Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
moszt az enyim lesz!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Dud [OBI]
Tényleg POWAA! Figyelek is ezerrel POWAA!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Grave Digger
28k enyimé lesz, addig nem fexem le😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Dud [OBI]
Kb fele - fele mondja. De valaki az OBI -n indítson egy szavazást és ott kiderül.

Grave Digger
FLAME POWAAAA, JENNA JAMESON POWAAAAA

ev1l FlOwEr
Mert szociálisan érzékenyek vagyunk. Tudjuk, hogy szart sem lõnél le nélküle !!!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Taptarap
USAS mért marad a többség azt mondja nem kell!!!

ev1l FlOwEr
Mingyá' 28k POWA !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Dud [OBI]
Yeah fincsi POWAA!

Dud [OBI]

Dud POWA. Seggnyalás POWA.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Dud [OBI]
Köcsögök POWAA?

ev1l FlOwEr
Miért szarsz a szerverekre ???

Törõggyé' velük rendesen !

Dud [OBI]
Áááááááá.... -- POWAAAA!

ev1l FlOwEr
Köcsögök 😄DD

nemértem powa...

Dud [OBI]
Jóvan.
- Akkor Gold Rush lesz. De akkor legyen game is rajta!!!
- Új fegyvermodell sajna esélytelen.
- USAS marad (sajna)
- ND CTF lesz
- Létszám marad

Még valami kívánság? Na most mondja valaki hogy szarok a szervereinkre!

Köszi POWA. Moráljavítás POWA. Szarkedv POWA. Híd POWA. Víz POWA. Halál POWA.

Grave Digger
tõ,omdat = tõmondat

Grave Digger
az meg nem tõ,omdat, hanem kõmondat. Érted, kõ mondat? ÉRTEEED???

Grave Digger
USAS POWAAAA, AKUMA SUCKZ, SPIGI KASZANOVA, GOLD RUSH POWAAAAA, F1-GOMB POWAAA, RANDOM ASS RAPE POWAAAAA, EBÉD MEGVOLT, IDÕ VAN, ALVÁS LESZ

Gold Rush jobbnak tûnik. USAS sukka. Létszámcsökkentés fölösleges imho. Új fegyvermodellek királyos ötlet. Spigi te kaszanova. SL powa! Tõmondat az isten. Agysejtek nulla. Ebéd kéne. Idõ nincs.

Grave Digger
hát ha választani köll, akkor legyen inkább a gold rush. Viszont nem lehetne új fegyver modelleket is kiprószálni? Kis dolog, de némi változatosságot jelentene az is

Gugger
Gold Rush!

Mr.Grent
Ebéd az mitjelent? Mert akkor felugrom lenyomni az arcod!

https://grentmedia.hu

Fulop =FDI=
Na ebéd utána nyomok egy kicsit ha van fenn valaki aztán melo...

Bye!
Fulop =FDI=
Elszoktam jutni de mikor ott kiszed egy annál idegesitõbb nincs...

De annál jobb sem mikor kiszedem mert tudom hol bujkál...
Mr.Grent
Ehh kami te akkor igazán jó lehetsz ha ennyi usas mellett te még eljutsz a zászlóig:😊)))))))))))))

R@in
USAS sux meg az is aki benn akarja tartani.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Fulop =FDI=
Mi?
Mégis marad? De miért?
Nah mindegy... De szerintem nem kellene az USAS...
Mr.Grent
Akkor gold rush! plz!!

Fulop =FDI=
Na ennek igen örülnék mikor az ember végigküzdi magátr a pályán akkor a zászló melett egy usas kempernél nincs is idegesitõbb....

Díjaznám ha nem lenne ctf-en USAS!

Dud [OBI]
Ja és a mod?
1. Gold rush vagy 2. man down? Pls vote!

Dud [OBI]
Össze próbáltam foglalni amit alább leírtatok, de nem nagyon megy... Amit mégis kivettem:
1. USAS marad 😞
2. CTF ND szerver ICS helyett lesz
3. CTF RD portokkal mi legyen? Csökkentsünk létszámot? Mondjuk 16 -ra?

Inf -et azért nem játszanak, mert tényleg az van, hogfy mindenki oda próbál bejutni ahol tömeg van. Ha valaki bemegy elsõnek, már mennek is mások. Múltkor pl TDM szerverre bementünk 2 -en és 10perc múlva már 20 -an voltunk. Csak ezen múlik.

ics helyett goldrush, ctf2 helyett nd ctf???
hun port meg legyen HUN port bár nekem aztán egyáltalán semmi bajom a külföldiekkel, de akkor mér hun port a neve??
usas meg nem zavar, maradhat (legfeljebb csapkodom az asztalt/bill-t ha lelõnek vele 😊 )

Taptarap
A ND CTF az tényleg jó szvsz.

Taptarap
Öh köszönöm istenem......

Mr.Grent
Nem olyan cyber dolog, régi történet én már csak homályosan emlékszem a dologra de most hogy elkezdtem nyomni derengenek már a dolgok. Tudod benne vagy a cyber térben kódokat subrutinokat stb, kell alkalmazni meg ilyenek lol a gáma.

LSC
meg pöcs,kuki😊.

LSC
az miféle?FPS?

LSC
Nekem eddig a goldrush mod jött be a legjobban.Az usas néha idegesítõ de nincs is annál jobb mikor sarokból kinézek jön usas-al a láma és persze csak pazarolja a lõszert,vagy mikor 15 méterrõl kezd el lõdözni😊.Szerintem maradhat.

Gugger
Amos tök jó fej csávó, különben is tud magyarul! PL.: kukorica

Mr.Grent
Ja és a módról, megoldjuk a Sis3 gondját. Minden ctf-port törölve helyette legyen mindenbõl egy maréknyi mert igy a káposzta is megmarad és a sis3 is jól lakik . A viccet félretéve egy két helyen tényleg sok az a 20 (néha több) ember. De nemszabad a ctf-et elkúrni arra jönnek a tömegek, ettõl népszerû az obi port. De egyszer egy porttakarítás címszóval le kellene állítani és meglátjuk ki jön az infre.

LSC
mongyuk a TK az tényleg gusztustalan volt........

Gugger
Amikor úgy döntök, hogy játszom kicsit akkor megnézem, mint gondolom mindenki, hogy melyik porton vannak emberek! Valamelyik CTF az amin megjelennek az elsõ emberkék! A szomorú az, hogy amikor már 20 ember bent van akkor is mindenki oda akar bejutni, pl. OBI is oda megy be 24.-nek. Sáskának igaza van meggondolandó lenne csökkenteni a létszámot, de félõ, hogy akkor megint elpártol pár ember a szerverektõl. Lehet, és a mostani játékstílus is ezt mutatja, hogy sokan szeretik az USAS-t a tömeget és a kempelést, és ezért van az, hogy míg az egyik porton 24-en vannak és anyáznak a sok ember meg kemper miatt addig a többi port üres. Hát ezért megértem Sáskát. Megértem, hogy senki sem akar egyedül játszani, de ha az egyik port tele van és bemegyek mindíg jön valaki aztán szépen a többiek is megjelennek! Szerintem rajtunk múlik, hogy játszunk "12-16fõ / port" vagy mint a marhák egyfolytában a 20 fõs tele port-ra próbálunk bejutni. Én is jobban szeretem az INF-et mégis többt vagyok CTF-en mert ott legalább vannak. Szal jertek játszódni gyerekek, olyan jó mint állat! De INF-re is!

Mr.Grent
Én nem értem mi gondotok vele, ez is egy fegyver nem. Én inkább elgondolkodnék azon hogy nem lehet-e ezt máshogy megoldani. kb van egy team 10 fõ ebbõl 4 mondjuk ak, és négy m4 (vagy valami) és 1 sniper és egy usas max 2. Nincs azzal semmi gond csak ha mindenkinél az van meg ha engem lõnek le. Hmmm szerintem ctf-rõl ki kell venni.

Mr.Grent
Szerintem szavazzunk meg a Dalinak 1 hónapon belül 4 szabad napot. Kipróbáljuk mindet és akkor nem gond neki hogy configolja a portokat.
Véleményem szerint tök mindegy. Bár még egyiken sem játszottam. Dud ha infre nem jönnek a népek akkor gondolod hogy goldrushra igen. Nemtom de tény hogy akkor mozdul meg mindenki ha valaki már meglökte a szekeret. A ND-ctf hmmm 50-50% találati eséllyel bir, egyrészrõl mert ezerrel mindenki ctf-ezik, másrészrõl senki sem normálozik. Szerintem legyen, nekem is bejön. De a módokat ki kellene próbálni. Szerintem olyan módot válasszunk ahol erõsebb a team munka mint a fragszerzés. Mindegy vagy qva lassú legyen vagy pörgõs.

Ja és zúzós a Tron 2.

Grave Digger
USAS POWAAAAAAAAAAAA, ha rajtma áll,akkor ott marad😄DD De nem rajtam áll😄DD

Grave Digger
MAN DOWN POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Man downt akarunk, man downt kérünk, hurráááááááááááá

Dud [OBI]
Változások a portokon:
Gondolkodunk, hogy kéne 1-2 új port.
1. ICS nem jött be, ezért töröljük. Helyette mi legyen? Mit szólnátok ND CTF porthoz? Hétvégén játszottunk külföldi ND CTF portokon és nekem bejött.
2. CTF portokon nincs értelme létszámot csökkenteni, de ha megszavazzátok nekem mind1. (Én nem támogatom.)
3. Valami más mod port mehet? Vagy a Fruit féle mod vagy a Code red vagy Man down????????? Mi legyen??? De olyat mondjatok, amin játék is lesz. (Én továbbra is a Man Down mellett állok ki... Nincs is szebb, mint egy falra cafatokban kikenõdõ ember látványa 😊)