Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt remélem hogy lesz dohányfüstmentes terem is.
Dud [OBI]
Íme az eddig a LANra jelentkezõk listája:
1. OBI SGP
2. OBI Dali
3. OBI Rambo
4. OBI Zottya
5. OBI Pilu
6. OBI Qnosi
7. OBI Dud
8. CB LSC
9. CB Taptarap
10. DCF Apwar
11. DCF Radical
12. DCF Retek
13. DCF Skiper
14. DCF Ford
15. GBS Sisere
16. GBS Gec
17. GBS Nano
18. GBS Pano (???)
19. GBS GSXR (???)
20. GBS Gugger (???)
21. FDI Mapo
22. FDI Spigi
23. FDI Boltboy
24. PS Rain
25. PS Marci
26. PS Pupcika
27. PS Toco
28. PS Kaszi
29. CODE Timber

Ha valaki nem látná magát a listán és szívesen jönne, kérném jelezze SOS nekem emilben.

Mégegyszer összegzem ami tudni érdemes:
- Péntek este 20h -tól tartana a party vasárnap délig (ha minden összejön). Ebbõl következik, hogy hálózsák (padlónalvás rull ), némi kajára, piára való pénz legyen nálatok, váltás ruha, fogkefe, kispárna, maci ...stb, minden ami egy ilyen bulira kell.
- A bulira ha lehet mindenki fagyásmentes gépet hozzon. Nem tuningparty lesz és szar lesz annak aki ott fog gépet hegeszteni, ha esetleg kifingik a masina.
- Switchet, hubot mi intézünk, azzal nem lesz gond. Némi kábelünk (háló) van, de az nem elég. Akinek van, az hozza legyen kedves.
- Elosztók is fognak kelleni, hosszabbítót ott adnak

A többit gondolom ki tudjátok találni. Pénzrõl nem tudok még beszélni, mert pontosan nem tudom még, hogy hányan is leszünk. De kb 2-3000 HUF ~ 8-12 EURO Mivel bérelt hely, így majd valamennyire vigyáznunk kell a ház cuccaira. Amennyire lehet, tartsuk majd be a házirendet.
A pontos idõpontot és címet mondom, ha megállapodtam róla. Két hely közt szarakodok, nem tudom melyik lenne a jobb. Valszeg amelyik az olcsóbb az lesz.
De ha valakinek van (gondolok itt a CODE tagokra) jó 5lete helyszínre, akkor szívesen venném a tippet. Lehetõleg emilben.

Na ennyi. Remélem atom jó buli lesz!!!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Taptarap
Mindenkinek meg van a saját gondja.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Col. Rommel
Helyes valasz LSC 😊

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

CB-LSC
itt csak az a kérdés hogy a két rossz közül melyiket válasszuk.Az unio a kevésbé rosszabb.
komoly problémák a CB háza táján 😊

Col. Rommel
Tapi mi a fasznak vagy tsen ha nem hasznalod!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

ZSK eme hozzászólásod ellenére beállhatsz a klánunkba.
jaés pano teljesen igazad van avval kapcs h az ilyen jellegû elképzeléseimet nem kéne rátok erõltetnem de kiváncsi voltam mit szóltok hozzá

Egyelõre nem léptem ki semmibõl, de most egy darabig egyedül szeretném nyomni 😞
ezúttal is elnézést kérek a GBS-tõl ezért a kis malõrért, hálás vagyok a "kutyáknak" amiért bevettek, de egyelõre több olyan problémával is kûzdök melyek kimenetele még határozatlan..(például elképzelhetõ hogy jövõ hónaptól nem lesz netem, stb...)

NaNoKuTyA
én máig nem tudom miért?!

\':..:\'

Taptarap

Taptarap
Lehet, hogy ezért lépett ki a GBS-bõl??

Pano
ZSk, most nagyot csalódtam benned, sajnos.
Nagyon rosszúl látod az egész helyzetet szerintem! Azt hozzátenném, hogy M.o. elszigetelt országként annyira a béka segge alá süllyedne, hogy el sem tudod hinni. Mi nem tudnánk elszigetelten élni! Valamint, minden embernek megvan a maga véleménye, hogy hogyan szavazna és ezt nem kell más emberre áttéríteni -legalábbis megpróbálni-. Valaki igent mond rá és valaki nem, de szerintem ez a saját véleményed amihez jogod van, de ezzel ne próbálj mást befolyásolni. Szerintem sikertelen is lenne...

MODERÁTOR: kérem ezt az EU-s hozzászólást moderálják ki, bocs zsk...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Ez nagy butaság volt... Inkább nem írok semmit.

Pilu OBI
Ez LOL. Mellõz minden kommentet.

tudom, hogy ez nem politikai fórum és ezért most biztos sokan fogtok utálni de szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy közeleg az EU-ról való népszavazás napja!

TAGOK LEGYÜNK VAGY SZABADOK?
Az únió nagy átverés lesz a számunkra!Akarunk újabb Szovjetúniót??Nyet!!
Szavazzatok NEM-mel az EU-ba való belépésre!!

rohadtgec
Egy GBS with PS békepipa elszippantása után 2 napig gamelünk, meg tovább romboljuk az agyunkat😉))

Pupcika
zárszó

Pupcika
inkább nem is írok többet (ezt is elkúrhattam)
megyek is alukálni
csákó 😊))

Pupcika
elbasztam
és a szemeíd vhogy így =>

Pupcika
a hideg vrítékedet hallottam hogy kicsapodik a homlokodon
és a szemeíd vhogy így =>http://www.mohaa.hu/forum/images/smiles/joystick.gif> az arcodon meg a higgadtság <=mint egy idegbeteg
Pupci =>

Stotoo
üveg sör, vagy bacardi, akármi nade Boltboynak csaladja is van am!

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Taptarap
OBI akkor amit eddig tudunk az az, hogy áprilisban lesz,3 napos és sacc/kb 5000 fog kerülni????

Pano
végszó: nagyon szépen köszönöm, hogy beszerezted nekem! Majd valahogy meghálálom a LAN party-n, egy üveg sör, vagy bacardi, akármi 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Taptarap
😄DD Az egyik nem zárja ki a másikat én több fele tudok figyelni.

Pano
Jaj, magáról a cd-tárol ne is beszéljünk, az annyira szorul, hogy nem mertem kiszedni a cd-t. Nyomtam mint az atom a közepét, erre hajlott a cd mint az állat, menten azt hittem, sírva fakadok. DE végülis sikerült, de marhára féltem, hogy vagyok olyan barbár, hogy eltöröm

Pano
Semmi gond, nem is feltételeztem, hogy bármit is csináltál volna! De majdnem szívrohamot kaptam, mert nem találtam azt a kurva cd kulcsot ! Mert, nekem még van két eredeti játtékom, ugyanilyen cdtokkal, és mindíg a cd-tár alján volt egy matricán a cd kulcs, ennek meg látom, nincsen, 4x átlapoztam a kézikönyvet, hátha a regisztráció után kapom meg vagy mi az anyám, erre fél óra után észreveszem, hogy a kézikönyven hátul, az alján van a kulcs, istenem, de fogtam a fejem 😄

NaNoKuTyA
Bolt! dunaújból el lehet hozni, mert én hetente kétszer megyek el melette?

Pupcika
most agyat rombolni megyünk vagy cerkát hegyezni?

Taptarap
Ja tényleg táncos lányok a minimum.Legyen pia is.

Pupcika
elenyészõ sztem.

NaNoKuTyA
DUD! A lannal kapcsolatban tudnál azért egy két paramétert eszközölni, mert tõlünk sokan bizonytalanok! Gondolok: kb mennyi pénz, kb mikor, kb hány csaj lesz..... elõre is köszi!😊

zSo
Fiuk !

Orulok hogy mind 3-an megkaptatok.

En megyegyszer mondom a jonepnek. Akinek kell SOF2 GOLD eredeti , az kudjel el a cimet nekem emailben : [email protected]

Most kiderult vegul is, hogy a SOF2 5500,-Ft, a postakoltseg viszont plusz 970,-Ft ha jol emlekszem, es igy kerul osszesen 6470-be.
Ennyiert tudok kuldeni masnak is. Ha valaki tud mas lehetoseget arra hogy elmenjen neki a csomag, az irja meg hogy hogyan, es en megcsinalom.

Meg annyi : RAIN - DAYWalker - PANO -nak szol az uzenet.
A csomagokat en bontottam fel, azert nem volt lefoliazva, de le kellett ellenoriznem, hogy minden benne van e, foleg a CD kulcs. Ezek tuti hogy elottem meg nem voltak felbontva, mert en voltam az elso aki kivette a meg nagykeres kartonbol is.
DayWalker
Nekem is eredeti van, ma kaptam meg, de mit akarsz regelni?

[HUN]PAStheLoD
mázli

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dud [OBI]
Nyugi, semmi gond nincs, csak megijedtünk, hogy már megint szórakozik a nevünkkel valaki. Peace

Pilu OBI
Elmondom mi van az Axelerónál.
Eddig A download kb 400 kbps volt a szerzõdött 384 helyett. Ez eredményezte az 50k s letöltést a szerzõdött 45k helyett.

Feltöltésben is túl voltunk kalibrálva ezerrel mert a 12k upload az kb 100kbit/s és nem 64.

Most az van, hogy felemelték 128-ra az uploadot, de szög belõtték az értéket. Nekem most 16k a feltöltés, letöltés 67k.

Qnosi [OBI]
Csak megkertem, hogy szedje le a TAG-unkat, mivel valaszolt egybol, nemjutott eszembe bannolni 😊

Pano
Öhm, akinek még van eredeti, az megmondhatná hol kell regisztrálni, mert nem találom, de azért jobban átnézem

Pano
FElinstalláltam az eredeti SoF II-t. jaaahj de jó 😄

Ezért nem örülnénk ha ban-olva lenne.

A DHC klán nak van egy O.B.I. nevû tagja nem unalomból vagy szorakozásból irta be. A Sárcot Obert-nek hívják ebbõl a név.

The Garrett
BOLTBOY van még abból a SOF 2 bõl? Mert a CODE venne egyet közösen a SOF 2 szerverhez.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CB-LSC
hehehe azé kaptam néha egy két meglepit.
[HUN]PAStheLoD
😄D eltaláltad??? wow+!! hová lett má' ez a világ??

[HUN]PAStheLoD
én nem írtam semmit Vnetnek de simán lehetne.. 384/64 re szerzõdtem velük ehelyett mi van ?? 300/80 kb...

[HUN]PAStheLoD
és CTF ??? 😄DD

[HUN]PAStheLoD
te BolT ilyen sof 2-t a jónépnek akciót tarthatnál ... megint !