F1 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gp3 add-on
tar: modemes kapcsolattal jól megy, vagy meg se próbáljam?

Gp3 add-on
OliApa
XP reinstall segített. : (
csak a F1 2001-hez van még csak...de nemhiszem hogy sok idõ mire kijön hozzá
Imremagdi
és mennyit javit ??????

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Szerintem less utana setupoknak, csodakra kepesek. Ugyan GP-ben, de en pl hungaroringen a jo setup elott max 1.19-et tudtam futni. Utana 1.15.

OliApa
Akkor most csalafintán teszem fel a kérdést. : )

Használja valaki a játékot Windows XP alatt?
Bennem van a hiba, vagy a játékban, hogy sosem tudok valóságos idõt futni??? Itt van pl: Malajzia. A valóságban a versenyzõk 1:3...-ot futnak, én meg az 1:42-t alig tudom elérni.
Miért??
Kormányom nincsen még, úgyhogy a seb.váltás igen nehéz.

vegig vitted a vb-t es megnyerted vagy mi:? honnan van neked safety car???????????
OliApa
gut 😊
F1 Racing Championship
egyébként a model ritka béna, csak a festés hasonlít az igazi Toyotara. Pont ez a gyengesege az F1RCnek, nincsenek hozzá igazán hiteles gépek.
Egyébként szerintem még ma is a legjobb F1-es játékok egyike, én nagyon szeretem, csak van benne egy csomó bug ami nincs kijavítva 😞

He\'s Got the Mojo Workin\'

OliApa
Full CD-s verzió.
OliApa
Nem tudom XP (frissített) alá felrakni, mert a setup után e-regkódot kér! A Win98 SE alatt meg nem. Van vkinek ötlete?
Én tudom én tudom!!
Felismertem a sebességkilyelzõt!!
Hogy mi a neve?? Mármint a játéknak!
?????

UBI F1

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Hali!
Végigolvastam a fórumot és úgy látom csak nekem gondom a játék indításával.
Az a gondom, hogy 640*480 -nál magy csak a játék. Nagyobb felbontásoknál (színmélység, frissítés mindegy) amikor egy pályát tölt (felül megy a sáv) nem megy fel teljesen, hanem kilép.
A vas:
AMD XP 1800+
256 Mb DDR ram
ASUS V7700 (GeForce 2 Titanium) 64 MB
Az oprendszer XP.
Van valaki akinek amd procival elindult? Mert a readme szerint penti 2 kell min. vagy 100% kompatibilis.
Vagy esetleg az XP-vel lenne gond?
Bocs hogy hosszú lett, de elég gáz a kis felbontás (olyan commodoros 😊 és kösz elõre is mindenkinek.
Trance_HUN
Nem olvastam végig a forumot de ez így gyorsabb és egyszerûbb nem tudjátok honnan lehet letölteni a teljes verziót?
radeer
Experinece :
Nem hiszem, hogy kick-elnek direkt. Valószínû a versenynél történik mindez. Miután elkezdõdik a játák van olyan 20 mp, hogy csatlakozz az indulás elött a gémbe. Akinek addig nem sikerül az nem indul. Tehát nem igazán kéne letöltened, vagy ha ráadásul még modemes is vagy elképzelhetõ, hogy lemaradsz így a rajtról. Ennyi a történés.
Még én sem láttam S.Car-t. Szerintem nincs is benne. Lehet AI.-ban ezt nagyon nehéz kivitelezni....sõt ahogy elnézem a játékosokat, kicsúszásokat borulásokat jó is mert szerintem egyfolytában benn lenne 😊
Nézd meg nincs olyan rajt amikor szinte ne esne ki ember, úgy hogy tropára amortizálja az autóját!

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

állísd le a letöltést
Hy!
A netes játéknál miért dobnak ki mindenhonnan?
Lehet hogy azért mert nem akartam feltenni a kormányt,és a billel kicsit nyomin mentem?
Vagy mert lassú vagyok?Mert letöltök közben,amit gondolom nem kéne.
Vélemény?
FREAK
én fordítani is tudok (angol de ha nagy gáz van, német vagy talán olasz is menne.....) ha erre van szükség

na írok mailt 😊

Riszpekk

FREAK
milyen igazad van, az a legundorítóbb, amikor egy rossz rajt után valaki kilép zenét hallgatni...

Riszpekk

radeer
Tegnap hihetetlen dolog történt. Végigmentem egy 15%-os versenyt úgy hogy nem lépett ki senki még a lekörözöttek sem. 4-en voltunk és elég jó futamott mentünk az A1 ringen. Azt hiszem dumából itélve osztrákok lehettek a delikvensek. Egy sráccal (Hybrid ) elég jó versenyt mentünk sokáig fej-fej mellett ( Õ hostolt ). A végén 3 kör volt vissza, egy motorhiba miatt feladta a versenyt a nagy vetélytárs ( McLaren) így nyertem meg. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy végig kell menni és ne lépjünk már ki egy 7-10 körös versenybõl még ha nem is megy igazán!!!
Nagyon-nagyon jó játék, remélem minél többen leszünk esténként. Aki magyar és hostol mindenképp HUNGARY szobát kreáljon, így egyértelmû hol vagyunk.

Én holnap este benne vagyok!
radeer
Én nem tudom, de ha vesrenyen egy kicsit is kiegyenesítettem a kanyart már kiirta, hogy CUT TRACK és vagy nem számolta za idõt vagy kaptam a büntit...
Kormánnyal iszonyú jó eredményket lehet elérni azt láttam másoknál..nekem sajna nincs.
Azonban vannak akik jobbak és vannak akik rosszabbak, és vannak akik hasonlóak ettõl jó egy verseny. Én olyan 1.22-t megyek F1 2002-vel ami elég fos , dehát 2 napja gyûröm és addig nem igazán volt játék ( NFS de az + Arcade) ami feldobott volna, hogy gyakoroljak.
Szal, azért lehet jókat menni és ha leköröznek akkor Istenem ez van, igazából is kapnak versenyzõk kört. Jó lenne vmi olyan versenyt menni ahol kell depóba is menni, akkor kicsit izgalmasabb lenne és...olyan emberkéket találni akik végig is tólják a versenyt még ha gyengébbek is és nem lépnek ki. Mert általában sajnos ez a jellemzõ.
Valaki felvállalhatná ( Nekem család + munka szóval nem megy !!), és gyûjthetne jelentkezést ill. szervezhetne megbeszélt idõre esti versenyket is.Ez csak egy ötlet.
Egyébbként páran :
#F1HUN csatin vagyunk,és itt le lehet beszélni online gémeket.

" egy nemrégiben érkezett emailbõl megtudtuk, hogy elkészült egy úgynevezett FIA GT MOD Version 3 az EA féle F1 2001 címû játékhoz. Ez, egy teljesen új játékélményt ad, melyben minden lehetséges dolgot átalakítottak a hazai erõk. Fontos dolog, hogy ezt, bárki, teljesen ingyenesen letöltheti errõl az oldalról. A jákék közbeni képeket itt sasolhatod meg. Szintén érdekesség, hogy a készítõ csapat tagjai között egy Magyar arc is van... 😊
"
Forrás: GS online
link: http://www.simbin.com/sbdt
képek: http://www.simbin.com/press_release_v3.html
F1 2001 alá mindez
Zoozoo: ebben igazad van tényleg kegyetlenül le lehet vágni a kanyarokat F1 2001-ben, de ha jól tudom akkor kell futnia valami hitelesítõ proginak a F12001 alatt ami ellenõrzi a körlevágásokat is s csak azzal lesz hiteles az idõ.Szóval az a progi léett meghekkelve
Azért egyezzünk meg Anee, hogy tesztet könnyû írni de jó tesztet már egy kicsit nehéz.
Tudod, hogy a Nascar Racing 2002 teszt mennyi ideig készült a kezem alatt, mondjuk szerintem eddig messze a legjobb amit csináltam :-)

Freak: Segítségre mindig szükség van...Fizetés az nincs és a játékokat is mindenki magának szerzi be :-(
Ha így is érdekel, akkor nekem írj :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

hidd el magyarul könnyû tesztet irni...a forditás a szopás...

FREAK
csak biztosra akartam menni 😊)))

nincs szükség teszterre, vagy ilyesmi? 😊

Riszpekk

G. Joe
Nos, elõször kiprobáltam a játékot billenytüvel.
Mondhatni szar! Majd fogta mmagam, ,és vettem egy franko force feedbackes kormányt (nem csak ez miatt). A különbség lélegzetelállitó!
Hihetetlen élmény!!!! Iszonyú jó! Mást nem tudok mondani, csak annyit, hogy hogy KIRÁLY! Höö!
Billenytû suxxx!

http://deathfellows.hu/

Rader mert van olyan kapcsolo hogy pit-ben csak 60-al mész tehát azt kéne kikapcsolni és lám megy az gyorsabban is! 😊 Én is megszívtam... 😊
A netes játékhoz milyen kapocsolat kell?
IRC-elni nem szoktam írhatnátok ide is mert én kipróbálnám.
radeer
Na hali mindenkinek.
Egy sráccal neveztesen Molnar B-vel tegnap jót mentünk, és kicsit el is beszélgettünk. Õ 1 hét alatt mindössze 2 magyarszki emberkével találkozott a neten aki ezzel játszott. Na ezen változtatni akarunk, és ha épp fenn vagyunk játékra készen akkor megtaláltok
IRC:#F1HUN
csatin.
Jó lenne találni olyan embereket akikkel lehet menni egy 11 körös versenyt úgy , hogy nem lépnek ki. Mert külhoniak rendszeresen ezt csinálják 😞

Crem
7931-9865028-6024865-1156

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hy!
Lenne egy kérdésem.
Hogy lehet az,hogy ha 50%-os versenytávot megyek,akkor nem áll ki senki a boxba csak én?
F1 2001-ben pedig kiállt a többi autó is.Bár az igaz,hogy a gumik itt egy kicsit tartósabbak.
Viszont az AI versenyzõk mozgása javult egy kicsit,na meg a képességeik is,bár nem sokat.Bár érdekes amikor Yoong a 2. helyre kvalifikálja magát. 😊
Na meg a Force Feedback Nemtudom ti hogy vagytok vele,de egy kicsit jobb mint a 2001-ben,ott arra mentek,hogy minnél jobban rángasson,szerintem,itt már gyengébb,és finomabb,néha gyengül,máskor meg erõsödik.Ezt eltalálták.A fizika meg maradt. 😞
radeer
Hát elég Arcade lett, de a grafika tényleg cool szerintem és kellõen gyors is ahhoz, hogy vezetéses élményben legyen része az embernek. Mondjuk aki tényleg a profi simulátor megvalósítást helyezi elõtérbe annak könnyû ez a játék és továbbra is a GPL marad az etalon 😊

Na mind1, nekem tetszik viszont egyvalamire nem jöttem rá 😞
Ha nem automata váltón vagyok, akkor hiába váltok fel és szeretnék gyorsulni nem nõ a fordulatszám és nem gyorsul az autó !!
Tehát felkapcsolni felkapcsol de nem gyorsul 😞
Help me PLS
Thx

de erre van a felhasználói információk:-)
IGEN én AZ az ANEE vagyok:-)
valakinek volt mar safety car ben verseny kozben?
rescuewt.freeweb.hu
innenlehet leszedni az isot.
FREAK
hi

te AZ az anee vagy a hsw-rõl??

Riszpekk

Az igaz hogy van/lenne a GP sorozatban tartalék csak sajnos ezeket nem aknázzák ki.
Természetesen a szabály meg egyéb maradi jellemzõk mellett én is kiváncsi vagyok hogy mi sül ki belõle mert a három is nagyon jó volt szabályok ide szabályok oda.
Osztom ANNEE véleményét.Nagyon jó az a game!Le a kalappal!
Nemtudom mit vártok a GP4-tõl de iszonyatosan nagyot fogtok pofára vágódni mert egy elavult fos szabályrendszernél még egy esõ is jobb az alagútban.
Alapvetõ hiányosságok vannak a GP sorozatban is meg aza tény hogy a szabályt a 2. rész óta nem frissítették elveszi a játékélményt.
De Ti tudjátok
name a GP4 csak 3. negyedévben jelenik meg szóval addig ez a legjobb:-)
Háááát az az igazság,hogy én sem ezt vártam.Bár a demo alapján sejteni lehetett,hogy ez a rész nem lesz egy nagy durranás.Az alagútban tényleg esik az esõ,az esõ elég gyenge volt a 2001-ben,de ebben még annál is rosszabb.A törés ugyan olyan pocsék.Az össz ami változott az elõzõ részhez,az a car setup bár ez nagyon jó lett.Meg persze a menü néhány új pályagrafika+ 2002-es autók,és ebben ki is merültek az újitások.Akkor a GP4 talán majd,bár az is hiányos lesz kicsit.Tényleg az mikor jelenik meg?
SarkanyfuaRUSH
Kuplung: Nem tudnád nekem valahogy eljuttatni az UBI F1 RACINg Champinshipet? Nagyon megköszönném.
SarkanyfuaRUSH
Ha egy XBOX vagy egy PS2 ki tudja számolni ezeket a képeket akkor egy jó PC miért nem ? 😞((((
SarkanyfuaRUSH
A PS2 változat is a szebbik 😞(
SarkanyfuaRUSH
Namégeccer:

Udv!

Nem tudna valaki megszánni egy UBI F1 RACING CHAMPINOSHIP-pel. Összes szeretném hasonlítani vele az F12002-t, azt hallottam jó, demót már láttam.

Elõre is köszi
SarkanyfuaRUSH
Jaja. Tuti, hogy a GP4 sokkal jobb lesz. Pedig nem erre számítottam.
SarkanyfuaRUSH
Nézzétek fõleg az esõs képeket 😞(((