Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt lehet olvasni a Gamestar oldalán:
HL 2 multi csak pénzért?!
Az idei ECTS-en történt egy kis beszélgetés a Half-Life 2-vel kapcsolatban. Ebben így nem lenne túl sok érdekesség, merthogy azt kérdezték, amit lehet, és a válaszok sem voltak túl eltérõek mint máskor szoktak. Továbbra is tartják a szeptember 30-as megjelenési dátumot. Van 1 dolog, amire azonban mást válaszoltak, mint azt várni lehetett, és sokakban gyakorlatilag felháborodást kelt. Kiderült ugyanis, hogy elõzetesben úgy néz ki, aki multizni szeretne a Half-Life 2-vel, annak fizetnie kell e tevékenységért. Részleteket egyelõre nem árultak el, és holt biztosra sem vehetjük, ám tréfának sem szánták. Egyelõre tehát marad a kiváncsiság és sokak részérõl a felháborodás, de amint történik valami arról mi is beszámolunk.
1 fõ jelen !!!!
A virágokat borral is lehet locsolni !!!
A virágokat borral is lehet locsolni !!!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
sziasztok
Grave engem sem enged be low pings only
Grave engem sem enged be low pings only
Utálom a bort amióta 15 évesen megittam két litert negyed ór aalatt és széjjel hánytam a lakást valamint öngyújtóval vágtam hajat annyira részeg voltam. Nekem asszem ez a buli kimarad😄DD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Na idevigyázzatok!
Beszéltünk a Ventin arról, hogy borzasztó nyomorult borkultúrátok van, de amúgy ígéretes alkoholisták vagytok. Ennek jegyében, ha megfelelõ számú jelölt összejön, akkor szerveznék egy borkóstolást valami igényesebb helyre, ahol tényleg szakszerûen (és röviden) elmondaná nektek egy szakember azt, hogy mit kell tudni a borokról (termõhelyek, borkészítés, ízvilág, illatok, stb.)
Ha idõben szóltok, akkor foglalok helyet, kérek szakembert, és összeállítok egy olyan kóstolási sorozatot, ami jól reprezentálja a hazai borvidékeket és fajtákat. Van némi tapasztalatom 😊
Ez nem túl olcsó mulatság, mert igényes borokról van szó, amelyekbõl 1 liter 2-8 ezer forint. Ha pofátlanok lesznek a borboltban, akkor elmegyünk egy étterembe (ahol vannak jó borok) és önjelölt borászként megtarom a kóstoltatást én. 😊) Úgy számolom, hogy olyan 5 ezer forint körül lesz egy fõre a party.
A jelentkezõk gyûljenek itt össze, és küldjétek el a névsort nekem. Aki nem biztos benne, hogy tud jönni, az inkább ne jelentkezzen, mert a többiekkel baszik ki.
Valamikor a jövõ hétvége körül lenne a party.
Beszéltünk a Ventin arról, hogy borzasztó nyomorult borkultúrátok van, de amúgy ígéretes alkoholisták vagytok. Ennek jegyében, ha megfelelõ számú jelölt összejön, akkor szerveznék egy borkóstolást valami igényesebb helyre, ahol tényleg szakszerûen (és röviden) elmondaná nektek egy szakember azt, hogy mit kell tudni a borokról (termõhelyek, borkészítés, ízvilág, illatok, stb.)
Ha idõben szóltok, akkor foglalok helyet, kérek szakembert, és összeállítok egy olyan kóstolási sorozatot, ami jól reprezentálja a hazai borvidékeket és fajtákat. Van némi tapasztalatom 😊
Ez nem túl olcsó mulatság, mert igényes borokról van szó, amelyekbõl 1 liter 2-8 ezer forint. Ha pofátlanok lesznek a borboltban, akkor elmegyünk egy étterembe (ahol vannak jó borok) és önjelölt borászként megtarom a kóstoltatást én. 😊) Úgy számolom, hogy olyan 5 ezer forint körül lesz egy fõre a party.
A jelentkezõk gyûljenek itt össze, és küldjétek el a névsort nekem. Aki nem biztos benne, hogy tud jönni, az inkább ne jelentkezzen, mert a többiekkel baszik ki.
Valamikor a jövõ hétvége körül lenne a party.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
OK Bolt máskor bejelentkezem, de akkor mondjad meg a titkárnõd telefonszámát, hogy sikerüljön még idõben megoldanom😄
A mondanivalód második feléhez nem kívánok hozzászólni😄DDD
A mondanivalód második feléhez nem kívánok hozzászólni😄DDD
Spigi baratom !
Miert nem jelentkeztel be hogy jossz ? Akkor nem mentem volna el ebedelni 😄😄😄😄
Egyebkent a csajok akik nalunk dolgoznak kemenyen penzert vannak am ott 😄 azert meg kap barki csajt, vagy nem ? 😄
Miert nem jelentkeztel be hogy jossz ? Akkor nem mentem volna el ebedelni 😄😄😄😄
Egyebkent a csajok akik nalunk dolgoznak kemenyen penzert vannak am ott 😄 azert meg kap barki csajt, vagy nem ? 😄
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
Láttál olyan táblát, hogy nigger-hulla tároló?
Láttál vagy nem?
...
És tudod miért nem láttál?
...
MERT NINCS ILYEN TÁBLA, WAZZEEEEEE!!
Láttál vagy nem?
...
És tudod miért nem láttál?
...
MERT NINCS ILYEN TÁBLA, WAZZEEEEEE!!
Kojiro ergo sum.
Na megyek többiek után, nappal nem vagyok annyira láma mint éjjel. Kezdésnek fejes tk, 5 sec alat 😄
Pilu@work: Mikulás hónapok óta nem tag... Nem tudom mirõl beszélsz, lehet v.ki szórakozik, bár nemtudom. De egy tuti, nem a tagunk jóideje!
Egyébként szevasztok!
Egyébként szevasztok!
csak vicc volt te szerencsétlen, miért kell lelõni a poént😄DDD
Ezért vásárolok én Dunaújvárosban, ahol mindig kedvesek velem, jók az eladó csajok a boltban, és eddig még nem basztak át😄 Meg Boltboyal jókat szoktunk dumálni a sof2 társadalmat érintõ problémákról. Bár ma amikor bementem, éppen ebédszünetet tartott, ezért ma este egy hedsütit azért kiosztok neki. Nemámmá akkor kajál, amikor szeretné. He, nincs igazam már megint?
Nahh de ez nem hardver fórum, tehát a többiek rakják máshová az eredményeiket. Elsõsorban fel a seggükbe😄DD SOF2 POWAAAAAAAAAAAAA, köcsögök😄DD
Nahh akkor már én is berakom az enyémet, hogy megláthassátok ilyen szar géppel is lehet yol játszani.

jól van most már tudom, hogy az enyém a legszarabb gép több képet nem kérek.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
te is köcsög vagy, én is köcsög vagyok, mindenki köcsög😄DD