Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a bizonyos mber, az TImber 😉
ki az a mély hangú szinkronos Mber?

Az a baszott féreg... Kh@oSz
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
nagyon király lett! fõleg az a maga alá pisilt meg vegyen fel poziciót vagy alsógatyát vagy bármit :-D
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Drunken
Részeg Ilyenek a SoF II játékosok, néha buli után részegen is hentelnek 😄
"
néha ? :o)
SoF II MP Honosítás beta 2
Elkészült tehát a beta 2!
Ami benne van:
- Magyar rádióhangok egy része!!
- Ingame magyarosítás!
A Soldier of Fortune II HQ oldalról letölthetõ!
Pano & harczos
https://grentmedia.hu
Az utánvétes csomag meggyütt !!!
Köszönöm !
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Es a vegen arra ker hogy erintkezzen a gyartoval vagy a kereskedovel.
Felhivom a figyelmet mindenkinek, hogy en biztosan nem fogok erintkezni senkivel se azert, mert a nyuves VGA kartyaja nem megy. LOL LOL LOL

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

szal nem kell ám elkeseredni mert ÉN (😊) lelõlek !! Amikor én kezdtem (FDI-sektõl kérdezheted is) akkor -10 pont volt az átlag és 0/20 as stat 😄
[...] Te romboló állat! Te sátán!

Sokat kell gyakorolni, de ezt szerintem tudod.
Én is egy jópár hónapja kiégtem aztán elég gyatrán jáûtszottam, most elkeztem gyakorolgatni botok ellen, meg localba egyedül a célzásokat és kezdem vissznyerni régi fomám
. Egy szó mint száz, gyerünk sofozni! 
legújabb Catalys-t fenn van?
röviden összefoglalva még1x a történet:
-w98+gf2mx200+norton tûzfal: király
-w98+radi9kpro128+npf: nem király
-wxp+radi9kpro128+xptûzfal: ez se, és xptûzfal nélkül se
csak sajna nem jött be, amit vártam. még mindig timeout-olok (dx 8.1 mellett) 😞
úgyhogy ezexerint majd csak az õsszel bekövetkezõ konfig-bõvítésben remélhetek majd javulást. addig viszont kérnék egy nagy szívességet, kedves obi-k: növeljétek már meg, legyetek oly szívesek a sv_timeout-ot úgy 30-cal. asszem erre lenne szükségem.
elõre is köszi 😉
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...