Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
(addigra kicserélem a szemeim: LSC-t is alig találtam el ma délben 😊 ).

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Egész pontosan 9 levelet írtam és 11 panaszcédulát állítottak ki miattam. Volt olyan, hogy már teli torokból üvöltöttem az egyik szerencsétlen ügyfélszolgáltatóval. Mondtam is neki: hanyas vagy Te disznó... meg uram, uraaaam a kurva életbe mááá.... meg ilyeneket.
Miután láttam, hogy ez nem biztos hogy célravezetõ, mindenkinek beszéltem a fõnökével is és pket is elláttam, panaszlevelekkel. A végén már vagy 3 -an intézték az ügyeimet (igaz volt ismerõsöm is ott). Na végkifejletként sikerült valami olyan kiharcolnom, hogy a Matávos csóka szerint ilyan fényévente egyszer forul elõ és csak extrém különleges esetben...
Csak azért írtam le mindezt, hogy ebben az országban csak pofátlan aroganciával és rámenõsséggel lehet célt érni. Mindenkit baszogatni kell, hogy csináljon valamit. Szal csak harcoljatok tovább, elõbb utóbb megunják és csinálnak valamit.

\':..:\'
Tiszelt ....! (ezt a részt kihagytam, mert nem a reklám helye😊)
Sajnálattal kellett tapasztalnom, hogy a régóta várt vonalbõvítés sem érte el a kívánt hatást. Kapcsolatom az általam elérni kívánt szerverrel/szerverekkel újra elérte a vonalbõvítéas elõtti nagyon gyenge szintet. Sajnos azt is észrevettem, hogy még a külföldi (Spanyolország, Francia, illetve: Németország, Portugália, de felsorolhatnám Európa összes országát) kábel, illetve ADSL kapcsolattal rendelkezõk is könnyebben, jobb minõségben kapcsolódnak ahhoz a budapesti szerverhez, melynek elérése miatt tulajdonképpen elõfizettem önökhoz. Problémám elsõsorban abban áll, hogy iszonyatosan ingadozó a kapcsolat: hol van, hol nincs! Ez a tény, valamint az, hogy ennek fejében én havi 18750 forintot fizetek önöknek a "szélessávú" internet használatért, sarkallt engem ennek a levélnek a megírására. Kérem, hogy panaszomat vegyék legalább annyira komolyan, mint amennyire havi internethaszálatomért kiküldött csekkjeiket én veszem, s a problémát a lehetõ leghamarabb, valamilyen formában hárítsák el. Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy annak az online lapnak vagyok a munkatársa, melyben önök is tulajdonrésszel bírnak, azt hiszem nem is kérek túl sokat önöktõl.
Köszönettel: Szentimrey Tamás
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ki is játszik az x3m-el?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

\':..:\'
Na ez tegnap se szakadt meg, de a 10(asszem) vedo oldalbol asszem 3* ertem be eloszor az ajton, ami viszont nagyon lehervasztott
Mellesleg butamekrenek most kivetelesen igaza van

Én elmondom hogy mi hogy csináltuk, hiszen kiestünk :>
Szal aki a hidhoz ért hamarabb az dob egyet a rusholók elõ, de ilyenkor jött az nmy és szintén lelõtte vagy átdobott a hidra egyett, meg aki a teherautótól jött az is 😛
Kb a hk1-en 7 pontot tudtunk asszem összesen szerezni 😊
Ha tud valaki bunnyzni annak tökély ez a map (qnosira gondolok :>)
Õ mondjuk bárhova felugrik elugrik mint a szöcske.
No mind1 ez saját vélemény volt, GL HF OBI az egész sof2 scene szurkol!

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Jó warok lesznek.

Csak 1-2 tipp a többit ki tudjátok találni.
1. Ha a kékek állandóan rusholnak, nem kell odafutni, a flame elõbb ér oda. Tehát még futtából kell dobni, úgy hogy pont ott essen le, ahol befutnak. Utána meg a másik oldalra. Ez be szokott jönni. 2 ilyen kör után meggondolják a befutást...
2. Nem kell erõltetni a táska védést ha nem megy. A kihozatal meggátolására is lehet törekedni...
3. A házba berohanókat is lehet lassítani. Hídról egy jól irányzott gránát...
A teljes taktikát nem mondom el. Ez csak egy része. Nagyon fontos a csapat többi tagjának helyezkedése, valamint az összhang. De ha ezeket megfogadjátok, a többit már hozzá tudjátok építeni.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
TDC megint elveri FX-et mint a rongyot, és az OBI is az x3m-et, hiszen a CI már játszott vele, szal már ismeri 1-2 arc az OBI-ból az õs stílusukat (remélem)
S merem remélni OBI megveri õket...
TDC vs OBInak mi lesz a vége? hm
Hát delfin

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
A meg a másik hogy spectbe volt néha Neutro...na mind1 nem akarok fikázni
szal szal...a francba kiestünk :>>>>
GG FX
Elõször is gratula az összes magyar klánnak a helytállásért, és a II OBI ligában remélem gyarapszik a számunk... (Code) :Ð
Az FX vs SL warról meg annyit hogy sajnos voltunk egy páran (a többség ) akiknek nagyon nem ment a játék, többek közt nekem (röstellem bevallani)
Nálunk is szinten ugyanaza a mapok voltak mint GBS vs OBI-n...
hk1rõl annyit:
sztem nagyon labilis egy map cw szempontjából! Ez 100! Mondtam IRC-n is, de itt is leirom, hogy az nyer itt aki hamarabb beér a táskához, (gondolom volt rush dögivel nálatok is) szal ez mekkora kamu map már???? Hogy a védõ csapat nem ér oda idõben a védeni való táskához, akkor van esélye ha a táskára flame gránátot dob messzirõ, és akkor talán...mert ilyenkor már alattuk lehet az nmy és dobálja fel a flamet szintén...
A másik megoldás meg a lassu 2-3 fõs squadokra bomlás támadáskor és behatolni apránkén...
Nekünk az utóbbi fexik, mert 50% az esélyed a rushra támadóként, és ezt szerintem nem érdemes kockáztatni! imho!
hk2-n viszont nálunk nagyon fordult a kocka, szinte alig volt pontjuk, s ugy mentünk hk2re hogy ha 7-0 lesz a védésünk akkor lenne egyenlõ...namármost az utolsót csesztük el, mert elcsesztük, de nagyon muhaha
Sztem hk1 sux
Vettem demot ha kell vkinek feltöltöm valahová...