Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 4800 az egy sima 4200-es csak 8x agp-vel nem(ergo parasztvakitás) Ha van más akkor olcsóbban esetleg drágábban nézhetsz kártyát.
https://grentmedia.hu
Node!!! 😊
A ti4800-asok milyet fûtenek???
Jó az ár/teljesítmény? (50e a bluefishnél).
A ti4800-asok milyet fûtenek???
Jó az ár/teljesítmény? (50e a bluefishnél).
Þór vígi þessi rúnar
Én meg úgy vettem észre, hogy memoria és proci függõ mert nálam egy 16MBVGA-al is 70-80 FPS-el futott mondjuk low-on minden de 1024*768.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Tapasztalataim szerint, egy 1200 Tualatin Cerka kevés volt a Gef3-amnak, de a mostani 2500+-os Barton AMD már kihajtja a belét!
Ha nem akarsz atit, akkor Gef4 Ti4800 128MB talán jó választás lehet! De Egy jobb FX is lehet a préda!
Bazz ez a minimum konfig. Elindul vele, de szerintem nem nyújt megfelelõ teljesítményt.
Szerintem: min. P3 1000 / 512MB RAM / GEF3
Szerintem: min. P3 1000 / 512MB RAM / GEF3
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Jóvan na! Csak itt a fórumban néha van más gámáról is szó. Azért kérdeztem.
Najólvan.
Akkor 2Gb ceruza, Gef 2 (mx400), 256 ddr elég neki?
Bár jövõhéten lecserélem a vidkártyát!!!
Mit javalltok??? (40-50e Ft)
Akkor 2Gb ceruza, Gef 2 (mx400), 256 ddr elég neki?
Bár jövõhéten lecserélem a vidkártyát!!!
Mit javalltok??? (40-50e Ft)
Þór vígi þessi rúnar
hmmm fincsi! kb p3 800 de egy duron 750-en már elég jól szaggat. gef2 elég hozzá.
Jó reggelt! Ez mekkora hülyeség bazzeg! Jó reggelt hajnali 8 43 -kor.... Faszt jó. Az is hülye aki kitalálta hogyx hajnalban így illik köszönni... 

aki csítel az mennyen a gyógyszertárhoz 😄
aki meg nem az jöjjön jáccani...
én meg megyek iskolába 😞(
aki meg nem az jöjjön jáccani...
én meg megyek iskolába 😞(
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Tényleg igazatok van, mi inkább játszogatunk szépen nem szájjalunk mostantól 😊
Egyébként harczos: ha érdekel elmondom icun a mikulás és zolee összefüggést, mostmár teljesen mind1 úgyis. A másik dolog, nem hallottam délutániról, sajnos nem tudom mi történhetett...
Na megyek picit lámázni v.hova, nekem még nem nagyon megy ez 😊 (ja és Call of Duty rulez...remélem jólesz a multija)
Egyébként harczos: ha érdekel elmondom icun a mikulás és zolee összefüggést, mostmár teljesen mind1 úgyis. A másik dolog, nem hallottam délutániról, sajnos nem tudom mi történhetett...
Na megyek picit lámázni v.hova, nekem még nem nagyon megy ez 😊 (ja és Call of Duty rulez...remélem jólesz a multija)
Jót tett neked az a vödör sperma!!!
Sokkal bölcsebb lettél !!!

Sokkal bölcsebb lettél !!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Delta!! Most mit mimózáskodsz??!! Ventrin kb 10 percig beszéltünk Amossal, mielõtt bejött és erre szét TK-ztad.... (az elején ha emlékszel még 2 körön keresztül én is tk-ztam mindenki, mert azt hittem, hogy más map lezs.... de miután tudatosult bennem, hogy amrad a pálya, abbahagytam... Egyébként semmi gáz nem történt, nincs miért bocsánatot kérned tõlünk (max Amostol). Csak idegesítõ volt, hogy minden körben megkértünk többen, hogy ne TK-zz és még csak nem is válaszoltál...TK.ztál... Mivel ötödször sem változtattál ezen, kaptál egy kicket, aztán még egyet...de 2 percen belül szerveren voltál és játszottál. 3 admin volt bent, és ennek ellenére úgy túnt ez az egyetlen módja annak, hogy leállítsd magad..
Ezért senki nem utál és senki nem basztat. Nem kell duzzogni, játszál!!!
Ezt mint Csaba, a Csabának mondom!!😉))
Nah üdv:
pAc
Ezért senki nem utál és senki nem basztat. Nem kell duzzogni, játszál!!!
Ezt mint Csaba, a Csabának mondom!!😉))
Nah üdv:
pAc
JA de ha az önevén még nem lenne gond de ha már csitelve is akkor igen és a csit bukott meg. Vágod?
ja, nem is meséltem, mi volt délután. nemtom mi bajuk van velem az udt-seknek, de egy szívatás áldozata lettem. ugyanis azzal jöttek, hogy a fórumban csalással kapcsolatban volt szó rólam. mondjuk nem ijedtem meg, inkább meglepõdtem. épp akkor volt a nagy futam, így nem olvastam minden részét a fórumnak. gyorsan átfutottam, de kiderült hogy csak szívatás. hogy mire volt jó, nemtom... udt-s mentalitás??
hát, nehéz helyzetben vagytok. elõször lebukott tõletek mikulás, majd jött zoli, és büszkén jelentette, hogy santa már nem tagja a klánnak. erre most zoli bukik le, és jössz te magyarázkodni. sajnos a történtek alapján sztem már az aldi-k szintjére jutottatok: aki meglátja a nevüket, az elsõ szavai: "csaló klán". egyre nehezebb lesz tisztára mosni a neveteket. de ha sokáig nem bukik le senki, talán ez sikerülhet.
Ez most sajnos egy ilyen ügy, itt mostmár ne mszemélyrõl van szó hanem klánról. Most egy picit meghuzzátok magatokat és megy tovább a dolog. Részemrõl ennyi. Az anyázást egy ideig el kell viselni, érthetõ szétszedünk minden csitert.
Nos, üdvözlet minden kedves "rajongónknak"...
Mindenek elõtt elnézést kérek a történtek miatt, ahogy tudomásomra jutott, egybõl összehívtam egy rögtönzött gyûlést és közös megegyezésre azonnali hatállyal eltávolítottuk Zolee-t a klánból! Szeretném kérni, ezen ügybõl kifolyólag ne minõsítsétek az egész klánt, ráadásul még tényleg picit kezdõk vagyunk SoF ügyben, szeretnénk tovább tanulni, hogy ez is sikeres részlegünké váljon... Szeretném, ha tisztázhatnánk nevünket ezen számunkra is szomorú kisiklás miatt. Köszönöm a szót, további jó játékot! (Az UDT vezére)
Mindenek elõtt elnézést kérek a történtek miatt, ahogy tudomásomra jutott, egybõl összehívtam egy rögtönzött gyûlést és közös megegyezésre azonnali hatállyal eltávolítottuk Zolee-t a klánból! Szeretném kérni, ezen ügybõl kifolyólag ne minõsítsétek az egész klánt, ráadásul még tényleg picit kezdõk vagyunk SoF ügyben, szeretnénk tovább tanulni, hogy ez is sikeres részlegünké váljon... Szeretném, ha tisztázhatnánk nevünket ezen számunkra is szomorú kisiklás miatt. Köszönöm a szót, további jó játékot! (Az UDT vezére)
Jól van én is bevallok valamit: 3 herém van és aranyerem plussz szerelmes vagyok Demi Moorba és 5 éve megvadult kanlovakal álmodom.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

az hülye 😄DD