Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amennyiben barki kerhetne screenshotot barkirol ha gyanusnak talaja jatekat. Pl nekem gyanus hogy az obisok allandoan lelonek pedig meg sosem hallottam roluk, gyorsan megneznem hogy wallhackel-e. Ha igen akkor bingo. Szepen levennem a csalokeresgeles terhet a rendszergazdakrol.
Kar hogy utopia.
Klassz az uj CTF palya. Koszi erte.
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Ha igen, akkor van magyar szerver, ahol "nemhivatalos" verzióval is lehet?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Figyelem
Aki kedvet érezne ahhoz, hogy részt vegyen a SoF II magyarosításának azon részében, amikor magyar rádióhangokat illesztünk be a játékba. Olyan szinkronhangokat keresünk, akiknek jó "katonás" (azaz megfelelõen mély) a hangjuk és jól tudják a hangsúlyokat helyezgetni(valamint van mikrofonjuk 😊 )! Szóval, aki szeretne a szinkron munkában részt venni, az írjon az e-mail cimemre - [email protected]- s megkapja a szöveget és egyéb infót.
Pano & haczos
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*Posse*T.W.D*
::: You are banned from #un1ty.sof2
Qnosi Ha csipához nemis, de hozzátok feljárnék. Szal lécci beszélj a fejével.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Pedig nem krekkeltem
Ez mitõl van?
Másik: ha pingem jó (44-50) mint tegnap akkor csöndben jól el játszom. Errõl megkérdezheted SisereSaska-t. És persze jobb ping mellet az eredmény is jobb. Íme:
-

\':..:\'
Ezúton szeretnék tõled elnézést kérni azért a hangnemért, amiben közöltem veled, hogy barom voltál!
De elegem volt belõle, hogy csak annyit hallok fél órája, hogy sznááájpeeeer, sznáááájpeeer..., + kempeled ctf-en az ellenség spawn-ját, én megyek a zászlóért, végignézed ahogy lelövök 3 embert, majd végénézed, ahogy másik kettõ leszsed. Tehát 5 ember szaladgált elõtted, te meg egy kurva árva lövést sem eresztettél. + sznááááájpeeeer, sznáááááájpeeeer...
Tehát, mégegyszer elnézésedet kérem az anyázásért!
Ennyi
Üdv:
gEc!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
de azért a nagy odafigyelésbe volt egy öngyulladás AMN14-el 😊)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ön bizonyara erosen eltevedt, ugyaanis ha elemibb elvezetre vagyik, keresse fel a #gay.hu nevezetu csatornat (ahol mellesleg Ford Fairlane chan. op). Higyje el, csak addig fog rettegni, amig fel nem lep, utana ugyanis megtudja milyen erzes, ha borgozos mamorban 3 db csontbuzi raveri az arcara a habzsolnivaloan edes, forro spermat.
Udvozlettel (ezer ordog huzzon a phaszara szeretetbol):
Goreny az allat
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.