Segítsünk egymásnak!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ide is beírom:
Windows mediaplayer 7-et nem tudom full screenbe rakni. Nézet menü alatt ott van az opció rá, de szürke. Alt+Enterrel sem mûködik. Mi a rákot csináljak hogy mûködjön???
Patch-et nem tudom, hogy van-é.
Ez holnapra a hf 😞 Aki tudja a megoldást írjon!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
és kôszi!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szóval olyan programra lenne szükségem ami a pdf fájlból mondjuk html, vagy txt, vagy bármi szöveges formátumot csinál, hogy utána lehessen belõle kivagdosni részeket?!
Szóval??
Kösz a segítséget!!!
Heviáról van szó! volt úgy egy-két évvel ezelôtt egy száma, amit agyra-fôre nyomattak a rádiók, nagyon jó szám volt, csak a cimét nem tudom.
segítsetek!!!!
Elég kellemes kis nótácska😊
Egy hatalmas kérésem lenne. A fiamat megbuktatták kémiából és nyelvtanból általános hetedikben. Pedig lenne esze tanulni, csak lusta, mint az apja, és inkább egész nap számítógépezik 😞
Arra gondoltam, hogy megkérdezem Tôletek, hogy nincs-e valamilyen infótok az említett két tantárgy pótvizsgályának mikéntjérôl? Milyen kérdések várhatók, mit kell különösen átnézni? Esetleg ha valakinek konkrét kérdései, feladatai volnának, és azt megosztaná, mérhetetlenül megköszöném 😊 Vagy ha tud valaki olyan helyet a net-en, ahonnan ilyen irányú infok letölthetôek, akkor iszonyatosan hálás lennék, ha az infot megosztaná 😊 Ha van valakinek esetleg tanár ismerôse, és tôle tudna infokat megszerezni, azt is megköszöném.
A címem: [email protected]
Elôre is köszönöm a segítségeteket, és bocs, ha nagyon off topik lettem volna 😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
a klippjében egy csaj mászkált New Yorkban egy nagy szívvel a kezében, de ahogy múltak az órák a szív egyre kisebb lett.
mi a szám címe? és ki az elôadó?
elôre is köszi a segítséget!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
http://www.fpscentral.hu/divxcenter/
nézz körül itt, itt okosabbakat írnak (thx Laalee ezért a linkért)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Melyik a leginkább javasolt lejátszó az MPEG videókhoz?
Kösz.
Nekem tuti helyem van.
meg ez se rossz forrás 😊 (Google 'online álláskeresö'-re egyik elsö találat)
a többire meg emlékeztem (az egyik pl az SG föoldalon is hirdet, a másikat meg láttam valahol... van még pár, csak nem jutnak eszembe..)
Ezeket pl. a keresõ nem adta fel nekem.
Vagy én voltam béna?