169
Főleg olyan dolgokban amihez más is érthet nyugodtan írjuk ide!!!
-
#125 haha.. ez ismerős velem is volt! FTP ? -
#124 Már látom, hogy ez lesz az én topicom
Olyan problémám van, hogy ahonnan eddig töltöttem, ott most állandóan azt írja, hogy hibás a letöltött file. Akkor is ez van ha olyat próbálok amit már sikerült letölteni. de ez csak a csomagolt dolgokkal van így , az nfo-k simán lejönnek!!!! -
#123 Kösz!!!
Egész OK -
#122 http://www.cdcovers.cc -
#121 Hol találok Játékokhoz, filmekhez borítót, vagy olyan képeket amibQl csinálhatok???
pl Unreal 2, C&C Generals, Taxi 3
Elég sürgös!!!
THX -
#120 tegnap XP-t tettem a gépemre, és most a fórumban nem ír hosszú ö meg ü betqt
IdegesítQ, mit tegyek? -
#119 Ért valaki a UNIX-hoz?
Kéne egy kis help: Model scriptet keresek HP Business Inkjet-hez HPUX11 alá!
Na? -
#118 a cd-n levő file-al írd felül a felinstallált .exe-t, és onnan indítsd ne a cdről. -
Kirsche #117 Kösz dikki, majd megnézem. Jut eszembe, ha a Cd-n levő crackból indítom az exét, akkor meg valami dll fájlt nem talál. Na mindöggy, hétvégén megpróbálom. -
#116 Kösz a tippeket, azóta megnéztem a filmet. Egy win restart segített rajta, de hogy miért, azt már nem értem :D -
#115 View menüpont -> Video Size -> Pipa mindkét menü előtt és 100%-on ezt tuti így kell beállítani, ha beállítottad még nem engedi ekkor újraindítod a wm-et, és remélem láss csodát...
-
#114 videokártya driver legújabb van fent + minden 'gyorsító' funkció engedélyezve? -
#113 ezt a topicot még nem is láttam :)
Ide is beírom:
Windows mediaplayer 7-et nem tudom full screenbe rakni. Nézet menü alatt ott van az opció rá, de szürke. Alt+Enterrel sem működik. Mi a rákot csináljak hogy működjön??? -
Kirsche #111 LTeeBee, ezt kifejtenéd? (Azért, mert nem értek hozzá annyira, de próbálkozom) Köszi -
Kirsche #110 Van a CD-n egy crack könyvtár, ott is van egy exe fájl, amivel elvileg indíthatnám a játékot, de hát ugye az se jó.
Patch-et nem tudom, hogy van-é. -
#109 Másoldbe a crack-et! -
#108 anno nem volt hozzá egy crack vagy patch? -
Kirsche #107 Van egy kis problémám. A következő: van egy 2 CD-s játékom, amit egyszer feltelepítettem, oké, végigjátszottam, letöröltem. Soha többé nem tudtam vele játszani. A telepítés ment, rendben, de az indításnál mindig a Wrong disc inserted feliratot kapom. Pedig a lemez nem sérült, minden megvan rajta. Berakom a 2. CD-t, ugyanez. És ugyanez igaz a játék 2. részére is. Egyszerre ment tönkre a kettő. Igaz, nem jogtiszta, de az első telepítésnél sem volt már az. Megnéztem két különböző oprendszeren, de sajnos. Mindig uninstall a vége. Szóval? Kérlek, segítsetek! (Nem akarok még 4 CD formájú poháralátétet...) -
#106 De tuti, hogy oldószereket keresel? -
#105 Jó hogy szólsz, köszi, nem is figyeltem ;) Ezek nem jók, nekem olyan oldószerek kellenek, melyek a hőmérséklet növekedésével egyre kevesebb oldandó anyagot tudnak feloladni. -
#104 Hmmm... Nem azt akartad kérdezni, hogy melyek azok az anyagok, amelyeknek az oldhatósága a hőmérséklet emelésével csökken? -
#103 Közeben találtam ilyen anyagokat: CaSO4, CaCO3, MgCO3, Ca(OH)2, Mg(OH)2. -
#102 KÉMIA: Melyek azok az oldószerek, melyek melegítés hatására egyre kevesebb oldandó anyagot képesek feloldani.
Ez holnapra a hf :( Aki tudja a megoldást írjon!!! -
#101 Ezt még én nyitottam :))) -
#100 100. nemtom mért írtam, szeretem, ha kerek szám vagyok -
#99 ja, quite good...:-) -
#98 ááááá!!!!!! tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olyan hülye vagyok!:-) hiába, ez a szünet...:-)
és kőszi!
-
#97 gyors voltam ? -
#96 Pulp Fiction -
#95 mi a "ponyvaregény" angol címe??? tisztára kiment a fejemből!!!!!! -
#94 nekem anno felment xpre a kazaa... próbálkozz a KazaaLite-al - keress rá, szedd le.. abban kicsit kevesebb szemét lakozik. -
rocco66 #93 -
rocco66 #92 XP-re lehet e telepiteni a Kazaa progit mert nekem nem sikerült mert egy cd-ét kért és generált egy temp könyvtárban levő fájt de az nem volt jó és eszt min saját maga készitete a kazaa progi. Kazaa honlapon XP nem volt feltünttetve hogy arra lehet telepiteni lehet hogy ez a probléma? -
#91 Adobe Acrobat - nem a reader, és az editálni meg mindent tud - ha nem jelszóval védett az állomány. -
#90 Ilyet csak olyan PDF-ből lehet csinálni, amiben magából a pdf-ből isl ehet vagdosni. Van egy ikon amivel pdf-ben belehet kapcsolni a szöveg kijelölést. -
#89 Én is szeretnék segítséget kérni, (ha már egyszer az én topicom) :))
Szóval olyan programra lenne szükségem ami a pdf fájlból mondjuk html, vagy txt, vagy bármi szöveges formátumot csinál, hogy utána lehessen belőle kivagdosni részeket?!
Szóval??
Kösz a segítséget!!! -
#88 Az a hf (így első kémia órán az éven), hogy írjuk le mi az a lycra. Tudom, hogy egy ruhaalapanyag, de valami bővebb kellene, lehetőleg valami lexikonból, de nemkem nincs valami sok itthon, úgyhogy kérlek segítsetek! -
#87 köszi, de már megtaláltam -
#86 Busindre Reel -
#85 van egy újabb kérdésem, szintén egy számmal kapcsolatban.
Heviáról van szó! volt úgy egy-két évvel ezelőtt egy száma, amit agyra-főre nyomattak a rádiók, nagyon jó szám volt, csak a cimét nem tudom.
segítsetek!!!!