F1 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Miért??
Kormányom nincsen még, úgyhogy a seb.váltás igen nehéz.
egyébként a model ritka béna, csak a festés hasonlít az igazi Toyotara. Pont ez a gyengesege az F1RCnek, nincsenek hozzá igazán hiteles gépek.
Egyébként szerintem még ma is a legjobb F1-es játékok egyike, én nagyon szeretem, csak van benne egy csomó bug ami nincs kijavítva 😞
He\'s Got the Mojo Workin\'
Felismertem a sebességkilyelzõt!!
Hogy mi a neve?? Mármint a játéknak!
?????
UBI F1
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Végigolvastam a fórumot és úgy látom csak nekem gondom a játék indításával.
Az a gondom, hogy 640*480 -nál magy csak a játék. Nagyobb felbontásoknál (színmélység, frissítés mindegy) amikor egy pályát tölt (felül megy a sáv) nem megy fel teljesen, hanem kilép.
A vas:
AMD XP 1800+
256 Mb DDR ram
ASUS V7700 (GeForce 2 Titanium) 64 MB
Az oprendszer XP.
Van valaki akinek amd procival elindult? Mert a readme szerint penti 2 kell min. vagy 100% kompatibilis.
Vagy esetleg az XP-vel lenne gond?
Bocs hogy hosszú lett, de elég gáz a kis felbontás (olyan commodoros 😊 és kösz elõre is mindenkinek.
Nem hiszem, hogy kick-elnek direkt. Valószínû a versenynél történik mindez. Miután elkezdõdik a játák van olyan 20 mp, hogy csatlakozz az indulás elött a gémbe. Akinek addig nem sikerül az nem indul. Tehát nem igazán kéne letöltened, vagy ha ráadásul még modemes is vagy elképzelhetõ, hogy lemaradsz így a rajtról. Ennyi a történés.
Még én sem láttam S.Car-t. Szerintem nincs is benne. Lehet AI.-ban ezt nagyon nehéz kivitelezni....sõt ahogy elnézem a játékosokat, kicsúszásokat borulásokat jó is mert szerintem egyfolytában benn lenne 😊
Nézd meg nincs olyan rajt amikor szinte ne esne ki ember, úgy hogy tropára amortizálja az autóját!
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
A netes játéknál miért dobnak ki mindenhonnan?
Lehet hogy azért mert nem akartam feltenni a kormányt,és a billel kicsit nyomin mentem?
Vagy mert lassú vagyok?Mert letöltök közben,amit gondolom nem kéne.
Vélemény?
na írok mailt 😊
Riszpekk
Riszpekk
Nagyon-nagyon jó játék, remélem minél többen leszünk esténként. Aki magyar és hostol mindenképp HUNGARY szobát kreáljon, így egyértelmû hol vagyunk.
Kormánnyal iszonyú jó eredményket lehet elérni azt láttam másoknál..nekem sajna nincs.
Azonban vannak akik jobbak és vannak akik rosszabbak, és vannak akik hasonlóak ettõl jó egy verseny. Én olyan 1.22-t megyek F1 2002-vel ami elég fos , dehát 2 napja gyûröm és addig nem igazán volt játék ( NFS de az + Arcade) ami feldobott volna, hogy gyakoroljak.
Szal, azért lehet jókat menni és ha leköröznek akkor Istenem ez van, igazából is kapnak versenyzõk kört. Jó lenne vmi olyan versenyt menni ahol kell depóba is menni, akkor kicsit izgalmasabb lenne és...olyan emberkéket találni akik végig is tólják a versenyt még ha gyengébbek is és nem lépnek ki. Mert általában sajnos ez a jellemzõ.
Valaki felvállalhatná ( Nekem család + munka szóval nem megy !!), és gyûjthetne jelentkezést ill. szervezhetne megbeszélt idõre esti versenyket is.Ez csak egy ötlet.
Egyébbként páran :
#F1HUN csatin vagyunk,és itt le lehet beszélni online gémeket.
"
Forrás: GS online
link: http://www.simbin.com/sbdt
képek: http://www.simbin.com/press_release_v3.html
F1 2001 alá mindez
Tudod, hogy a Nascar Racing 2002 teszt mennyi ideig készült a kezem alatt, mondjuk szerintem eddig messze a legjobb amit csináltam :-)
Freak: Segítségre mindig szükség van...Fizetés az nincs és a játékokat is mindenki magának szerzi be :-(
Ha így is érdekel, akkor nekem írj :-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Mondhatni szar! Majd fogta mmagam, ,és vettem egy franko force feedbackes kormányt (nem csak ez miatt). A különbség lélegzetelállitó!
Hihetetlen élmény!!!! Iszonyú jó! Mást nem tudok mondani, csak annyit, hogy hogy KIRÁLY! Höö!
Billenytû suxxx!

http://deathfellows.hu/
IRC-elni nem szoktam írhatnátok ide is mert én kipróbálnám.
Egy sráccal neveztesen Molnar B-vel tegnap jót mentünk, és kicsit el is beszélgettünk. Õ 1 hét alatt mindössze 2 magyarszki emberkével találkozott a neten aki ezzel játszott. Na ezen változtatni akarunk, és ha épp fenn vagyunk játékra készen akkor megtaláltok
IRC:#F1HUN
csatin.
Jó lenne találni olyan embereket akikkel lehet menni egy 11 körös versenyt úgy , hogy nem lépnek ki. Mert külhoniak rendszeresen ezt csinálják 😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Lenne egy kérdésem.
Hogy lehet az,hogy ha 50%-os versenytávot megyek,akkor nem áll ki senki a boxba csak én?
F1 2001-ben pedig kiállt a többi autó is.Bár az igaz,hogy a gumik itt egy kicsit tartósabbak.
Viszont az AI versenyzõk mozgása javult egy kicsit,na meg a képességeik is,bár nem sokat.Bár érdekes amikor Yoong a 2. helyre kvalifikálja magát. 😊
Na meg a Force Feedback Nemtudom ti hogy vagytok vele,de egy kicsit jobb mint a 2001-ben,ott arra mentek,hogy minnél jobban rángasson,szerintem,itt már gyengébb,és finomabb,néha gyengül,máskor meg erõsödik.Ezt eltalálták.A fizika meg maradt. 😞
Na mind1, nekem tetszik viszont egyvalamire nem jöttem rá 😞
Ha nem automata váltón vagyok, akkor hiába váltok fel és szeretnék gyorsulni nem nõ a fordulatszám és nem gyorsul az autó !!
Tehát felkapcsolni felkapcsol de nem gyorsul 😞
Help me PLS
Thx
innenlehet leszedni az isot.
Természetesen a szabály meg egyéb maradi jellemzõk mellett én is kiváncsi vagyok hogy mi sül ki belõle mert a három is nagyon jó volt szabályok ide szabályok oda.
Alapvetõ hiányosságok vannak a GP sorozatban is meg aza tény hogy a szabályt a 2. rész óta nem frissítették elveszi a játékélményt.
De Ti tudjátok
name a GP4 csak 3. negyedévben jelenik meg szóval addig ez a legjobb:-)
Udv!
Nem tudna valaki megszánni egy UBI F1 RACING CHAMPINOSHIP-pel. Összes szeretném hasonlítani vele az F12002-t, azt hallottam jó, demót már láttam.
Elõre is köszi