Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

faszaaaaaa!!!!
megjött a sof2gold!!!
köszi BoltBoy!
...bár még nem bonthatom ki, mert a tesómé... 😞

NaNoKuTyA
csatlakozom én is! a liga tényleg egy nagy élmény volt! Köszi OBI!

\':..:\'

R@in
Gratula minden magyar klánnak, az OBI-nak pedig külön köszönet a veszett jó liga megszervezéséért és lebonyolításáért.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Grave Digger
Kim hajrá tennap én is összekaptam velük nagyon. Az a baj, hogy elbasztam a telefonszámlámlámról egy ezrest aztán mire kidühöngtem magam a dunanet fõnökének, közölte, hogy ha lehet írásban is tegyem meg a panaszomat, hogy ki tudják vizsgálni. Hát ez looooooool komolyan mondom, havi 19000-ért írjak nekik levelet, hogy foglalkozzanak a hálózati problémáikkal. Megáll az ész. Magyarország 2003.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
jajj ha belegondolok, hogy az elõzõ heti gyakorló varon már 4-0-ra is mentünk az OBI ellen az egyik pályán😊)) Igaz kikaptunk asszem 14-11-re de kurva yo volt😊))

-spigi-

Néha ha szerencsések vagytok.

Rambo [OBI]
Ja, SL is. Úristen, szoktunk mi nyerni egyáltalán????

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Rambo [OBI]
Igen, úgy értettem, hogy komplett pályát nem vesztettünk. Oldalt kétszer, ellenetek, meg a CB ellen, ha jól emléxem. Nem akarom csökkenteni a DCF érdemeit 😊.

Ford Fairlane
Egy fél pályán az SL is megalázta ezeket a lúzereket...

Dud [OBI]
Igen, ez úgy igaz, hogy mapot, még nem vesztettünk senki ellen. Oldalt már egy párat biztos.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

rohadtgec
de mi vittük a mapot😉))))

"Ezzel együtt elõször veszítettünk oldalt valaki ellen, tehát a saját pályáját se hozta még ellenünk senki." Khm... Asszem volt egy DCF nevû klánocska aki vitt ellenetek egy shopot 7:6-ra, bár az régen volt.
rohadtgec

Hele Stoto!

cg_crosshairgrow 0 (cékereszt nem nõ...)
cg_drawgun 0 (nincs fegyr...)
cg_drawfps 1 (fps...)

Ha érdeke a többi konzolparancs, akkor:
http://sof2help.uw.hu/konzol.htm

Üdv:
gEc!

[HUN]PAStheLoD
nah go school :'( bye (GG megint OBI és GBS )

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
õõõõ...
/cg_drawfps 1
/cg_drawweapon 0
/cg_crosshairgrown 0 (ezt nem tudom)

[HUN]PAStheLoD
azt a CTF-es mészárlást láttam 😊 az milyen állat vót 13v13 😄D

Stotoo
fiuk lecci gyorsan valaszoljatok mert surgos lenne: melyik az a parancs amivel le tudom venni a fegyvert hogy ne laccodjon, kiiratni az fpst, es hogy ne noljon a celkereszt loves kozben. thx elore is 😊

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Rambo [OBI]
Azért az eredmény nagyon nem mond semmit a meccsrõl!

A HK2 pályán az elsõ kör fej-fej mellett ment, és úgy nyertünk 7-6-ra (pirosként).
Ugyanezen a pályán kékként 4-1-re mentünk(!) és való igaz, megragadtuk az alkalmat arra, hogy kipróbáljuk azokat az új támadási formációkat, amelyeket SGP délelõtt eszelt ki, és még csak meg se néztük, hogy bejöhet-e. Na egy GBS ellen ez nem jöhetett be. (5-7) Ezúttal komolyan terhére voltam a csapatnak, gyakorlatilag béketüntetést szerveztem, ugyanis SZINTE SENKIT nem találtam el (pedig elõte a bemelegítõ CTF-en nem volt baj).

A különbség a HK1 pályán alakult ekkorára, de errõl írt Pano, hogy a GBS-nek ez a map nem fexik.

Ezzel együtt elõször veszítettünk oldalt valaki ellen, tehát a saját pályáját se hozta még ellenünk senki.

A mi csoportunk (azt hiszem) gyegébb volt, csak a DCF és az SL ellen volt szoros a meccs. Valóban legyõzte a GBS a TDC-t is, FX-et is (ha jól tudom) de ez nem jelent semmit, mert ha a mi pályánk nem lesz ilyen kellemetlen az ellenfélnek, és kiengedünk a markunkból egy három pontos vezetést, akkor végünk van, mint a botnak.

Egyébként mostmár pontosan tudom, milyen lehet a Fradiban játszani: az elvárás a minden meccsen a gyõzelem. Ha gyõzünk, az a természetes, (bár ellenünk mindenki felszívja magát, mint a mosdószivacs) ha kikapunk az szenzáció. Ez eléggé nyomasztó is lehet.

Csatlakozom az elöttem szólohoz.
GG OBI & GBS
[HUN]PAStheLoD
LOOL

[HUN]PAStheLoD
Nah én mint "koránkelõ" még nem tudtam semmirõl ! de visszaolvasva GG !!

ReTeK
FX - TDC már volt ?

az nyer akinek szarabb a pingje, tehát a TüDõbajosCsapat

Taptarap
Az öreg gazda elhatározza, hogy vesz egy új kakast a tyúkjainak, hogy jobban tojjanak. Meg is vesz egy fiatal, büszkeléptû jószágot, és szabadon ereszti a baromfiudvarban. Az öreg kakas gyanakodva figyeli új királyát szemétdombjának, amint az kerülgeti a tyúkokat.
- Szóval már megint le akarnak cserélni! Ennek a fele se tréfa! Valamit tennem kell! - gondolja magában. Odasétál a fiatal kakashoz, és így szól:
- Aha! Úgy látom te akarsz az új Casanova lenni! Azért én se vagyok ám még levesbe való! Biztos vagyok benne, hogy jobban helytállok mint te!
Ha nem hiszed, fussunk versenyt itt a tyúkólak körül és meglátjuk, ki bírja jobban szuflával!
A fiatal kakas gondolja, mit akar itt ez a vén kakas, és így válaszol:
- Tudod mit? Áll a fogadás! Tíz kört futunk! A gyõztesé az összes tyúk!
Sõt még adok is egy fél kör elõnyt - mondja büszkén. A verseny megkezdõdik, a tyúkok hangos kotkodácsolással biztatják a küzdõ feleket.
A hatodik körnél az öreg kakas elõnye már majdnem elfogy, de azért még mindig õ van elõl. A nagy rikácsolásra azonban a gazda kilép a házból, és a jelenetet látva, hozza puskájat, céloz, majd:
BAAAAMMM! Lelövi a fiatal kakast. Közelebb megy és megcsóválja a fejét:
- Én ezt nem értem! Ez már a negyedik homokos kakas ebben az évben !

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
és sirva is fakadnak....tömeges öngyilkosság lesz..világvége....

CB-LSC
nagyon szívhez szóló,biztos értékelni fogják😊.
Kim Basinger
Irtam egy levelet a szolgaltatomnak. Szerintetek erteni fogaja mire celzok? :
"
Sajnálattal, de tudomásul kellett vennem, hogy Önök képtelenek az elvárható szinvonalnak megfelelõ szolgáltatást nyújtani. Az Önök által "korlátlannak" hivott internet szolgáltatás komoly korlátokkal bir, melynek terhét a mai napig voltam hajlandó elviselni. Ettõl fogva megköszönöm, hogy eddig is elõfizetõ lehettem, de többé nem fizetek több, mint tizenhatezer forintot, hogy esténként egy jót idegeskedhessek. Immár december óta 150 és 1000 közötti pingekkel kell Budapestig csatlakoznom, a tûzfal mögül pedig képtelen vagyok az általam használt, szabványos internetes szolgáltatások elérésére (bizonyos internetes játékok, Windows Messenger, hang- és videokonferencia, távvezérlés stb.). Többszöri megkeresésre sem vátozott számottevõen a helyzet, mely igy már tarthatatlan lett számomra. Emelt hangú levelemért szives elnézésüket kérem, de Önöknek is meg kell érteni helyzetemet, két éves szerzõdésünk nem tartható fent ilyen körülmények között. E panasszal irásban is élni fogok. "

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

R@in
Ezért ne essetek pánikba mert egy meccset csak 8 ponttal nyertetek meg (és sztem már csak gyengébb ellenfeletek lesz), volt sok párharc ahol 1-2 pont döntött.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Ford Fairlane
Hát mindent bele, bazz !!!!

Ford Fairlane
Baromi lyók 😊))))

Dud [OBI]
Egy tény. Ebbõl a 4 csapatbõl, már bárki nyerhet és nem érdemtelenül. A GBS ellen is voltaképpen örülhetünk, hogy azért mûködött a gépezet és nem hatalmasodott el rajtunk az indulat és a pánik. Bár volt olyan, hogy már fel-fel emeltük a hangunkat 1-1 bénázás alkalmával. Voltak helyzetek, amiket egyértelmûen elrontottunk taktikailag. Biztos volt a GBS -ben is ilyen. Õk nagyon felkészültek! Ha kifogunk egy rosszabb napot és valami tönkremegy nálunk házon belül, akkor akár ki is kaphatunk. Itt minden szerintem csak a józan fejen és a szigorú taktikán múlik. Ezúton is thx az SGP -nek aki a csatába vezet minket, valamint az egész OBI -nak a kitartó munkáért. Remélem mi nyerünk!

Taptarap
Plussz beszereznek egy-két jó cheatet.

Taptarap
De azt is irtad, hogy tartalékos volt az FX meg netproblémával küzdöttek szerintem nagyon nem szabad lebecsülni õket.

Qnosi [OBI]
FX - TDC
4 - 28
asszem ..
Vegig specteltem az egeszet, es szoszerint nem hittem el 😄

Grave Digger
lyók mi?😊

Taptarap
Végül is nekem mind1 ki lesz az ellenfél három közül csak magyar csapat legyen a döntõben és ha már ott van jó magyar szokás szerint nyerje is meg azt.

Ford Fairlane
Szóval a TDC-OBI szerintem izgisebb lenne...
Bár a 4 között csak lyó csapatok vannak.

Ford Fairlane
Háááát, én a TDCnek jobban örülnék a döntõben. Ha jól emlékszem tönkreverték az FX-et. Ráadásul az X3M sem éppen gyenge csapat... Minket simán kicsináltak.... Tudom, ez nem nagy dolog, de azért az OBInak is lehet rossz napja.

Dud [OBI]
Rajtunk nem fog múlni. Megteszünk minden tõlünk telhetõt.
Köszi mindenkinek a bíztatást!

Taptarap
de ráérsz...

CB-LSC
ha az OBI megynyeri akkor nekik két slot-juk lessz fejenként.Egyet igazán adhatnátok.
[negativ] Cirek
nemtom mik az erõviszonyok, de GO OBI GO!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

CB-LSC
3 rendõr gondolkodik hogy hova tûnik a fény miután lekapcsolják a villanyt.El is határozzák hogy megkeresik.Egyiküknél összejönnek,lenyomják a villanyt és veszettül keresni kezdenek.keresik,keresik nem találják.Egyszercsak az egyik a konyhából:Megtaláltam,megtaláltam itt van a hûtõben.
Pano
OBI, megnyerjétek ám nekünk a ligát, vagy csihaj lesz!. Egész M.o nektek szurkol, gyakorlojatok 4x olyan sokat, de szerintem ezt nem kell mondani

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
huh bazz, nemtok aludni, még mindíg a WAR hatása alatt vagyok . Kuuuuurva jó volt!

Most, hogy összesítve lett a táblázatban a továbbjutás, én OBI vs TDC döntõre tippelek!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kojiro
Ha lesz idõm 😊
Valamelyik nap rakom vissza a SOF-ot, aztán reszkess
Egyébként, ha lesz idõm, akkor megcsinálom a logót úgy ahogy akartam...

Kojiro ergo sum.

CB-LSC
kira logót bazz.Mikor jössz már jáccani?
Ford Fairlane
Grat mindenkinek, de fõleg a GBS kutyáknak !!!!

zSo
Tok jo ezeket a feltuzelt beirasokat olvasni, ugy latom ez mocskos jo meccs volt szamotokra.

Gratulalok mindenkinek................
Dud [OBI]
Wilin azóta is errõl beszélünk. Most kezd személy szerint belõlem kimenni az ideg. Mocskos jó war volt.

NaNoKuTyA
a halántékom nekem is lüktetett ezerrel!

\':..:\'