Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Már ami inf/dem.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Csak GYÁRI mapok választhatók. Azok viszont mind.

Dud [OBI]
Jelentkezéseket pls Qnosinak küldeni taglistával. Köszi

Qnosi [OBI]
szvsz : nem

Sáska
Hele!! A II. Ligában a CS-s mapok is választhatóak lesznek? (dust,italy, aztec)??

Pano
KÖSZ BOLT, imádlak

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
MEGJÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!! MEG IS KÉNE NÉZNI A POSTALÁDÁT 😄DD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

CODE tuti jön a ligába. 😊 Mi osztjuk az önbizalmat a csapatok között. Csak sietni a meccseken mielõtt mindenki leTKzódik vagy felrobbantja magát tõlünk. 😊
(addigra kicserélem a szemeim: LSC-t is alig találtam el ma délben 😊 ).

Pano
hohóó, épp ellenkezõleg...

Pano
Azé az kicsit durva, hogy közelebb vagyok pesthez, mégis én kapom meg utoljára, nemde?

Rambo [OBI]
Hát nem volt elég tegnap?

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Pano
kabbe

NaNoKuTyA
háát amíg kiteker a határba a postás!

\':..:\'

Pano
én még mindíg nem kaptam meg, fejbe lövöm magam!!!!

Dud [OBI]
Én a helyedben nem próbálnám ki élesben a szerveren, mert tuti, hogy azonnal lecsítereznek. Az meg elég megalázó szerintem, egy ilyen társaságban.

R@in
Nekem is 12-vel tölt fel.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

DayWalker
Csak a CD egy kicsit nehézkesen akar kijönni a tokjából

Uk-muk
ha töltögetek le scripteket a sof2files.com-ról,és ne adj isten kipróbálnám,hogy mire jó, azt mennyire fogja komálni a PB?Volt köztük olyan,hogy a szerzõ nem garantálta,hogy a PB nem fog visítani érte.
DayWalker
Köszi Bolt a SOF-ot, megérkezett épségben

NaNoKuTyA
nekem 8 😊

Taptarap
Nekem 30!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

CB-LSC
neked mennyi?
CB-LSC
de azelõtt is ennyi volt akkor ez hogy?
R@in
A 64 az kb 7Kbs sztem...

Grave Digger
Dud, köszi az infokat😊 Az a legnagyobb gond, hogy már amióta bekötötték a netet, azóta vannak problémák. Én már belefáradta a folymatos reklamálásba, még valahogy kihúzom a szerzõdésembõl hátralévõ három hónapot, aztán v-net adsl lesz. egy tizessel olcsóbb és stabil a pingem is

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

CB-LSC
axelero adsl-el rendelkezõknek mennyi lett az upload-juk?Mert nekem elvileg 128 de ugyanannyival töltök fel mint elõtte 64-el.KB:12-14 Kbs-el.
Dud [OBI]
Kár hogy nem láttad azt a levelet, amit én írtam az axeleronak!
Egész pontosan 9 levelet írtam és 11 panaszcédulát állítottak ki miattam. Volt olyan, hogy már teli torokból üvöltöttem az egyik szerencsétlen ügyfélszolgáltatóval. Mondtam is neki: hanyas vagy Te disznó... meg uram, uraaaam a kurva életbe mááá.... meg ilyeneket.
Miután láttam, hogy ez nem biztos hogy célravezetõ, mindenkinek beszéltem a fõnökével is és pket is elláttam, panaszlevelekkel. A végén már vagy 3 -an intézték az ügyeimet (igaz volt ismerõsöm is ott). Na végkifejletként sikerült valami olyan kiharcolnom, hogy a Matávos csóka szerint ilyan fényévente egyszer forul elõ és csak extrém különleges esetben...

Csak azért írtam le mindezt, hogy ebben az országban csak pofátlan aroganciával és rámenõsséggel lehet célt érni. Mindenkit baszogatni kell, hogy csináljon valamit. Szal csak harcoljatok tovább, elõbb utóbb megunják és csinálnak valamit.

NaNoKuTyA
nemhiába, tavaszodik! mindenkiben ébredezik a költõ(fogalamazás: 5-ös)! szerintem hívd fel õket és akarmit mondanak, csak annyit válaszolj: "HANYAS VAGY TE DISZNÓ??"!

NaNoKuTyA
biztos megkapod, hisz jó munkásember vagy!😄D

Grave Digger
Nahh én is írtam egy szívheszszóló levelet a szolgáltatómhoz😊 Íme: csodáljátok.

Tiszelt ....! (ezt a részt kihagytam, mert nem a reklám helye😊)

Sajnálattal kellett tapasztalnom, hogy a régóta várt vonalbõvítés sem érte el a kívánt hatást. Kapcsolatom az általam elérni kívánt szerverrel/szerverekkel újra elérte a vonalbõvítéas elõtti nagyon gyenge szintet. Sajnos azt is észrevettem, hogy még a külföldi (Spanyolország, Francia, illetve: Németország, Portugália, de felsorolhatnám Európa összes országát) kábel, illetve ADSL kapcsolattal rendelkezõk is könnyebben, jobb minõségben kapcsolódnak ahhoz a budapesti szerverhez, melynek elérése miatt tulajdonképpen elõfizettem önökhoz. Problémám elsõsorban abban áll, hogy iszonyatosan ingadozó a kapcsolat: hol van, hol nincs! Ez a tény, valamint az, hogy ennek fejében én havi 18750 forintot fizetek önöknek a "szélessávú" internet használatért, sarkallt engem ennek a levélnek a megírására. Kérem, hogy panaszomat vegyék legalább annyira komolyan, mint amennyire havi internethaszálatomért kiküldött csekkjeiket én veszem, s a problémát a lehetõ leghamarabb, valamilyen formában hárítsák el. Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy annak az online lapnak vagyok a munkatársa, melyben önök is tulajdonrésszel bírnak, azt hiszem nem is kérek túl sokat önöktõl.

Köszönettel: Szentimrey Tamás

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

[HUN]PAStheLoD
ez engem is érdekel!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dud [OBI]
Jah. Összes gyári map választható lesz.

R@in
Juspe pl tökéletesen csinálja amit az 1es pontban írtál és nekik HK1 volt a választott mapjuk.
Ki is játszik az x3m-el?

Rambo [OBI]
(De ez nem igaz)

Rambo [OBI]
Igen, meg lesz egy elim map, amit csak a war elõtti pillanatokban mondunk meg!

Qnosi [OBI]
ja 😊
(asszem .. bar meg kerni kell a zengedejt a tanacstu'l 😄😄

NaNoKuTyA
Tényleg a liga2-ben az új mapok is választhatóak lesznek???

NaNoKuTyA
Egyetértek Kolinnal! Mi is ugy éreztük, hogy mindkét oldalnál két lépéssel hátrábról indulunk, meg egyébként se a GBS erõssége a rush. En jobban szeretem ha a két csapat szép aprólékosan örli fel egymást, és van lehetõség korrigálásra, rögtönzésre! De hát ez egy ilyen map, szal muszály lesz valahogy megbarátkozni vele!

Qnosi [OBI]
HK1-en piroskent meg sosem ertem oda kesobb, ha ott kezdek eleg kozel az ajtohoz es elsonek megyek be rajta...
Na ez tegnap se szakadt meg, de a 10(asszem) vedo oldalbol asszem 3* ertem be eloszor az ajton, ami viszont nagyon lehervasztott
Mellesleg butamekrenek most kivetelesen igaza van

Dud [OBI]
Köszi! Igyekszünk a legjobbat nyújtani.

Kolin Mekré
Ok Dud mi is gondoltunk erre, de sajnos õk is.
Én elmondom hogy mi hogy csináltuk, hiszen kiestünk :>
Szal aki a hidhoz ért hamarabb az dob egyet a rusholók elõ, de ilyenkor jött az nmy és szintén lelõtte vagy átdobott a hidra egyett, meg aki a teherautótól jött az is 😛
Kb a hk1-en 7 pontot tudtunk asszem összesen szerezni 😊
Ha tud valaki bunnyzni annak tökély ez a map (qnosira gondolok :>)
Õ mondjuk bárhova felugrik elugrik mint a szöcske.
No mind1 ez saját vélemény volt, GL HF OBI az egész sof2 scene szurkol!

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Dud [OBI]
Nemcsak a CODE de ha minden igaz lesz még 1 vagy 2 Magyar klán pluszban. Sõt! A külföldiek közül ios jelentkeztek újak: FTP, HG és még valakik akikre nem emléxem.
Jó warok lesznek.

Dud [OBI]
Máskülönben meg sajnálom, hogy nem sikerült. Szorítottam nektek 2 ideggörcs között.

Dud [OBI]
A HK1 valóban kétesélyes. De meg lehet oldani. Több megoldás is van.
Csak 1-2 tipp a többit ki tudjátok találni.
1. Ha a kékek állandóan rusholnak, nem kell odafutni, a flame elõbb ér oda. Tehát még futtából kell dobni, úgy hogy pont ott essen le, ahol befutnak. Utána meg a másik oldalra. Ez be szokott jönni. 2 ilyen kör után meggondolják a befutást...
2. Nem kell erõltetni a táska védést ha nem megy. A kihozatal meggátolására is lehet törekedni...
3. A házba berohanókat is lehet lassítani. Hídról egy jól irányzott gránát...

A teljes taktikát nem mondom el. Ez csak egy része. Nagyon fontos a csapat többi tagjának helyezkedése, valamint az összhang. De ha ezeket megfogadjátok, a többit már hozzá tudjátok építeni.

R@in
Meg lehet állítani a kékeket, még azelõtt, hogy belépnének az ajtón

CB-LSC
jaja,meg a CB is.
Kolin Mekré
ha a döntõt kell megtippelnem, akkor TDC-OBI lesz ez is 100
TDC megint elveri FX-et mint a rongyot, és az OBI is az x3m-et, hiszen a CI már játszott vele, szal már ismeri 1-2 arc az OBI-ból az õs stílusukat (remélem)
S merem remélni OBI megveri õket...

TDC vs OBInak mi lesz a vége? hm
Hát delfin

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Kolin Mekré
még annyit a hk1hez, hogy direkt megbeszéltük hogy az megy a tatyóhoz aki közelebb van és így is a kék ért be elsõnek, és rögtön jött a flame azza -2 ember lett a végeredmény és vitték is a tatyót...
A meg a másik hogy spectbe volt néha Neutro...na mind1 nem akarok fikázni

szal szal...a francba kiestünk :>>>>
GG FX

Kolin Mekré
üdv!

Elõször is gratula az összes magyar klánnak a helytállásért, és a II OBI ligában remélem gyarapszik a számunk... (Code) :Ð

Az FX vs SL warról meg annyit hogy sajnos voltunk egy páran (a többség ) akiknek nagyon nem ment a játék, többek közt nekem (röstellem bevallani)
Nálunk is szinten ugyanaza a mapok voltak mint GBS vs OBI-n...

hk1rõl annyit:
sztem nagyon labilis egy map cw szempontjából! Ez 100! Mondtam IRC-n is, de itt is leirom, hogy az nyer itt aki hamarabb beér a táskához, (gondolom volt rush dögivel nálatok is) szal ez mekkora kamu map már???? Hogy a védõ csapat nem ér oda idõben a védeni való táskához, akkor van esélye ha a táskára flame gránátot dob messzirõ, és akkor talán...mert ilyenkor már alattuk lehet az nmy és dobálja fel a flamet szintén...

A másik megoldás meg a lassu 2-3 fõs squadokra bomlás támadáskor és behatolni apránkén...
Nekünk az utóbbi fexik, mert 50% az esélyed a rushra támadóként, és ezt szerintem nem érdemes kockáztatni! imho!

hk2-n viszont nálunk nagyon fordult a kocka, szinte alig volt pontjuk, s ugy mentünk hk2re hogy ha 7-0 lesz a védésünk akkor lenne egyenlõ...namármost az utolsót csesztük el, mert elcsesztük, de nagyon muhaha
Sztem hk1 sux

Vettem demot ha kell vkinek feltöltöm valahová...

R@in
Bolt megjött a játék, KÖSZI!