Segítsünk egymásnak!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
View menüpont -> Video Size -> Pipa mindkét menü elõtt és 100%-on ezt tuti így kell beállítani, ha beállítottad még nem engedi ekkor újraindítod a wm-et, és remélem láss csodát...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini
videokártya driver legújabb van fent + minden 'gyorsító' funkció engedélyezve?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
ezt a topicot még nem is láttam 😊

Ide is beírom:

Windows mediaplayer 7-et nem tudom full screenbe rakni. Nézet menü alatt ott van az opció rá, de szürke. Alt+Enterrel sem mûködik. Mi a rákot csináljak hogy mûködjön???

LTeeBee, ezt kifejtenéd? (Azért, mert nem értek hozzá annyira, de próbálkozom) Köszi
Van a CD-n egy crack könyvtár, ott is van egy exe fájl, amivel elvileg indíthatnám a játékot, de hát ugye az se jó.
Patch-et nem tudom, hogy van-é.
Lteebee
Másoldbe a crack-et!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Galy
anno nem volt hozzá egy crack vagy patch?
Van egy kis problémám. A következõ: van egy 2 CD-s játékom, amit egyszer feltelepítettem, oké, végigjátszottam, letöröltem. Soha többé nem tudtam vele játszani. A telepítés ment, rendben, de az indításnál mindig a Wrong disc inserted feliratot kapom. Pedig a lemez nem sérült, minden megvan rajta. Berakom a 2. CD-t, ugyanez. És ugyanez igaz a játék 2. részére is. Egyszerre ment tönkre a kettõ. Igaz, nem jogtiszta, de az elsõ telepítésnél sem volt már az. Megnéztem két különbözõ oprendszeren, de sajnos. Mindig uninstall a vége. Szóval? Kérlek, segítsetek! (Nem akarok még 4 CD formájú poháralátétet...)
Guest
De tuti, hogy oldószereket keresel?
2XP
Jó hogy szólsz, köszi, nem is figyeltem 😉 Ezek nem jók, nekem olyan oldószerek kellenek, melyek a hõmérséklet növekedésével egyre kevesebb oldandó anyagot tudnak feloladni.

Guest
Hmmm... Nem azt akartad kérdezni, hogy melyek azok az anyagok, amelyeknek az oldhatósága a hõmérséklet emelésével csökken?
2XP
Közeben találtam ilyen anyagokat: CaSO4, CaCO3, MgCO3, Ca(OH)2, Mg(OH)2.

2XP
KÉMIA: Melyek azok az oldószerek, melyek melegítés hatására egyre kevesebb oldandó anyagot képesek feloldani.

Ez holnapra a hf 😞 Aki tudja a megoldást írjon!!!

VinylToy
Ezt még én nyitottam 😊))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gladiator
100. nemtom mért írtam, szeretem, ha kerek szám vagyok

ipszilon
ja, quite good...:-)

ipszilon
ááááá!!!!!! tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olyan hülye vagyok!:-) hiába, ez a szünet...:-)
és kôszi!

Coine, The A&O
gyors voltam ?

Coine, The A&O
Pulp Fiction

ipszilon
mi a "ponyvaregény" angol címe??? tisztára kiment a fejembôl!!!!!!

Dzsini
nekem anno felment xpre a kazaa... próbálkozz a KazaaLite-al - keress rá, szedd le.. abban kicsit kevesebb szemét lakozik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

XP-re lehet e telepiteni a Kazaa progit mert nekem nem sikerült mert egy cd-ét kért és generált egy temp könyvtárban levõ fájt de az nem volt jó és eszt min saját maga készitete a kazaa progi. Kazaa honlapon XP nem volt feltünttetve hogy arra lehet telepiteni lehet hogy ez a probléma?
Dzsini
Adobe Acrobat - nem a reader, és az editálni meg mindent tud - ha nem jelszóval védett az állomány.

I.C.ram
Ilyet csak olyan PDF-bõl lehet csinálni, amiben magából a pdf-bõl isl ehet vagdosni. Van egy ikon amivel pdf-ben belehet kapcsolni a szöveg kijelölést.
VinylToy
Én is szeretnék segítséget kérni, (ha már egyszer az én topicom) 😊)

Szóval olyan programra lenne szükségem ami a pdf fájlból mondjuk html, vagy txt, vagy bármi szöveges formátumot csinál, hogy utána lehessen belõle kivagdosni részeket?!

Szóval??

Kösz a segítséget!!!

2XP
Az a hf (így elsõ kémia órán az éven), hogy írjuk le mi az a lycra. Tudom, hogy egy ruhaalapanyag, de valami bõvebb kellene, lehetõleg valami lexikonból, de nemkem nincs valami sok itthon, úgyhogy kérlek segítsetek!

ipszilon
köszi, de már megtaláltam

Coine
Busindre Reel

ipszilon
van egy újabb kérdésem, szintén egy számmal kapcsolatban.
Heviáról van szó! volt úgy egy-két évvel ezelôtt egy száma, amit agyra-fôre nyomattak a rádiók, nagyon jó szám volt, csak a cimét nem tudom.
segítsetek!!!!

VinylToy
Nincs mit!

Elég kellemes kis nótácska😊

ipszilon
ez az!!!!! köszi, köszi (hmmm..ezek szerint Dj. nem volt benne)

Sziasztok!
Egy hatalmas kérésem lenne. A fiamat megbuktatták kémiából és nyelvtanból általános hetedikben. Pedig lenne esze tanulni, csak lusta, mint az apja, és inkább egész nap számítógépezik 😞
Arra gondoltam, hogy megkérdezem Tôletek, hogy nincs-e valamilyen infótok az említett két tantárgy pótvizsgályának mikéntjérôl? Milyen kérdések várhatók, mit kell különösen átnézni? Esetleg ha valakinek konkrét kérdései, feladatai volnának, és azt megosztaná, mérhetetlenül megköszöném 😊 Vagy ha tud valaki olyan helyet a net-en, ahonnan ilyen irányú infok letölthetôek, akkor iszonyatosan hálás lennék, ha az infot megosztaná 😊 Ha van valakinek esetleg tanár ismerôse, és tôle tudna infokat megszerezni, azt is megköszöném.
A címem: [email protected]
Elôre is köszönöm a segítségeteket, és bocs, ha nagyon off topik lettem volna 😊
Lteebee
A klip elõttem van, de sajna nem emlékszem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ipszilon
nem tudom, hogy emlékeztek-e még, de pár hónappal ezelôtt (féléve, talán) nagyon nyomattak egy számot. elfelejtettem a címét és az elôadót (vmi Dj. akárki volt)
a klippjében egy csaj mászkált New Yorkban egy nagy szívvel a kezében, de ahogy múltak az órák a szív egyre kisebb lett.
mi a szám címe? és ki az elôadó?
elôre is köszi a segítséget!

vizes
Tudja vki.hol találom a MP 2V-t?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Nem hagyja magát kicsomagolni a Zoom!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Köszi, nézem...

Efreet
pedig próbáltam kicsúszni az 5 percböl 😉

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
nekem a sima mediaplayer mellé a Zoom Player nagyon bejön, vagy a BSPlayer...
http://www.fpscentral.hu/divxcenter/
nézz körül itt, itt okosabbakat írnak (thx Laalee ezért a linkért)

vizes
Kérdés.
Melyik a leginkább javasolt lejátszó az MPEG videókhoz?

vizes
Hát a siker az ráférne...
Kösz.

Efreet
gondoltam tovább akarsz lépni... 😊

sok sikert bátyádnak.

vizes
Bátyámnak.
Nekem tuti helyem van.

Efreet
nincsmit. (magadnak kell?)

vizes
Köszi a segítséget!

Efreet
http://www.index.hu/karrier/klinkek/

meg ez se rossz forrás 😊 (Google 'online álláskeresö'-re egyik elsö találat)

Efreet
az expresszt elég sokat böngészem...
a többire meg emlékeztem (az egyik pl az SG föoldalon is hirdet, a másikat meg láttam valahol... van még pár, csak nem jutnak eszembe..)

vizes
Ez eddig O.K.,de hogy szeded össze az infót?
Ezeket pl. a keresõ nem adta fel nekem.
Vagy én voltam béna?

Efreet
:o) no comment... így jár akinek részben ez is a munkája...