341
Ps2 Vcd&Divx player help!
  • bobgerry87
    szia van msn-ed?mikor vagy fent meg mi a cimed mert nem értem.
  • lowdog
    hát nem véletlenül mondtam hogy olvass vissza :)

kell még csinálni egy SYSTEM.CNF fájlt, ami nagyjából az alábbiakat tartalmazza (a VALAMI.ELF lehet az ulaunchelf vagy az SMS akár, érdemes ez utóbbit átnevezni mondjuk SMS.ELF-nek):

BOOT2 = cdrom0:\VALAMI.ELF;1
    VER = 1.00
    VMODE = PAL/NTSC

az is fontos hogy először a system.cnf fájlt add hozzá a néróban a lemezhez, utána a többit, és mehet az írás.
    a biztonság kedvéért én írás előtt a néróban vissza szoktam állítani az alapbeállításokat.
  • bobgerry87
    kicsomagoltam először ulaunchelf-et oda bemásoltam az sms-t és utánna néroval udf/iso-modba kiirtam.hogy kell pontosan megcsinálni???ird lecci.
  • lowdog
    UDF/ISO modban irtad a lemezt?
    jo sorrendben tetted ra fajlokat?
  • bobgerry87
    szia ez sem jött össze leszedtem ahonnan irtad 2.8-as verziot meg azt a ulaunchelf-is de mikor berakom azt irja nem kompatibilis cd.az ulaunchelf-kitömöritettem meg az sms-t athuztam bele és igy irtam ki.ulaunchelf v4.12-est szedtem le dvd-re irtam ki.
  • lowdog
    az nem elég sajnos :)

javaslom hogy olvass vissza mert - le kell szedni az SMS mellé az ulaunchelf-et is, és egy olyan DVD-t írni, ami az Ulaunch-elfet indítja, majd abból tudod az SMS-t indítani.

lehetőség van még arra hogy a memkártyádra felmásolod az Ulaunchelf-et és az SMS-t is, és ha a chipped támogatja, akkor onnan indítani lemez nélkül. de a másoláshoz egyszer legalább ki kell úgyis írni!

ha visszaolvastál és ennek ellenére nem sikerül, kérdezz, szivesen segítek!

SMS itt: http://home.casema.nl/eugene_plotnikov/
    ulaunchelf itt: http://psx-scene.com/forums/official-ulaunchelf-forums/37242-unofficial-launchelf.html
  • PoisonChihuahua
    Talán a "hivatalos" oldalán kellene körülnézni, leírással és a legújabb verzióval próbálkozni....
  • bobgerry87
    ilf cucot.és ezt irtam ki.az sms-s nek az oldalárol 2.8ilf-et szedtem le.de az se megy.1.7-es google-val kerestettem és ott valami oldalrol szedtem.
  • lowdog
    mit szedtel le pontosan es honnan?
  • bobgerry87
    sziasztok van 1 50004 gépem chippelve. ki szeretném probázni ezt a sz sms playert már szedtem le 1.7;2.8-as verziot kiirtam és nem olvassa be a gép mit csinálok rosszul?Segitsetek ha tudtok.
  • bobgerry87
    sziasztok
  • kilcsir
    start gomb->device setting->usb support (ha jol emlékszem)
  • janes75
    nekem SCPH-39004 van és sehol nemtalalom az usb-t a menüben hol lehet bekapcsolni.
  • kilcsir
    köszi müködik az usb-s
  • kilcsir
    olyan program nincs amivel jpeg képeket lehet nézni?
  • lowdog
    options-ban be kell kapcsolni az USB-t...
  • kilcsir
    igen, de nem látja.
  • Petyko
    Pendrive-ról próbáltad már? Ez a megoldás nem izzasztja meg az olvasófejet, nem kell CDt írni, több film is ráfér ...stb.
  • kilcsir
    Valaki irja le hogy mit csináljak! Köszi elöre!
  • kilcsir
    nekem igy nem müködik, akármit rakok utána be kiirja az sms player hogy illegal disc!
  • Smithie
    Ja a másik meg az hogy 5 rugóért utánad vágnak noname dvd-ket amik visznek mindent min 2 évig.Ha meg besz*rik akkor veszel másikat.Ez már nem probléma manapság,ps2 meg maradjon meg játéknak.Sztem.:)
  • Smithie
    Nem erre tervezték 9 éve a masinát,ezen nem kell csodálkozni hogy némelyik divX-et nem viszi.
  • Tucky17
    Modbo 760-nál hogyan kell kitenni a fájlokat penre? (konkrét leírást nem taáltam csak annyit hogy ismeri a dev1-et és dev2-őt)
  • stockhouse
    nekem az avi-kat viszi, és a ps2nek a feje se eszik meg mindent néha, de az usbről is lehet lejátszani így nem kínoza a fejet, csak felpakolod az usb-re az avi-t, beteszed az sms lemezt a ps2be, mikor betölti akkor kiveszed a lemezt és rádugod az usb-t, dvd decrypter nevü progival simán kiírja
  • digo82
    Vagy mi lehet a gond,hogy nem visz el minden filmet pedig egyformán írom meg mindet!Meg van amelyik akad mint az állat!
  • digo82
    Helló ez elvisz minden filmet?
  • stockhouse
    Ha eddig valakinek gondja volt akkor megoldásitt a megoldás, egyszerüen ki kell csomagolni és a kapott iso fájlt ki kell írni egy dvd-re és nem cd-re a DVD Decrypter-rel, betenni a ps2be ma mikor az sms képernyo bejön ki kell venni a ps2-ből a lemezt és betenni azt a lemezt amin rajta van az avi (lehetőleg az is dvd), de az mp3-mat is ismeri, és ne csodálkozzatok a méretén, jó szórakozást.
  • imei1
    Szia!
    Szerintem írd a file-okat (mp3,divx)az sms-el együtt a lemezre és akkor menni fog.
  • hoodsey18
    hali!
    pls segitsetek az SMS-nek a 2.4-es verzióját kiirtam cdre minden megy szépen bejön a lejátszó csak minden divx-es dvd-re és mp3 cd-re azt irja ki h illegal disc.meg tudná vki mondani h mit tegyek h müködjön?
  • lowdog
    0 kart okoz
  • booa
    kősszi!de még nenm szándékozom ki chipeltettni a gépet!nagy kárt tesz a ps2-ben!?
  • lowdog
    önmagában nem, SMS nevű média-lejátszó használható chipelt gépeken.

ezt ráteheted a memóriakártyára is, onnan is futtatható, megfelelő chippel, avikat pedig lejátszik CD-ről, DVD-ről, és pendrive-ról (és persze a belső HDD-ről, ha van olyanod)

itt minden le van írva, szerintem 100 üzeneten belül megtalálod a választ minden kérdésedre. ha nem, 188 sem sok érte szerintem.

ha végeztél és még mindig nem megy, szívesen segítek!
  • booa
    hello azt szertném kérdezni hogy ps2 olvas-e .avi fájl-t?
  • lowdog
    uLaunchELF tökéletes hozzá, van benne FileBrowser (vagy mi a neve), ha elinditod latni fogod (CD/DVD-re kiirod es bebootolod).

copy/paste modszerrel megkeresed az sms elf-jet es felrakod a memkarira... nem emlekszem melyik gomb, de a leirasaban megtalalod.
  • szobi18
    írja már le valaki részletesen hogy a ***** kel SMS-t a memoria kártyára másolni!!köszike
  • lowdog
    valamit rosszul tudsz, az elf fájlf önmagában nem elég általában.

olvass vissza, részletesen le van írva hogy hogyan kell csinálni.
  • Neme.
    Help2
  • Neme.
    Modchip nélkül nem lehet bootolni lemezről.

Ha nincs modchip a gépedben, akkor valamilyen más módon kell megoldani, hogy az SMS elinduljon, pl. swap trükk, exploit.

Aztán ha fut az SMS, akkor lehet próbálkozni CDDAFS formátumú lemezeket megetetni vele...

Help
  • CSOCSO
    ide mindenki bszik irni?

szoval.. az sms progihoz milyen fileokat kell kiirni a downloadson az oldalukon csak valami .elf vagy enf filet talalok az a cnf file nemtom hol van vagy honnan kene leszednem.

btw most azt irjak az oldalon hogy csak irjunk neroval egy dummy dvd kepfilet es tegyuk a gyokermappaba a divxeket es jatszani fogja a gep............. nah erre kivancsi vagyok majd kedden kiprobalom
    de azert leirhatnatok hogy amugy mikent kene kiirni azokkal a fileokkal a videokat ( nameg hol vannak azok a fileok???)
  • CSOCSO
    bump!