Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig az volt a legjobb mikor barátnõmmel üldögéltünk a holdfény alatt, erre jön a telefon:"kenyer 1 perc mulva war, hol vagy?"
Nálunk nincs munkája senkinek, azzal játszol amivel akarsz és ott ahol akarsz.Egy kitétel van a TS2 használat 😊
Bár csak ismétlem önmagam.Mi soha nem azért játszunk, hogy nyerjünk hanem azért, hogy játszunk és jól érezzük magunkat. 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
mint már írtam, egy ideje levelezünk sof2 technikai problémák megoldása végett, mert mint köztudott, õ gyõzõ egyik szerverének adminja. és tegnap említette meg nekem a problémáját a szerver látogatottságát és jövõjét illetõen, én meg gondoltam, segítek neki.
egyébként meg ami okfejtést leírtál, az tök korrekt, szal csak a kezdéseddel volt gondom, de így már megértelek.
tehát akkor peace.......lehetek én is a barátod??? 😄DDDDDD
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
na ezt mar tuti nem lesz konnyu kihevernetek! ^.^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Egyébként ha nem vagy a haverja akkor miért téged keresett meg ezzel a problémával?
Miért nem kérdezett itt személyesen?
Estetleg miért nem minket kérdezet?
Mert segítettünk volna, mint ahogy segítettem is, hogy leírtam szerintem miért nem népszerû. Ennyi.
Nem kell válaszolni tök lényegtelen.
Kérem kapcsolja ki...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Nekem sem azért GSXR a nickem mert egész nap a szobában kiguvadt szemekkel nézem a felvillanó pixeleket! Annyit ígérhetek h. miután elfüstöltem min 1 tank benzint és végigkerekeztem a fél várost
este megpihenve kiosztok pár golyót köztetek

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
sajnos nekem kicsit más a stílusom mint pl a sof társadalom "lakóinak" és ezt nehogy félreértsétek nem sértésnek szántam, de én egész egyszerüen nem tudom magamat olyan szinten beleélni ebbe az egészbe mint ti 😞
bringabuzi vagyok és fõleg msot, hogy jön a jóidõ inkább a haverokkal lógok minthogy a szervereken lövöldözzek.. 😞
Azt mar CSben is en csinaltam legjobban ^.^
.