Segítsünk egymásnak!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vizes
Megnézem.
Egyébként elsõsorban neked címeztem a kérdést, csodálkoztam volna ha öt percen belül nem löx valamit!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Efreet
az expressz.hu -nak is van állás-rovata...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
jobpilot.hu
jobuniverse.hu
ezeket nézted? talán a legnagyobb hírüek

vizes
Olyan oldalakat keresnék ahol álláahírdetéseket találok, és amit, mondjuk, naponta frissítenek.
A Google feladott néhányat az "álláshírdetés" beírásra, de ezek nem jók egyrészt mert nem naprakészek, másrészt nem elég általános.
Van valakinek ötlete, hogy hol keressek?
Köszönöm.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

ipszilon
kösz, de már megoldottam

magus
nekem is÷)

JHetfield
help...egy zsak penzre lenne szuksegem! koszi!

ipszilon
köszi, de már sikerült elintéznem!

Efreet
audiogalaxyval tudod leszedni, vagy ha nincs lehetöséged felinstallni írs emailt és eljuttatom hozzád. már megvan.

ipszilon
végre megtaláltam a topicot!
nem tudnátok segíteni?
van egy szám, amit leszeretbék tölteni a netrôl , de fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá. elkezdtem keresni a keresôkön, de sehol sincs meg a szám mp3-ban. a címe: Carmen Consoli: L'ultimo bacio
elôre is köszi a segítséget!

JarŁ
és keresnem kéne egy lonsdale boltot valahol csak nemtudom hol
JarŁ
nekem meg hétfőn doga
Ron Ragm
de nemtom hogy proxizik e

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
getright

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Efreet
ooh... hát akkor sajnos további ötletem nincs.

VinylToy
Próbáltam nem igazán, és ráadásul a legjobban ez a program telepszik rá a hálózatra, ami az én esetemben nem lenne szerencsés!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Efreet
huhh... én flashget-ezek, de nemtom mennyire szereti a proxyt... asszem tud dolgozni mögüle. bár ez prokszifüggö is 😊

VinylToy
Még egy segítséget kérnék, nem tudtok mondani egy jó letöltésmanager programot ami proxy mögül is müködik rendesen!
Tényleg leköteleznétek!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Köszönöm Laalee, már én is megtaláltam másik topicban és már le is töltöttem. De tényleg kösz a segítséget!

Hálám üldözni fog mindenkit.

Laalee
perck s power join, csak erre a feledatra jo, de erre tokeletesen

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

VinylToy
Köszönöm!

Efreet
huhh, erre a felhasználóis részlegben kérdezz rá, ott van rengeteg ilyesmis topic, okosabbat tudnak válaszolni mint itt.

VinylToy
Abban kérném a segítségeteke, hogy mondjatok nekem olyan videószerkesztő programot (lehetőleg a legjobbat), amivel két avi fájlt egymásba tudok fűzni. Előre is kösz a segítséget!

Efreet
http://www.cirad.fr/presentation/en/program-eng/rubber.shtml

Efreet
ha van acrobat reader fenn:
http://www.cirad.fr/presentation/en/program-eng/pdf-eng/rubber.pdf
itt van kép is a kitermelésröl.

Efreet
a 2 sor az 1 sor... csak ketteszakadt

Efreet
http://216.239.39.100/search?q=cache:SH3FNzodEnIC:www.cirad.fr/presentation/en/program-eng/pdf-eng/rubber.pdf+rubber+plant+farms+processing&hl=en&ie=utf-8

itt van 1 cikk... talán van benne még használható adat, nem olvastam végig

ipszilon
köszi!
de eddig a házit csináltam, tÔk egyedûl, csak az uccsó két kérdés nem volt tiszta!
de azért köszi!:-)

Efreet
http://vietnamnews.vnagency.com.vn/2001-08/09/Stories/06.htm

naaa, azért legyen már neked is dolgod a házival 😊 nekem csak 1 nyelvvizsgám van... melyik szó kell belöle? rubber plant, kauchuk

Efreet
bár ma már nagyrészt szintetikusan állítják elö

ipszilon
és mindezt angolul? :-)

Efreet
cég az passz, de gumifáról szedik úgy, hogy megvágják a kérgét V alakban, és ahogy lecsorog ott tartókba gyüjtik. kaucsuk a neve.

ipszilon
de lenne még egy-két kérdésem!:-)
hogyan "szedik" a gumit?
hogy hívják a feldolgozatlan, nyars gumit?
ki a vezetô gumi"termeszto" cég?

Efreet
gumimaci!!!!!! 😊))))))))))))))))

ipszilon
még nincs! de amint lesz, küldök!

Efreet
apropó kép van már? ígértél... 😊

Efreet
na, visszaveszem az uralmat ettöl a jófiútól

ipszilon
köszi, köszi!:-)

Dzsini
a springboard az, amin ugrálsz fel-le, és közben szaltózgatsz, a diving board meg az amiröl a vízbe ugrálnak. az kevésbé gumi.

szívesen 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ipszilon
egyébként NAGYON köszönöm mindenkinek!!! thanx, merci, danke, danku,grazie....
megvan a tíz!:-)

ipszilon
még egy kérdés!
az angol szótárban keresem a trambulint erre két változatot ad ki: diving board; springboard! melyik a jobb?

Dzsini
trambulin

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
radír

Dzsini
asztaliteniszuto felulete

Dzsini
(szólj ha elég, ráeresztettem a haveri kört a problémára, és megindultak 😄 )

ruhazatba beleepitve (zokni, also, egyebek...)

Dzsini
gumibot

Dzsini
gumilabda 😊

Dzsini
egyébként attól, hogy házidolgozat, már halhattál az óvszerröl.

ipszilon
köszi! köszi! köszi!!!!!!!!!!

Dzsini
szigetelöanyagként is használják