Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akárhányszor mentem oda hogy rászánok egy játékra,egyszersem volt az amit kerestem csak a sok szar "ezt vedd meg".
én is AMD-s lettem de szerintem visszatérek az Intelhez sajna 😞( most õk a jobbak.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
egy pentium4-ek mennyi a L1 Cashe meg az L2 Cashe??
ja én is azért várok még az ATI vásárlással mert ez az 1700+ még kevés hozzá.

Szerintettek a HAf Life 2 megjelenik Szeptember végén nem kellett volna akkor már egy demot kiadni hozzá??
Grent-nek van igaza, elsõsorban egy jó alap kell, proci, memória! VGA lehet bika, szart sem ér ha nincs ami meghajtja!
Azt nézzed, hogy a legtöbb játék most már DX9-es és a Nvidia sajna a csúcskártyái kivételével nagyon szarul kezeli a DX9-et.
GF4-et most már nehogy vegyél. A FX5200 is csak pénz kidobás volt nálam szarabbul teljesitett mint a mostani kártyám.
Most egy ASUS GF4 4200TD-m van eddig egy játéknál szagatott egy kicsit 18 FPS de mert max felbontáson jáccom vele mindig és az az U2 volt.
De hiba veszel bivajerõs VGA-t az alá izmos proci is kell, hogy ki bird használni.
De hiba veszel bivajerõs VGA-t az alá izmos proci is kell, hogy ki bird használni.
szerintem ahogy olvasgattam a hardware forumokat mindenképpen ha olcsobbat akarsz vagy ASUS FX5600 Ultrát vagy ATI 9500PRO, 9600PRO. Én ha minden igaz a 9600PRO-t veszem láttam teszteken élõben rendesen szakit.
Ha sok pénzed van FX5900 Ultrát vagy ATI 9800 PRO-t.
Ha sok pénzed van FX5900 Ultrát vagy ATI 9800 PRO-t.
Ez a két hangulatos villám a nickedben az SS-t akarja jelenteni, vagy csak sorminta ???
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nah ja, de én nem is a sof2 rõl beszélek, hisz a Gef3-asom is 125 fps-el megy és nem igen megy lejjebb! Engem inkább az érdekel, hogy a hamarosan piacon lévõ game-k mit kérnek enni?!
Én azt venném, sajna az nvidia bukta a harcot az fx-szériával, és a mindenféle fjucsör engem ne mvonz. A sof2-õ ugysem támogatja 

https://grentmedia.hu
Az ultra mindig emelt órajelet jelent. De inkább Asus-t vegyél hisz a márka kötelez.
Szerintem ez is a és az ati részérõl is hogyismondjam technikai vakitás.
Néz kijött az nvidia mx200-400 páros 1 évig volt gef3 és kijött az mx440- ami gef2 szintû kártya, és a tendencia folytatódik. Kijött az fx5200 ami egy mx440 egy 5600 kb megeggyezik egy 4200-al stb. Nem Gugg a 4200 nem volt 8x agp-s. De elgondolkodtató mostanában a dolog. Mindenki hogy sirt mikor kijött az ati 9700 pro és ezekután az fx. Hogy mekkora hûtés kell az fx.re s milyen zajos na de nem rohad el a melegtõl mint az ati-k háromnegyede. Pl a dud kártyája a zottyáé és mostmár a dali is erre vár. Szal most is jobb ha odanéztek a dologra ne döljetek be minden csiricsárénak. MHz-ek emberek ez a döntõ dolog, mekkora a procié és mekkora a ramé+ a ram milyen késleltetésû. Ha olcsón van valami attól még nembiztos hogy jó, keressetek nézelõdjetek turkáljato ka hálón, és ha megvan akkor azt kell megvenni.
Néz kijött az nvidia mx200-400 páros 1 évig volt gef3 és kijött az mx440- ami gef2 szintû kártya, és a tendencia folytatódik. Kijött az fx5200 ami egy mx440 egy 5600 kb megeggyezik egy 4200-al stb. Nem Gugg a 4200 nem volt 8x agp-s. De elgondolkodtató mostanában a dolog. Mindenki hogy sirt mikor kijött az ati 9700 pro és ezekután az fx. Hogy mekkora hûtés kell az fx.re s milyen zajos na de nem rohad el a melegtõl mint az ati-k háromnegyede. Pl a dud kártyája a zottyáé és mostmár a dali is erre vár. Szal most is jobb ha odanéztek a dologra ne döljetek be minden csiricsárénak. MHz-ek emberek ez a döntõ dolog, mekkora a procié és mekkora a ramé+ a ram milyen késleltetésû. Ha olcsón van valami attól még nembiztos hogy jó, keressetek nézelõdjetek turkáljato ka hálón, és ha megvan akkor azt kell megvenni.
Ha Radeont nagyon nem akarsz (bár én azt javaslom), akkor itt van két cucc, amit érdemesnek tartanék. A mellette lévõ ár nagyker eladási:
VGA ASUS V9480 TI4800SE 128MB DDR TV-OUT
Ár: 35.200,- + ÁFA
VGA NVIDIA GF FX 5600 ULTRA 128MB
Ár: 40.000,- + ÁFA
VGA ASUS V9480 TI4800SE 128MB DDR TV-OUT
Ár: 35.200,- + ÁFA
VGA NVIDIA GF FX 5600 ULTRA 128MB
Ár: 40.000,- + ÁFA
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu