F1 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
megnéztem, nem lehet elküldeni 😞😞😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

lehet hogy csak a világbajnokságba van safty meg mentõ ? a mentõt elküldöd emailba? plz
akyyy
csak a mentõ. a többihez béna avgyok. meg kormány kéne. az meg nekem nincs.

lol neked van mert ha igen plz küld át a viechels könyvtárbõl a safty meg a mentõt. Neked már bejött?
akyyy
az összeset kell. nem csak egy pályán. az összes pályán az összes (1szektor, 2szektor, 3 szektor, teljes kör).
de ha lehet, akkor némelyiknél legey arany is. nálam némelyik arany. szerintem ha ha mindegyikk pályán mindegyik szektor arany, akkor kapsz egy csomó mindnet(köztük safety cart is)

hol van az a mentõ a mit mondasz megcsináltam a driving schoolt de nem látom
akyyy
passz

a keresõbe nem találtam
bocsi nem ide tartozik de a grand prix 4-nek van demoja nem tudod?
akyyy
olyat nem tudok. próbákd meg keresõben.

akyyyyyyyyyyyy ne mtudsz valami oldalt f1-es cuccokkal kivéve m4driving racesim.. meg a hsw-n kívûl vagy ha nem akko olyat ahol lelehet szedni az uj williemset
akyyy
Hali!. Nem volt netem egész hétvégén, ésa héttõl elkezdek melózni, nyári munka, nyehehehe😄

Safety Car nincs, legalább is szerintem. Csináld végig a Driving School-t. Nem muszály mindig elsõ lenned benne, elég a Bronz is, de ha mind1gyik pályán megvan a bron, kapsz új kocsikat. 😄. de komolyan. nekem van egy mentõm.

valakinek már jött be a safte car mer énnekem soha miért
akyy jöhetsz MSN-re
najó akkor honnan lehet letölteni az új bmw-t mer én nem találom 😞
miért nem szól senki? 😞
hahó
valaki tud olyan oldalt ahol a pályának van frissítésük mer a hsw nem jók a linkek no meg az 2004-es autóké se ugy hogy olyan linket is
a 2004-es patch benn volt a játékba? melyik könyvtárba?
akyyy
de nem tom hogy most mi kell

a 2004-es patch?
akyyy
sehonnan, benne volt az már az alap játékban. de már irtam a www.hsw.hu ról.

hallod?
honnan szedted le mert nekem nincs a hondanak meg a saubernek meg a versenyzõknek
akyyy
van mindegyikhez kép nekem

hali neked is olyan hogy nincs hozzá kép néhány kocsihoz amikó berakod a 2004es pacht-het?
akyyy
elküldöm mailban. már nem tudom honnét szedtem le amugy eléggé "nevetséges". Felállítottam a nehézéget 100 százalékra, és Kimi-vel voltam. és persze a harmadik körben szépen kicsuszva abbahagytam a versenyt, és mit látok??? Baumgartner az elsõ. 😄😄😄. Egy pont? minek a. cél a világbajnokság ;-D

megmondod a 2004-es patchnek a linkét plz 😊
nem tom letölteni mer tele van a fileplanetnak a letöltõ szervere nem férek be 😞 küld el plz a 2004-est emailba thx [email protected]
és a 2004-es 😄 sorry és köszi mindent
akyyy
2003.06.28
Információ: Készítõ: Ralph Hummerich Méret: 34.2 MB Screenshot: N/A
Letöltés: Season 2003
Ismertetõ: -
EZT NÉZD MEG

najó 😄 nem találom gyökér vagyok de elküldöd? 😄 mekkora?
akyyy

Én szinte csakis 2003-asokat leltem. De van 2004-es is. Zsoltival a legjob menni.😊😊😊.
Mondom a http://www.hsw.hu -t nézd meg, ott van egy csomó cucc. De ha nagyon nem leled vagy nem tudsz letölteni elküldöm emailban, vagy felteszem honlapomra.

sorry de nem láttam van még ilyen oldal?
hali.

nézz fel www.bhmotorsports.com-ra ugy láttam nincs fenn 2003as mód, de van 1 pár mód.
mer ha van akko plz irjátok le a címet
és van már hozzá 2003-mas frissítés?
akyyy
akkor ezt nézd meg (bár ugyanaz)

www.hsw.hu

jaj sorry hogy enyit izélek de az az oldal ugy szar ahogy van nem lehet letölteni semmit
de különben thx másik nincs 😊
az oldal ahova linkel és ott a download nem jó a lap nem jeleníthetõ meg 😞
akyyy
http://formula1.jatekok.hu/f12002mod.shtml

ezt nézd meg it avn egy pár dolog.
ezt ne

akyyy
én tudok egyett. Patch nincs hozzá sajna. de vannak egykét kiegészítõk. a címet megnézzem várjál.

már utána néztem de nem találok plz
hali tudtok adni egy olyan oldalt ahol lelehet tölteni autót meg patchet hozzá? olyant agyatok plz amin lelehet tölteni mert amik szerepeltek a fórumba már egyikse jó mármint a f12002-höz a fileok csak az oldal jó. plz help
akyyy
nézd meg:
http://www.gamecopyworld.com/

Bocs,tudom,hogy nem ide tartozik,de meg tudnátok adni a Formula Chalenge 99-02 tel. kódját elõre is kösz(vagy valami linket)!
akyyy
van a játékhoz valami patch, esetleg 2004-es upgratee?

Breki33
nemtudom
mostanában a Nascar modjával játszottam.

De ha jól láttam csak autók voltak
nézd meg ezeket

modok
modok1
K.András
Most készül a CTDP 2004...Amugy már vannak jocskán 2004-es cucc de érdemesebb szvsz egybe letölteni egy mod-ot azt kész...

http://druglord.buzz.hu/ ;)