Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megjött a sof2gold!!!
köszi BoltBoy!
...bár még nem bonthatom ki, mert a tesómé... 😞
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
-spigi-
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Hele Stoto!
cg_crosshairgrow 0 (cékereszt nem nõ...)
cg_drawgun 0 (nincs fegyr...)
cg_drawfps 1 (fps...)
Ha érdeke a többi konzolparancs, akkor:
http://sof2help.uw.hu/konzol.htm
Üdv:
gEc!
/cg_drawfps 1
/cg_drawweapon 0
/cg_crosshairgrown 0 (ezt nem tudom)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
A HK2 pályán az elsõ kör fej-fej mellett ment, és úgy nyertünk 7-6-ra (pirosként).
Ugyanezen a pályán kékként 4-1-re mentünk(!) és való igaz, megragadtuk az alkalmat arra, hogy kipróbáljuk azokat az új támadási formációkat, amelyeket SGP délelõtt eszelt ki, és még csak meg se néztük, hogy bejöhet-e. Na egy GBS ellen ez nem jöhetett be. (5-7) Ezúttal komolyan terhére voltam a csapatnak, gyakorlatilag béketüntetést szerveztem, ugyanis SZINTE SENKIT nem találtam el (pedig elõte a bemelegítõ CTF-en nem volt baj).
A különbség a HK1 pályán alakult ekkorára, de errõl írt Pano, hogy a GBS-nek ez a map nem fexik.
Ezzel együtt elõször veszítettünk oldalt valaki ellen, tehát a saját pályáját se hozta még ellenünk senki.
A mi csoportunk (azt hiszem) gyegébb volt, csak a DCF és az SL ellen volt szoros a meccs. Valóban legyõzte a GBS a TDC-t is, FX-et is (ha jól tudom) de ez nem jelent semmit, mert ha a mi pályánk nem lesz ilyen kellemetlen az ellenfélnek, és kiengedünk a markunkból egy három pontos vezetést, akkor végünk van, mint a botnak.
Egyébként mostmár pontosan tudom, milyen lehet a Fradiban játszani: az elvárás a minden meccsen a gyõzelem. Ha gyõzünk, az a természetes, (bár ellenünk mindenki felszívja magát, mint a mosdószivacs) ha kikapunk az szenzáció. Ez eléggé nyomasztó is lehet.
GG OBI & GBS

- Szóval már megint le akarnak cserélni! Ennek a fele se tréfa! Valamit tennem kell! - gondolja magában. Odasétál a fiatal kakashoz, és így szól:
- Aha! Úgy látom te akarsz az új Casanova lenni! Azért én se vagyok ám még levesbe való! Biztos vagyok benne, hogy jobban helytállok mint te!
Ha nem hiszed, fussunk versenyt itt a tyúkólak körül és meglátjuk, ki bírja jobban szuflával!
A fiatal kakas gondolja, mit akar itt ez a vén kakas, és így válaszol:
- Tudod mit? Áll a fogadás! Tíz kört futunk! A gyõztesé az összes tyúk!
Sõt még adok is egy fél kör elõnyt - mondja büszkén. A verseny megkezdõdik, a tyúkok hangos kotkodácsolással biztatják a küzdõ feleket.
A hatodik körnél az öreg kakas elõnye már majdnem elfogy, de azért még mindig õ van elõl. A nagy rikácsolásra azonban a gazda kilép a házból, és a jelenetet látva, hozza puskájat, céloz, majd:
BAAAAMMM! Lelövi a fiatal kakast. Közelebb megy és megcsóválja a fejét:
- Én ezt nem értem! Ez már a negyedik homokos kakas ebben az évben !

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
"
Sajnálattal, de tudomásul kellett vennem, hogy Önök képtelenek az elvárható szinvonalnak megfelelõ szolgáltatást nyújtani. Az Önök által "korlátlannak" hivott internet szolgáltatás komoly korlátokkal bir, melynek terhét a mai napig voltam hajlandó elviselni. Ettõl fogva megköszönöm, hogy eddig is elõfizetõ lehettem, de többé nem fizetek több, mint tizenhatezer forintot, hogy esténként egy jót idegeskedhessek. Immár december óta 150 és 1000 közötti pingekkel kell Budapestig csatlakoznom, a tûzfal mögül pedig képtelen vagyok az általam használt, szabványos internetes szolgáltatások elérésére (bizonyos internetes játékok, Windows Messenger, hang- és videokonferencia, távvezérlés stb.). Többszöri megkeresésre sem vátozott számottevõen a helyzet, mely igy már tarthatatlan lett számomra. Emelt hangú levelemért szives elnézésüket kérem, de Önöknek is meg kell érteni helyzetemet, két éves szerzõdésünk nem tartható fent ilyen körülmények között. E panasszal irásban is élni fogok. "
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Köszi mindenkinek a bíztatást!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

. Egész M.o nektek szurkol, gyakorlojatok 4x olyan sokat, de szerintem ezt nem kell mondani 
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
. Kuuuuurva jó volt!
Most, hogy összesítve lett a táblázatban a továbbjutás, én OBI vs TDC döntõre tippelek!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Valamelyik nap rakom vissza a SOF-ot, aztán reszkess
Egyébként, ha lesz idõm, akkor megcsinálom a logót úgy ahogy akartam...
Kojiro ergo sum.
Gratulalok mindenkinek................