Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
150k azért 150k. Fasza síkképcsöves 19'' monitort, ami, biztos hogy jó (tudom: elavult, nagy, nehéz, stb...) kapsz 70-ért.......
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Hogy pontot rakjunk az ügy végére, elismerem, nem volt hivatalos meccs. Sõt még azt is ide írom, hogy te vagy a jelenlegi mogul (kettõnk közül). Bár az utóbbi idõben nem tudom miért könyörögsz a mapok 3. köre után, hogy menjek veled egy csapatba. Talán azért, mert ha ellened játszom, mindig fekszel, kelsz, fekszel, ......
.
Kb két hete folyamatosan felhívom a figyelmedet a frag, valamint a pont arányokra, és te hihetetlen gyenge módon mindig azt mondod, hogy nem ez számít. Hát akkor mi?? Tudom, hogy pédául te több lépést, meg ugrást tudhatsz magadénak a szerveren, ami a napi 10 óra játéknak köszönhetõ. Valóban skilles kis player vagy, sõt jó klántárs is, de egyszerûen mágnesként vonzod a fegyverembõl származó olmokat
.
Hidd el én leszek a legboldogabb, ha majd látom, hogy említésreméltó fejlõdésen mész keresztül.
Addig is mindig figyelmesen nézz körbe, mert mindig rajtad lesz a célkeresztem, és csak rajtam fog múlni, hogy meghúzom e a ravaszt.
Baráti üdvözlettel:
gEc!

Ja, és azt elfelejtetted, hogy ezutan a 10-7 utan kaptal egy csúfondáros 10-3as Ruhát kam2-n? muhahah

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Tudom, tudom, a mostaniak már baszott jók, de aki így gondolja vegyen egyet és használja !!!!!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Szerintem õ maga sem tudja mirõl is akart szólni a filmje.
*Posse*T.W.D*
Mindig Duddal szerveztettek..
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Írj be egy bazi nagy feketepontot magadnak, mert most sem volt kocsmázás!
de így hogy neked az xp-ben se jó, így már eléggé érdekes