Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ev1l FlOwEr
Mi a retket csináljak az aktivációs kóddal?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Allatgoreny
Akkor aktivald magad, meg azok a kedves userek is, akik eddig nem tettek meg😊)

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

NaNoKuTyA
<#rinya>

\':..:\'

Sáska
Good job kedves Görény.
Reg done.
szenk jú.
<#szeret>

LaL33
A reg. rendbe, köszi Állat a Magyar Sofosok nevében a fáradságot.<#eljen>
Kérek én is mindenkit, hogy regeljen.
Meglátjátok ha mindenki normálisan áll a dologhoz akkor kib.....t nagy game lesz.
<#violent>Állatgörény<#integet2>
czazsi
Gratu az oldalhoz! Ismét nagyot alkottál Zolikám! Minden elismerésem! <#worship><#taps>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

czazsi

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

MuayBoy
425.37 a rekordom már. De kicsit szomorú vagyok, hogy kezdésnek 141 szeres turbóm volt. ÉS feldobta a pókert... és lezuhantam... GRRRR
Kíváncsi lettem volna meddig repít 😄

MuayBoy
Jó pofa az oldal 😄

Allatgoreny
Jah igen, belepni meg nem lehet, egyelore csakis kizraolag a reg. Aki lusta copy+paste-olni:

Katt

Allatgoreny
Nuh kedves barataim, mukodik a reg, s kesz az oldal:

http://kurvabazmeg.ith.hu

Remelem mukodik, velemenyetekre azert kivancsi vagyok. Hajra😊

NaNoKuTyA
😞

NaNoKuTyA
gyerünk pc mogulok...segítsetek!!!

NaNoKuTyA
tudja valaki mit jelent ez a hibaüzenet?????? Egy játék telepítésénél dobta ki! segítsetek!:S

A(z) java.lang.NullPointerException (message="null", no arguments) munkaasztal ikon létrehozása nem sikerült

MuayBoy
Szerintem azért mert nem játszanak rajta 😄

ev1l FlOwEr
A qrva2 miért üres egyfolytában ?

Tessék jönni-menni jáccani!

<#gun>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

MuayBoy
eddig szenvedtél a photoshoppal ? 😄

czazsi
Ez multihekk:

<#nemtudom>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

MuayBoy
Pingvin cheat, tuti pingvin cheat xD

MuayBoy
Kecseg pingvin nem akar feljebb menni 300-nál 😄

hehe 😊 kösz a bizalmat 😄
akkora csit nem lehet war közben ugyanis nem basz ki csak publicról😄
kicked for 0 minutes
Sáska
czazsi
callvote Pulze kempercsiterhekker?<#eplus2> F1 <#miaz>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

waaa?! de ilyet :|
csökkentett módban kivégeztem a vírust de még mindig kibaszogat rendszeresen :,(

Raszta amugy ott csak azt írták hogy szerintük cheat.. a 131125 de nekem 131144 van!😄
Pb-n is 131136 ig van csak😞
kösz !

API: Application Programm Interface

ha ez igaz akkor mivel a c:/windows/profiles/....application data/... alatt található a file akkor az a baj hogy az a "funkplay.exe" az ott rosszalkodik😄 ez az a vírus amirõl beszéltem alább. De nemtom törölni :/
hi all!

Segítséget szeretnék kérni😊
3 perc után kibasz a Pb unknown windows API function 131144 szöveggel.
utánanéztem a Pb support oldalán de 144-re végzõdõ hibáról nem ír.
Azt írják hogy most szigorítottak valamit a pbn mert volt valami cheat..

ez lehet az egyik ok szerintem, a másik meg hogy találtam egy vírust amit eccerûen nem tudok letörölni. norton nem látja, nod32 nem látja volt ami kinyírt körülötte pár, addigi tudomásom szerint ártatlan filet, de azt nem bántotta. starterbõl látom hogy vírus, letiltom de visszamászik:/ azon az oldalon ahol terminate parancs is van ott meg nem látszik starterben...

lécci segítsetek!
Pigo

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Pigo

czazsi
Hát ha a pingvines játék nem is annyira jött be, de legalább találtam egy egész jót!

BLACK

Jah, a számokkal váltasz fegyvert, és a space-el lassítod az idõt! <#gun>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

MuayBoy
304.07 m -re juttattam fel a pingut 😄
Jó kis game 😄

fdi-brutal
Akár reggelig is, uncsi😊)

-FDI-Brutal-Hooligan

Pano
A pingvin megújulva visszatért! 😄

Nah, ki hány méterre visszi fel!😄 Egyben jó kis aim trainging is.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

czazsi
Inkább nemdohányzó topic! 😊 Bontom a rendet! <#banplz>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Pano
nm

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

MuayBoy
Köszike 😄

Pano
átküldve

Taptarap
mijafacc lett itt? <#idiota>dohányzó topic?

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

czazsi
Szerintem a cigi a legdurvább csapda amit a természet és az ember közösen csinált valaha... Elszívsz egy cigit, és a nikotinszint felmegy a véredben... Amikor lecsökken, akkor szarul érzed magad, ezért rágyújtasz... Egyébként ha csak pusztán az elvonási tüneteket nézzük, akkor rájövünk, hogy azok rendkívül gyengék pl: nem fáj... Az ami arra sarkall, hogy újra gyújtsunk rá,az a cigaretta elszívása után bekövetkezõ illúzió: Jól esett a cigi! (mintha egy kocsi kipufogójára cuppanna rá... hmm, jól esettt!!!) A leszokáshoz pedíg nem akaraterõ kell! Hanem a gondolkodásunkon kell változtatni! Meg kell ismerni a cigaretta mibenvoltát, és rájössz magadtól... Egyébként a könyv amit javasoltam olyan 1600 pénz... 3 doboz cigi ára?! Bárhol beszerezhetõ a könyv, sõt még neten is meg lehet rendelni! Röhögve teszed le a cigit vele...

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

MuayBoy
6 éve suliban kezdtem el cigizni egyik haverral, és sunyiban cigiztünk, suli után, ill mellett. Nem azért hogy nagyok legyünk. Csak kipróbáltuk. Na azóta csak kipróbálom 😄
De most már nem akarom kipróbálni 😄

MuayBoy
Megköszönném ha átküldenéd [email protected] -ra

RaSTaBaNDiTa
ez kamu... én elég régóta cigizek, de sose éreztem magam faszagyereknek vagy nagyfiúnak mert cigizek, hanem a cigi számos mellékhatása és következménye mellet jóó csak hát hosszú távon rossz buisness...

Mr.Grent
Látod látod, mikor épp rászoktál akkor te voltál a faszagyerek, verhetted a melled érte hogy te cigizel. Most meg max azért verheted a melled hogy levegõt kapj.

https://grentmedia.hu

Pano
nekem meg van pdf-be ha kell 😄

MuayBoy
Ez komoly.... Segít az embereknek a leszokásban 😄

MuayBoy
Melóhelyen szünetekben a kajálás után jól jön....
Hiányát tui hogy fogom érezni, de ez majd idõvel elmúlik (remélem)

Pigo

ev1l FlOwEr
<#shakehead>

czazsi
Amíg ilyen mentalitással állsz hozzá, hogy "addíg kell szétcigizni az agyam" addíg soha nem fogsz leszokni... Mert úgy gondolod, hogy a cigi fasza dolog... Amíg ez így van, mindíg hiányát fogod érezni - azt fogod gondolni, hogy valami jótol fosztod meg magad... Sok sikert hozzá, nekem így soha nem sikerült leszokni... 6 évig szíttam <#idiota>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

MuayBoy
Már nem sokáig cigizek, elszántam magam hogy leszokok amint a kezemben a jogsi. Elvileg hétfõn megyek kiváltani és 1-2 héten belül megjön 😄
Azaz most kell szét cigiznem az agyam 😄