Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Grent
Hát ez LOL! Mega LOL!

https://grentmedia.hu

csabawarchief
A rossz példamutatásról annyit, hogy ha egy serverre az lenne irva hogy ESP, akkor még ha hivnak, sem mennék. Talán ez is egy alapvetõ magatartásforma. De mindegy. Vélemény nincs!

csabawarchief
Az eltelt néhány óra alatt, játék nélkül, sikerült végiggondolnom a dolgot. Nem érzem úgy hogy bocsánatot kellene kérnem, és ugy gondolom igazam is volt, és jól kezeltem a helyzetet. A másik oldal: innentõl nem fogok véleményt sem nyilvánitani, hisz lázadni nem érdemes, gyakorlatilag az egész vélemény kinyilvánitásnak részemrõl értelme nincsen. Ahogy tettem a rádiózásnál, nem volt értelme lázadni, a néppel szembeszállni, itt sem fogok. Aki(ke)t érint(ett) a dolog, nem amosra, a magyarokra gondolok, ugy döntöttem a legjobb ha toleránsabban bánok velük. (véleményem nem lesz, és igyekszem nem beszélni velük, hisz igy a legegyszerûbb elkerülni esetleges konfliktusokat). Nagyjából enyi.

Tibre
Hogy Spigi szavával éljek:köcsögök 😄DD

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

LSC
Hihetõbb lenne ha azt mondanád valaki ellopta a logód

LSC
hát igen nemhinném hogy mostmár kihagynák ezt a jó partyt.

Nem jön valaki HUN-ra?

Taptarap
Flow rádküldött egy tucatnyi 1 éve nem ba**ó szakadt néger dokmunkást????

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
van ám egy gyorsasága a csávonak!!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Mr.Grent
Öreeeeeeeg ezt nevezem!

[HUN]PAStheLoD
úúú... gyónni nem akarsz?

és örülök hogy megjött a "jobbik" eszed!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Tibre
Nah sorry OBI-sok,kicsit tényleg túl sok volt,amit csináltam,aztán meg a büszkeség hajtott,de már megbántam,amiket mondtam,legalább is a nagy részét ,meg aztán amúgy sem vagyok egy nagyon haragtartó ember,szóval szívjuk el a békepipát és peace.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Mr.Grent
Lessz de stabil embert találni nehéz, de igyekszem.

Mr.Grent
Hmm várom a további velõs megjegyzéseket. A lényeget te is tudod, és nem kell az uborkaszezonra fogni! Nemhinném hogy az FDI-ben mindenki 5 hónapos szabira ment volna!

Kojiro
Akko minden marad a régiben?

Kojiro ergo sum.

fdi-brutal
Hmmm!
Az FDI- nek lõttek!!
Átmentünk senkibe!

-FDI-Brutal-Hooligan

LSC
7 en játszottunk az inf-en a kutya nem jön, inkább kihal.

fdi-brutal
Mit csinál az FDI???? Remélem azért értesités kapok a fejleményekrõl!!
Bár szerintem az FDI marad csak Grent megy ezek szerint...sajnálom.

-FDI-Brutal-Hooligan

R@in
Kikkel szakadsz?😊

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

dikki*yysw
Elrontottad. dikktáld.
Leülhetsz. Helyesírásból egyes!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Dud [OBI]
Új klán lesz? Annyi szabadúszó van mint a fene.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Mr.Grent
Nem de ha ez a mail jó akkor ide írok!

Mr.Grent
Mint már sokan vágjátok a dolgot az FDI sajnos feloszlik. Többedmagammal arra az elhatározásra jutottunk hogy megpróbálunk elszakadni a klántól és jelenleg magányosfarkasként lõni a headshootot. Nemtudtunk úgy együtt játszani és annyit, hogy ezt akár komolyan is vegyük. (Szabadidõ, munka, érdektelenség, és egyéb dolgok is közrejátszottak). Sajnálom de ez van.

Pilu OBI
Tévedtem. Mõködnek a parancsok, csak nem nalad írja ki, hanem a szerver konzolon.

Csak úgy müxik a dolog, ha megmondom az rcon passt, es akkor rcon statussal nald irna ki.
Dehát nem bízunk meg 1 virágban.

Mr.Grent
Ne is mond ma fent voltak 3-an is Hooligán rögtön igy kezdett. " Hi all, Szevasztok magyarok! Sziasztok UDT-s csíterek. Mondjuk érdekes is volt én nem szoktam õket látni itt nyomulni de mind3 az elsõ hely közelében tanyázott. Bár kivetnivalót nem találtunk a lövéseikben. De pl. a Sáska említett egy tagot most nem jut eszembe, tegnap este 1 óra környékén mondta hogy van egy ilyen állneves tag. Na ma ez megjelent, és enny volt " Hi all!" majd disconect ahogy meglátta az admin jelet. Remélem putta sáska elmondod majd megint ki volt az.

Én spec csak Zolee-t ismertem (láttam játszani) az UDT-bõl

csabawarchief
still live😄

Pilu OBI
Meglehet. Mindjárt kikisérletezem.

Egy pb parancsal lehet.

ev1l FlOwEr
Pedig már elkészítettem.....
Nem baj, Görény örülni fog neki !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Cyrus mondta az UDTbõl, hogy Zolee-t kirúgták.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

rohadtgec
még mielõtt megkínálnál egy vödör spermával, közlöm, hogy mostmár látom, hogy nem férsz hozzá magáhoza kulcshoz....😄😄😄

rohadtgec
akkor diktáld már be nekem a kulcsát ha tudod... legalább nekem is lezs eredeti😉

LSC
nagyon helyes.

Mr. Grent megkaptad az emailem?

ev1l FlOwEr
Ha így haladok, még ma egyedül elviszem a 30k-t!!!

ev1l FlOwEr
Nem, nem. Ez a pb GUID. Magát a kulcsot én sem látom. A kulcsodból számolja a PB ezt az értéket.

ev1l FlOwEr
Ott a (VALID) szócska. A generált cserélhetõre (UNKN) a jelzés.

LSC
ahaa értem.De így simán lehet CD kulcsot lopni bae😊.

ev1l FlOwEr
Ki kért le ma 2mp-en belül 20 pbshotot ????

Igen jó a hatásfok....

LSC
de honnan tudod hogy eredeti???

ev1l FlOwEr
Jó a fórum!
LOL !

ev1l FlOwEr
Azt nem lehet megoldani, hogy megnézhessem a játékos IP címét ???
Az is OK lenne, ha a PBshot utáni infóban lehetne megnézni. Ha status-t kérek róla annyit ír, hogy extra command succesful, 'oszt hali.
Ez számomra nem bír túl sok infóval.
Néha hasznos lenne az az IP.
nem biztos, hogy a BAN a legrosszabb ellenszer a csalók ellen.....

ev1l FlOwEr
Azt nem lehet megoldani, hogy megnézhessem a játékos IP címét ???
Az is OK lenne, ha a PBshot utáni infóban lehetne megnézni. Ha status-t kérek róla annyit ír, hogy extra command succesful, 'oszt hali.
Ez számomra nem bír túl sok infóval.
Néha hasznos lenne az az IP.
nem biztos, hogy a BAN a legrosszabb ellenszer a csalók ellen.....

Dud [OBI]
Fincsiiii!

ev1l FlOwEr

ev1l FlOwEr
000059 ".Ni|NoCtuRnaL" (W) GUID=2f72860601da13a03a4d5017c36043e7(VALID) <2003.09.01 16:32:58>

Dud [OBI]
Ja, ha nagyon nem bír magával tényleg megy a picsába egész Belgium.

ev1l FlOwEr
A PBshot infójában benne van a kulcs típusa.

LSC
akkor lehet banolni ha kel😊.Ezt honnan tudod amúgy?

ev1l FlOwEr
Ráadásul eredeti CD kulcsa van !!!!