F1 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Külön 2004-es mod van már???
Késõn vettem észre hogy te rég írtad azt és biztos azóta mindent tudsz róla!
Itt a link és itt minden van!!!
Vannak külföldi oldalak is ahonnan lelehet tölteni sok dolgot!!!
Én, vagyis mi(mindjárt elmondom) a Challangevel nyomatjuk és 2003-as Modot(azaz CTDP-t) meg ETTC!
Nem tudom mér nincs F1 Challange topic és az uj hozzátartozó dolgokrol lehetne dumálni!!!
magyarázat: elég sokan vagyunk multisok a mIRC-en: aki akar multizni az jöjjön ide: mirc-> quakenet server-> nhl|nba|f1 channel!!! Hát ennyi és ott mindent meg is dumálunk!
Ui: a channel névnél altgr+w-t kell használin hogy ezt->" |" kapjátok közte...
Valaki segítsen már abban hogy hogyan lehet a kormányt beállítani mert alapból balra húz a kormány és nem fog rendesen a fék és ezt nem lehet állítani. Legalábbis nem tudom. Valaki help hogy kell!!!!
Ezt nézzétek meg: http://www.m4driving.sm/nucleus/media/2/20030511-spa.jpg
Hol lehet ilyen Helmets-et and cam-ot leszedni?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Win ME-t használok.
Olyan jellegu problémám van a játékkal hogy ha meg állok és a váltó automatára van állítva akkor az autó elindul hátrafelé. Ugyan ez a helyzet a rajtnál is.
Microsoft kormányt használok a játékhoz. A másik probléma hogy a kormánygombok beállításai elfelejtödnek igy nem tudok váltani. A kormány és a pedálok viszont jól mûködnek .
Elõre is köszi a segitségeteket.
ZA.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
a plr fájlodat elküldenéd nekem? 😊
Én végighuzattam az öszes pályát, kivéve 2 szektort Japánban! Így van SC, MC, Jordan, Arrows és még valami.
Én is ott kerestem,de nem volt.
Bár én belenyúltam a dst fájlokba egy kis könnyítés gyanánt. 😊
Igaz, félig. A Safety Car-t és a Medical Car-t is vezetheted. Egy FIA "gomb" lesz a csapat kiválasztása menüben.
Az ISO-t használom amúgy,csak néha kidob desktopra,de nem baj.
Az igaz,hogyha végigviszem a driving Schoolt,és mindenhol aranycsillagot érek el,akkor megkapom a safety cart?
Ha igen akkor mit tegyek,hogy lássam is?
Mert az aranycsillagok megvannak,de akármekkora balesetet csinálok nemlátom a safety cart.
Szóval valaki segítsen ha tud!
Köszi!
de fpsen kívül nem nagyon van más játék, amit érdemes lenne billrõl irányítani...
(négy irány,analóg lehetõség ohne...idióta elrendezésben három újjal,a csuklód meg lerohad fél óra után, megoldás joypad ill. joystick)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ez a program visszafejõdés 2001-es társához...
PC-n szörnyen "egyszerû" lett a grafix...pl. nincs rendes aszfalt tükrözõdés...viszont igen kellemesesn fut...
de neten iszonyúan bugos...a versenytársak "cikáznak" elõtted aztán eltûnnek😊katasztrófa. Az osztott képernyõs lehetõséget én nem találtam meg...van ilyen????
PS2,Xbox...telenyomták effektekkel...gyönyörû, de csak diavetítés és szörnyen szaggatós lett...
úgy látszik az EA már csak az NHL sorozatot nem kefélte el...
ha nem lennének értelemes alkotások pl MOH..az EA a "mindenévben-újbõrtlehúzó" taktikájával már húzhatna lefele a rolót...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
el tudna kuldeni nekem valaki, hogy milyen ertekeket allitsak a kormany setupjanal, hogy eleg elethu legyen az iranyitas?? Egy TM FFB Ferrari Racing Wheel-em van.
Ha akar valaki egy kicsit nehezíteni a játékon, akkor keresse meg a SUPER PHYSICET!
Mondom hol: a *.PLR fáljban lehet az elején állítani:
"Half Rate="1" // 0 = super-high physics rate, 1 = normal"
Ez a normál, ha 0-ra teszed, akkor nehezebb.
Én sok különbséget nem vettem észre...