79689
-
#75527 Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy ahova EGYEDÜL fel tudsz menni, oda menj nyugodtan:)
Mondjuk ha szólt az admin általában lejöttem, mert tudom hogy pl. Italy-n a tetőt úgy be lehet kempelni, hogy elég csak akkor lejönni, ha töltény kell... -
#75526 kiegészít: inf, dem-nél meg is értem, hogy ne roofoljunk, mert azért idegesítő lehet a másiknak egy roofos miatt várni 3-4percet. De ctf-nél? max 10 sec és már újjá éledt, lazán utánamjön/leszed 1 gránáttal, ami nem nagy ördöngősség, ráadásul nem is vérre megy a játék, mert JÁTÉK és csak 1 poénmap. -
#75525 pl. ott vannak ezek az átiratmapok(italy, italy3, dust1-2, finca2) amik alapból úgy vannak összehozva, hogy egyedül is felmehetsz, mindenki a tetőn lebzsel(pl.: anno a BALFASZ serveren) ezek csak szimpla átirat poén mapok. Ezeken pl mért ne lehetne?
Az alap mapokon mint pl jor1-en meg semmi nincs a roofolásba, mert csak 1-2 helyen lehet felmenni és nem egyenlő elényt ad a két csapatnak. De az átírt bugos mapokon sok helyen lehet feljutni... -
#75524 Én most is kirugdosánám, vagy olyan mapot nem tennék be amint fel lehet jutni. Alapból minden map rákfenéje ez, és nagyságrendekkel nagyobb előnyt élvez az aki felülről tudja látni a dolgokat. HK2 nagy jó példa erre. Ott amellett hogy jobbra előre balra nézel, még a tetőre is kuksizni kell. -
#75523 Jah! Van, hogy játszunk 1-1 funt mapot, és mindenki felmegy a tetőre... Viszont amikor komolyan játszik az emberek nagy többsége, akkor nem szép dolog a tetőröl, lesből (kempelve) lődözni... -
#75522 a sof2 nem arról szól,hogy a tetőről kempeljük az ellent...
-
#75521 Senki nem sir, régen ez volt a szabály, ennyi. -
#75520 grat. Kury, attól, hogy te nem tucc roofolni még nem kell kickelni. Inkább tanulj meg roofolni, vagy NE italy3-at tegyél be, ahol mindenki azt csinálta amit én, de csak engem kell kickelni.
ui.: manapság mindenki lehet admin? -
#75519 Ezért az 1-2 map miatt igazán nem kéne sírni.
Rooflni könnnyen lehet,meg egyépként se vérre megy a dolog,szóval SZVSZ lehet roofolni,enegm sose zavart.
Ha meg rooffol akkor ha ügyes vagy leszeded...ha nem akkor meg.... -
#75518 Régen ki lettek rugdosva egy figyelmeztetés után tetömanók. -
#75517 Emberek körkérdés:
Mi a véleményetek a roofrol public serveren, ilyen mapokon mint dust, italy, italy3 és társaik, amikről mindenki tudja, hogy bugosak, és a tetőn bárhova el lehet jutni. Végülis a public pont erről a have funról szól... sztem... -
#75516 én Norfolkból tötlttem Miskolcra le azért ekkor -
#75515 -
#75514 -
#75513 1.44 fLOPPY? :)
cuki :) -
#75512 A rövid kényszerszünet után ezen a héten folytatódik a kupa az elődöntőkkel. Majd figyeljétek az oldalt. -
#75511 loool -
Alkohol sveda #75510 Az enyém 6,8 megát mért ;) -
#75509 LOL :D -
#75508 remélem eek jók lesznek:
demo1
demo2
demo3
MÁS:
Akad egy kis problémám:
A minap takarítgattam a gépen,és egyszer csak eltűnt az A:\ meghajtóm...
Az eszközezelőben ezt jelzi ki:
A B.I.O.S.-ban is megnéztem ott kijelzi a meghajtót,és nincs letitlva, és hajlénkonylemezhesz softfvert nem tudok.
Próbáltam azt hogy az eszközkezelőbe eltávolítottam a hadrware-t aztán restart(a napi 4-5 adag restart ma is megvolt...)és hagytam hadd ismerje fel magának,de így is eza buzi sárga /_!_\(háromszög+!) jött ki!
HELP PLZ!!!
u.i.: igaz nincs jenetősége az A:\ -nakd e idegesít hogy nem működik...|A helyesírási hibákmiat szíves elnézésüket kérjük!!! -
#75507 Nem jók a linkek Pigo :|
-
MusA #75506 Naszééép :D AIM nélkül viszont egy elefántot se találna el. -
#75505 10 perce voltam fenn a Kurva Publicon,és eggy kibaszott nagyot rörgtem ezen a csiter kölykön(wh+aim)
demo1
demo2
demo3 -
#75504 Én nem bíznám rá az életemet... -
#75503 Oki Les! Úgyis kell egy orvos! -
#75502 te táncolsz, én videózok, többeik fizetnek -
#75501 csak ha tranyo is jön -
#75500 Huuu, mekkora! Én is indulok világkörüli útra! Jön valaki? :D -
#75499 jaja, én tavaly láttam ezt először, jól nyomja;) -
#75498 Matt -
#75497 Nagyon jól nyomja a csávó, saját oldala van. Itt a háttérsztorija röviden:
Mint önjelölt rabszolga Matt a kollégium helyett dolgozni kezdett, azonban nem bírta sokáig idegileg. Orvosai és barátai tanácsát is figyelembe véve, fogta az összes létező holmiját, pénzre váltotta, és eldöntötte, hogy körbeutazza a világot. Közben jött az ötlet, hogy mindenhol felveszi ahogy táncol.
YouTube-on elképesztő sikert aratott a videó, és a hozzászólások között felmerült egy olyan is, ami arra unszolta Matt-et hogy csináljom még egy ilyen utat, illetve videót. Matt mondta, hogy ha hajlandóak ezt neki fizetni akkor rendben, asszonták oké. Szóval ezúttal mégegy hat hónapos utat tett természetesen más helyeken járva mint előzőleg. A másik videója is megdöbbentően szép helyeken készült.
Itt a honlap:
http://www.wherethehellismatt.com/
Fenn vannak a videók is, meg a sztori is csak angolul. Totális bizonyítéka annak, hogy az életnek nincsenek szükségei, elvárásai, ha azt csinálod amit tényleg szeretsz, akarsz, és kitartó vagy, úgyis eléred a célod. -
#75496 végülis kurvára mentünk obi portra jertek jertek
62.112.194.67:20106 -
#75495 mégse, nincs meg a map -
#75494 89.171.49.6:20145 b2f rd inf szerveren vagyok. -
#75493 Na mégeccer ez akart lenni:
Sry csak fáradt vok és ékezeteket ki veszi észre?
Csakhát az orvostanhallgatóknak ilyeneket kell tesztelni:
-
#75492 [IMG][/IMG] -
máskor is lehetne inf? :D -
PuLZeN #75490 Meghívásos alapon ma 8 kor INF party.
Aki ráér jöjjön!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MIND MEG VAGYTOK HÍVVA PUTTÁK! -
#75489 én erre :p -