Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB-LSC
nekem is ez volt.Próbáld a full gold pach-et.
Kim Basinger
Kitalaltam hogy lehete csitermentesse tenni a servereket.
Amennyiben barki kerhetne screenshotot barkirol ha gyanusnak talaja jatekat. Pl nekem gyanus hogy az obisok allandoan lelonek pedig meg sosem hallottam roluk, gyorsan megneznem hogy wallhackel-e. Ha igen akkor bingo. Szepen levennem a csalokeresgeles terhet a rendszergazdakrol.

Kar hogy utopia.

Klassz az uj CTF palya. Koszi erte.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

ev1l FlOwEr
Olvastad a megtért bárányka utolsó 10 hozzászólását ???? Nincs teljesen összhangban azzal, amit írsz. Mindenesetre az átneveléshez sok sikert kívánok ! Ezt mondanám Don Quijote-nek is, ha látnám, hogy megindul a szélmalmok felé. (Ja Sziszifuszt nem is említettem!)

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

The Garrett
Egy tompó féle Hörgõs MAAAAAAND Down-t meghallgatnék ingame 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
szerintem nem azzal van a baj, mert ma nekemis 130 pingem volt és csak laggoltam mint a deesno

Pilu OBI
Lesz olyan OBI is ahol megy a biztonsági másolat is. Még megy az összes.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Kim Basinger
Spigi: mondtam mar, hogy a kibaszott kurva tetves anyjat a dunanetnek? Nem? Jo akkor majd mondom.

Kim Basinger
valazd ki helyesen : Valasszad man ki

M@TriX
az OBI szerveren csak "eredeti" gamével lehet játszani?
Ha igen, akkor van magyar szerver, ahol "nemhivatalos" verzióval is lehet?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Pano

Figyelem

Aki kedvet érezne ahhoz, hogy részt vegyen a SoF II magyarosításának azon részében, amikor magyar rádióhangokat illesztünk be a játékba. Olyan szinkronhangokat keresünk, akiknek jó "katonás" (azaz megfelelõen mély) a hangjuk és jól tudják a hangsúlyokat helyezgetni(valamint van mikrofonjuk 😊 )! Szóval, aki szeretne a szinkron munkában részt venni, az írjon az e-mail cimemre - [email protected]- s megkapja a szöveget és egyéb infót.

Pano & haczos

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Taptarap
Még nem is szóltál, hogy menjek szinkronozni.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Pano
nem az én hangomat halljátok majd 😊 Vérbeli profikét ;-) (reméljük.. jelenleg legalábbis úgy áll a helyzet)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kaszi46
hmmm király ötlet, dijazom!!! bár játék közben lehet megkattannék ha mondjuk Vórcsíf testvérünk folyamatosan üvölteti a sniper meszidzset pano hangján!!! asszem inkább ebböl nem kérnék😊)

*Posse*T.W.D*

The Garrett
[ 17:38:04 ] ::: You were kicked from #un1ty.sof2 by @TU-DL|Snipa (Total-vOdkáT!)
::: You are banned from #un1ty.sof2

Qnosi Ha csipához nemis, de hozzátok feljárnék. Szal lécci beszélj a fejével.

Ron Ragm
Nem tudná valaki kiszedni a CD-rõl az alap exéket és feltölteni vhova?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Pano
igen, szeretnénk magyar hangokat is. Egy részük már megvan, de akadnak hiányoságok a rádióhangokból..

The Garrett
ja válogassunk össze egy SOF 2 szinkronstábot és megcsináljuk a hangmodot 😊

Gugger
Pano, a szöveget is magyarul fogja üvölteni a fószer?

The Garrett
JA a lentebbi. Könnyû olyan statokat csinálni ha becampeled CTF en az ellenfél spawnját 😛

NaNoKuTyA
lol! magyar hang : Kauczki Armand!

\':..:\'

The Garrett
Már megyek is 😄

Pano
csak sikerült 😄

Pano

Pano
ehh, baszod 😄DD Rossz képeket töltöttem fel 😄D Feltöltöm a jót, ha sikerül már az jelenik meg..

Pano
Nah, asszem ideje lerántani a leplet😊 Most már eljutottunk arra szintre, ami már majdnem késznek mondható. Tehát, harczosal karöltve elkesztük a SoF II Multi részének honosítását! A honosítás jelenleg beta állapotban van. Beillesztek néhány képet, hogy tudjátok mirõl is van szó 😊. Ha minden jól megy, jövõhét elején már befejezzük! Még hátra van egy kis korigálás, meg egy-két módosítás.

Taptarap
A számból vetted ki a szót....

Ron Ragm
nem

Pano
nem RIPed van?

Ron Ragm
Amikor telepítni akarom az 1.01es peccset azt kapom hogy Old file not found
Pedig nem krekkeltem
Ez mitõl van?

rohadtgec
lol jól beszélsz

csabawarchief
lol. kétszer ugyanaz😄DD

csabawarchief
Semmi probléma névrokonom. A tetteimet elismerem, igy volt, de oka is volt: a pingem iszonyatos volt, 2 másodpercenként visszarántott 5 métert...

Másik: ha pingem jó (44-50) mint tegnap akkor csöndben jól el játszom. Errõl megkérdezheted SisereSaska-t. És persze jobb ping mellet az eredmény is jobb. Íme:

-

NaNoKuTyA
Kedves tõled, hogy érdeklõdéssel figyeled klánunk legújabb tagjának orális utóéletét, de örömmel jelenthetem, hogy kéthónapos kemény terápia árán sikerült a dcf által módósított sexuális irányultságát újra a helyes mederbe terelni! Hipnózisos kezelései során számos beszámolót volt alkalmam végighalgatni, azokról a szegecseltbördzsekis, biliárdgolyótaszámba, hozzd ki a bénát, miazottaföldön veddfelazonnal "taktikai" megbeszélésekrõl, melyek szegény görény barátunkat a homosexualitás határmezsgyéjére sodorta!

\':..:\'

rohadtgec
LOL flowa!
Nem adom könnyen magam😉))

rohadtgec
Kedves CsabaThe Warchief!

Ezúton szeretnék tõled elnézést kérni azért a hangnemért, amiben közöltem veled, hogy barom voltál!
De elegem volt belõle, hogy csak annyit hallok fél órája, hogy sznááájpeeeer, sznáááájpeeer..., + kempeled ctf-en az ellenség spawn-ját, én megyek a zászlóért, végignézed ahogy lelövök 3 embert, majd végénézed, ahogy másik kettõ leszsed. Tehát 5 ember szaladgált elõtted, te meg egy kurva árva lövést sem eresztettél. + sznááááájpeeeer, sznáááááájpeeeer...

Tehát, mégegyszer elnézésedet kérem az anyázásért!

Ennyi

Üdv:
gEc!

Ron Ragm
Lehet kicsit régen kérdezem de honnan tölthetnék le tört peccset?😊

Taptarap
Mega LOL

Qnosi [OBI]

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

ev1l FlOwEr
Sajnos üzeneted kissé megkésett, ugyanis a #gay.hu csatorna operátori teendõitõl megfosztottak, mert egy nálam jóval tehetségesebb nagypályás játékos lépett a színre. Neve: allatgoreny. Napi fehérjefogyasztása embertelen, és ezt természetesen csak friss spermából fedezi. Az iraki hadsereg kimerültség okozta vereségére is ez a magyarázat, 2 napos bagdadi turnéja alatt goreny tönkreszopta mind az 500000 harcost. Bár neki ez sem elég !! Új célja a magyar sof2 scene orális legyõzése halálba szopás által. Mindenki vigyázzon magára ! Én még sikerrel veszem fel a harcot és visszatartom módosult szopó szájszervét, de a gyengébb kiképzésûek könnyen áldozatául eshetnek ! Különösen aggódom a klánért, amelybe szopási célzattal beférkõzött , ugyanis az egyik tag neve különösen vonzó számára, azt hiszi, õ könnyû préda (még az sem tartja vissza, hogy rohadt)!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

[HUN]PAStheLoD
code = Cretén Obszcén Disznó Egység 😄DD

de azért a nagy odafigyelésbe volt egy öngyulladás AMN14-el 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
jah az gagyi

[HUN]PAStheLoD
hát igen... nem tudom hogy eddig mért nem hallott róla senki!

CB-LSC
már ezer éve van magyarosítás.
Allatgoreny
Kedves Garret!

Ön bizonyara erosen eltevedt, ugyaanis ha elemibb elvezetre vagyik, keresse fel a #gay.hu nevezetu csatornat (ahol mellesleg Ford Fairlane chan. op). Higyje el, csak addig fog rettegni, amig fel nem lep, utana ugyanis megtudja milyen erzes, ha borgozos mamorban 3 db csontbuzi raveri az arcara a habzsolnivaloan edes, forro spermat.

Udvozlettel (ezer ordog huzzon a phaszara szeretetbol):
Goreny az allat

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

jupíííííí magyarítás a láthatáron!!

ev1l FlOwEr
????????????

Pano