F1 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
dehogy tudok mindent

nem vagyok én Misu vagy Toya

de még Tasnádi sem
de ez elég ismert oldal
examinee
Figyi: a 2004-es eddigi futamokat illetve pályákat és új autokat honnan lehet leszedni???
Külön 2004-es mod van már???

examinee
Mondtam Breki hogy neked nem szol!!!!!! #274
Késõn vettem észre hogy te rég írtad azt és biztos azóta mindent tudsz róla!

Breki33
a hsw-t ajánlod nekem? :-)

nézd csak meg pl a colin 4-es fórumát :-)
Breki33
Challange na
Breki33
Challecge fórum

klikk
examinee
Gyors voltál😊)))

examinee
http://www.hsw.hu/f1ch.shtml

examinee
Ja Brekinek nem szolt mert azt még egy éve írta😊))

Breki33
csak a link maradt ki P
kiváncsi vagyok tudsz-e újjat mutatni
examinee
Breki, Aborg meg nemtudom kik!!!!!
Itt a link és itt minden van!!!
Vannak külföldi oldalak is ahonnan lelehet tölteni sok dolgot!!!
Én, vagyis mi(mindjárt elmondom) a Challangevel nyomatjuk és 2003-as Modot(azaz CTDP-t) meg ETTC!
Nem tudom mér nincs F1 Challange topic és az uj hozzátartozó dolgokrol lehetne dumálni!!!

magyarázat: elég sokan vagyunk multisok a mIRC-en: aki akar multizni az jöjjön ide: mirc-> quakenet server-> nhl|nba|f1 channel!!! Hát ennyi és ott mindent meg is dumálunk!
Ui: a channel névnél altgr+w-t kell használin hogy ezt->" |" kapjátok közte...

Aborg
Nem tudtok egy jo cimet ahonnan le lehetne tolteni kulonbozo autobeallitasokat konkret versenypalyakhoz?
Hi!
Valaki segítsen már abban hogy hogyan lehet a kormányt beállítani mert alapból balra húz a kormány és nem fog rendesen a fék és ezt nem lehet állítani. Legalábbis nem tudom. Valaki help hogy kell!!!!
Breki33
Sziasztok

Ezt nézzétek meg: http://www.m4driving.sm/nucleus/media/2/20030511-spa.jpg

Hol lehet ilyen Helmets-et and cam-ot leszedni?
Hmmm... Hat lehet hogy en is jelentkeznek...
ÁjjLe BoBBi
Ja még vmi ! Ott nem csak 1 file van hanem 6 mind kell, vagy csak 1 ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
THX

avcom
www.emacf1.com

ÁjjLe BoBBi
Hmm ez gamma 1 kicsit még távol áll tõlem, de talán a GP4-el 😊,vagy azzal a kiegészítõvel amit az elöbb mondtam !

ÁjjLe BoBBi
Gondolom

ÁjjLe BoBBi
Hi !Dondolom tudtok róla hogy kb 2 hónappal ezelött kilyött az f1 2001-re 1 GT kiegészítõ, na szt honnan lehet letölteni ?

avcom
na veled ki vagyok segítve

avcom
Sziasztok! Tudom, hogy régi a dolog, de segítsetek!!! Mondjon valaki egy ma is mûködõ ISO címet! Kérlek titeket!

mekkora gép kell ennek a játéknak?
Rozsomák
én még csak most jutotam hozzá a játékhoz, az ISO-hoz, de a pálya betöltése után kilép az asztalra. Mit lehetne csinálni hogy ne dobjon ki ?

Win ME-t használok.

Sziasztok !
Olyan jellegu problémám van a játékkal hogy ha meg állok és a váltó automatára van állítva akkor az autó elindul hátrafelé. Ugyan ez a helyzet a rajtnál is.
Microsoft kormányt használok a játékhoz. A másik probléma hogy a kormánygombok beállításai elfelejtödnek igy nem tudok váltani. A kormány és a pedálok viszont jól mûködnek .
Elõre is köszi a segitségeteket.
ZA.
Gp3 add-on
easportsf1.com
Joke
Nem tudjátok, mi a címe a hivatalos oldalnak?

nekem csak nem megy a Driving School! Nem tudjátok mi lehet az oka? Másnál nem volt ilyen?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

mi az a még valami?
a plr fájlodat elküldenéd nekem? 😊
Placebo74
Azt sajna nem tudom, hogy mi van akkor, ha Manuál nõvérrel szerezted a csillagokat! 😊

Én végighuzattam az öszes pályát, kivéve 2 szektort Japánban! Így van SC, MC, Jordan, Arrows és még valami.
Szép meg jó meg minden,DE nekem nincs FIA gomb.
Én is ott kerestem,de nem volt.
Bár én belenyúltam a dst fájlokba egy kis könnyítés gyanánt. 😊
Placebo74
Hali!

Igaz, félig. A Safety Car-t és a Medical Car-t is vezetheted. Egy FIA "gomb" lesz a csapat kiválasztása menüben.
Nekem bejön rendesen.
Az ISO-t használom amúgy,csak néha kidob desktopra,de nem baj.
neked hogy jön be a driving school? nekem semmit nem csnál rá...

Hello!
Az igaz,hogyha végigviszem a driving Schoolt,és mindenhol aranycsillagot érek el,akkor megkapom a safety cart?
Ha igen akkor mit tegyek,hogy lássam is?
Mert az aranycsillagok megvannak,de akármekkora balesetet csinálok nemlátom a safety cart.
Szóval valaki segítsen ha tud!
Köszi!
mohus
ezzel egyetértek...
de fpsen kívül nem nagyon van más játék, amit érdemes lenne billrõl irányítani...

(négy irány,analóg lehetõség ohne...idióta elrendezésben három újjal,a csuklód meg lerohad fél óra után, megoldás joypad ill. joystick)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
szasztok..hát van ilyen topic is😊lehet szidni az EA-t?

ez a program visszafejõdés 2001-es társához...

PC-n szörnyen "egyszerû" lett a grafix...pl. nincs rendes aszfalt tükrözõdés...viszont igen kellemesesn fut...
de neten iszonyúan bugos...a versenytársak "cikáznak" elõtted aztán eltûnnek😊katasztrófa. Az osztott képernyõs lehetõséget én nem találtam meg...van ilyen????

PS2,Xbox...telenyomták effektekkel...gyönyörû, de csak diavetítés és szörnyen szaggatós lett...

úgy látszik az EA már csak az NHL sorozatot nem kefélte el...

ha nem lennének értelemes alkotások pl MOH..az EA a "mindenévben-újbõrtlehúzó" taktikájával már húzhatna lefele a rolót...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Valaki tudna nekem abba segíteni, hogy hogyan lehet f12002-vel multiplayerezni? Miért csak ketten lehet race-t menni? Miért nincs ott a többi pilóta? Vagy lehet valahogy, csak én nem tudom?
milyen videokártyát ajánlatok hozzá, ami ez élsímításoknak is eleget tesz! ;-) Mivel jácccccátok a gamest? (JOY, JOYPAD, WHEEL?)

Hogy lehet a DRIVING SCHOOL-t játszani? Beebged, de utána semmi! Nem mutat pályát sem, semmit! Magyaráz egy hang Monzáról, de ennyi! Továbbá nem tudjátok hogy be lehet-e kapcsolni a kis térképet a kpépernyõre, mint a GP4ben? Néha jó lenne... ;-) Köszi

Trance_HUN
már nem kell köszi
Trance_HUN
HONNAN LEHET LETÖLTENI PLS.
sziasztok!
el tudna kuldeni nekem valaki, hogy milyen ertekeket allitsak a kormany setupjanal, hogy eleg elethu legyen az iranyitas?? Egy TM FFB Ferrari Racing Wheel-em van.

hmm nállam meg GP4 szopás:-)
küld már el a kormánybeállításodat [email protected]
zoozoo
Szevasztok!
Ha akar valaki egy kicsit nehezíteni a játékon, akkor keresse meg a SUPER PHYSICET!
Mondom hol: a *.PLR fáljban lehet az elején állítani:
"Half Rate="1" // 0 = super-high physics rate, 1 = normal"
Ez a normál, ha 0-ra teszed, akkor nehezebb.
Én sok különbséget nem vettem észre...

cervin
nekem sem indul az xp alatt.A 3D beállitással van valami.Ge force2 800 mega stb.segitség...
Hello ma csinál valaki magyr szervert??
holnap lesztek?
ISDN jó??