Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
OBI!!!
a CTFekrõl ki kellene szedni a KAM2õt!!!
esetleg limitálni 1 flagra a limitet...
lécci csináljatok vmit, mert egy szar az a pálya.

Pano
Ezt nézzétek meg! Új SoF II MOD, ami készülget! Szerintem a témája nagyon ott lesz a topon! Bõvebb info itt

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Na mi van, mi van? Mi történt?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

NaNoKuTyA
????

\':..:\'

Pano
heh? nemá zsk, eltöröm a kezed

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

de most egyébként sem az a lényeg, hogy ki kicsoda, hanem hogy mivel lehetne gyõzõ szerverét az OBI-szerverhez hasonló szintre felhozni, hogy ne félórákat kelljen várni, "hogy odajöjjön valaki gamelni". és persze kicsit más is legyen, mint az OBI, mert különben télleg kevesen fogják látogatni.

Pano
Én csak azt tudom mondani, hogy ha a GYõzõ felfejlõdik, még akkor sem fogok odajárni

most egy kicsit más:
vannak kételyeim za én sof2-es "pályafutásom" jövõjével kapcsolatban..lehet hogy nemsokára fontos bejelentést teszek..

pont ez amit kiéreztem a kérdésbõl: hogy szerinte "Gáz ha a Gyõzõ haverja valaki". amennyiben nem ez volt a szándéka, akkor elnézést kérek tõle, és zárjuk le a vitát.

Dud [OBI]
Mér én meg a Pilu haverja vagyok, de ettõl még nem esek a torkodnak. Ez gáz ha megkérdi valaki? Gáz ha a Gyõzõ haverja valaki? Ne lihegjük már túl ezt a dolgot lécci.

Dud [OBI]
Mi elég sûrûn járunk piálni. Ott dumálhatunk. Néha beírom ide is, hogy mikor hol vagyunk.

"Te vagy Gyõzõ haverja?"
na ezt értelmeztem én annak. ez így simán elég nyers megszólalás. máshogy éreztem volna, ha odarak pár smiley-t...

NaNoKuTyA
midjárt bebaszlak titeket a zajló Dunába!

Pupcika
Pupci te olyan hülye vagy hogy már én szégyenlem 😊))))))))

Pupcika
tegnap bebasztatok ti is minta anno Petõfink és ti s csináltatok 12pontot mi?
csak ti a Dartsban maximum Muhehehehehehehehehe

Pupcika
na mi van forradalmárok
nagyon paprikás a hangulat
"fõnök,
erõs a dumája,
nem csipí a pofáját?"

vannak!Te Dud egyszer osszejohetnenk egy beszelgetesre, nem gondolod?

The Garrett
király lenne egy DM realdamage szerver! tuti ött döglenék egész nap 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dud [OBI]
Ezt tavaly óta tudom. Csak azt tudnám mi vagyok...

Dud [OBI]
Én is. A Tiédben is vannak nyilak?

en szemely szerint egy piros-feher-zold karszalaggal oldom meg..

R@in
Például mit???

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

NaNoKuTyA
jah, akkor te nem is vagy igazi magyar!

csabawarchief
Szevasz Szocso, köszöntelek a többiek nevében is itt, eme nemes fórumban!

Nekem az a véleményem a Gyozo serverrel kapcsolatban, hogy akkor lesz népszerû ha valamiben túlszárnyalja a OBI servereket. Pl. probálkozzatok DM serverrel, vagy csináljatok CTF servert, stb. Ja és legyen OSP is!

Timber
kokárda .. kell a f***nak

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

csabawarchief
jojo csak erre voltam kiváncsi, azért március 15 az március 15! fel a kokárdát a bal oldalra

Dud [OBI]
Jah. De mielõtt belekezdesz, tavaly óta nem politizálok és ez itt nem az a fórum.

csabawarchief
miért? a fidesz miatt ?

Dud [OBI]
A kokárdásról tavaly óta ugyanaz jut az eszembe, ezt érték el vele! Okádnom kell miatta...

The Garrett
látod nekem nem kellett mondani 😊 kora reggel kitettem 😊

csabawarchief
Sziasztok! Március 15-e van, senki ne felejtse el a kokárdát, ha elmegy valahova, de a biztos az, ha otthon is viseled. Emlékeztetõül:

The Garrett
az igazság gyakran fáj 😊

Dud [OBI]
Nem értelek. Többször végigolvastam, de semmi lenézõ nincs benne. Ezek egyszerû tényközlések. Szal nem kell felfújni a dolgot...

Dud [OBI]
Bocs nem ismerlek. Te ki vagy?

The Garrett
ehh 15 😊

The Garrett
ha már május 1 izééé....március 16 van 😊

Taptarap
Jó a kokárdád.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Stotoo
Csabathewarchief le van valtva szerintem most szocso lesz az aktuális szivatnivaló ez a beszolasa utan (ami az elso ebben a forumban)

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

The Garrett
bocs hogy kívülállóként beleszólok, de én személy szerint inkább megyek OBI szerverre ami mondjuk 17/20 mert akkor tuti lesz kit lõni, mint bemenjek a gyõzõre, ahol várhatok félórát, hogy odajöjjön valaki gamelni.

Taptarap

Szia.
Na ezt most végkép nem értem, hogy ezzel a hozzászólással mi problémád van, semmi sértõ és megalázó nem volt benne!!!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Stotoo
Ha mar idezel idezz normalisan:
"LEGFONTOSABBAT KIFELEJTETTEM:

R E A L D A M A G E nincs rajta.
"

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

szocso
Sziasztok Üdvözlök mindenkit!

"Ja. 1* beléptem a Gyõzõbe. Látom pár magyar ott baszaxik. Gondoltam beírom nekik, hogy ne itt küzdjenek, mert az összes magyar player az OBI-n játszik, meg SG fórum, meg OBI site. Lõktem a rizsát. Késöbb láttam, hogy a Szocso gyereknek irogattam aki ott az admin.
LEGFONTOSABBAT KIFELEJTETTEM"

No Comment! Szerintem ez a hozzászólásod sok mindent elárul a személyiségedrõl!
ma mindenkinek kotelezo a kokarda a szervereken!

[HUN]PAStheLoD
win xp tûzfalat érdemes már az eleén kilõni mert szar és csak kellemetlen

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Valszeg a tûzfal zavart be.Kicseréltem a pb könyvtár "belsejét" majd kilõttem a tûzfalacskát és láss csodát müxik a dolog😊köszz még 1x
[HUN]PAStheLoD
tudom, tudjuk... de annak ellenére tele van általában,

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

naaa, ez a kérdés kicsit lenézõnek tûnik. (hogy gondoltad, kérj bocsánatot 😄)
nem, nem vagyok gyõzõ haverja. engem szocso keresett meg pár sof2 technikai problémával, és tegnap mondta, hogy meg lesz szüntetve a szerver, ha márc. végéig üres marad. én meg szeretném, ha szocso nem veszítené el az állását 😊
a szervereken egyébként már van pb, állítólag 1.03-as (bár kívülrõl csak 1.02-nek látszik...(?!)). szocso többek között az osp-rõl meg a realdamage-rõl is kérdezett, tehát ezzel már elvileg felnõne a 'komoly' szerverek közé. szóval én csak szocsónak akartam ezzel segíteni.
egyébként ne hidd, hogy minden játékos csak a ti szervereiteken játszik. egy részük (nem csak a kevésbé skilles, ill. újonc játékosok) más szervereken is kiéli lövöldözési és ölési mániáját.
abban viszont mindannyian egyetértünk, hogy az OBI-szerverek a legjobbak közel s távol e világon....teccikérteni? 😄

Pilu OBI
Ja. 1* beléptem a Gyõzõbe. Látom pár magyar ott baszaxik. Gondoltam beírom nekik, hogy ne itt küzdjenek, mert az összes magyar player az OBI-n játszik, meg SG fórum, meg OBI site. Lõktem a rizsát. Késöbb láttam, hogy a Szocso gyereknek irogattam aki ott az admin.

LEGFONTOSABBAT KIFELEJTETTEM:

R E A L D A M A G E nincs rajta.

Pilu OBI
Te vagy Gyõzõ haverja?
Gyõzõ azért üres szerintem, mert amikor mi már régen punkbusterrel nyomtuk a szervereinken, az még sok-sok hónapig 1.0-ás volt. Minden csíter szabadon garázdálkodhatott rajta. No meg a komoly játékosok felpeccselik azonnal a gámát és be se tudtak volna lépni. Mára viszont minden playernek fontos a társaság, és a megszokott hely.
Sztem ennyi.

nem tudjátok, mért nem népszerû gyõzõ szervere?
mostanában tök üres....
illetve mitõl lenne népszerûbb???