169
Főleg olyan dolgokban amihez más is érthet nyugodtan írjuk ide!!!
-
#84 Nincs mit!
Elég kellemes kis nótácska:) -
#83 ez az!!!!! köszi, köszi (hmmm..ezek szerint Dj. nem volt benne) -
falkavezer #82 Sziasztok!
Egy hatalmas kérésem lenne. A fiamat megbuktatták kémiából és nyelvtanból általános hetedikben. Pedig lenne esze tanulni, csak lusta, mint az apja, és inkább egész nap számítógépezik :(
Arra gondoltam, hogy megkérdezem Tőletek, hogy nincs-e valamilyen infótok az említett két tantárgy pótvizsgályának mikéntjéről? Milyen kérdések várhatók, mit kell különösen átnézni? Esetleg ha valakinek konkrét kérdései, feladatai volnának, és azt megosztaná, mérhetetlenül megköszöném :) Vagy ha tud valaki olyan helyet a net-en, ahonnan ilyen irányú infok letölthetőek, akkor iszonyatosan hálás lennék, ha az infot megosztaná :) Ha van valakinek esetleg tanár ismerőse, és tőle tudna infokat megszerezni, azt is megköszöném.
A címem: [email protected]
Előre is köszönöm a segítségeteket, és bocs, ha nagyon off topik lettem volna :) -
#80 A klip előttem van, de sajna nem emlékszem. -
#79 nem tudom, hogy emlékeztek-e még, de pár hónappal ezelőtt (féléve, talán) nagyon nyomattak egy számot. elfelejtettem a címét és az előadót (vmi Dj. akárki volt)
a klippjében egy csaj mászkált New Yorkban egy nagy szívvel a kezében, de ahogy múltak az órák a szív egyre kisebb lett.
mi a szám címe? és ki az előadó?
előre is köszi a segítséget! -
#77 Tudja vki.hol találom a MP 2V-t? -
#76 Nem hagyja magát kicsomagolni a Zoom! -
#75 Köszi, nézem... -
#74 pedig próbáltam kicsúszni az 5 percböl ;) -
#73 nekem a sima mediaplayer mellé a Zoom Player nagyon bejön, vagy a BSPlayer...
http://www.fpscentral.hu/divxcenter/
nézz körül itt, itt okosabbakat írnak (thx Laalee ezért a linkért) -
#72 Kérdés.
Melyik a leginkább javasolt lejátszó az MPEG videókhoz?
-
#71 Hát a siker az ráférne...
Kösz. -
#70 gondoltam tovább akarsz lépni... :)
sok sikert bátyádnak. -
#69 Bátyámnak.
Nekem tuti helyem van. -
#68 nincsmit. (magadnak kell?) -
#67 Köszi a segítséget! -
#66 http://www.index.hu/karrier/klinkek/
meg ez se rossz forrás :) (Google 'online álláskeresö'-re egyik elsö találat) -
#65 az expresszt elég sokat böngészem...
a többire meg emlékeztem (az egyik pl az SG föoldalon is hirdet, a másikat meg láttam valahol... van még pár, csak nem jutnak eszembe..) -
#64 Ez eddig O.K.,de hogy szeded össze az infót?
Ezeket pl. a kereső nem adta fel nekem.
Vagy én voltam béna? -
#63 :o) no comment... így jár akinek részben ez is a munkája... -
#62 Megnézem.
Egyébként elsősorban neked címeztem a kérdést, csodálkoztam volna ha öt percen belül nem löx valamit! -
#61 az expressz.hu -nak is van állás-rovata... -
#60 jobpilot.hu
jobuniverse.hu
ezeket nézted? talán a legnagyobb hírüek -
#59 Olyan oldalakat keresnék ahol álláahírdetéseket találok, és amit, mondjuk, naponta frissítenek.
A Google feladott néhányat az "álláshírdetés" beírásra, de ezek nem jók egyrészt mert nem naprakészek, másrészt nem elég általános.
Van valakinek ötlete, hogy hol keressek?
Köszönöm. -
#58 kösz, de már megoldottam
-
#56 nekem is÷) -
#55 help...egy zsak penzre lenne szuksegem! koszi! -
#52 köszi, de már sikerült elintéznem! -
#51 audiogalaxyval tudod leszedni, vagy ha nincs lehetöséged felinstallni írs emailt és eljuttatom hozzád. már megvan. -
#50 végre megtaláltam a topicot!
nem tudnátok segíteni?
van egy szám, amit leszeretbék tölteni a netről , de fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá. elkezdtem keresni a keresőkön, de sehol sincs meg a szám mp3-ban. a címe: Carmen Consoli: L'ultimo bacio
előre is köszi a segítséget! -
#49 és keresnem kéne egy lonsdale boltot valahol csak nemtudom hol -
#48 nekem meg hétfőn doga -
#47 de nemtom hogy proxizik e -
#46 getright -
#45 ooh... hát akkor sajnos további ötletem nincs. -
#44 Próbáltam nem igazán, és ráadásul a legjobban ez a program telepszik rá a hálózatra, ami az én esetemben nem lenne szerencsés! -
#43 huhh... én flashget-ezek, de nemtom mennyire szereti a proxyt... asszem tud dolgozni mögüle. bár ez prokszifüggö is :) -
#42 Még egy segítséget kérnék, nem tudtok mondani egy jó letöltésmanager programot ami proxy mögül is müködik rendesen!
Tényleg leköteleznétek! -
#41 Köszönöm Laalee, már én is megtaláltam másik topicban és már le is töltöttem. De tényleg kösz a segítséget!
Hálám üldözni fog mindenkit. -
#40 perck s power join, csak erre a feledatra jo, de erre tokeletesen