Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
hát igen de az káros... persze ne nekem mondd!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
tuti FUN 😊

ev1l FlOwEr
Vegyél egyet, majd számolj be róla. Legfeljebb a 16ms válaszidõrõl (amely a leggyorsabb) is kiderül, hogy még mindig sok.
150k azért 150k. Fasza síkképcsöves 19'' monitort, ami, biztos hogy jó (tudom: elavult, nagy, nehéz, stb...) kapsz 70-ért.......

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pupcika
mijen vidijóról van szó?

Kaszi46
oki, köfi

*Posse*T.W.D*

[HUN]PAStheLoD
150 K béfával

[HUN]PAStheLoD
na és ki az a mogul??

[HUN]PAStheLoD
SONY S71R (😎
http://www.win.hu/sony71.htm

Sáska
"Sõt még azt is ide írom, hogy te vagy a jelenlegi mogul (kettõnk közül). " csak ennyi a lényeg

[HUN]PAStheLoD
hehe kell olyan valóVilágos ?? 😄

rohadtgec
Én lezártam a témát, többet ezzel kapcsolatban nem irkálok, csak ha dícsérni tudlak.

rohadtgec
Kedves Sóher!

Hogy pontot rakjunk az ügy végére, elismerem, nem volt hivatalos meccs. Sõt még azt is ide írom, hogy te vagy a jelenlegi mogul (kettõnk közül). Bár az utóbbi idõben nem tudom miért könyörögsz a mapok 3. köre után, hogy menjek veled egy csapatba. Talán azért, mert ha ellened játszom, mindig fekszel, kelsz, fekszel, .......
Kb két hete folyamatosan felhívom a figyelmedet a frag, valamint a pont arányokra, és te hihetetlen gyenge módon mindig azt mondod, hogy nem ez számít. Hát akkor mi?? Tudom, hogy pédául te több lépést, meg ugrást tudhatsz magadénak a szerveren, ami a napi 10 óra játéknak köszönhetõ. Valóban skilles kis player vagy, sõt jó klántárs is, de egyszerûen mágnesként vonzod a fegyverembõl származó olmokat.
Hidd el én leszek a legboldogabb, ha majd látom, hogy említésreméltó fejlõdésen mész keresztül.
Addig is mindig figyelmesen nézz körbe, mert mindig rajtad lesz a célkeresztem, és csak rajtam fog múlni, hogy meghúzom e a ravaszt.

Baráti üdvözlettel:

gEc!

Sáska
MUHAHAHAAHAH!! Igen ennyire vertel, De: 1. nem Mogul meccs volt ( ezt el is isssmerted), 2. nem volt visszavágo..
Ja, és azt elfelejtetted, hogy ezutan a 10-7 utan kaptal egy csúfondáros 10-3as Ruhát kam2-n? muhahah

Pano
nem konkrétan arra gondoltam, de az is jöhet 😊 Szal jöhetnek valós képek is 😊)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

lol!! majd csináltatok barinõmmel neki van digitgépe muheheh >😊 yo 5let pano!

Pano
kKinek van saját magáról, vagy más magyar SoF II játékosról jó screenshotja, az kérem küld el nekem a [email protected] címre, mert ki szeretném rakni õket majd a SoF II HQ-ra...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
én is nagyon féltem... LOL

ev1l FlOwEr
Nem a frissítésre gondoltam, hanem a response time-ra. Az viszont fos. Csak a csillagászati árúaknál lehet elfogadni némi kompromisszummal. Bár annyi pénzért nem vagyok hajlandó engedni az elvárásaimból. Szerintem jelenleg játékhoz a TFT fos. (Kivéve aknakeresõhöz)

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pupcika
nem látom a képet szerver domain miatt és utána 404es error, ha csak úgy megakarom nézni, küld el mílben. Oszt írom ha tudom 😊

Pupcika
A mostaniak az újak télleg már naon faszák, és fõleg egy 17es már 85ön frissít és azzal viszon nagyon kemény a játék 😊

ev1l FlOwEr
Kicsit Doomoztam és rájöttem, hogy Dud nem is a nagy machinátor, hanem Õ a szervezõ MASTERMIND !!!

ev1l FlOwEr
Semmilyet. Majd talán jövõre, ha normál frissítési értéket bírnak produkálni.
Tudom, tudom, a mostaniak már baszott jók, de aki így gondolja vegyen egyet és használja !!!!!

Pilu OBI
OBI szerverre feltöltheted részletek este..

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

[HUN]PAStheLoD
megkérdem a Tisztelt Játékostársaimat , hogy milyen TFT-t használnak, vannének, vesznek, terveznek hogy beszerzik... 17 "-os méretben. Persze "SoF II-re alkalmas" matricával ellátva! THX!!

[HUN]PAStheLoD
nincs kép 😞

[HUN]PAStheLoD
jah így már érthetõ 😊)

Grave Digger
hát ebbõl a képbõl én aztat gondolom, hogy valami baj lehet a sof2-vel és azért nem hozza be. Ramélem egyetértenek velem a sof2 társadalom nálamnál avatattabb professzorai (pupcika, zsk, görény(?), stb...) is.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

nem..

Meg tudja nekem valaki mondani ezt miert csinalja? Ezt irja ki mikor tolti be a palyat CTF#2 -n

Pupcika
üresek a szerverek
megyek inkább aludni 😊))

Taptarap
Akkor most ki kell bontani a falat az ajtók mentén , hogy közlekedni tudjál.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Kocka I-II. NO COMMENT. Rendezõt felakasztani,kiherélni,felgyújtani,láncfûrésszel szétvágni,kiskanállal kivájni a szivét, stb...
Szerintem õ maga sem tudja mirõl is akart szólni a filmje.

Taptarap
Na ja, én is igy voltam vele.😄DD

Kaszi46
csõ csináltam egy hoszabb sofvidejot hasonlo stilusban mint az elözöt(öntömjén😊) ) a mérete 85 mega szal ha vki tudna segiteni hogy hogyan tegyem ezt elérhetövé, hova töccccccsek fel ekkora méretü avit, akkor az ne kiméljen!!! köfi

*Posse*T.W.D*

rohadtgec
bármi mást ír a sisere az kamu becs szó😉))))

rohadtgec
1 vs 1 sisere vs gec

7-10
hk2
tehát gec a mastermogul😉))))

rád vall hogy a masszát a téridomok közé sorolod😊

CB-LSC
Ja és kocka2😊.
CB-LSC
Már a címe is egy nagyon jó filmet sejtet😊.Volt már Kör,gömb,kocka.Ezek is mind kihagyhatatlan nagyszerû alkotások.
hülyevagy?😊 életemben nem röhögtem még ennyit😊

Pano
hát, nagyon gáz film volt

OFF: tv2 A massza 😊)

ev1l FlOwEr
Õ a nagy machinátor !

Pilu OBI
Ménem szervezded meg Te???? He?
Mindig Duddal szerveztettek..

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Col. Rommel
INCOMING!!! (psszt anyak napja holnap)

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

harzos egya lényeg, hogy nekem jó

ev1l FlOwEr
vagy nem tud.....

Taptarap
Lehet, hogy még nem fogyott el az otthoni jó kis pálesze és eddig nem akar sehova menni.

ev1l FlOwEr
Dud !

Írj be egy bazi nagy feketepontot magadnak, mert most sem volt kocsmázás!

azér mondtam, mert panoval arra gyanakodtunk, hogy a w98ban ilyen, és xp-ben meg jó (mert pl. a nálunk levõ xp-ben jó, de a w98ban nem)
de így hogy neked az xp-ben se jó, így már eléggé érdekes