogy nemsokára fontos bejelentést teszek..
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
na ezt értelmeztem én annak. ez így simán elég nyers megszólalás. máshogy éreztem volna, ha odarak pár smiley-t...
csak ti a Dartsban maximum Muhehehehehehehehehe

nagyon paprikás a hangulat
"fõnök,
erõs a dumája,
nem csipí a pofáját?"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nekem az a véleményem a Gyozo serverrel kapcsolatban, hogy akkor lesz népszerû ha valamiben túlszárnyalja a OBI servereket. Pl. probálkozzatok DM serverrel, vagy csináljatok CTF servert, stb. Ja és legyen OSP is!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.
, mint bemenjek a gyõzõre, ahol várhatok félórát, hogy odajöjjön valaki gamelni.I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szia.
Na ezt most végkép nem értem, hogy ezzel a hozzászólással mi problémád van, semmi sértõ és megalázó nem volt benne!!!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
"LEGFONTOSABBAT KIFELEJTETTEM:
R E A L D A M A G E nincs rajta.
"
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
"Ja. 1* beléptem a Gyõzõbe. Látom pár magyar ott baszaxik. Gondoltam beírom nekik, hogy ne itt küzdjenek, mert az összes magyar player az OBI-n játszik, meg SG fórum, meg OBI site. Lõktem a rizsát. Késöbb láttam, hogy a Szocso gyereknek irogattam aki ott az admin.
LEGFONTOSABBAT KIFELEJTETTEM"
No Comment! Szerintem ez a hozzászólásod sok mindent elárul a személyiségedrõl!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nem, nem vagyok gyõzõ haverja. engem szocso keresett meg pár sof2 technikai problémával, és tegnap mondta, hogy meg lesz szüntetve a szerver, ha márc. végéig üres marad. én meg szeretném, ha szocso nem veszítené el az állását 😊
a szervereken egyébként már van pb, állítólag 1.03-as (bár kívülrõl csak 1.02-nek látszik...(?!)). szocso többek között az osp-rõl meg a realdamage-rõl is kérdezett, tehát ezzel már elvileg felnõne a 'komoly' szerverek közé. szóval én csak szocsónak akartam ezzel segíteni.
egyébként ne hidd, hogy minden játékos csak a ti szervereiteken játszik. egy részük (nem csak a kevésbé skilles, ill. újonc játékosok) más szervereken is kiéli lövöldözési és ölési mániáját.
abban viszont mindannyian egyetértünk, hogy az OBI-szerverek a legjobbak közel s távol e világon....teccikérteni? 😄
LEGFONTOSABBAT KIFELEJTETTEM:
R E A L D A M A G E nincs rajta.
Gyõzõ azért üres szerintem, mert amikor mi már régen punkbusterrel nyomtuk a szervereinken, az még sok-sok hónapig 1.0-ás volt. Minden csíter szabadon garázdálkodhatott rajta. No meg a komoly játékosok felpeccselik azonnal a gámát és be se tudtak volna lépni. Mára viszont minden playernek fontos a társaság, és a megszokott hely.
Sztem ennyi.
mostanában tök üres....
illetve mitõl lenne népszerûbb???