341
Ps2 Vcd&Divx player help!
-
red13 #261 Egyáltalán pendriveról hogyan kell felmásolni a memóriakártyára? Bedugom a gépbe, de nem lát semmit a ps2. -
S8DJ #260 Modbo 760 Memory Card boot:
1. nevezd át az "SMS.ELF"-et "BOOT.ELF"-re majd tedd rá a pendriver-ra.
2. Indísd el az uLaunch-ot az PS2-n.
3. Filebrowser-al a memória kártyán (mc0 vagy mc1) hozz létre egy "BOOT" mappát majd ebbe a mappába másold be a pendrive-ról a "BOOT.ELF" fájlt.
4. Kapcsold ki a PS2-t vedd ki az uLaunch CD-t nyomd meg folyamatosan az R1-et és kapcsold be a PS2 de még mindig nyomod és bebootol az SMS Player!
Remélem érthetően leírtam ez működik minden lejátszó progival és a HD Loader-el is. -
S8DJ #259 nekem jó lett :D -
#258 ez csip mentes gépen müködik.
Nekem ment,és csináltam egyet egy srácnak jo régi nagy ps2-re,és elküldve memot,ott is megy (loadertöl kezdve,medialejátszo,emulator stb) -
S8DJ #257 aszerint csináltam és nem jó -
#256 vissza lenne olvasva 30,meg is lenne. -
S8DJ #255 én is ezt kérdezném és Modbo 760 chipem van. -
red13 #254 Na most nekem itt van ez a SMS_Version_2.8_R4.elf cucc. Ez mellé még milyen fájl kell, hogy működjön? És hogyna kell felrakni memo kártyára? -
lowdog #253 elvileg lemez is indithato pl uLaunchELF-bol
bar nem biztos hogy 6-eves-proof megoldas :) -
#252 Igen, úgy megy. Azt észleltem.
Csak a 6 éves gyerkőcnek nem jó így.
Sebaj holnap hozok még 1 kártyát :) -
#251 akkor vedd ki a memot,mikor lemezt akarsz inditani,és menet közben dugod be a memoriát.
Most kiprobáltam,klonoa 2 be,memoria menetközben be,és megy is:) -
#250 No mostmár sikerült. Bootol memória kártyárol.
Viszont csak kártyárol megy! Ha benne van a kártya játékot el sem indit az
ulaunchelf jön be. Onnan indítható az sms rendesen. Viszont így játékmentés nem tárolható a kártyán.
Ez így természetes vagy van más megoldás? -
#249 Aha, köszi. Na a Forma 1 után kipróbálom! -
#248 a menü
mc0-1 memo slot
mc1 -a kettes memo
hdd-hdd:P
és a mass- a usb pendrive -
#247 De nem látja a progi a Pendrivot.
Vagy át kell állítani valamit?
A listába a hol a memó kártya is van nincs USB.
A pen megy a gépemmel mert szoktam divx et nézni róla csak cd röl ment az sms eddig.
( és slim géppel próbálom) -
#246 de.
énis lementettem mindet elötte,és pc-n pihiznek.
De ebböl a freeMCBOOT-bol többféle van,nekem a linkelt vált be,5004 gépen,meg kiprobáltam egy slim-en is,azon is elindult (bár nem tölt villamgyorsan be,de betölt) -
#245 Na ezt nem csináltam meg , köszi.
A mentéseim nem tudom pen re rátenni hogy azok ne vesszenek el???? -
#244 szoval akkor megy a memoriárol a inditás?
lehet ám hogy a csippet ki kénne kapcsolni valahogyan,másik topicban is irták,az bekavarhat.
De aza freemcboot megcsináltad?
elöször ha megy a lemez,tedd fel,amit linkeltem(nekem csak az müködött),penröl elinditod azt a freemcboot.elf-et
leformázod a memot,utána telepited ,és exit(más lehetöség nincs is ott).
gép lekapcsol majd,elinditod benne hagyva a memoriát,és elvileg a ulaunchnak el kénne indulnia.
csak csip ki legyen kapcsolva.
Ha elindul,ugyanaz a menü lesz majdnem,mint a lemezröl is láttál,igy bemásolva a SMS-ELF-et,katt és megy is -
#243 No sikerült felmásolni a memória kártyára az SMS-t. De corrupted data jelenik meg. Mit csinálhattam rosszul?
Modbo 4.0 van a gépben (matrix)
Próbáltam könyvtárat csinálni...stb. Az összes vagy csak az sms file al is próbálkoztam de "corrupted " neki. -
#242 Köszi szépen, megpróbálkozom vele
-
#241 tessék
remélem lemezröl is megy,én csak vinyorol tudom elinditani -
#240 megkeresem azt felrakom valahova,amit én csinaltam. -
#239 Szia.
Az ulaunchelf et honnan tudom leszedni? Egy el próbáltam de nem tudom az jó e.
Próbálkoztam ezzel a verzióval de csak a lemez és a memória kártya ikon jött be a Ps2 őn. Esetleg nincs meg ISO ba az egész és akkor csak ki kellene írni? -
#238 ja a mcboothoz még,elindit,formáz,telepit,és végül exit.
bennehagyod memot a gépben,és ugy inditod el.
jopár másodperc,és elindul (nálam elindult) aza ulauncher okoság -
#237 vinyos topicban leirták nekem is.
ezt lowdog:
A lemez elkeszitese:
(normal nero-t hasznalj ha lehet, ne ilyen express-t)
1. szedd le az ulaunchelf-et (lenyegeben egy BOOT.ELF fajl esetleg egy konfiguracios fajl mellette ami nem feltetlenul kell)
2. csinalj pl notepad-del egy SYSTEM.CNF fajlt aminek a kovetkezo a tartalma:
BOOT2 = cdrom0:\BOOT.ELF;1
VER = 1.00
VMODE = PAL/NTSC
3. csinalj egy uj DVD-t Nero-ban, "DVD UDF/ISO"-t valassz
4. eloszor add hozza a lemezhez a SYSTEM.CNF-et
5. masodszor a BOOT.ELF-et
6. ezutan meg johet minden mas amit szeretnel pl az alabb emlitett MC exploit
7. innentol Image burnerrel meg tudod csinalni az iso-t
utána felraktam ezt pendrive-ra
Illetve nem igazabol arra,mert microSD kártyaolvasora,de mind1,láta a ps2 aza jó.
és végül csinaltam memora SMS mappá,bele a sms elf-je,és kész. -
#236 Help !
Egyszerüen nem tudok megbirkózni a memóriakártyára feltétellel (SMS)
Valaki le tudná írni részeletesen?
Vissza olvastam de csak 4-5 üres lemez bánta a próbálkozást. -
lowdog #235 videók lejátszása SMS-ben hálózaton keresztül -> sima windowsos megosztással is megy, manual itt -
lowdog #234 sajnos nem tudom. allitolag ripper2 de ez csak allitolag :) -
kilcsir #233 beraktam most egy eredeti dvd filmet, annál nem irja ki a hibát..
neked mien chip van a gépben? -
lowdog #232 illegáááál??! akkó repül a banhammer
:)
sajnos nem tudok semmi okosat mondani, nekem működik így - SMS fut a memóriakártyáról, és betölt filmet USB-ről és DVD-ről is... -
kilcsir #231 kiirtam UDF/ISO módban, de azt irja ki hogy illegal disc, eddig is ezt irta ki. -
lowdog #230 persze.
ha fut az SMS, fent tudod állítani hogy honnan olvassa be a filmeket, CD, USB, HDD stb.
a lemezt UDF/ISO módban írd. -
kilcsir #229 srácok, nekem csak pendriverröl müködik a filmlejátszás(sms player), cd/dvd-n megoldható?
Néztem az opciokat de nem találok megoldást.
Elöre is köszönöm! -
bobgerry87 #228 na azért még most megprobáztam na ddig eljutok hogy bejön a logo de utánna kilép vissza.VER = 1.00 ide az sms-nek a verzió számát kellene irnom mert a boothoz azt irtam.de van egy másik player az megy rajta mp3-at meg avit dudok nézni de nem tudok usbröl mert nem lehet állitani. -
bobgerry87 #227 nem tudnál nekem csinálni egy olyan iso-t amit csak alcoholal ki kell irnom vagy nem tudod honnan tölthetem le?mert már kb 10-üres dvd-m bánta.Köszi előre is. -
lowdog #226 amúgy viszi... -
bobgerry87 #225 ja és még valami a ps 2-ő viszi a ps1-es jatékokat?amugy nem jott össze szerintem nem jol irom ki az a baj
-
lowdog #224 notepad (jegyzettomb) tokeletes erre a celra.
megnyitod, copypaste innen amit irtam, save as (mentes maskent), es system.cnf neven elmented
-
bobgerry87 #223 nekem van amugy 1 sms1.7 elf file.system.cnf-et hogy is kell csinálni addig értem hogy az sms-t átnevezni igyen és innentöl elakadtam. -
lowdog #222 szia
msn-t nem igazan hasznalok. mit nem ertesz?