Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Kérek én is mindenkit, hogy regeljen.
Meglátjátok ha mindenki normálisan áll a dologhoz akkor kib.....t nagy game lesz.
<#violent>#violent>Állatgörény<#integet2>#integet2>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Kíváncsi lettem volna meddig repít 😄
http://kurvabazmeg.ith.hu
Remelem mukodik, velemenyetekre azert kivancsi vagyok. Hajra😊
A(z) java.lang.NullPointerException (message="null", no arguments) munkaasztal ikon létrehozása nem sikerült
\':..:\'
Tessék jönni-menni jáccani!
<#gun>#gun>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
akkora csit nem lehet war közben ugyanis nem basz ki csak publicról😄
kicked for 0 minutes
csökkentett módban kivégeztem a vírust de még mindig kibaszogat rendszeresen :,(
Raszta amugy ott csak azt írták hogy szerintük cheat.. a 131125 de nekem 131144 van!😄
Pb-n is 131136 ig van csak😞
API: Application Programm Interface
ha ez igaz akkor mivel a c:/windows/profiles/....application data/... alatt található a file akkor az a baj hogy az a "funkplay.exe" az ott rosszalkodik😄 ez az a vírus amirõl beszéltem alább. De nemtom törölni :/
Segítséget szeretnék kérni😊
3 perc után kibasz a Pb unknown windows API function 131144 szöveggel.
utánanéztem a Pb support oldalán de 144-re végzõdõ hibáról nem ír.
Azt írják hogy most szigorítottak valamit a pbn mert volt valami cheat..
ez lehet az egyik ok szerintem, a másik meg hogy találtam egy vírust amit eccerûen nem tudok letörölni. norton nem látja, nod32 nem látja volt ami kinyírt körülötte pár, addigi tudomásom szerint ártatlan filet, de azt nem bántotta. starterbõl látom hogy vírus, letiltom de visszamászik:/ azon az oldalon ahol terminate parancs is van ott meg nem látszik starterben...
lécci segítsetek!
BLACK
Jah, a számokkal váltasz fegyvert, és a space-el lassítod az idõt! <#gun>#gun>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
De most már nem akarom kipróbálni 😄
https://grentmedia.hu
Hiányát tui hogy fogom érezni, de ez majd idõvel elmúlik (remélem)
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-