Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Na akkor a véleményem:
1. Ha egyszeri alkalom volt akkor ok, de a passt legközelebb ne adjátok ki lécci.
2. Ha már bennt van valaki, akkor Grentnek igaza van, ne járassuk le magunkat. Ha már a külföldiek nem is, legalább mi mutassunk jó példát kultúrából.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Ha rajtam áll letiltjuk az USAS -t CTF -en...

rohadtgec
Hi LEZBOOO😉

rohadtgec
Asszem jól beszél eza Grent srác...

Mr.Grent
Lezbo obi.servegame.com itt meglelsz mindent!

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Hmm lehet hogy ennyien félregondolkozunk? Mint irta a sáska egyszeri alkalom volt, és mindenki benne volt, aki a venti figyelt. És nem voltak Hola, meg joas-ok Egyszerüen bejött a nevét átirta amosra és játszott és közben dumáltunk.
Nem volt csit nemvolt tk, meg stb. A hozzáállás az volt köcsög, érdekes harczos és hamlet nem játszota ezt? A hunport azért van hogy mi magyarok "tisztán játszhassunk" na de ha ember van akirõl valaki tudja hogy nem csiter pl azthiszem a GBS egy pár tagjára mondhatjuk azt hogy ismernek egy két tagot a SOF2 scenben akkor hagynemár 1 ember véleménye döntse el hogy mi a helyes! A játék a tiszta a játék a lényeg és nem az hogy magyar vagy-e vagy sem, akármilyen hun-tag van elõtte. És mint már irtuk egyszeri alkalom volt. Eddig 3 emberrõl tudok akik pass-t kaptak a mi belsõ dolgainkhoz( most nem mondom el hogy mikhez is) és eddig egyszer sem láttam hogy valamelyik visszaélt volna vele. És ha ezért az OBI lebasz vállalom, nekem a játék a lényeg és nem az hogy most a másik oldalon vagy épp a seggem oldalán magyar van vagy külföldi. Sorry Delta hogy téged perpill nem kérdeztünk meg, de a véleményed tisztában tartjuk és legközelebb ezt mérlegeljük. De a nemtetszésed nem ezzel a genyláda módszerrel kell kimutatni.
Miért kell igy mutatni másoknak hogy mi magyarok ilyenek vagyunk, hisz ha vannak 100-an és ebbõl 99 jó dolgot tesz akkor nem ezekre gondolnak hanem arra hogy nézd azt a "parasztot" milyen "köcsögök" a magyarok. Tehát minket is lejáratsz!Ezt a seggedbe amiért ilyen hüle voltál. Este jelentkezz egy hedsütire.

https://grentmedia.hu

csabawarchief

Grave Digger
Hát ez szopás gyerekek, de azért abban bízhattok, hgy hamarosan kijárjátok a nyolc általánost😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

[HUN]PAStheLoD
school:
teachers (mothefukkerz):

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

csabawarchief
school

[HUN]PAStheLoD
Te ne vitatkozzá velem! Úgysincs jó kedvem... School SuXX!!

csabawarchief
lol

[HUN]PAStheLoD
csak kapát nem láttá' meg ecsém!

csabawarchief
csak én vagyok igazi magyar paraszt gyerek, aki kiáll a népért, a hazafi

[HUN]PAStheLoD
Énis így voltam de a CTF több élményt nyújt igaz néha hiányzik egy kis csapatmunka...

[HUN]PAStheLoD
KÖCSÖÖÖG!!!

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
hát igen ... 😞

csabawarchief
suli

Taptarap
Béláim gondolkodjunk.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
mind1 sáska úgy is te vagy a hibás.

Taptarap
ez jó ötlett mert akkor jobban megtelne a másik CTF is. Meg kicsit nyugisabb volna ez mert az ember csak esik kell olyan sokan vannak.Szvsz.

Mostani sláger a CTF-en mindenki USAS camperelést folytat a zászló meg magától odajön.😉

én is 😊

LSC
jó ez szvsz.Nem azért játszanak ott mert üres az inf,hanem mert azt szeretik.Gondolom én.

Sáska
Amugy mi lenne, ha a ctf portokon kisebb lenne a max players? Talán nem lenne tök halott az inf port. Van 5 public port, és mindenki csak ctf-ezik. Emléxem, amikor elkezdtem sofolni, szinte mindig várni kellett, hogy be tudjak menni az inf portra. Most meg pangás van...meg kemperkedés a ctf-en

Sáska
Nem hívtuk, hanem õ kérdezte, és egyszeri alkalom volt. Ha ti ezt ilyen komolyan gondoljátok

R@in
Sztem sem kéne behívni a külföldieket a hun portra...
Lezbo te meg nézz körül a topicban!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

az alcímben található második címrõl

/*
...mér nem olvassa el senki az alcímet, mielõtt kérdezne...(sóhaj....)
*/

LSC
Akkor legyen "hunok és haverok" a port neve😊.

loál ott van fent a link

\"Life is around you and in you.\"

Sáska
Amugy meg ha nincs bajod a külföldiekkel, akkor miért mondogatod állandóan, hogy krva anyját büdös germán, rohadt spanyol stb...?

Sáska
én adtam meg neki. Feljött ventrire, és kérdezte, hogy jöhet-e játszani velünk. kb 9en voltunk ventrin (pac, grent, rambo, flowa, fülöp, gugger, én stb). Mindenki rábólintott a ventrin, megkérdeztük rambot is, õ is beleegyezett. Nem is volt semmi probléma, amos szépen csendben játszogatott, csak a warchief kezdte el folyamatosan minden kör elején tk-zni, hiába mondtuk neki, hogy mi engedtük meg neki, hogy játszon. Amugy ez egy egyszeri alkalom volt, és Amos pont nem az a gyerek, aki visszaélne ezzel a lehetõséggel, hogy pass-t kapott. Amugy meg is köszönte, hogy játszhatott...Ja, és senkit nem zavart...csak Csabát

Dud [OBI]
Ki adta ki a passt??? Ezt komolyan kérdezem.

Grave Digger
köcsögök😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LSC
Teljesen egyetértek veled.Ha már felmegyek a magyarok közé semmi kedvem a hola meg a joas szavakat olvasgatni,a másik meg az, hogy a magyar porton játszó emberkékben megbízom.A csalók 95%-a külföldi.De ha jól tudom ezért is lett a HUN port indítva.

csabawarchief
Még mielõtt indul a balhé... (akit illet az tudja mirõl van szó)

Nekem nem Amos-sal van bajom, nem is a külföldiekkel, más szervereken nagyon szivesen játszok vele, ill. velük, de amelyik serverre az van irva hogy HUN, ott meglep és zavar a jelenléte. Lehet hogy a beengedése miatt jelszot adóra kellene haragudnom. A jelenlétének nem tetszését közreadtam néhány tk-vel, amiért még engem rugtak ki a serverrõl több izben. Ez már sok volt. Mint ahogy irtam sajnálom hogy ez lett, hiszen én léptem ki a serverrõl Amos helyett, pedig én hivatalosan játszhatom a serveren, õ nem! Ami vár rám: mindenki amost fogja védeni itt a forumban, vagy engem köcsögöz. Tudom. Ez van. Amennyiben õ vagy más játszik a magyar serveren, én nem fogok, még ha magammal cseszek is ki, ill. ti nagyon örültök neki. Folytatás a válaszaitok és véleményeitek után.

Taptarap

ev1l FlOwEr
Április 1.-rõl maradt, vagy a következõig nem bírták ????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LSC
Most olvastam lehet csak nekem új,hogy John Carmack (ID software) elismerte hogy a STALKER engine gyorsabb mint a Doom 3-é és hogy a nyílt terepeket is nagyon jól kezeli míg a doom 3 elég gyenge e téren, és nem is nagyon lessz benne.
"Carmack és cége nem akar potenciális versenytársat. Óriási összeget ajánlottak fel ezért az oroszoknak, hogy felvásárolják a STALKER motort és vele együtt a teljes csapatot. A megállapodás ma délután született meg. A két fél aláírta a szerzõdést. Fõleg az orosz csapat járt jól, hiszen eddig sokkal kevesebb fizetésért dolgozhattak, mint az amerikaiak.

A STALKER csapat jövõ héten átköltözik az id Software fõhadiszállására és a két cég a STALKER és a DOOM III. befejezése után új játék fejlesztésébe kezd, melynek nyilvánosságra hozott címe:
MARS GATE
Demons from beyond"

Hardwired.

LSC
hát ha mohaa szinten lessz a PB ellátottság hamar meghal a multi.

LSC
a kiadott videó alapján már csak jó lehet.Grafika 10, fizika 10,fegyverek hangja és típusa 8,Lada niva alufelnivel 10,bejarhatóság meg mint az OFP-ben.Megnézted a 70 megás videót?

Dud [OBI]
Próba címszó alatt lehet róla szó, de nem hiszem, hogy ráállunk a témára nagyon.

NaNoKuTyA
DE GYÖNYÖRÛ!

\':..:\'

csabawarchief
lol... ez ilyet birom, ki sem adták de már istenitik...

LSC
STALKER forever.

[HUN]PAStheLoD
meglássuk... én most a Tron 2-re leszek kíváncsi MP-ben 😊

[HUN]PAStheLoD
az jöhet nekem is 😄D

LSC
Nos a demo után a véleményem.Tudom senkit nem érdekel de leírom azért.Az egész olyan mintha egy mohaa kiegészítõ lenne.Ironsight-nak multiban nem lessz sok értelme, anélkül is simán fejest lehet lõni mert az elsõ 1-2 golyó pontos.A fegyverhangok elfogadhatóak de volt már jobb is más játékban.Nincs ereje a hangjaiknak.A Q3 motornak köszönhetõen azonnal lesz hozzá csalás amint kijön a multi.Ennyit a negatívumról.A pozitív a szép terep és a hangulat.EGYSZER.Mert akárhányszor játszol ugyanaz történik (mohaa).Csalódtam benne,de azért végignyomom és kipróbálom a multit is,remélem OBI szponzorál egy szervert a demo-nak😊.

LSC
ismerõs engine.Hogy ebbõl mit ke nem lehet még hozni.

LSC
az ironsight az bejön minden game-ban,csak ne legyen olyan hogy csípõböl is Rambo módra lehet fejest osztani mert akkor az ironsight-nak nem lessz értelme.